یه خوبی شرکتهای دیگه این هست که برا مشترکین فعلیشون جشنواره های خوبی میزارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه خوبی شرکتهای دیگه این هست که برا مشترکین فعلیشون جشنواره های خوبی میزارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه مشکل اینه که پارس به های وب فروخته شده و اثراتش تا چند وقت دیگه مشخص میشهنقل قول:
های وب با کیفیت افتضاح تجهیزات و کمبود پهنای باند که نمیتونه حتی به مشتریان خودش هم یه اینترنت قابل قبول ارائه بده حالا چه طور میخواد مشتری های پارس آنلاینم ساپورت کنه؟!
من که مطمئنم های وب گند میزنه به کیفیت پارس آنلاین
یه جا خوندم که بیشتر این ادغام بخاطر استفاده از معافیت مالیاتی و بورس بازی و یه جورایی پول شویی بوده و قبلا هم های وب با سازمان بورس به مشکل بر خورده بود و تا کنون عملا هیچ اقدامی برای ادغام انجام نشده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
این سایت های دانلود مثل دانلودها و یاس دانلود و ... که توی لیست سایتهای با ترافیک داخلی اومده، واقعاً ترافیک داخلی حساب میشه؟
یعنی اگه هرچی از (سروراشون) دانلود کنیم ترافیک داخلی محسوب میشه؟؟
سلام باید تست کنید...من با های وب رو شاتل لند مشکلی نداشتم و لی از خود پارس انلاین سوال کردم میگفت ممکنه بعضی فایلها رو سرور دیگه یا با ای پی متفاوت برا دانلود باشه ...خب اگه اینجوری باشه مشکل پیش میاد ..نقل قول:
امروز زنگ زدن و گفتن حدودا چند گیگ ازتون بخاطر تماشای فیلیمو کم شده منم گفتم 4 , 5 گیگ (البته یکی دو گیگ بود خخخ) بعد یکی دو ساعت زنگ زد و گفت ما 5 گیگ به حجمتون اضاف کردیم...حالا اون حجم مهم نیست خدا رو شکر مشکل تفکیک حجم حل شده و الان اوکی هست و ترافیک فیلیمو هم در قسمت محتوای رایگان(vod) نشون میده و دیگه از حجم اصلی کم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لطفا حذف شود ..
سلام دوستانی که سرویس 8مگ دارن ایا سرعتشون اوفت داشته برمن از 2روزپیش دیگه بین 800تا 850 نوسان داره درحالی که قبلن بین 900تا930تابود زنگم میزنم میگن خطط نوسان داره حتی ای پی مو عوض کرد برام ولی جالبیش اینکه وقتی وی پی میزنی 850تارو میده بدونه اوفت سرعت
نقل قول:
سلام برای من همیشه بین 900 تا 940 ولی چند روزیه پینگ به شدت نوسان داره بین 170 تا 200 برای 8.8.8.8
قبلا حدود 100 تا 115 بود
سلام بنده هم چند روزی میشه سرویس 8 مگ م فعال شده . نزدیکترین مرکز مخابراتی ک ازش خط میگیریم حدود 4 کیلومتر فاصله داره تا اون مرکز فیبر نوری اما از اونجا تا درب منزل ک حدود 4 کیلومتر کابل مسی . سرعت دانلودم حدود 350 و برام رو 3 مگ بستن :n27:نقل قول:
اول ک رو 1 مگ بسته بودن زنگ زدن گفتن خط ت خیلی نویز داره نهایت میشه رو 2 مگ بست بردم سر خط وصل کردم مودم رو اما گفتن خیلی با داخل خونه تفاوت نمیکنه
وقتی خواست به درخواست خودم رو 3 مگ ببند میگفت قطعیت زیاد میشه ولی از دیروز تا الان ک همه چی آروم