معرفی oled جدید پاناسونیک 4k که به خاطر تکنولوژی پرینت پاناسونیک باید قیمت کمتر از بقیه رقبا داشته باشه دقیق نگفتن چنده ولی حدس میزنن در حدود 4 هزار دلاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
معرفی oled جدید پاناسونیک 4k که به خاطر تکنولوژی پرینت پاناسونیک باید قیمت کمتر از بقیه رقبا داشته باشه دقیق نگفتن چنده ولی حدس میزنن در حدود 4 هزار دلاره
این قضیه خرابی پلاسماهای vt30 خیلی تو مخ و تاسف آوره :n21:نمیدونم مشکل از چیه ولی پلاسمای v10 من بعد از گذشت این همه مدت هنوز مشکلی نداره یکی از دوستامم که به سفارش من و بعد از دیدن تصویر پلاسما v20 خریده بود خدارو شکر همچنان بدون مشکل داره استفاده میکنه.
من پیشنهاد میکنم همه دوستایی که vt30 خریدن همگی همزمان باهم از نمایندگی پاناسونیک شکایت کنن احتمالش هست که شرکت اصلی از وضع نمایندگی داخل ایران خبر نداشته باشه برای همین باید یه شکایت برای خود دفتر مرکزی بفرستید اینطور که میگن با عوض شدن مدیر عامل قبلی پاناسونیک که عامل ضرر 15 میلیارد دلاری این شرکت تو 3-4 سال قبل بوده اوضاع کل پاناسونیک رو به بهبوده امسالم بعد از 4 سال سود دهی داشتن که به خاطر همین تغییر وضعیت هست.
پانا با معرفی AX900 , کلاس LCD ها رو واقعا ارتقاء داد
ax900 مگه معرفی رسمی شد ؟ شاید کلاس lcd ها رو ارتقا داده باشه ولی هیچی پلاسمای پانا نمیشه :(((
این سوختگی بورد VT30 علائمی داره؟
امروز تلویزیون خودش خاموش شد، یک چند تا تیک صدا داد، دوباره خودش روشن شد.
آماده باشم؟
ماه نوامبر تو اروپا میاد بازار یعنی کمتر از دوماه دیگهنقل قول:
فکر نکنم علایم داشته باشه ولی خاموش روشن شدن تلویزیون خود به خود برا منم دوبار پیش اومده فکر کنم برای نوسان برق باشه.نقل قول:
Panasonic AX900/AX902 Could Be Best 4K LED TV Yet
دیگه برای اینکار دیره.اکثر کسانی که این مدل داشتن بردشون سوخت و تعویض کردن و مشکلشون حل شد.نقل قول:
سلام
3-4 سال پيش زماني كه VT30 هم متعاقب مدلهاي پيشين خودش عنوان بهترين پنل سال رو به خودش اختصاص داد ، من هم يه دستگاه 50 Vt30 با مشاوره از دوستان و صاحب نظران اين فروم خريداري كردم.
انصافا كيفيت و تصوير رضايت بخشي داشته تا اينكه از يه هفته پيش داستان شروع شده...به اين منوال :
1) ظهور نوار افقي پهن خاكستري رنگ (به عرض حدود 10 سانتي متر ) در وسط تصوير كه بين يك دقيقه تا 15 دقيقه رو تصوير ميمونه و فقط موقع روشن كردن تلويزيون پديدار ميشه ، البته هميشه هم اين ايراد پيش نمياد.
2) پيش آمدن گاه به گاه صداي تق تق ضعيف زماني كه تلويزيون خاموش است همراه با چشمك زدن LED قرمز رنگ پاور
دوستان و اساتيد ميشه راهنمايي كنن كه آيا پنل داره ميسوزه يا ....چيكار كنيم؟؟:n03: