اومده ؟! : دینقل قول:
gunstringer
اومده ؟! : دینقل قول:
gunstringer
تو قسمت Console Setting اینارو بزننقل قول:
lt rt x y lb rb x left down
Left , down رو Dpad
نیازی به باز کردن نیست.نقل قول:
دوستان خواهش می کنم کمک کنید ..... چه طوری پسورد Family Setting رو ریست کنم ... باز دوباره این همه ایکس باکس تا مغازه کش نگیرم ببرم!!
یه روش هست منتها من درست بلد نیستم،توی یه قسمت از داشبورد یه سری دکمه رو پشت سر اگه بزنیم کل تنظیمات کنسول ریست میشه،اگه اشتباه نکنم آقا سعید(samgun) یا soniax روش کامل رو میدونستن..........
دوستان یه سوالی داشتم. بازیهای جدید ورژن free رو میشه تو تهران پیدا کرد؟یه دستگاه دارم فقط بازیهایی که روش نوشته free رو اجرا میکنه.
99% بازی های موجود در ایران Region یا پال یا فرینقل قول:
اگه می بینی روش نوشته ntsc/j ماله کاورشه خود بازی فری یا پال ه
یعنی pal رو هم میتونم اجرا کنم؟یه بابایی گفت فقط free اجرا میشهنقل قول:
مشکلی نیست... اگه 1.9 یا 1.91 داشته باشین ، با آپدیت به 13599 ریفلش به استاک نمیشین... ولی اگه 1.9 دارین و به 13599 آپدیت کنین ، بازی های AP2.5 رو نمیتونین اجرا کنین...نقل قول:
شرمنده می تونی واضح تر بنویسی مثلا" تربیش رو یا منظورت از "رو Dpad" رو بگی!نقل قول:
اگه ترتیبش تو پست به هم می ریزه زحمتت تو یه فایل تکست برام بفرست یه فارسی بنویس .... مرسی....
مرسی حل شد .... با یه ویدئو از یو تیوب مثل همیشه!!!نقل قول:
اول می رین توی System Info داخل Console Setting بعدم این کد رو وارد می کنین : LT,RT,X,Y,LB,RB,LEFT(LS),UP(LS),Right(LS),X و بعدم Reset Factory!
کلا امروز هم واسه xbox هم واسه ps3 روز خوبی بود
قفل XGD3 شکسته شد
کد:http://c4evaspeaks.com/c4eva-2011-09-25-c4e
ps3 هم هــک شد باز
کد:http://www.ps3news.com/ps3-cfw-mfw/jfw-dh-ps3-cfw-delay-custom-firmware-to-support-3-7-games
یعنی LT 2 داره میاد ؟ این مایکرو هم مرض داره قفل میذاره ! :دی
کلا خوش به حال xobx بازا... برید geow3 بزنیننقل قول:
البته ps3 هم تا 15 روز دیگه cfw jfw میاد...
نقل قول:
من امروز میخواستم برم lt+1.91 بریزم که حداقل این دو سه تا بازی جدید رو بشه انجام داد ( مثل Dead island , bodycount ... )
با این شرایط میگید که نرم و چند روز صبر کنم تا lt2.0 بیاد ؟
فک کنم بیشتر از چند روز که میگی طول میکشه...
البته این تیم c4eva اینقد سریع عمل میکنه که فک کنم خود مایکروسافت هنوز تو شکه
من ندیدم جایی تاریخ زده باشه ولی تو خود سایت واسه درایورای مختلف , lt2.0+ رو زده iN PROGRESS
نهایتا اگه 20-15 روز طول بکشه....
من امیدی به LT+ 2.0 ندارم :دی چند ساله این C4 داره میگه صب کنین واس ال تی + 2.0 :دی سی4 کلا زیاد هم بی خبر میزاره ملتو + دستش کنده :دی فک کنم کیت مورد نیاز ریست گلیچ زودتر از LT+2.0 وارد ایران شه :|
آره بهترین کار صبرهنقل قول:
اگه LT 1.9 داری میتونی Deus ex رو بازی بکنی که خیلی با بازی های جدیدی که اومده فرق داره وباحاله . اون دوتا بازی هم که گفتی اصلا بازی نیستن مختصر بگم مضخرفن
بچه ها من تابستون آپدیت اومد آپدیت نکردم و دیگه ال تی نریختم...
الان nhl رو گذاشتم می گه آپدیت می خواد.... آپدیت نکنم دیگه؟ باید ببرم ال تی بریزن؟ یا صبر کنم ال تی 2 بیاد ؟
Be Patientنقل قول:
یعنی صبور باشید
بدم بیرون برا JTAG چقدر پول میگیرن؟
کنسول من که اسلیم 250 گیگ با درایور 0225 هست JTAG میشه؟
مختصر بگید اصلا چی هست این JTAG?
سلام دوستان . من ایکس باکس 360 فت با درایو 83850c دارم اگه ممکنه فایل فریمویر 1.91 اون رو واسم بزارین.
ورژن 1 یا 2 بودن درایو رو هم نمیدونم ولی تاریخ روی دستگاه June 2009 هست.
از چند جای دیگه دانلود کردم اصلا نفهمیدم کدومش مال درایو منه.
در ضمن من الان LT 1.9 رو ریختم کار خاصی باید بکنم یا فرقی نمیکنه که فریمویر اورجینال باشه یا نباشه؟؟
آخرین آپدیت هم روی دستگاه نصبه
خوب شد ترجمه کردین وگرنه توی حالت هنگ می موندم بعدش Blue screen of death بالا میاوردم....نقل قول:
سلام
دوستان من الان ورژن داشبوردم 2.0.12625.0 هست ...
حالا براي بازي هاي جديد مثلا فيفا 12 كه اومده و XGD3 نداره ، با همين ميتونم بازي كنم .. ؟
اين همون LT1.91 نيس ؟
در كل بايد چيكار كنم ؟ خودم ميتونم درستش كنم يا بايد بدم درستش كنن ؟
اگه ميشد درستش كرد خواهشا يه اموزش كامل و درست و حسابي لطف كنيد ..
+
تا اومدن LT+2 هم نميخوام صبر كنم ...
ممنون
من که تا 19ام مهر صب می کنم (زمانی که Forza 4 بیاد) .... اونوقت اگه Lt2 هنوز نیومده بود یه ایمیل واسه بخش خدماتی c4 و مایکروسافت می فرستم و از قول همه تون هر چی فش از دهنم در اومد بهشون می دم تا یکم خالی بشم .... الان هر ننه قمری که طرفدار ps3ه همین موضوع رو سر چوب کرده با ما کل کل می کنه(گر چه من خودم PS3 رو به 360 ترجیح می دم) ولی طرفدار 360ام :X
یعنی چی؟!نقل قول:
من که تا 19ام مهر صب می کنم (زمانی که Forza 4 بیاد) .... اونوقت اگه Lt2 هنوز نیومده بود یه ایمیل واسه بخش خدماتی c4 و مایکروسافت می فرستم و از قول همه تون هر چی فش از دهنم در اومد بهشون می دم تا یکم خالی بشم ....
این گروه داره بصورت کاملا رایگان این کار رو انجام میده و اونوقت اینطوری باید باهاش برخورد بشه؟
اصلا این گرو ههیچ قولی در مورد FW ها نداده،چرا همچین چیزی میگید؟
اینقد این حرفیو ک زدی قبول دارم که حد نداره
این بحث فقط واسه xobx نیسا,تو قضیه ps3 هم هست...
حق با شماست و دستشم درد نکنه .... ولی آدم یا کاری رو متقبل نمیشه یا اگه شد حداقل جزئیاتش رو رعایت می کنه .نقل قول:
بعدم اگه اگه بخوایم اونطوری به قضیه نگاه کنیم پس همه ی ما که داریم بازیی که سال ها واسش زحمت کشیدن و طراحیش کردن با قیمت 2تومن(کپی) می خریم و از اون بدتر مفت دانلود می کنیم مقصریم!!!
و البته تمام هکرها و شرکتهای لنگ کننده ی اقتصاد یک شرکت بازی ویدئویی .... موفق باشید ....
کسی نمی گه lt3 قضیه اش چیه ؟ فقط واسه 0800 ها داره میاد . مگه c4 نگفته بود که lt2 واسه 0800 ها آمادس ؟ پس lt3 دیگه چیه ؟!!!
منبع c4evaspeaks.com
خواهشا یکی جواب بده. :19:نقل قول:
دوستان میشه از طریق HDMI کنسول رو به لپتاپ هم وصل کرد ؟ ؟
نه دوست عزيز لپتاپ خروجي داره ورودي نداره :21:نقل قول:
اگه سوالي در اين ضمينه داري اينجا بگو :46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
دوستان FIFA 11 ا Full HD هست ؟ FIFA 12 چی ؟
نقل قول:
اگه دقت کنید ورژن 3 هست v3 . گمانم چون قابلیت خواندن xgd3 هم به xgd2 اضافه شده از V2 به V3 تغییر کرده
با روشی که به ریست گلیچ معروف شده حتما خواهد شد ولی زمان میبره .فعلا داره روش کار میشه برای نوشتن ربیوتر اگه اینجارو نگاه کنینقل قول:
یک تیمی داره روش کار میکنه ولی خبری از زمان دقیق عرضش نداده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245&page=22
تعریف کلی برای jtag روشی که با استفاده از سخت افزار جانبی و نرم افزار کنسول میتونه هر برنامه ای (هر کدی) رو اجرا کنه.
البته معایبی هم داره مهمترینش برای محیط لایو امن نیست. کلا میگن jtag یعنی خداحافظی با لایو . البته اگه عمومی بشه میشه امیدوار بود یک شبکه مختص jtag دارها ایجاد بشه مثل FSD.comنقل قول:
-اجرای بازی های Xbox360 از روی هارد دیسک بدون نیاز به دیسک
-تغییر هارد Xbox360 به اندازه دلخواه ، بدون نیاز به استفاده از HDDHackr و قابلیت ساپورت
اکثر هارد ها بدون محدودیت در حجم ارائه شده توسط هارد های Microsoft
-دور زدن قفل های امنیتی مانند ap25 و بی نیاز بودن بازی از پچ شدن
-اجرای فایل های اجرایی XEX که مختص Xbox360 می باشند و امکان نوشتن فایل اجرایی برای Xbox360 و اجرای آن بر روی دستگاه
-استفاده از داشبورد دیگری به جای NXE که در حال حاضر رایج ترین آن ها Free Stye Dash (FSD) می باشد.
