سلام
هارد اکسترنال را به هر سیستمی وصل می کنم درخواست فرمت میده،اطلاعاتش برام مهمه،چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
هارد اکسترنال را به هر سیستمی وصل می کنم درخواست فرمت میده،اطلاعاتش برام مهمه،چکار کنم؟
سلام .نقل قول:
هارد مورد نظر fail شده و ريسك اين هست كه در صورت كار بيشتر ، كلاً از دسترس خارج بشه يا به اطلاعات موجود صدمه بيشتر وارد بشه . در نتيجه اگر اطلاعات خيلي مهم هست هارد را به مراكز تخصصي جهت ريكاوري ارسال كنيد .
اگر نميخواهيد جهت ريكاوري به مراكز معتبر بفرستيد پس ميتونيد از برنامه easeus data recovery wizard professional جهت ريكاوري استفاده كنيد . پيغام درخواست فرمتي كه توسط ويندوز داده ميشه احتمالاً بدليل raw شدن پارتيشنها هست كه با برنامه گفته شده ميتونيد قبل از فرمت كردن ، داده ها رو ريكاوري و روي فضاي ديگر (مثلاً هارد اكسترنال دوم) ذخيره كنيد .
سلام بنده یه هارد 250 ساتا سامسونگ دارم.بعلت ویروسی شدن بدسکتور منطقی (نرم افزاری) پیدا کرد.با نرم افزار HDD Regenerator سعی کردم ریکاور کنم اما بعد از حدود 6 ساعت وسط کار هارد مشکل دیتکت پیدا کرد.الان اصلا دیتکت نمیشه.(نه بایوس ستاپ و نه Disk Management) اما کابل برق که وصل میکنی صدا موتورش میاد( و صدای ناجوری مثل تق تق هم نمیاد ) یعنی کار میکنه.به هیچ عنوان ضربه نخورده.آیا امکان تعمیر هست به نظر شما؟لطفا راهنمایی کنید
یا بدسکتورهاش خیلی زیاد شده یا ویروس به فریم ویر اسیب رسونده ببرید بیرون با رابط یا پی سی 3000 درست کنننقل قول:
دوستان چند سوال در مورد هاردهام :
1- من 4 تا هارد اینترنال روی سیستمم دارم و سیتمم 24 ساعته روشن هست و فکر میکنم داره به هاردها آسیب میرسه روشی چیزی سراغ دارید که بشه هارد و وقتی کارش نداریم خاموش کنیم و بعد روشن کنیم ؟ بدون نیاز به قطع و وصل کابل که اعصاب خورد کن هست و ریست باید بشه سیستم و ...
یه دستگاهی نیست که هارد ها رو از توی کیس در بیاریم و بیرون از کیس وصل کنیم به اون و سپس وصل کنیم به هاردها (انگار یه همچین چیزی من دیدم یه جایی )
2- لان یه هارد 1.5 ترا من داره صدا تق تق میده بدون اینکه ضربه خورده باشه و ویندوز سون هم درخواست میده که ازش بک آپ بگیرم ( تا الان همچین اخطاری توی ویندوز ندیده بودم که بگه هارد مشکل داره بک آپ بگیرید ازش ) میخوام بدونم الان من اولین کارهایی که باید انجام بدم چی هست ؟
دیفراگمنت کنم ؟ با نرم افزاری باید بدسکتور بکشم ؟ بدم بیرون واسه تعمیر ؟
کلی هم اطلاعات روش دارم فعلا فقط از سیستم جداش کردم
لطفا راهنماییم کنید تشکرررر
ميتونيد از طريق power option طوري تنظيم كنيد كه در زمانيكه هارد بيكار هست standby بشه . البته براي موثر تر بودن اين روش پارتيشنها بايستي unmount بشه كه در اين پست توضيح دادم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .نقل قول:
اين بدرد شما ميخوره ؟ هات پلاگ هم هست .نقل قول:
آقا حالا واسه این هاردم که به تازگی شروع به صدا کردن و ... میکنه چیکار باید بکنم ؟
(((((( - لان یه هارد 1.5 ترا من داره صدا تق تق میده بدون اینکه ضربه خورده باشه و ویندوز سون هم درخواست میده که ازش بک آپ بگیرم ( تا الان همچین اخطاری توی ویندوز ندیده بودم که بگه هارد مشکل داره بک آپ بگیرید ازش ) میخوام بدونم الان من اولین کارهایی که باید انجام بدم چی هست ؟
دیفراگمنت کنم ؟ با نرم افزاری باید بدسکتور بکشم ؟ بدم بیرون واسه تعمیر ؟ )))
با نام خدا و سلام
دوستان این تست هارد اکسترنال بندس میخوام بدونم مشکلش رو خودم میتونم حل کنم ؟؟؟ اصن قابله حله ؟؟
با سپاس
ویرایش : خب بعد یه روز دیدم کسی جواب نداد خودم رفتم یه چند صفه قبل رو نگاه کردم و متوجه شدم میشه از نرمافزار HDD Regenerator استفاده کرد ... فعلا 3 ساعتی میشه که داره کار میکنه و 51 ی از bad sector ها رو انگار ترمیم کرده :)
بازم سپاس
خسته نباشید دوستان
بنده دیروز یک هارد اکسترنال سیگیت پک آپ پلاس 2T گرفتم ولی احساس میکنم یه مقدار بیش از حد داغ میکنه
در حال ریختن فیلم روش بودم که دیدم داره ارور دمای بحرانی میده! دماش به 59 درجه رسیده بود و من خاموشش کردم
یعنی اگر بی وقفه فایل بریزم روش دماش بدون حد زیاد میشه؟؟؟ این که خیلی مسخره ست!!
در حالت بی کار هم دماش زیاده و این عکس حالت بیکاریه که میگه دماتون به آستانه رسیده باید عوضش کنید!!! چی رو؟؟؟
دوستان اگر کمک کنید بسیار ممنون میشم...
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام .نقل قول:
توصیه میکنم از یک فن برای تهویه بهتر و کاهش دمای آن استفاده کنید . منافذ و شبکه های تهویه را نپوشانید و همچنین هارد رو در جای گرم قرار ندید .