فرکانس 602 مگ رو جدا گانه سرچ کن ببین می گیره؟؟نقل قول:
اگه نگرفت یه تکونی به آنتن بده
Printable View
فرکانس 602 مگ رو جدا گانه سرچ کن ببین می گیره؟؟نقل قول:
اگه نگرفت یه تکونی به آنتن بده
نقل قول:
داوود جان در لينكي كه شما گذاشتيد فقط نمايشگاه هنگ كنگ 2012 رو داره واز سوال جواب شما با آقاي برزين هم خبري نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نظرات سوال پرسيدمنقل قول:
اگر فيلم صداي دالبي ديجيتال داره كه نبايد سينما روي استريو تنظيم بشه و بايد بزنه دالبي ديجيتال . مگر صدا دو كانال باشهنقل قول:
اين امكان هست سينما روي دالبي پرولاجيك تنظيم شده در اين صورت حتما صدارو روي حالت 5.1 دالبي قرار بديد
شما به خروجي صداي تي وي شك كن
بله. من اشتباه گفتم. صدا روی دالبی تنظیم میشه. ولی از سرانده چپ صدا نمیاد. در صورتی که از سراند راست میادنقل قول:
پس یعنی کابل اپتیکالم اشکال داره؟یا تنطیمات ایراد داره؟
ویرایش:مشکلم حل شد
الان یه فیلم تستی دانلود کردم بلندگوها و کابل بدونه مشکلن. اشکال از فیلمها بوده
ساب ووفر یاماها مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 440 تومن...دوبرابر قیمت جهانی...
کلا منصرف شدم از خرید ساب ووفر
سلام
دوستان نظرتون در مورد این اسپیکر یاماها چیه؟ Yamaha NSSP1800BL
در حال حاضر موجود هست؟حدودا قیمتش چقدره؟
به نظر تون چه آمپلی براش مناسبه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر...
با توجه به قیمت دلار منطقی هستش.به نظر من بخری بهتره.بهرحال احتمال داره دو روز دیگه گرونتر از این هم بشه.نقل قول:
تا اون جایی که من می دونم این مدل از پکیج های یاماها تو ایران پیدا نمی شه.نقل قول:
آمپ های رده میانی و پایین خود یاماها هم می تونه انتخاب خوبی باشه مثل 361
خدا بیامرزه اون ...نقل قول:
شما با دلار چند تومنی حساب کردی دو برابر قیمت جهانیش شد؟! حتی دلار دولتی هم دو برابر نمی شه.
دلار تو بازار امروز 2176 تومن بود اگر ضربدر 230 بکنید میشه 500 هزار تومن بنده خدا 60 تومن هم داره زیر قیمت جهانیش می ده تازه سود بازرگانی و عوارض هم بی خیال