چطوری مصرفی؟
اگه مصرف انلاینت رو میخوای یا مصرف امروزت رو فکر نکنم بشه ولی برا روزهای قبل رو میشه از قسمت گزارشات دید
Printable View
چطوری مصرفی؟
اگه مصرف انلاینت رو میخوای یا مصرف امروزت رو فکر نکنم بشه ولی برا روزهای قبل رو میشه از قسمت گزارشات دید
میخوام یه جوری متوجه بشم چقدر شبانه مصرف کردم و چقدر از روزانم کم شده.نقل قول:
ببین این کار رو انجام بده:
اول یه نرم افزار محاسبه پهنای باند نصب کن (برا اینکه بعدا نتایج پنل رو با اون چک کنی)
توی گزارشات پنل رو نگاه کنی نوشته بارگیری مصرف شده و بارگیری محاسبه شده همینطور بارگزاری مصرف شده و بارگزاری محاسبه شده
مصرف شده اون مقداری هست که شما مصرف کردی محاسبه شده هم اون مقداری هست که از ترافیکت کم میشه یعنی مثلا اگه شبانه 99 درصد رایگان هست و شما 100 مگ کل دانلودت توی بازه شبانه بوده باید 1 مگ بارگیری محاسبه شده بزنه ولی بارگیری مصرف شده همون 100 مگ میشه
حالا برو توی اون برنامه محاسبه پهنای باند توی اون روزی دلخواهی که از پنل گزارش گرفتی ببین دانلود بازه شبانت چقدر بوده درصد تخفیفش رو کم کن و با نتیجه پنل مقایسه کن میتونی ه جای دانلود هم دانلود و هم اپلود رو محاسبه کنی که کا ترافیکت و البته اینجوری بهتر هم هست
==========
اما یه راه بهتر شما تنظیم کن 1 دقیقه قبل از شروع بازه شبانه مودم ریست بشه(حالا به هر روشی یا دستی خاموش روشن کن یا ....)
بعد تنظیم کن پایان بازه زمانی هم همین اتفاق بیفته (اینم روش های مختلف داره)
اینجوری وقتی گزارش بگیری توی ارتباطتت اول و اخر بازه شبانه قطع شده جداگانه توی پنل اون بازه رو بهت نشون میده و خیلی کارت راحتر میشه
ای شبانه مگه رایگان نشده ؟
سلام دوستان گلم
اقا من رفتم مخابرات این کمپین بهاری رو ثبت نام کردم,الانم برام.تو پنل فعال شده منتها من یوزر پسورد ندارم(گفت اون زنه که بهت زنگ میزنند),ولی تا الان زنگ نزدند,هرچی هم زنگ.میزنم بی وجدانا میگن درحال پیگیریه و قسمت نصب ظرف چند روز زنگ میزنند بهت !
نمیدونم ولی توسایت نوشته بود تحویل یک روزه!
بهرحال دوستان نمیشه الان که توی پنلم فعال شده و تیک سبز داره یجوری تو تغییر رمز سرویس یوزر و پسورد گرفت؟
همین الان زنگ زدن گفتن که طرحی داریم که 2مگ سرعت با 3 گیگ ترافیک و شبانه از 1 تا 8 صبح رایگان با همون ماهیانه 17500!
از اونجایی که از بی دانلودی خسته شده بودم گفتم باشه و ثبت نامم کرد و گفت یه هفته دیگه بهم زنگ میزنن تا فعالش کنن.
داداش اگه تیک سبز یعنی وصله پس یوز نیم پسورد رو از همون پنل تغییر بدهنقل قول:
عزیز منم همین کارو کردم ,تنظیمات مودمم عوض کردم ,به اینترنت وصل شد ولی داره حجمو از طرح زرینم کم میکنه!!! چرا ایا؟؟:n13:
عزیز حق با شماست درست شد باید یبار مودمو خاموش ,روشن میکردمنقل قول:
کارت درسته, دمت گرم
دوستان کمپین نوروزی چطوره ؟ بخوام از طرح ذرین به کمپین نوروزی انتقال بدم باید چیکار کنم ؟