آقا ما یه بادی کانت خریدیم وقتی می زاریم تو دستگاه می گه: mixed data اون جایی که عکس بازی می یاد
حالا باید چی کار کنم؟
بازی خرابه؟
آقا ما یه بادی کانت خریدیم وقتی می زاریم تو دستگاه می گه: mixed data اون جایی که عکس بازی می یاد
حالا باید چی کار کنم؟
بازی خرابه؟
من 2تا black ops خریدم , یکی اون اولا که هنوز پچ نشده بود و یکی هم 2 هفته پیش که رو کاور و dvdش نوشته بود V1.9 , ولی هیچ کدوم اجرا نمیشن .
دستگاهم +lt هم شده
کسی راه حلی داره ؟
نقل قول:
فعلا فقط فریم ور 0800 آماده شده.تا کامل شدن lt+ 2 هنوز مونده.
اینم بازی که همه منتظر بودیم هنوز آک هست حالا بفروشم چرا که نه:27:
ضمنا 3d رو پشتیبانی میکنه و 1080p هم هست کلا ترکونده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریروز به دست منم رسید این Gears 3
آقا در کل کوفتت بشه :دینقل قول:
دیروز بازی ریلیز شد که:41:نقل قول:
من 1 ساعت پس از ریلیز بازی دیروز خریدمش
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
:31:نقل قول:
خیلی مخلصیم:21:
اقا این geow هم با بامبول جدید xbox هس یا با همون lt پیشین هم اجرا میشه؟؟؟ راسی چنتا dvd هسش؟:5:
1 دونه فعلا قابل اجرا نیستنقل قول:
دوستان جریان چیه ؟
هنوز lt2 نیومده داره lt 3 میاد چرا ؟ واسه 0800 فقط .
مگه c4 نگفته lt2 واسه 0800 حاضره !!!
نه این امکان نداره... منبعش چیه لطف میکنی... کلا این xbox360 واسه ما داستان شد از روزی که خریدمش هزار جور ایراد پیدا کرده روز به روز بدترم میشه... این قضیه -- و مسخره بازی رفته رو سیستم اعصاب.نقل قول:
لطفا به دلیل اشتباه من ، این پست را حذف نمایید
با تشکر
کسی جواب ما رو نمی ده؟نقل قول:
بازی ایی که خریدی خرابه . من هم black ops زا خریدم اینجوری بود .نقل قول:
بری بچ اگه جواب ما هم بدن ممنون می شم!
نقل قول:
سلام دوستان ........
ایکس باکسم رو که داده بودم مغازه lt1.91 روش بریزه(چون قبلا" آپدیت داشبوردش پریده بود) الان که تحویل گرفتم می بینم Family Settingش پسورد داره و وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم همین پسورد رو می خواد .... به بنده خدا زنگ زدم گفت ما اصلا" ایکس باکست رو روشن نکردیم که بخوایم براش پس بزاریم ....
البته راستم می گفت فک کنم خیلی وقت پیشتر خودم گذاشتم حالا ام که Console Safe روشنه این پسورد رو می خواد ..... اصلا" هم یادم نیست چه پسوردیه و سوال امنیتیش هم یادم نیست! لطفا" راهنمایی کنید ...
ضمنا" با این تفاسیر(قضیه XGD3 و اینا...) فردا که GOW3 بیاد هیچ احدی از ما نمی تونه بازی کنه؟ من تازه پول دادم lt1.91 کرده حالا برای بازیهای جدید مثه Forza 4 که نزدیک یه ماه دیگه میاد باید دوباره آپ کنم یا نه؟
آقا جایی راهنمایی فارسی دارید برای ریختن ال تی 1.92 بر روی اسلیم؟
همون سایت c4evaspeaks.com برو .نقل قول:
معمولا توی دبی چند روز زودتر از ریلیز میاد البته پال هست بخاطر همین زودتر منتشر شده:46:نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم آیا تمام بازیهای 360 به صورت کامل از رزولوشن 1080p پشتیبانی میکنند ؟
پس حداقل 720p رو ساپورت میکنن همشون ؟
نه خیر بازی ها رزولویشن های مختلفی رو ساپورت میکنننقل قول:
بیشتر 720p هستند اما بعضی از بازی ها مثل gears of war 3 1080p هستند.
دوستان ما باید چکار کنیم ؟ یعنی دیگه نمی تونیم بازی کنیم با xbox ?
امروز رفتم مغازه ببینم بازی جدید اومده یا نه ... مغازه داره گفتش فعلا مشکل lt 2 که حل بشه بازیم مشکل دیسکاشون هست .:( چون 10 گیگ شده دیسک ها و کسی هم دیسک 10 گیگی نمیتونه تولید کنه :( یعنی xbox واسه کپی بازا به پایان رسید ؟!!!:19:
بابا این قضیه 10گیگ شدن چیه؟تا اون جایی که خبر دارم هیچ خبری از یه دیسک جدید نیست به نظرم بامبوله چون واقعا جایی در موردش ندیدم.نقل قول:
حالا هر چی از اون که بگزریم و حتی اگه10گیگ بشنX360KEYهست و میتونیم از ایمیج اش استفاده کنیم.
