نقل قول:این فاروم لایک نداره یا لایکش با تپاتاک کار نمی کنه فلذا در حمایت از پست هاتون من هم مجبورم اسپم بدم...نقل قول:
با آرزوی سلامتی مایسترو رضا امیدو
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
Printable View
نقل قول:این فاروم لایک نداره یا لایکش با تپاتاک کار نمی کنه فلذا در حمایت از پست هاتون من هم مجبورم اسپم بدم...نقل قول:
با آرزوی سلامتی مایسترو رضا امیدو
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
سلام به همگی
می خوام هدفون جدیدی رو تو این چند روز بخرم اما بین چند مدل موندم
1- Bowers & Wilkins P5
2- m50
3- سنهایزر (hd25)
سایزش مهم نیست ... به کارت صدای کریتیو تیتانیوم اچ دی وصل می کنم... وضوح صدای بسیار بالا در کنار بیس مناسب رو دنبالشم ... همه جور سبکی بجز رپ و کانتری و کلاسیک گوش میدم ( مخصوصا پاپ وطنی و همینطور ترنس زیاد گو.ش میدم )
قیمتش ملاک نیست ... از کانادا قرار خریداری بشه ...
هدفون هایی که دارم dr dre pro ( اصل) و grado sr 80 , سنهایزر RS140 هستن که نمی خوام دقیقا یک هدفونی بگیرم که عین هدفون هایی که دارم باشه
اگر پیشنهاد دیگه ای هم هست خوشحال میشم بفرمایید
خودم یکم به سمت p5 تمایل دارم
اینم یک لینک از جزئیاتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کمک اساتید
سلام ،
اگه بخوام یه akg k99 با یه آمپ FiiO E11 بخرم، انتخاب خوبی هست یا نه ؟
کیفیت خوب میشه ؟
و اینکه هزینش چقدر در میاد ؟
و آیا این آمپ گیر آوردنش تو ایران آسون هست ؟
مرسی ...
با سلامنقل قول:
خوب هستین؟بعد از مدتها یه سری هم اینجا زدین:20:
در مورد هدفونهای انتخابیتون انتخاب بینشون یک مقداری سخته و یه جورایی تخصص بالایی میخواد چون صدای نزدیک به همی دارن.
b&w p5 یا کلا b&w ها که یه زمونی بحثش بود که اقا رضا گفتن که این برند بسیار بنامی هست در زمینه اسپیکر و یکی از بهترینها رو تولید میکنه ولی بصورت تخصصی روی هدفون کار نکرده و نمیکنه و صرفا جهت خالی نبودن عریضه و جذب بازار و کاملا کردن تولیداتش دست به تولید هدفون زده و هدفونهاش بصورت حرفه ای نیستن و نبایدم انتظار انچنانی ازش داشت.که منم کاملا با نظرشون موافقم.
در مورد m50 و hd25 ((البته hd25 1-II و یا hd25 orginal(دو مدل دیگش hd25 خالی و hd25 sp2 کیفیت صدای خوبی نسبت به دو مدل دیگه ندارن .در واقع orginal و 1-II مدلهای بهینه شده هستن)هر دو صدای نزدیک بهم م مشابهی دارن با کمی تفاوت که m50 بیس قوی تری داره و مید hd25 خیلی بهتر هست و تو لاو و های تقریبا وضعیت مشابهی دارن از لحاظ soundstage برتری با m50 هست و کیفیت ساخت و راحتی استفاده البته که hd25 حرف اول رو میزنه.ولی خوب قیمت hd25 بمراتب حدود 2 برابر بیشتر از m50 هست و این از بعضی لحاظ ها کفه ترازو رو سنگینتر میکنه .حالا با توجه به زمان استفادتون از هدفون و هزینه ای که میخواین در نظر بگیرین یه تحقیقاتی بکنین (چون از لحاظ سبک موسیقی هر 3 هدفون مورد نظر کاملا پاسخگو هستن.)و اینکه با این رنج قیمت این هدفونها m50 و hd 25 برترینها هستن.
موفق باشین
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
با سلامنقل قول:
akg k99 نیاز به امپ نداره ولی اگه بدنبال موزیکالیته کردن صداش هستین fiio کلا انتخاب خوبی نمیتونه باشه و مشکله دیگه ای که هست fiio ایران موجود هست ولی فقط یک فروشگاه فعلا موجود داره و اونهم به قیمت 4 برابر قیمت دلاریش تقدیمتون میکنه که با توجه به کیفیت و قدرت درایو fiio بنظرم همون قیمت دلاریش هم زیاده.
شما فعلا بدون نیاز به امپ با کامپوتر و لپتاپ براحتی میتونین از k99 استفاده کنین و با پلیر پرتابل هم تا حدودی که راضی بشین درایو میشه و نیاز به هزینه اضافی نیست.
مهدی جان وقتی میخوام یه چیز جدید یاد بگیرم بر میگردم پستهای قبلی رضا رو میخونم و همیشه برام تازه گی داره انگار نه انگار که تا حالا 3 بار خوندمشون و بعضی مسائل رو که تجربه میکنم و دوباره پستهاش رو میخونم و میبینم چقدر دقیق توضیح داده الان که میبینم نیست و واقعا مطلب جدیدی نیست که ازش یاد بگیریم حتی هدفونهای که اون بهمون معرفی کرده بود رو بهم معرفی میکنم و هیچ کدوم جرات نداریم یه هدفون جدید یه مارک جدید رو تهیه کنیم و ازش رویو بدیم و به بقیه معرفی کنم.اکثرا منتظریم رضا بیاد بگه فلان هدفون خوبه همون هدفونی که شاید هر روز از کنارش بیتفاوت رد میشم و تا رضا بگه خوبه همه میریزیم خروار خروار میخریم که یه ماهه همش تموم میشه.نقل قول:
در مورد سنهایزر هم کیه که از این برند خوشش نیاد من که خیلی راحت همیشه میگم امضای صدای سنهایزر رو خیلی دوست دارم صد در صد اقا رضا هم موافقه.
امیدوارم هر جه زودتر بیاد و حتی اگه بخواد ازمون خداحافظی هم بکنه یه فرصت بهمون بده که ازش تشکر کنیم و بگیم اقا رضا خسته نباشین.
ممنون salar جان منم مثل خیلی های دیگه اینجا با اینکه سنم زیاده اما عاشق صدا هستم و همیشه پست های اساتید رو دقیقا دنبال می کنم
خدمت عزیزت بگم من برادرم بدجور هدفون باز و صدا باز هست و تا دلت بخواد همه جور هدفونی داره یا تست کرده خودش hd25 ( مدل آدیداس ) و m50 و p5 رو داره به من میگه p5 کاملا یک سرو گردن که چه عرض کنم چند سر و گردن از hd25 و m50 بالاتره و اصرار داره من p5 رو بگیرم ( البته از همه هم گرون تر هست ) خودش هم اکثرا از همین p5 استفاده میکنه و مدل ایرفونش هم گرفته ( c5 ) که میگه اونم بینظیره
اما دوست داشتم اساتید هم نظر بدن
از نظر ساخت اسپیکر b&w فقط یک نمونه بگم بهتون اسپیکر هایی داره که دونه ای حدود 30 هزار دلار قیمت دارن یعنی مثلا یک سیستم 1-5 رو در حدود 180 هزار دلار قیمتش هست ....
در زمینه ای که چرا تعداد هدفون هاش کمه خوب بعضی از شرکت های معروف هم کلا با اینکه 10 ها مدل دارن اما درایوی که طراحی کردن کلا 3 یا 4 مدل نیست و در همه هدفون ها همون ها رو استفاده میکنن به عنوان مثال
سنهایزر تمام هدفون های سری 500 اش یک درایو داره ... تستی که انجام شده بود بعد از حدف پد روی گوش hd555 و hd 595 صدای خروجی و فرکانس خروجی و ریز به ریز مشخصاتشون مثل هم بوده و شرکتشون با طراحی پد ها و توری های خاصی که روی درایو قرار میگیره کاری کرده بود که hd 595 بهتر از hd 555 باشه
دلیل طراحی کم درایو هم هزینه ی بسیار بالای این طراحی ها هست و زمان بر بودنش و طراحی درایو جدید احتیاج به امکانات جدید هم داره
کلا انتخاب سختی هست و خودم بین این 3 مدل مردد موندم
سایت خارجی که تست تخصصی و مقایسه ای کرده باشه با نمونه های دیگه اگر می شناسید ممنون میشم معرفی کنید به گفته ی کاربران تو سایت های مثل آمازون نمیشه اعتماد کرد
با تشکر از معرفی هدفون p5نقل قول:
پس انشالله بعد از تهیه یه رویوی خوب هم برامون بزارین تا بیشتر با هاش اشنا بشیم.
اتفاقا همین که پستتون رو دیدم چند تا مقایسه ازش پیدا کردم که متاسفانه وقت نشد همش رو بخونم که اینجا میزارم به زودی هم خودم بخونمشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه های خوبی شده از لحاظ صدا و راحتی استفاده و البته قیمت.
امیدوارم مفید واقع بشه.
منتظر رویوی خوبتونم هستیم.
با تشکر
یه ایرفون خوب میخواستم برای سانسا کلیپ تا حدود 100 تومن.چی پیشنهاد میشه؟
دوست عزیز این پست های اقا رضا رو نقل قول کن میدونی که 600 تا صفحه!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
نيازي به نقل قول همشون نيست ميتونين روي اي دي ايشون كليك كنين و گزينه more post from rezaomido رو بزنين تمام پستهاشون رو مياره و مطمعن باشين كه همه پستهاشون يك كلاس اموزشي اكادميك هست
موفق باشين