شما دو تا بسته سه ساعته بگیری میتونی راحت بزنی از 2 تا 8 صب دانلود .نقل قول:
Printable View
شما دو تا بسته سه ساعته بگیری میتونی راحت بزنی از 2 تا 8 صب دانلود .نقل قول:
دوستان، مودم d100 fdd میارزه به قیمتش؟ و کیفیت مناسب و گیرندگی خوبی داره؟ یا بهتره روتر های متفرقه fdd مثل tplink و غیره بخریم؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اینجا تاپیک مشاوره مودم و مشکلات و ... نیست هزار بار ..نقل قول:
برید این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4G(3-4bars)
4G+(2-4bars)
دوستان این میتونه واقعی باشه؟ یعنی کسی تا حالا گرفته؟ البته فعلا تا ۱۸۰ مگ ظرفیت داره، ولی اینم عجیبهه
بله امکانش هست، یکی از کاربرها قبلا سرعت 160 مگ رو با پلاس ثبت کرد، البته فکر کنم یه جوری با بدنه ایرانسل ارتباط داشت، اما به هر حال چیز ممکنی هست برای تجمیع 15 و ده مگاهرتزنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
معلومه که واقعی نیست. به زمان و حجم باقی مونده دقت کن. 2400 مگ باقی مونده رو با سرعت 20 مگ باید توی 2 دقیقه بگیره نه 1 دقیقه. کسی که تغییر داده عکسو حساب کتابش خوب نبوده .نقل قول:
شاید ۱ دیقه و ۵۰ ثانیه بوده ولی خوردشو نزدهنقل قول:
اون کاربر اون تست رو تحت شرایط کاملا خاص گرفته بود . دیگه هم پیداش نیست .نقل قول:
idm من که خوردشو هم حساب میکنه مال این یارو رو نمیدونم .نقل قول:
سلام
دوستان چند روزی هست که نت ایرانسل که از گوشی (هواوی هانر ) share میکنم به لپ تاپ همش قطع و وصل میشه و باید دیتای گوشی رو قطع و وصل کنم تا دوباره وصل بشه
تو خود گوشی هم قطع میشه و مشکل از share کردن نیست. شما هم همچین مشکلی دارید؟ (قبلآ این طوری نبودو خیلی وقته که دارم کلآ از نت ایرانسل استفاده میکنم و نت رو share میکنم)
با تشکر
دوستان کسی متوجه دلیل این موضوع شده؟ اینجا باند ۷ پهنای باندش از ۱۵ اومده ۱۰، یک کریر جدید اضافه شده یا همون ۱۵ تبدیل به ۱۰ شده؟
دوستاندبعد از این همه خواهش والتماس وشکایت و درخواست بعد از حدود ۲سال هنوز ایرانسل منطقه مارو 4gنکرده مجبور شدم sxt بگیرم که با وجود سیگنالهای عالی وپهنای باند ۵۰مگا بیتی ولی فقط صبح ها رضایت بخشه ولی از عصر به بعد نهایت سرعت تو تک کانکشنها ۱.۵مگا بایته قطع ووصل شدناش هم که دیوانه کننده شده پینگاش واقعا رفته بالا خلاصه اون نتیجه معقول رو که امید وار بودم با هزینه کردن بگیرم نداد تا این که دیشب اتفاقی داشتم تست میگرفتم دیدم همراه اول منطقه مارو 4g کرده با وجود سیگنال تقریبا ضعیف (چون تو طبقه پایین هستیم)حدود۱۵,مگ سرعت داشت با e3372 رو باند۳پینگش فوق العاده بهتر ثبات خیلی بهتر البته باند ۷یا اصلا راه اندازی نکرده یا خیلی ضعیفه که من نتونستم بگیرم حالا به نظر شما کوچ به همراه اول منطقی به نظر نمیرسه تا وقتی ایرانسل یه فکری به حال کیفیت نتش بکنه البته واقعا تا قبل از راه اندازی تی دی عالی بود ولی خیلی وقته دیگه اعصاب خورد کن شده در ضمن تو تعرفه هاش هم نگاه کردم خوبه واسه من تقریبا تفاوتی ندارد ۲۰گیگ شیش ماهه ۶۴میده که با وجود تخفیفهای بالا واسه شارژ همراه اول میشن حدود۵۵تومن میشه گیگی حدود۲و نیمشبانه هاش هم که خداییش عالیه به نظر شما (اگه شما چنین شرایطی داشتید )باز هم رو ایرانسل میموندید؟اون هم با هزینه بالا
خوشحالیم به اطلاعتون برسونیم پروژههای جدید ایرانسل امروز طی مراسمی با حضور وزیر ارتباطات، آقای دکتر واعظی رونمایی شد:
شبکه استاندارد دسترسی رادیویی اینترنت اشیا (NB-IoT)،
پروتکل اینترنت نسخه 6 (IPv6)،
بیستهزارمین نود پهن باند شبکه،
سامانه پرداخت از طریق حساب کاربری (DCB)،
راهکار پرداخت موبایلی (NFC)،
راهکار جامع ابری (Cloud)
و مودمهای جدیدترین نسل اینترنت 4.5G با حداکثر سرعت 300 مگابیت بر ثانیه
از جمله این پروژهها هستند که برای بهبود سبک زندگی و راحتی بیشتر شما عزیزان رونمایی شدند.
