خواهش می کنم.نقل قول:
والا منم منظورش از کنترل و هایفن رو نمی فهمم:25: ولی اگه همون هایفن رو از توی page layout انتخاب کنید براتون انجام باید بشه
Printable View
خواهش می کنم.نقل قول:
والا منم منظورش از کنترل و هایفن رو نمی فهمم:25: ولی اگه همون هایفن رو از توی page layout انتخاب کنید براتون انجام باید بشه
دوستان، یک مشکل اساسی پیدا کردم.
قبلاً Word 2007 داشتم. تازگیها خیر سرم اومدم Word 2010 نصب کردم. تمامی اعدادی که بینشون خط تیره بود، برعکس شدن. مثلا چیزی که قبلا ۴۵۶۷-۱۲۳ بود الان شده ۱۲۳-۴۵۶۷. تمام شماره نامههای گذشته، برعکس شدن و عملی نیست که همهش رو تغییر بدم.
کسی راهی سراغ داره یا اینکه باید دوباره Word 2007 نصب کنم؟
سلام به استادان گرامی.
من میخواهم یک متن را که تقریبا 200 صفحه است را ویرایش کنم. در این کتاب جملات،احادیث و آیات قرآن وجود دارد که در داخل یک گیومه قرار داده ام و می خواهم فونت این جملات عربی را عوض کنم. اگر بخواهم یکی یکی این کار را انجام دهم خیلی طول می کشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدانم آیا روشی هست که همه ی این جملات را که در داخل گیومه قرار دارد یکدفعه انتخاب کنم و ویرایش را انجام دهم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر.
با سلام . چه ویندوزی داری ؟نقل قول:
در مورد آفیس 2010 شما همه کلماتتو انتخاب کن بعد دکمه های ctrl+shift سمت راست کیبرد رو بزن درست میشه .
این کار باعث میشه کلمات از راست به چپ چینش داشته باشن ..
:20:
چرا A5 داخل منوی Page Setup تب Paper قسمت Paper Size وجود ندارد؟
قبلا اینجا علاوه بر A4 و A3 گزینه A5 هم وجود داشت ولی الان نیست!
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چه وردی داره ؟؟؟؟نقل قول:
تو 2010 که هست .....
ولی خوب می تونی دستی هم وارد کنی
21 * 14.8 بر حسب سانتیمتر
محتاج به کمک فوری هستم لطفا یکی به ما کمک کنه.:19:نقل قول:
درود
دوستان یه بنده خدایی به ما گفته یه کتابی یه خورده تایپ کن یه سایز صفحه داده
12.5 در 17.5 نمیدونم منظورش سانتی متر بوده یا اینچ...ولی فکر کنم سانتی متر بوده .. نه؟
سمت راست هم گفته 1.5 و چپ و پایین وبالا هم 2 اینم فکر کنم سانتی متر بوده
( کتاب رو برای نمایشگاه کتاب میخواد چاپ کنه )
فکر کنم باید برم تو قسمت عکس زیر:
Margine رو Custome زدم ..
قضیه Gutter position هم نمیدونم چیه ولی رو left گذاشتم ... متنم فارسیه..درست انتخاب کردم؟
Multiply pages هم نرمال انتخاب کــردم
منتها من یه مشکل دیگه هم داشتم . این کتابی که من تایپ میکنیم ماده زیاد داره مثلا نوشته :
ماده 51 .................................................. .................................................. ...........
.............................
این خط دوم از پاراگراف رفته قبل از ماده 52 شروع شده وباید اینجوری تایپ بشه.. ... کلی هم ماده هست .. اینا رو چطوری باید تنظیم کرد که هی نخوایم دستی کلیک کنیم رو ماده ها و یک سانت ببریمش جلو...میدونید منظورم چیه؟
یه مشکل دیگه هم اینکه فاصله بین خطوط گفته که 1 باشه . اینم فکر کنم منظورش سانت بوده..حالا ما باید سریعترین راه حل اینه که CTR+A بگیریم و Line spacing رو 1 بگذاریم ؟ یا راه سریعتر هم هست ؟
اگه یه جوری هم تنظیم میشد که هر وفت word 2007 باز میشه این فونت ما رو " نازنین " بشناسه خیلی خوب بود
راه حلی هست بگویید .
این مشکل دیگه اینکه Foot note رو که میزنم اون خط هه نمیاد از سمت راست به چپ بزنه
میاد از چپ به راست نشون میده..نمیدونم چی کارش کنم
عکس زیر :
شرمنده این همه سوال پرسیدم..من مبتندی هستم
یه مورد از سوالات:
gutter همون قسمتیه که میره تو صحافی یا شیرازه.
برای زبان فارسی پس میشه سمت راست.
با سلام . قبول کردی بری مشغول شی ؟؟؟ موفق باشی ...نقل قول:
اول از همه صبر کن تا عکسها لود شن ....
1 - بله منظور سانته .
2- قضیه Gutter position رو همونطور که دوستمون گفت مربوط به فنری کردن کاغذه که برای روی سمت راسته یعنی right .
3- برای جلو بردن اولین کلمه از متن شما روی هر جای صفحه خالی رود کلیک راست کن بیا توی پاراگراف /
حالا طبق این عکس عمل کن.....
اگه میخوای برای همیشه این حالت فعال باشه گزینه set as default رو هم بزن .
4- برای فاصله خطوط هم ، همون آدرس قبلی ، حالا طبق این عکس عمل کن.....
before یعنی فاصلش با متن بالایی ( البته اندازش هرچی خودت می خوای بذار )
after یعنی فاصلش با متن پایینی
line spacing هم بر روی multiple بذار .
At یعنی فاصله خطوط با هم که فک کنم منظور اصلیت اینه ...
5- برای تعیین فونت پیش فرض هم روی هر جای صفحه خالی رود کلیک راست کن بیا توی فونت /
حالا طبق این عکس عمل کن.....
Latin text یعنی تعیین فونت پیش فرض انگلیسی ( البته اندازش هرچی خودت می خوای بذار )
complex script یعنی تعیین فونت پیش فرض فارسی
حالا گزینه set as default رو هم بزن .
6- یعنی آخرین سوالت شما ctrl+a رو بزن تا همه انتخاب شن حالا دکمه های ctrl+shift سمت راست کیبرد رو هم بزن . تا چیدمان برحسب سمت راست شه.