اول دقت کن ببین کلیدها هیچ کدام حالت غیرطبیعی ندارهنقل قول:
دوم از Device Manager کیبورد تو Unistall کن یک بارrestart کن ببین حل میشه یانه
با استفاده ازsystem restore کامپیوتررابه تاریخی قبل از اینکه این مشکل داشته باشی برگردون
:2:
Printable View
اول دقت کن ببین کلیدها هیچ کدام حالت غیرطبیعی ندارهنقل قول:
دوم از Device Manager کیبورد تو Unistall کن یک بارrestart کن ببین حل میشه یانه
با استفاده ازsystem restore کامپیوتررابه تاریخی قبل از اینکه این مشکل داشته باشی برگردون
:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام./ کسی میدونه چه جوری میتونم کاری کنم که برنامه های فوق در حالت اجرا باقی بمونند ولی در system tray دیده نشوند
اصلا راه عمومی برای این کار وجود داره؟
یا اینکه باید خود برنامه ها را دستکاری کرد و اگه اینجوریه میشه یه برنامه که کار باهاش آسون باشه و راحت برای این کار معرفی کنید./ممنون
چرا نشه روی Start Menu کلیک کن بعد قسمتی هست Hide inactive که دراونجا می تونی درقسمتنقل قول:
Customize تنظیمات دلخواهت پیاده کن
نقل قول:
نه اینجوری هنوز توی system tray باقی می مونه میخوام کلا باقی نمونه
سلام ! چند روزي هست كه با اين مشكل مواجه شدم ! قبل از نصب IE8 و Office 2010 اينطوري نبود !
به دادم برسيد ! :41:
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
نقل قول:
دوست عزيز در Run ، عبارت msconfig رو تايپ كنيد و به قسمت start up تيك هاي برنامه هايي رو كه نميخوايد برداريد ! ولي اجرا نميشه ها ! :40:
تنظیمات این قسمت از ویندوز شما به هم نخورده
نه درسته ! :41:
سلام دوستان این چیه
من قبلاً وارد این سایته شده بودم و یک فایل که خودش گفت دانلود کنین رو دانلود کردمکد:http://up.--------.com/images/gr8nro6rrz2uzctfqurf.jpg
مثل اینکه فایل برای پیدا کردن آدرس های بعدی سایت بوده ولی اجراش کردم چیزی نشود !
فردا دیدم ویندوزم با مشکل رو برو شده و Restart کردم دیدم درست شده ولی همونطور که در تصویر بالا میبینین !!!!
الان درست شده يا باز همونطوري مونده ؟ :13:
سلام
موقعي كه سيستم عامل ويندوز اكس پي رو خاموش ميكنم در مرحله اخر
پيغام
windows is shuttin down...
ده دقيقه نمايش داده ميشه
بعد سيستم خاموش ميشه
چيكارش كنم؟