در این مراسم همچنین اقداماتمون در پروژه #شبکه_ملی_اطلاعات که باعث بهبود تجربه استفاده از اینترنت برای کاربران و همچنین رونق کسبوکارهای اینترنتی میشه، در حضور وزیر ارتباطات مورد بررسی قرار گرفت.
خبر خوب دیگه، همکاری ما با فیلیمو هست که شما ایرانسلیایی که اهل فیلم هستین بتونین فیلمهای موجود در وبسایت یا اپ فیلیمو رو با ترافیک دیتای رایگان دانلود کنین.
آخرین خبر خوب، فراهم آوردن امکان خرید اپلیکیشنهای مورد علاقه شما از طریق حساب ایرانسلیتون در فروشگاههای اندرویدی «کافه بازار» و «مایکت» هست.
منبع:تلگرام ایرانسل
درخواست اختصاص فرکانس جدید به نسل چهارم ارتباطات
مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه درخواست اختصاص فرکانس ۲.۳ به فناوری نسل چهارم ارتباطات را مطرح کرد و گفت: فرکانس ۳.۵ که اکنون به TD-LTE اختصاص داده شده روی موبایل قابل دریافت نیست و نیاز به مودم دارد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علیرضا قلمبر دزفولی امروز در مراسم افتتاح پروژههای ایرانسل به مناسبت دهه فجر اظهار داشت: تمرکز توسعه در ایرانسل در برنامههای اخیر بر پهنای باند بوده که در این راستا هماکنون 150 شهر تحت پوشش نسل 4.5 قرار گرفته است.
مدیرعامل ایرانسل ادامه داد: 30 درصد مجموع پهنای باند کشور به شبکه ایرانسل اختصاص دارد و ترافیک روزانه این اپراتور 1.700 ترابایت و رشد سرانه مصرف در یک سال گذشته 15 برابر شده است.
وی از توافق ایرانسل با دو اپراتور مجازی تلفن همراه خبر داد و گفت: دو شرکت همراه هوشمند آینده و آوا به عنوان اپراتور MVNO ایرانسل خواهند بود.
دزفولی با اشاره به رشد چشمگیر تراکنشهای موبایلی در شبکه ایرانسل گفت: در یک سال اخیر تراکنشهای موبایلی 20 درصد رشد داشته است.
مدیرعامل ایرانسل با اعلام آماری از طرح ترابردپذیری شماره تلفن همراه (تعویض اپراتور با حفظ شماره موبایل) از مرکز پایا (مرکز حاکمیتی هماهنگ کننده ترابردپذیری) اظهار داشت: ایرادهایی به گزارش قبلی وارد شد، اما این گزارش از مرکز پایان است که طبق آن تعداد درخواستهای خروج از همراه اول و ورود به ایرانسل حدود 66 هزار نفر بوده که 23 هزار نفر معادل یک سوم با موفقیت خارج شدهاند و ضریب موفقیت 38 درصد بوده است.
وی ادامه داد: تعداد درخواستهای خروج از ایرانسل و ورود به همراه اول 23 هزار درخواست بوده که 18 هزار نفر با موفقیت خارج شدهاند و میزان موفقیت 81 درصد بوده است.
مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه با استناد به این آمار گفت: استقبال از طرح ترابردپذیری مناسب بوده، اما هنوز برخی مشکلات وجود دارد.
دزفولی از 8 برابر شدن درآمد برنامههای کاربردی در یک سال اخیر خبر داد.
وی با اشاره به وجود 10 هزار سیمکارت ایرانسل در صنعت برق در 36 شهر از آمادگی این اپراتور برای تأمین زیرساختهای ارتباطی در پروژههای ملی هوشمندسازی در صنایع برق، آب و حتی گاز خبر داد.
دزفولی مبلغ پرداخت ایرانسل به دولت را 19 هزار میلیارد تومان پرداخت مستقیم در 10 سال و 27 هزار میلیارد تومان پرداخت غیر مستقیم در همین مدت اعلام کرد.
به گفته وی، 6.6 میلیارد دلار سرمایهگذاری تا دیماه 95 در ایرانسل انجام شده که این حجم سرمایهگذاری در بخش ارتباطی کشور بیسابقه بوده است و از این میزان 2 میلیارد دلار به سرمایهگذاری خارجی تعلق دارد.
مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه با اشاره به نقش ایرانسل در شبکه ملی اطلاعات گفت: ایرانسل در توسعه شبکه دسترسی و افزایش و سرعت دسترسی نقش داشته و در فاصله بین اجرای فاز اول و دوم شبکه ملی اطلاعات ترافیک روزانه در شبکه ایرانسل 70 درصد رشد کرده است.
دزفولی از معاون وزیر ارتباطات دریافت فرکانس 2.3 برای ارائه نسل چهارم ارتباطات ثابت (TD-LTE) درخواست کرد و توضیح داد: برای فرکانس 3.5 چیپست مخصوص گوشی تلفن همراه برای این فناوری وجود ندارد و استفاد از این فناوری مستلزم استفاده از مودم است اما اگر فرکانس 2.3 برای این فناوری با تعرفه سایر فرکانسها به اپراتور داده شود امکان ارائه این فناوری روی گوشی میسر خواهد شد که باعث رشد سریع این فناوری میشود.
وی یادآور شد: TD-LTE هماکنون در 132مرکز استان و شهر فعال است.
مودم جدید نسل 4.5 ایرانسل با سرعت تا 300 مگابیت در ثانیه
امیدوارم این اقدامات مثبت محسوس باشه و شاهد کیفیت بالا یی از پوشش باشیم
اقایون الانم لازمه برای اینکه سرعت نت بیشتر بشه برا شبا باید کنارش یه بسته 1روزه یا هفتگی و یا ماهانه داشته باشی؟
کدوم آقایونی همچین چیزی گفتن که واسه سرعت بیشتر شبانه باید بسته معمولی هم داشته باشی؟؟ همچین چیزی وجود ندارهنقل قول:
4g - تهران -
ساعت 20 دقیقه بامداد
ساعت 49 دقیقه بامداد .
چرا همینجا چند نفر گفتند تازه این کارو هم کردم سرعت فرق میکردنقل قول:
کاش مودم های جیبی فورجی پلاس هم رونمایی میشد اینجوری کاربر راحت تر به نسل چهار ونیم متصل میشه
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
چه سرعت خوبی !نقل قول:
من بیشتر از 3 مگ نمیشد بهترین حالت!
بعد رفته رفت شد 2 و 1.5
بد شانسم :n35:
تهران با 4 انتن 4 جی
ی چیز عجیب!!!
امشب بسته نزدم و موجودی شارژم 300تومنه اما نت دارم و تاالان 2گیگی دانلود کردم جریان چیه!!!!!!!!!!!!!
اسپید تستم با سرعت دانلود چرا نزدیکی نداره!!!
همیشه هم سرعت اپلودم بالاتر یا همتراز سرعتمه نمی دونم چرا!
یکی داره نامحدود از دکلتون دان میکنه[emoji1]نقل قول:
اینترنت دانلود منیجر تا ۳۲ کانکشن میتونه استفاده کنه سرعت بالاتر میره اما اسپید تست فکر کنم ۴ تا کانکشن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرور ها زمین تا اسمون فرق دارن .نقل قول:
خیلی از همین سرورای ایرانی توی speedtest خودشون به تست سرعت احتیاج دارن تا این که بخوان ملاک برای تشخیص سرعت بقیه باشن.نقل قول:
ببینید با کدوم سرعت بیشتری دارین همیشه با اون تست بگیرین.
من مودم ندارم ولی مجبور شدم دیشب دانلود کنم با گوشی !
3 ساعته گرفتم ولی بعد 3 ساعت بازم داشت دانلود میکرد !
خیلی جالب بود !
نقل قول:
اینم ساعت 2:36 بعد از ظهر
چطور مى شه سرور رو در اسپيد تست تغيير داد؟نقل قول:
اين ک مى گن رنج اى پى رو مى شه تغيير داد چطوريه؟
اینو مودم تو عکس رو خود ایرانسل تولید و ساخته؟ توسایتش که نبود کجا میشه دید این مودم رو؟؟؟نقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
اینم اوضاع ما در اصفهان 4جی
آپلود ایرانسل رایگانه یا رو حجم حساب میکنه ؟
حساب میکنهنقل قول:
دیشب توی مراسم رو نمایی کرده مثل اینکه. فعلا باید صبر کرد بیاد روی سایت برای فروش تا بفهمیم ساخت کجاست .نقل قول:
الان اگه یه مودم و سیم کارت دیتا از ایرانسل بگیرم میشه از طریق حساب چند کاربره، روی گوشیم که یه سیم کارت اعتباری ایرانسل داره هم از همون اینترنت و حجم سیم کارت دیتا استفاده کنم. در واقع یه بسته برای سیم کارت دیتا بخرم و برای سیم کارت اعتباری هم از همون بسته استفاده کنم این کار شدنی هست!؟
4g - تهران - ساعت 3:14 بامداد شب تعطیل