من كه نصاب اومده بود گفتم مودم آپديت كنيم چه تاثيري داره. گفت تا مودمت خراب نشده آپديت نكن گفت فرقي نميكنه و بعضي وقتها دردسر ساز ميشه. گفت هيچ فرقي تو سرعت و هيچي نميكنه.
Printable View
من كه نصاب اومده بود گفتم مودم آپديت كنيم چه تاثيري داره. گفت تا مودمت خراب نشده آپديت نكن گفت فرقي نميكنه و بعضي وقتها دردسر ساز ميشه. گفت هيچ فرقي تو سرعت و هيچي نميكنه.
دستگاه جالبیه ولی اگه بشه تو ایران پیداش کردنقل قول:
اگه مودم وایمکس و لپ تاپ داری میتونی از وای فای لپتاپ استفاده کنی و برای بقیه دستگاهها به اشتراک بزاری
سلامنقل قول:
بصورت تئوري 16 كيلوبايته و از اون بالاتر نميره در عمل ممكنه كمتر هم بشه ، مثلا براي من كه وايمكس 128 دارم حدود 13 الي 15 در نوسانه .
درست گفته من آپدیت کردم اما هیچ تغییری در سرعت و قدرت سیگنال ایجاد نشد:31:نقل قول:
دوباره این ایرانسل لعنتی برای ما ترکید
اینجا ندیدیم یکی از وایمکس تعریف کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام از مشهد خدمت همه دوستان مشترك وايمكس ايرانسل
آنتن وايمكس من ديشب ساعت 2:15 رفت و حدود يك ساعت بعدش برگشت. ميخواستم بدونم براي ساير دوستان هم اين طوري شد؟
اين هم تست سرعت مشهد، دوشنبه 90/12/8 ساعت 8:30 بعد از ظهر
سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور لندن
نقل قول:
توی این 2 3 روز گذشته این مسئله کاملاً طبیعی بود
سلام
منهم وايمكس ايرانسل دارم . 128 دائمي نامحدود .
سرعتش وحشتناك پايين اومده چيكار كنيم ؟؟؟ حتي بعضي اوقات p30world رو هم نمياره . نميدونم مشكل از وايمكس من هست يا سراسري هست ؟؟
تو ايران هم ميشه گير آورد ولي شما به اين سايت سر بزن سفارش ميدي ميخرن و با پست 7روزه درب منزل تحويل ميدن. من الان كامپيوتر استفاده نميكنم تمام كارم با تبلت هست و در منزل همزمان با لپ تاپ و تبلت به واي فاي وصل هستم ولي خوب جايي ببرم نياز به برق داره. اين دستگاه خوبيش اينه نياز به برق نداره ضمن اينكه هم مودم واي مكي به بالاش ميخوره و دانگل 3جي رو هم ساپورت ميكنه و به صورت واي فاي استفاده كرد جداي اون پورت لن هم داره.نقل قول: