نقل قول:
زیاد رو نامه حساس نیستن
من که هر سرعتی بخوام مشکلی نیست و نامه هم میگن اگه بیاری بهتره و اگر هم نتونستی مشکلی نیست
مشکل اصلی پوله که چاره گشای اکثر درهای بستست :31:
Printable View
نقل قول:
زیاد رو نامه حساس نیستن
من که هر سرعتی بخوام مشکلی نیست و نامه هم میگن اگه بیاری بهتره و اگر هم نتونستی مشکلی نیست
مشکل اصلی پوله که چاره گشای اکثر درهای بستست :31:
بهشون بگو اگه مشکلی پیش اومد با خودم.نقل قول:
من میخوام همین مودم رو داشته باشم.
به اینا چه ربطی داره اصلا؟؟
کوتاه نیا واسه مودم.
خیلی از ما ها اصلا نرفتیم مودم مطابق میل اونا نخریدیم. منم قبلا مودم داشتم . گفتن نمیشه ولی من اصلا پیششون نبردم.
من که 512 گرفتم هیچ مدرکی نمی خواست . شبانه هم سرعت از پایین تر از واقعی شروع می شه و تا صبح به بالاترین مقدار خودش می رسه .نقل قول:
همون سرویس ها که آخرش زده ELPنقل قول:
مثلا POL-ELP
نمیدونم چرا اینطوری کردن من یه بار خالی بستم که مودم دارم اما نمیدونم دیگه چیشو میخوان ببینن استاندارده یا نهنقل قول:
اما عمرا ازشون مودم نخرم حتی اگه نت هم ندادن اما اگه اگه اگه نت رو ندن بهم به خاطره مودم
یه الم شنگه را میندازم که بیاوببین:31:
دزد آنلاین مسخره که فقط مودم میندازه به ملت شریف ایران بعد خودشو تو خاور میانه برتر میدونه تازه موقع دانلود رایگان سرعتو کم میکنه بقیه ی روز زیاد میکنه که زود تموم بشه حجم ها
درضمن یک ماهه هم نمیدن و 3ماهه به زور میدن به آدم.........
هر مشکلی هم که شده با اون پشتیبانی مسخره میپیچونن
این یعنی دزدی در حضور خودت فکر کنم بهت بگن میخواییم بدزدیم ازت تو هم چیزی نگی و اونا هم پرو پرو کارشون رو بکنن:5:
اینا یه عده دزد هستن که این شرکتو زدن بابا یعنی چی آخه من عمرا کوتا نیام
یه عالمه چیز دیگه نوشتم نیمدونم چی شد وگرنه کلی متن بود که پاک شد حال
دوباره تایپ نداشتم
اما فقط بگم دزد آنلاین واقعا سیاست کثیفی داره ولی چاره چیه
دوستان خواهشا خودتوم رو ناراحت نکنید!
اولا اینجا ایرانه!حساب کتب خاصی تو هیچی نیست!هرکی سعی میکنه سر اون یکی رو کلاه بذاره تا 2قدم جلو بیوفته!
دوما این گیر های بیخودی که پلرس آنلاین یا هر شرکت دیگه میده به نظر من کاملا عادیه،چون هیچکس که نمیخواد ضرر کنه.به هر طریف میخوان یه پولی بگیرن.
سوما با اعصاب خورد کردن و ..... مشکلی حل نمیشه!شرکت به اندازه کافی گردن کلفته،حالا چه به قول شما دزد باشن یا ....!
پس بیخود ذهن خودتونو با این چیزا درگیر نکنین.به هر حال ما مجبوریم با این وضعیت بسوزیم و بسازیم!چاره ای نیست!:8:
6 تا 7 که سرعت دانلود همش میاد رو صفر:41:
برای منم چند روز اینجوری شد فکر کنم سهمیه بندی کردند ایران بیچارست دیگهنقل قول:
سرویس شروع اشتراک رو فکر کنم 128 بیشتر نمیدن...نقل قول:
یعنی دفعه اول که می خوای اشون ازشتراک بگیری..ولی از ماه بعد به صورت آنلاین با عابر بانک پرداخت می
کنی و هر سرویسی بخوای انتخاب می کنی و هزینشو پرداخت میکنی و آنن همونجا وصل میشه...
حتی سرویس 2 مگ ...
منتها حرف من اینه که سرویس های پارس آنلاین 128 و 256 با هم فرقی نمیکنن چون من هر دو رو امتحان کردم
سرویس 128 پارس آنلاین با سرعت 120 دانلود میکنه و 256 هم همینطور ...
حالا من سرویسهای بالاتر رو امتحان نکردم به نظر من فقط اسمشون فرق میکنه
ولی 100% سرویسهای 1 مگ و 2 مگ سرعت دانلودشون بیشتره...یعنی حدود به ترتییب 200 و 300
.......
اگر نظر منو میخواهید :11: سرویس 128 پارس آنلاین خیلی عالیه سرعت دانلودش 120 کیلو در ثانیه ..
یعنی یه فایل 1 مگ رو در 8 ثانیه دانلود میکنید....
ولی بعضی isp هستند مثل مخابرات سرعت دانلود سرویساشون خیلی کمه 128 مخابرات با سرعت 20
دانلود میکنه 256 با سرعت 40 ......اونجور isp ها یوزرها بایدم براشون مهم باشه نوع سرویس و سرعتش
ولی پارس آنلاین سرویسهای 128 تا 1 مگ رو همرو روی 1 مگ بسته و سرعت دانلود پایینتر از 120 نداره
مگر در مواقع رایگان و شیرینگ خط ..:11: