نقل قول:
اگر ازاد میخویند نروید سر جلسه بهتر هست ...
بهتر که نه عالی هست چون حذف میشه و نمراتتون پایین نمیاد ...
Printable View
نقل قول:
ممنوننقل قول:
خب بعد چجوری موجه کنم غیبتو؟ یقه مونو نگیرن
(منظورتو از آزاد متوجه نشدم)
موجه نمیخواد ...تا 3 تا درس رو نری حذف میشه توی کارنامه فکر کنم مینویسن ماده 35...یعنی غیبت سر جلسه.....صفر نمیزارن که معدل بیاد پاییننقل قول:
ممنون
خب بعد چجوری موجه کنم غیبتو؟ یقه مونو نگیرن
منظور دوستمون دانشگاه آزاد بود....نقل قول:
(منظورتو از آزاد متوجه نشدم)
====
البته آیین درسی نیست که حذفش کنی همینطوری هم بری پاس میشی..مگر اینکه با استاد به مشکل خورده باشی....یا استاده خیلی گیر باشه..تحقیق و حضور غیاب و اینا....
از یه لحاظ هم حیفه حذف کنی بعدا 20 بشی خیلی بهتر از اینه که الان 11 بشی....بخاطر معدلت میگم
کارت آزمون دانشگاه آزادو از کجا میشه گرفت سایت دانشگاه آزاد بالا نمیاد ؟
برای قبول شدن تو رشته های مجموعه 2 تهران (شهر تهران) و کرج حداقل چه ترازی لازمه؟
نقل قول:
برای ازاد دلیلی برای غیبت نمیخواد و موردی نداره و درستون حذف خواهد شد ...
موفق باشید .....
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
نقل قول:
برای امتحانات یا کنکور؟
برای امتحانها از خود سایتش شاید یک وقت ای پی تون بست هباشه از جای دیگه هم تست کنید کنکور هم 2- روز قبلش
حالا هرکدومشون منظورتون بود که فکر کنم اولی بود ...
برای تجربی هم بستگی به رشته هاش داره از 4500 با بالا .....
موفق باشید..
سلام
دوستان ثبت نام ارشد کی شروع میشه ؟
مرسی
نقل قول:
ارشد تقریبا توی بهمن و اسفتد هستش
توی ادرس زیر شمارتون را ثبت کنید موقع ثبت نام اسش میاد ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید ..
تاریخ خبر : 1390/10/11نقل قول:
زمان ثبتنام و جزئيات برگزاري و اعلام نتايج آزمونهاي دانشگاه آزاد اسلامي
گروه آزمون وسنجش: رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبتنام اينترنتي كنكور سراسري از فردا دوشنبه 12 دي ماه و آزمون كارشناسي ارشد از هفته اول بهمن خبر داد. به گزارش آنا، دكترعبدالله سجادي جاغرق در جمع خبرنگاران با اعلام آغاز ثبت نام آزمون سراسري سال 1391 دانشگاه آزاد اسلامي از ساعت 9 صبح فردا دوشنبه 12 دي ماه از طريق سايت مركز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: ثبت نام آزمون سراسري تا ساعت 24 روز چهارشنبه 21 دي ماه ادامه دارد. وي با بيان اينكه داوطلبان ميتوانند از طريق كارتهاي بانكي عضو شتاب براي خريد كارت اعتباري به سايت مركز آزمون مراجعه كنند، اظهار كرد: البته داوطلبان ميتوانند نسخه چاپي دفترچه راهنما را نيز از دفاتر پستي تهيه كنند. وي با اشاره به برگزاري آزمون رشتههاي غيرپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در روزهاي 15 و 16 تير ماه، اظهار كرد: آزمون رشتههاي گروه علوم پزشكي 29 تيرماه برگزار ميشود. رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اينكه داوطلبان رشتههاي غيرپزشكي در زمان ثبتنام ميتوانند شش رشته انتخاب كنند، خاطر نشان كرد: داوطلبان رشتههاي علوم پزشكي ميتوانند چهار رشته نيز انتخاب كنند. وي با اشاره به برگزاري آزمون سراسري در 8 هزار و 577 رشته محل از افزايش شش درصدي رشته محلهاي اين دوره از آزمون نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: آزمون سراسري امسال در 250 واحد دانشگاهي برگزار ميشود، البته هر داوطلب ميتواند بر اساس علاقه خود يكي از حوزههاي نزديك محل سكونت را براي شركت در آزمون انتخاب كند. دكتر سجادي با اشاره تاثير مثبت 25 درصدي سوابق تحصيلي گفت: ثبتنام مجدد داوطلبان كنكور از هفته اول اسفند ماه آغاز ميشود. رييس مركز آزمون از اعلام نتايج نهايي كنكور در نيمه دوم شهريور ماه خبر داد و افزود: حدود 350 تا 400 هزار نفر در آزمون امسال پذيرفته ميشوند. رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي همچنين از آغاز ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد سال 1391 از هفته اول بهمن ماه خبر داد. وي با بيان اينكه در آزمون سال گذشته براي هر رشته گرايش يك دفترچه آزمون منتشر ميشد، اظهار كرد: در آزمون امسال رشته و گرايشهاي مختلف در داخل مجموعههاي امتحاني تجميع شده و داوطلبان يك مجموعه امتحاني مستقل از گرايش انتخابي در آزمون به سوالات يكسان پاسخ ميدهد. وي با اشاره به انتشار عناوين مجموعههاي امتحاني، موارد و ضرايب دروس آزمون بر روي سايت مركز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اظهار كرد: آزمون كارشناسي ارشد طي روزهاي 21 تا 23 ارديبهشت ماه به صورت تستي برگزار ميشود. وي از اعلام نتايج نهايي آزمون در اواخر شهريور ماه خبر داد و افزود: در اين دوره از آزمون به تناسب افزايش رشته محلها، افزايش ظرفيت خواهيم داشت. دكتر سجادي با اشاره به برگزاري آزمون دكتراي تخصصي 91 در روزهاي چهارم و پنجم اسفندماه گفت: در اين دوره از آزمون 38 هزار نفر ثبت نام كردند كه نسبت به سال گذشته با رشد 67 درصدي مواجه هستيم.
وي با بيان اينكه 37 درصد از داوطلبان اين آزمون را داوطلب زن تشكيل ميدهد، به افزايش پنج رشته به مجموعه رشتههاي آزمون دكتري اشاره كرد و افزود: اين آزمون در 182 رشته برگزار ميشود. وي با بيان اينكه آزمون دكتري امسال در 301 رشته محل برگزار ميشود، تصريح كرد: تعداد رشته محلها نسبت به سال گذشته 11 درصد رشد داشته است. رييس مركز آزمون از پذيرش 2500 تا سه هزار نفر در آزمون دكتري 91 خبر داد و افزود: داوطلبان بدون آزمون در رشتههاي علوم انساني بايد داراي معدل بالاي 18 و پايان نامه 18/5 باشند، البته فعاليتهاي پژوهشي در پذيرش آنها تاثير دارد. وي با اشاره به اعلام نتايج نهايي آزمون در نيمه دوم شهريورماه گفت: از تيرماه داوطلباني كه حدنصاب لازم را كسب كرده باشند براي مصاحبه دعوت ميشوند. دكتر سجادي در خاتمه با اشاره به شركت بيش از 122 هزار داوطلب در آزمون كارشناسي ناپيوسته از اعلام نتايج نهايي اين آزمون در هفته آخر دي ماه خبر داد و افزود: بيش از يكصد هزار نفر در اين آزمون پذيرفته ميشوند.
آفرینش
من آزاد ثبت نام کردم و کد رهگیری هم دریافت کردم و دیپلمم ماقبل 83 هست قسمت معدل دیپلم جزو فیلدهای ضروری(* دار نبود) و برای من باز نشد یعنی فیلدهاش بسته بود و نمیشد چیزی توش نوشت و اروری هم نداد که پر نشده و ثبت نامم تموم شد, حالا مشکلی پیش نمیاد؟؟
اگه دیپلمت مال قبل از سال 83 بود لازم نیست معدل دیپلم رو وارد کنی چون اون زمان این قانون که معدل دیپلم توی کنکور تاثیر داشته باشه هنوز وجود نداشتنقل قول:
من آزاد ثبت نام کردم و کد رهگیری هم دریافت کردم و دیپلمم ماقبل 83 هست قسمت معدل دیپلم جزو فیلدهای ضروری(* دار نبود) و برای من باز نشد یعنی فیلدهاش بسته بود و نمیشد چیزی توش نوشت و اروری هم نداد که پر نشده و ثبت نامم تموم شد, حالا مشکلی پیش نمیاد؟؟
نقل قول:
موجه نمیخواد ...تا 3 تا درس رو نری حذف میشه توی کارنامه فکر کنم مینویسن ماده 35...یعنی غیبت سر جلسه.....صفر نمیزارن که معدل بیاد پایین
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردننقل قول:
برای ازاد دلیلی برای غیبت نمیخواد و موردی نداره و درستون حذف خواهد شد ...
موفق باشید .....