بچه ها کی پیش رو غیر حضوری خونده؟ اگه هست بگه، چون من سوم هستم و سال دیگه تصمیم گرفتم که غیر حضوری بخونم. میخوام در مورد کتاب ها ، آموزشگاه و ... ازتون کمک بگیرم. ممنون.:46:
Printable View
بچه ها کی پیش رو غیر حضوری خونده؟ اگه هست بگه، چون من سوم هستم و سال دیگه تصمیم گرفتم که غیر حضوری بخونم. میخوام در مورد کتاب ها ، آموزشگاه و ... ازتون کمک بگیرم. ممنون.:46:
نوشته شده توسط AEZ_Best
سلام
من برای یکی ازدوستام این سنجشو ثبت نام کردم ولی رشته ی اونو به جای تجربی زدم ریاضی
این آزمون و آزمون بعدی چجوری باید بهشون بگم درستش کنن؟سلام هرچی زنگ زدم کسی جواب نمیدهنقل قول:
سلام
به این شماره ها زنگ بزن: 88844791 الی 3
آخه امروز جمعست :27:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست من ملاک رو ساعت نزار چون فقط خود راضی کردن هست
سعی کن به جای ساعات بالا کیفیت رو ببری بالا
اوکی؟
سعی کن برای خودت تشریح کنی درس ها را
من همیشه باید التماس کنم تا یکی جوابمو بده ؟؟؟!!! :19::19::19::19::13::13::13::13:نقل قول:
سلام دوستان
يه سوال داشتم ؟ به نظرتون مهندسي نرم افزار يا فناوري اطلاعات شبانه تا چند هزار ميتونم بهش اميد داشته باشم ؟
در ضمن من منطقه 3 هستم .
سلامنقل قول:
رشته های شبانه استانی هستن و فقط باید شبانه های استان خودتو رو انتخاب بکنی. البته 90 درصد سهمیه اش استانیه.
خب به نظرتون با رتبه 8000 ميتونم اميد داشته باشم كه واسم بگيره ؟!نقل قول:
اگه منظورت رشته های شبانه ی استان خودت باشه احتمالش زیاده. ولی از الآن به این چیزا فکر نکن.نقل قول:
چون شما عضو جدید هستی، نوشته هات چند ساعت بعد نوشتنت نشون داده می شه که اون موقع معمولا بعد پست تو پستای زیادی نوشته شده و کسی متوجه پستت نمی شه.نقل قول:
راجع به سوالت هم پیش دانشگاهی از سال سوم آسون تره و سال سوم هم از سال دوم آسون تره!:20: