دوستان کسی سرویس 2 مگ اشتراکی نمی خواد ؟
پ .خ بدید
Printable View
دوستان کسی سرویس 2 مگ اشتراکی نمی خواد ؟
پ .خ بدید
حالا چه شهر هایی رو پوشش میدن ؟نقل قول:
کدوم شهر ها به لیستشون اضافه شده ؟
نقل قول:
با پیوستن شهرهای کاشان، اندیمشک و سردرود به شبکه وایمکس ایرانسل، تعداد شهرهای تحت پوشش خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم از طریق وایمکس ایرانسل به 29 شهر رسید.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در حال حاضر، دسترسی به خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم از طریق وایمکس ایرانسل در 29 تهران، شهر قدس، شهریار، قرچک، اندیشه، اسلامشهر، ورامین، شورآباد، شهرری، کرج، فردیس، مشهد، شهرک صنعتی طوس، تبریز، شهرک صنعتی چرمشهر، شهرک صنعتی اطلس، سردرود، اصفهان، خمینی شهر، خوراسگان، دانشگاه نجف آباد، شاهین شهر، محمود آباد، کاشان، اهواز، دزفول، اندیمشک، شیراز و گلستان با پهنای باند 128کیلوبیت بر ثانیه تا 2مگابیت بر ثانیه، براساس درخواست، امکان پذیر است.
بچهها کسی نمیدونه این مشکل کی درست میشه
من که داغون شدم 1 ساعت خوبه 7 -8 ساعت داغونه نه سرعت داره نه سایتی رو باز میکنه
2 روزه که اشکم رو دراوردن
دیروز و امروز شیراز اختلال داشته به گفته خودشون
دیروز که اصلا نمیشد توی اینترنت چرخید .امروز هم وصل نمیشد تا حالا ساعت 3:39 دقیقه خیلی اذیت میکنه این داغون نت ایران
اصفهانم از دیروز ایرانسل اختلال داره و در بعضی ساعات صفحات را باز نمیکنه و یا به سختی باز میکنه.
سرعت دانلود و پینگم تست گرفتم خوب بود نمی دونم چرا تو باز کردن صفحات اذیت می کنهو
منم الان چند روزه مشکل پیدا کردم....خیر سرم این ماه 512 بستم که بتونم دانلودهام رو جلو بندازم ....از شانس گند ماس دیگه!!نقل قول:
خوب دوباره انتن رفت خونشون من نمیدونم این چه وضع سرویس دادنه زنگ میزنی میگه چرا همون موقع زنگ نمیزنی درست کنیم خب اگه دست شما بود که مشکل فوقش 1 ساعته حل میشد من تا حالا ندیدم انتن بره حداقل 8 ساعتی طول نکشه دوباره انتن بیاد بابا مردیم ما کلافه شدم:41::41::41::41:
ادیت: خوب انگار چشمش زدم 1 ساعته اومد
دوستان به نظر شما اين دستگاه وايرلس رو بخرم خوبه؟؟؟ قيمت كردم برام بفرستن با پست در مياد 139 هزار تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا مودم وايمكس بهش ميخوره با دانگل 3جي و غيره و با واي فاي ميشه ازش استفاده كرد. خيلي خوبه اينطوري يه مودم usb وايمكس داشتهباشي ميزني بهش از واي فاي بقيه استفاده ميكنن يا مودم 3جي. هرجا وايمكس آنتن داشت استفاده ميكنيم هرجا نبود از دانگل براي مسافرت و بيرون. چون تبلت دارم برام نيازه. البته داخل تبلتم سيم كارت ايرانسل انداختم سرعتش بعضي جاها خوبه بعضي جاها نه.
دریافت آخرین نسخه نرم افزار مودم
کاربر گرامی، به منظور افزایش ایمنی مودم خود و همچنین دریافت آخرین نسخه نرم افزار مودم لازم است تغییرات زیر را در مودم خود اعمال نمایید:
• صفحه مرورگر خود را باز کنید و در آن آدرس 192.168.1.1 را وارد نمایید.
• در صفحه باز شده، اطلاعات زیر را (مطابق تصویر زیر) وارد نمایید:
User name: admin
Password: admin
• سپس مطابق شکل زیر به قسمت مورد نظر مراجعه و اطلاعات ذکر شده را وارد نمایید:
ACS Username:1234
ACS Password:1234
• در پایان لازم است مودم خود را مجددا راه اندازی نمایید.