سرعت 16 می شهنقل قول:
Printable View
سرعت 16 می شهنقل قول:
من که هیچ موردی ندارم و یو تیوب رو بدون شیلتر با ssl لود میکنه :دینقل قول:
ما هم هیچ مشکلی نداریم مش حسین ! تنها مشکلم این مسیر هند هست :n21:نقل قول:
عشق است عمان رو :n12: اصلا به هیچ وجه تایم اوت نداره و عالیه !!! تا 3 هزار تا پینگ درخواست کردم و تایم اوت رو 0 نشون داده :n12:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی محمود اینم با ای دانلود !!! سرعتم رو اصلا کم نکرد برعکس تو :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه صفحات قبل رو مطالعه میکردین میدیدین که جواب این سوال داده شده.نقل قول:
بله میره رو 16 کیلوبایت.
برادر میبینم که خوش میگذره....میگم میخوای برو یه شرکت دیگه این پارس چرته!!!:n09:نقل قول:
این سرویس خیلی گرونه !!! 10 گیگ هم که مصرف داره !!! به زودی که اون یکی خطم مشکل نویزش برطرف بشه (الته اگر خدا بخواد :n02:) تخلیه میکنم :دینقل قول:
سلام به دوستان عزیز
چند تا سئوال داشتم:
1- آیا پارس سرعت شبانه رو محدود می کند، مثلا اگر 2 مگ بگیرم سرعت شبانه چقدر است؟ الان مخابرات دارم و سرعت شبانه همون 2 مگ است.
2-سرعت و پینگ در روز و مخصوصا بعدازظهر چطور است؟
3-اگر هر شب دانلود کنیم، سرعت شبانه محدود می شه یا نه؟
با تشکر
من هم میدونستم 16 میشه ! جواب سوال اون کاربر رو دادمنقل قول:
من هم این سرویس رو دارم و 5 روز نشده 6 گیگ مصرف کردم !!! امیدوارم بشه دورش زد :دینقل قول:
آره میدونم از ذوق کردنت معلوم:n06:...نوش جونت هرچقدر تونستی تیغ بزن این شرکتهای ...... رو:n09:نقل قول:
خداوکیلی از تایم اوت جونم به لبم رسیده بود که هر 2 تا اینترنت مخابرات رو جمع کردم وگرنه با 12 تومن 35 تا سرعت خیلی عالیه ولی تایم اوت پدر آدمو درمیاره !!! این شد که قصد سفر کردیم :دینقل قول:
=============================
اون هم به جای خودش هست !!! هر شرکت رو تا هر جا که بشه تیغ میزنیم !!! مال مردم خور ها :دی از مخابرات که بیشتر از 1 ترا کندم و دیگه جا برا دانلود نداشتم بیخیال دانلود شدم !!! بذار ببینم این پارس رو هم میشه دورش زد !!! وای اگه بشه چی میشه :دی
اشتباه شد...
خوب اون برا وقتی بود که رو1 مگ بود میشد 16 الان که رو 2 مگ بسته شده بازم میشه 16؟!؟
سلام.رفتم ثبت نام کردم پارس انلاین یه ماه 2 مگ.. الان دیدم کاربرا نوشته بودند که اگه مثلا 500 مگ داشته باشی شب که میخوای دانلود کنی هر 500 مگ اینترنت قطع میشه..اگه درسته میخواستم بپرسم این قطعی به مدت چند دقیقه یا ثانیه است؟ و توی تنظیمات اینترنت دانلود منیجر راهی برای این است که اگه دانلود ایستاد باز ادامه بده؟ لطفا راهنمایی کنید.....
چون تنها نکته مهم برای سایرین سرعت دانلود و حجم و شبانه این چیزاست ! چیزای مهم تر زیاد ارزشی نداره .نقل قول:
والا واسه ما گوگل مپ با گوگل پلی هم قیلتره ! دیگه چه بره به فیس بوک !نقل قول:
-------------------------------------------
میخوام سرویسمو از 256 به 512 ارتقا بدم ببینم سرعت شبانه چقدر تغییر میکنه ، سرعت باید بره بالای 100 درسته ؟ ( از سرور های خارجی نه داخلی )
شرمنده اسپم میدم میگم دو تا از این باگ هاتو بده من روی مخابرات اصفهان انجام بدم شاید فرجی شدنقل قول:
قبلا تست شده ، جواب نمیدهنقل قول:
دوستان جواب منو بدید لطفاااااا. منتظرم.سوالم چند نوشته بالا هست..
تایمش زیادنیست...تنها راهش هم دانلود با لینکهای مستقیم(Resume)یا تورنته.داخل دانلود منیجر هم یه گزینه هست که تلاش میکنه تا دانلودت تموم بشه البته به شرط اینکه لینکت سالم بمونه و برای آی پیت مچ نشده باشه.نقل قول:
الان مال من قطع شده . (تهران)
مال منم دست کمی از قطع شدن نداره :n08::n08:(تبریز مرکز شهریار)(قبل قطع شدن پینگ رفته بود رو 500 )نقل قول:
C:\Users\Se7en>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
C:\Users\Se7en>ping p30world.com
Pinging p30world.com [5.9.121.113] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 5.9.121.113:
C:\Users\Se7en>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 94.182.146.59:
در عجبم تو با این وضعیت چطور انلاین هستی؟!:n02:نقل قول:
سرعت دانلود اسمی 256 نامحدود چقدره؟ منظورم سرعت بعد از استفاده 20 گیگ هسته.
به سلامتی مسیر خوش اتیه اذربایجان هم اضافه شد :n23: پینگش از عمان پایین تره ولی سرعتش کمتر ....
شما کدوم شهری؟نقل قول:
gateway شما کدوم یکیه؟ و با کدوم رنج آی پی ان مسیر رو میده ؟ :n02: من از امروز ظهر رفتم روی انگلیس که پینگش 500 به بالا میزنه و داخل 100 به بالا
وایرایش:
بــــــــــــــــــــــــ ـله اینم از مسیر مزخرف آذربایجان !!! عجب پینگ داغونی داره :n21:
اون 20 گیگ رو حدودا با 350 دانلود میکنه ،بعد که حجم تموم شد میاد رو 32نقل قول:
بعضا بعد از استفاده از اون 20 گیگ ، سرعت برمیگرده به 3مگ ولی باز بعد از چند دقیقه میشه همون 32
داش رضا برای ما شاتلی ها که خیلی خوب شده...پینگ مسیر عمان برای ما از وقتی که ttl ــش 48 شده بود زیر 200 نمیومد..ولی حالا با این اذربایجان هم سرعت خوب شده و هم پینگ:n02::n09:نقل قول:
داش مهدی داشته باش :دیمسیر آذربایجان من هم درست شده :دینقل قول:ولی سرعت دانلود خیلی خیلی کمه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: پینگ + مسیر
دوستان برای شما هم اینترنت قطع هست. من تهران هستم سرعت به شدت داغون و در حالت قطع هست.
نه داداش قطع نیست !!! ولی حداکثر سرعت من 5 کیلو هستش!!! ولی پینگا خیلی کم شده به خاطر مسیر آذربایجاننقل قول:
ویرایش: مال من درست شد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19:
اینم سرعت دانلود :دی
کدوم گزینه که تلاش میکنه تا دانلودت تموم بشه؟نقل قول:
به نظر مدت تاخیر تا مرکز روتر هستش که با پینگتون همخونی کامل داره 8 - 15 میلی ثانیه که برای سرور ایران عالیه برید خدا رو شکر کنید :n14:نقل قول:
این رو امتحان کن فکرکنم همین باشه:نقل قول:
تو ورژن قدیمی IDM گزینه اش بود اما تو ورژن جدیدش احتمالا همین گزینه است
20 دقیقه با پشتیبانی تبریز فک زدم بلاخره قبول کرد که مود مودم رو از روی T1 بذاره روی +ADSL2:n02: باو اینا چرا انقدر خودشون رو به خریت میزنن !!! 20 دقیقه پدرم در اومد تا حالیش کنم که جریان چیه :دی
الان نویزم خیلی بهتر از قبل شد :n12:
ADSL Line Status SHOWTIME.L0 ADSL Mode G992.5 Up Stream 508 kbps Down Stream 4095 kbps Attenuation Down Stream 50 Attenuation Up Stream 31 SNR Margin Down Stream 14.2 SNR Margin Up Stream 21.3
خودت داري ميگي تبريزنقل قول:
کاش دیشب مکالمم با تهران رو ظبط میکردم اون موقع میفهمیدی کدوم یکیا خنگ ترن :n08::n08:نقل قول:
از شما خبر ندارم ولی دیشب عجب شبی بود شب دانلودی بود افسوس میخورم لیست دانلودم کم بود انگار دیشب پارس انلاین و اکسپرس لیچ دوتایی نشسته بودند فایلهای من را دانلود میکردند اخه دیشب اکسپرس لیچ مشکل داشت و پارس انلاین هم همینطور
حیف لیستم کم بود فقط 6 گیگ برای دانلود گذاشته بود صبح ساعت 5 از خواب بلند شدم برای نماز دیدم کامپیوترم خاموش گفتم وای دوباره قعطی، سیستم خاموش شده چقدر بد....! کامپیوتر را روشن کردم رفتم لیست دانلود بزنم استارت دیدم کل لیستم دانلود شده :n19: کفم برید اخه همیشه زور که میزد با اشتراک 2 مگ بیشتر از 3.5 گیگ دانلود نمیکرد گفتم ای شانس کاشکی یک لیست 10 گیگ برای دانلود گذاشته بودم :n14:
این اولین دانلود شبانه من بالای 5 گیگ بود اون هم در عرض 3 ساعت عجب خاطره ای :n02: