........................................
Printable View
سلام دوستان
به تازگي يه بيوك خريدم.
امپر بنزين مشكل داره به گونه اي كه وقتي باك رو كامل پر ميكنم عقربه بنزين تا نصف بالا مياد و با مصرف بنزين كم كم پايين مياد. به ١/٤ كه ميرسه عقربه توي بعضي از دست اندازها بازي ميكنه.
مشكل از شناور ميتونه باشه به نظرتون يا پشت كيلومتر؟
جناب Mehrdad-254
به كلوپ خودروهاي آمريكايي خوش آمديد
براي شناخت بهتر درجه نشانگر باك و مشكلات اون، در همين تاپيك مفصل توضيح داده شده.
براي شروع ابتدا باك را باز كنين و درجه شناور داخل باك را در بياريد و بيرون تست كنين. بر اساس نتيجه اي كه گرفته ميشه، ميتونيم متوجه بشيم كه ايراد از كجاست.
آقا محسن، من خيلي دنبال اون دماي كاركرد سوئيچ حرارتي گشتم اما فقط تبليغات فروش را پيدا كردم و از خصوصيات و كاركرد فني و مشخصات اون سوئيچ چيزي نوشته نشده بود.
فكر كنم بايد اول يك سوئيچ حرارتي مناسب كه با دماي محيط كار بكنه و البته قابل تنظيم هم باشه پيدا كنين تا با جايگزيني اون بجاي سوئيچ خراب، و چند تست ، مقدار حرارت مورد نياز براي به كار افتادن ساسات را بدست بياريد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون که جواب دادید.ولی میشه لطفا توضیح بدید که چطوری متوجه این لقی شدید البته بعد از باز کردن گیربکس و در آوردن پمپ رو میگم.و چطوری اندازه این لقی رو بدست آوردید.و اینکه بعد از انجام کارها و اضافه کردن صفحات متوجه شدید که دیگه لقی نداره(با توجه به سرهم کردم درامها در بیرون گیربکس که خودتون گفتید) ببخشید سوالها زیاد شد.ممنوننقل قول:
سلام دوستان من دارم دنبال یه کامارو اس اس (1970) موتور v8 350 با گیربکس اتومات برای باز سازی میگردم دوستان اگه کسی همچین چیزی سراغ داره مارو بی خبر نذاره
ممنون
.........................................
سلام
فکر کنم اون قسمتی که شما میگید اینی باشه که تو عکس مشخص شده.
اینجا هم فکر کنم داره کاری رو که شما انجام دادید انجام میده و میزان لقی صفحات رو اندازه میگیره.
راستی میخواستم چرم سقف ماشین رو عوض کنم البته بماند که هنوز نتونستم چرم برش خورده و پرس شده نه دوخته شده پیدا کنم.مطمئن هستم که اگر چرم رو بردارم یه جاهایی از سقف باتوجه به اینکه چرم الان قسمتاییش خراب شده و آب رو از خودش رد کرده پوسیده شده.حالا میخواستم نظر شما دوستان عزیز رو درباره ترمیم اون قسمتای پوسیده رو بدونم که چیکارش کنم.بدم با فایبرگلاش پرشون کنن یا بدم تیکه آهنی بزنن. یا با همین موم و بتونه پرشون کنم.البته یه فکری به سرم زد که اون قسمتا رو با این اسپری های فوم پر کنم و بعد روش بتونه و بعد هم یه زد زنگ.
حالا نظر شما رو هم بدونم خوبه.
خیلی ممنون که با حوصله به سوالهای من جواب دادید.
.................................................. .........
سلام
اگر اینطور باشه پس هنوز ورق سقف سالمه و فقط در حد زنگ زدگیه.چون هنوز فیبر سقف سالمه و باد کردگی نداره و هنوز فابریکه.درباره چرم فابریک پارس خودرویی هم شنیدم من به بهمن سپردم ولی هی امروز فردا میکنه به پاساژ روبروی کوچه ناظم الاطباء هم رفتم که کسی هم نداشت و یه قیمت فضایی 230 هزار تومنی داد که فکر کنم همینطور یه چیزی پرونده باشه.اگر زحمتی نبست آدرس اون آقای حسنی رو که میگید بهم بدید که به اون هم یه سری بزنم.
کسی دیگه ای از دوستان تو تهران سراغ نداره یه ما آدرس بده بریم بگیریم.خودم میچسبونمش فقط باید چرم رو گیر بیارم.
ممنون