-امکان اجرای لینوکس بر روی Xbox360
-امکان تبدیل دستگاه به FTP Server برای انتقال فایل ها، بازی ها، و ... به هارد دستگاه
-امکان آنلاک کردن بازی های XBLA
-امکان استفاده از DLC بازی ها
-امکان تغییر سرعت فن دستگاه
-امکان تغییر LED های جلوی دستگاه به سه رنگ سبز،قرمز و نارنجی
-امکان استفاده از Emulator ها
-بی نیاز بودن از فلش کردن مکرر درایو
-امکان حذف پیغام آپدیت داشبورد در هنگام اجرای بازی
-امکان اجرای بازی های Xbox1 بدون نیاز به هارد
-استفاده از Mod های ساخته شده برای بازی ها
-ساختن تم های مختلف و استفاده از آن ها در Free Style Dash
-استفاده از Xlink Kai برای اتصال به سرویس بازی آنلاین
-اجرای بازی های چند دیسک بدون نیاز به تغییر دیسک
-اجرای بازی های Homebrew
-ریجن فری شدن دستگاه و قابلیت اجرای بازی های تمامی ریجن ها
و .....از بازی سنتر
اگه دقت کنید نزده LT 3 بلکه زده v3.0نقل قول:
کسی نمی گه lt3 قضیه اش چیه ؟ فقط واسه 0800 ها داره میاد . مگه c4 نگفته بود که lt2 واسه 0800 ها آمادس ؟ پس lt3 دیگه چیه ؟!!!
در واقع این Lite-On 0800 و BenQ 0800 که توی سایتش زدن،Ripping FW هستن که برای ایمیج گیری و زایت استفاده میشه.پس منظورش LT 3 نیست......
دوستان این گزینه ...Storsge که تو منوی بازیها هست برای چیه ؟
ممنون
نقل قول:
ســلام ...
خب این بستگی داره که آیا فیفا 12 دیسکش آپدیت داره یا نــه ؟! اگه جواب آره باشه که راهی جز آپدیت فریمور به 13599 و همچنین ریختن LT+ 1.91 نیست ! ( البته به جز شرایطی که اگه شما ال تی 1.9 داشته باشی فریمور به استاک رفلش نمیشه و نیازی به ال تی 1.91 نیس ) ، اگرم جواب نه باشه که بازی میکنی و مشکلی نداره !
اگه میخواید راحت بشید برای اجرای بازی های غیر XGD3 ( یعنی نمیخوای وایسی تا ال تی 2 : دی ) باید فریمور داشبورد رو از 12625 به 13599 ارتقا بدی و بعدشم ال تی + 1.91 رو بریزی ، ریختن ال تی + هم آموزشش توی بخش هست پــارسای عزیز کامل زحمتشو کشیده ، اگه از روی اون تونیستی خودت بزن ( به شدت راحته ، گول عکسای عجیبشو نخورید مردم : دی ) اگرم نتونستی باید بدی بیرون 10 - 20 تومنم بدی برات ال تی بزنن !
:40:
درود
من یه پرسشی دارم که نمیدونم دقیقا در کجا باید مطرح میکردم
من دیروز برادرم یه بازی خرید به نام bodycount, بعد وقتی دی وی دی بازی رو در دستگاه گذاشته, کنسول بهش گفته که باید آپدیدت کنی
این برادر ما هم میزنه آپدیدت از اون موقع دیگه کنسول کار نمیکنه نمیدونم چه مشکلی براش پیش اومده
کل متنی که رو صفحه تلویزیون هنگام روشن کردن کنسول میاد اینه
can't read the update from the disc.please reinsert the disc to continue the update
status code: 3151-351f-B800-0F00-C000-0013
خواهشمند است مرا یاری کنید, سپاس از مهر شما دوستان
قضیه نداره که اگه نباشه شما نمیتونی بازیتو سیو کنی:31:نقل قول:
آخه وقتی انتخابش می کنیم ، هارد رو نشون میده و یه جایی رو می خواد که انتخاب کنیم.نقل قول:
اون قسمت برای انتخاب محل ذخیره ی سیو ها و آپدیت ها و بقیه چیزهای مربوط به بازی هست.نقل قول:
آخه وقتی انتخابش می کنیم ، هارد رو نشون میده و یه جایی رو می خواد که انتخاب کنیم.
مثلا اگ ه2 تا مموری(مثل اهارد و یه فلش)داشته باشید میتونید انتخاب کنید بازی توی کدوم سیو کنه.
آپدیت رو با فلش یه بار بریز ببین درست میشه ؟نقل قول:
در ضمن آپدیت داخل بازی باعث میشه که کنسول شما از حالت کپی خور در بیاد .
باید بری بدی برات LT+ 1.91 بریزن .