پتانسیلش رو دارم اما یک سال نمیخوام عقب بیفتم میشه برم سربای بعد اگه قبول شدم برم دانشگاه؟(من یکبار مرخصی تحصیلی گرفتم)نقل قول:
Printable View
پتانسیلش رو دارم اما یک سال نمیخوام عقب بیفتم میشه برم سربای بعد اگه قبول شدم برم دانشگاه؟(من یکبار مرخصی تحصیلی گرفتم)نقل قول:
اتفاقا اگه 4 سال بری یک رشته بی ارزش و در دانشگاهی غیر معتبر درس بخونی، از همه چیز 5 سال عقب میوفتی.نقل قول:
آره خیلی ها بخشی از سربازیشون رو میرن و درس هم میخونن.
نقل قول:
خب البته غیبت سر جلسه معدلو میاره پایین مگه نه؟
نه وقتی حذف شه
جزو واحدهای موثر که توی معدل تاثیر داشتن نبوده
نقل قول:
اگر تا قبل از ورودی 91 یعنی مهر 91 اون رو پاس کنید میتونید برید
ولی الان ازمایشی نزنید انشاءالله تا اونوقت پاس میشه و میرید دانشگاه موفق باشید ...
ســلام....
برای یکی از دوستانم یه اسمس تبلیغاتی اومده با این مضمون..
تحصیل در دانشگاه آزاد تفرش، در مقطع کارشناسی رشته های هنر، انسانی، فنی مهندسی، با قبول تضمینی ..بدون کنکور...
میخواستم ببینم کسی از دوستان اطالاعات جامع تری داره....
PDF دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور آزاد سال 91 :
کد:http://78.109.199.240/Help/Help.zip
بله دانشگاههای که در غیر از مراکز استان ها هستند بدون کنکور دانشجو میگیرند ....نقل قول:
اطلاعات جامع تری داری...فکر نکنم همه دانشگاها اینطوری باشن..مثلا من خودم ساوه ام این خبرا نیست....توی سایت تفرش هم چیزی ننوشته...نقل قول:
بله دانشگاههای که در غیر از مراکز استان ها هستند بدون کنکور دانشجو میگیرند ....
نقل قول:
بله همه دانشگاهها پزیرش بدون دانشجو ندارن معمولا جاهایی که دانشجو کم داشته باشن اعلام میکنن.و اس ام اس و حتی تلفن تبلیغاتی دارند.
میتونید از مرکز اموزشی در این باره سوال کنید ....
من سر قضیه آیین زندگی به مشکل بر خوردم
میخواستم حذف اظطراری کنمش اما مهلتش تموم شده
الان 2 تا گزینه دارم
امتحان بدم و نمره زیر 10 بشه
سر جلسه امتحان نرم
کدوم کار مناسب تره؟ :13:
البت امیدوارم استاد منو به خاطر غیت حذف کرده باشه (البته چون کسی نمی ره سر کلاسش فک نکنم حذف کنه :دی)