الان چاره دوستان فقط صبره و بس.
:((نقل قول:
چرا داداش با اون قفل امنیتی xgd3 شده 10 گیگ متاسفانه . با این کارای مسخره ماکروسافت :(
کی گفته 10 گیگ شدن دیسک ها؟!
دیسک همونه فقط فرمتش عوض شده که اجازه میده 1 گیگ بیشتر اطلاعات روی دیسک ذخیره بشه،مثلا قبلا حداکثر حجم بازی که توی کنسول نصب میشد 6.9 گیگ بود که با فرمت جدید 7.9 گیگ شده،البته الان مشکل دیسک ها حل شده و تونستن از این دیسک ها ایمیج بگیرن که قابل رایت باشه و فقط مونده LT 2 بیاد............
دوستان از بین مدل های درایور lite_on کدومش بهتره ؟ 0225 _ 0800 و ....
راهی برای تشخیصشون وجود داره ؟
ميخواستم بدونم كدوم مدل از 360 ها و از چه تاريخي تا چه تاريخي درايو lite-on 0800 DG-16D2s روشون بوده؟
سلام علیکم!
آقا من یه سوال از دوستای صبورم میخوام بکنم لطفا راهنمایی کنید!
آقا دقیقا قضیه ی lt2 & xgd3 چیه؟!
الان من میخوام کنسول بگیرم یه الایت دسته 2 بهم پیشنهاد شده اما خودم میخوام slim بگیرم
میخواستم ببینم یه دفعه رو دستم باد نکنه!
از شما چه پنهونم پی سی باز تیرم! اما بازیای xbox خداییش عالیه!
تنکس
لطفا در مورد ه#ک کنسول کامل بگین بفهمیم!:40:
اگه slime کپی خور هستش و سخت افزاری ( البته نه Spoof ) کپی خور شده بگیر. اگه نه خودت باید کیتشو بدی تعویض کنن.نقل قول:
ولی اگه قیمتش واست مهم نیست SLim بهتره بدون شک.
XGD3 نوعی از بازیهای جدید هستن که فایل سیستم دیسکهاشون با بازی های قبلی متقاوت هست و با برنامه های فعلی قابل Image گیری نیستند. ظاهراً تیم C4eva برنامشو نوشته ولی با این LT1.91 و یا 1.92 که رو درایو ها نصب هست نمیشه کپی اونارو بازی کرد.
با LT2 میشه اون کپی ها رو هم بازی کرد و مشکل حل میشه.
LT م یک فیرم ویر هست که روی درایو نصب میشه و کنسول باید باز بشه.
هیچ فرقی نداره قبلا بخاطر این یکی برتری داشت چون یکی میشد یکی نمیشد الان همه میشن با سوراخ کردن یک قسمت از IC البته غیر از 9504 بقیه سوراخ کاری میخوان!نقل قول:
دوستان سلام
میخاستم بپرسم این بازی pes2012 و fifa 2012 هم نیاز به lt 2 دارند؟ یا نه؟
به احتمال خیلی زیاد بله...از بازی درایور به بعد بیشتر بازی ها دارای قفل xgd3هستند که نیازمند این اپدیت اندنقل قول:
دوستان راستی یه جا خوندم این lt2 برای درایوهای benq یا همون lite on حاضر شده..ولی مثل این که c4 منتظر کار همه ی درایو ها تموم شه بعد این اپدیتو منتشر کنه.
كسي نبود جواب بده؟نقل قول:
این lt 2 کی میاد؟
دوستان خواهش می کنم کمک کنید ..... چه طوری پسورد Family Setting رو ریست کنم ... باز دوباره این همه ایکس باکس تا مغازه کش نگیرم ببرم!!
بچه ها من lt+1.91 را هم ندارم و به خاطر همین این بازی هایی که lt+2.0 نمخوان مثل dead island و body count و F1 2011 و ... را نمیتونم بازی کنم .
به نظرتون بدم بیرون LT+1.91 بریزن یا صبر کنم تا LT+2.0 بیاد ؟
نه داداش صبر کن lt2 بیاد . یکمی صبور باش میاد . :46:نقل قول:
سلام به همه گیمرهای عزیز
اسلیم 0225 با LT1.9 داشبورد 12625 آخرین بازی اجرا شده Intimacy MMA
بازی gunstringer آپدیت میخواد به 13599، بگمانم اگر آپدیت کنم play Dvd بشه کنسول و باید 1.91 بریزم ؟؟
مارو از شک دربیارین با آپدیت کپی خور پر یا ؟؟
لطفا مطمئن جواب بدین (چون مادربودرم با جانگل سازگار نیست نمیخوام دم بدقیقه ببرم 10 تومان پیاده شم اگه مطمئنا کپیخور میپره وامیسم برا LT2 )
ممنون
آخه معلوم نیست که lt+2.0vکی بیاد . اومدیم تا یک ماهه دیگه هم نیومد .نقل قول:
حدااقل اینجوری میشه همین چهار تا بازی جدید که lt+2.0 نمیخاد را هم بازی کرد .