سلام روغن ترمز رو میترسم عوض کنم دوستان گفتن بعدش اگه خوب هوا گیری نکنه خوب ترمز نمیگیره چی کار کنم 80000 تا کار کرده
Printable View
سلام روغن ترمز رو میترسم عوض کنم دوستان گفتن بعدش اگه خوب هوا گیری نکنه خوب ترمز نمیگیره چی کار کنم 80000 تا کار کرده
سلام و متشکرم اقا بردم لنتهامو باز کرد خودم لنت تازه خریدم مارک GOLD کره ای اصل خلاصه تعویضش کردم جلو 25 تومن و عقب 28 تومن استان کرمانشاه بعد تعجب اینجا بود لنتای خودم سالم سالم بود نمیدونم به هرحال عوضش کردم صدای سیر سیر برید دیگه کاملا رفع شدش دستت درنکنه داداشینقل قول:
اینم عکس لنتهای قبلی خودم که تاریخ 2011 روشه دقیقه 4 ساله عوضش کردم عکس جعبه لنتهای جدیدمم میزارم ببین اصله چون همیشه از یه فروشگاه خرید میکنم و از اصل بودنش اطمینان دارم.:n11::n12::n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمند دوگانه 86 کارخانه
چند روزه هی چراغ stop و روغن روشن مسشه ، و بعضی موقع ها ماشین خاموش میشه بنظرتون مشکل کجاس ؟ یعنی ترمز میگیریم امکان خاموش شدن هم هست
استیپر و تازه عوض کردیم و روغن اینا هم داره ، مهره روغن هم عوض کردیم
سمند دوگانه 86 کارخانه
چند روزه هی چراغ stop و روغن روشن مسشه ، و بعضی موقع ها ماشین خاموش میشه بنظرتون مشکل کجاس ؟ یعنی ترمز میگیریم امکان خاموش شدن هم هست
استیپر و تازه عوض کردیم و روغن اینا هم داره ، مهره روغن هم عوض کردیم
کسری جان و یا اقا محمد عزیز اقا مشکل جدید ظرف جای روغن ترمز ماشینم(پراید) که داخل موتور هست دوپایه داره اون پایه ای که طرف ته کابوته از بقلش کمی روغن ترمز میچکه کمی بر اثر حرارت اب شده اون ظرف تعوض میشه یا نه چیکارش کنم؟؟؟
خدا تازه کردم خرج ماشین کسری جان لطف کردن مشکلمو حل کردن دوباره دچار مشکل شدم
سلام
دوست عزیز به نظرت واقعا از کره لنت پراید وارد (رسمی و قاچاق کار نداریم)میشه؟! من باور نمیکنم.
اینها همه داخلی هستند.
به 2 علت:
1- فروش بیشتر و سود بیشتر فروشنده چون اینها رو گران تر از ایرانی ها می دهند
2- در رفتن کارخانه ها از مالیات دادن :n39:
شاید با چسب دوقلو سیاه رنگ و اگر نیود , خاکستری تعمیر بشهنقل قول:
باید مخرن از روغن خالی بشه بعدش محل نشتی با پارچه و کمی بنزین تمیز بشه
با سمباده زبر مثل 80 یا 60 زبر بشه . اگر روغن از جای شکسته میاد بیرون باعث نچسبیدن چسب میشه پس تمام روغن باید دربیاد از جای شکستگی
دوباره با بنزین تمیز بشه
بعدش تا یک یا 1.5 سانتی اطراف شکستگی و به ضخامت 5mm چسب بخوره
حدود دو دقیقه باید مخزن رو طوری توی دست بچرخونین تا جاذبه باعث شُر کردنش نشه و از جاش تکون نخوره تا خودش رو بگیره
بعدش باید زیر آفتاب مستقیم بذارینش پشت پنجره چون چسب دوقلو هر چی داغتر بشه زودتر خشک و سفت میشه
بهتره تا 24 ساعت نصب نشه
چسب دوقلو انعطاف پذیر نیست . اگر موقع نصبش بهش فشار بیاد از مخزن جدا میشه
میتونین هم با مخزن اوراقی سالم عوضش کنین
نو هم در بازار هم هست
سلامنقل قول:
با گاز اینجوری میشه یا بنزین ؟ یا هر دو ؟
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
با گاز اینجوری میشه یا بنزین ؟ یا هر دو ؟
سلامنقل قول:
بنده تا 200,000km هم عوض نکردم .
روغن ترمز نه خراب میشه نه کهنه
این در مورد روغن استاندارد امریکائی و آلمانی و ژاپنی بود
مگه ترمزها مشکل داره ؟
تعویضش آسونه
فقط یک آچار میخواد برای پیچ هواگیری
کلیپهاش
با گاز ، بنزین 1% پیش میادنقل قول: