سلام:31:
اقا میشه لطف کینن اسم بازی های انحصاریه ps3 رو بزارین ممنون :46::31:
ببینیم واقعا ارزش داره بریم به خاطر این بازی ها ،بازی های با افت فریم مولتی رو بازی کنیم یا نه؟:31::11:
Printable View
سلام:31:
اقا میشه لطف کینن اسم بازی های انحصاریه ps3 رو بزارین ممنون :46::31:
ببینیم واقعا ارزش داره بریم به خاطر این بازی ها ،بازی های با افت فریم مولتی رو بازی کنیم یا نه؟:31::11:
اگه کامل میخوای برو اینجا ببیننقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games
اقا این افت فریم هم داستان شده ها:13:
یه جوری از افت فریم میگین که دیگه هرکی هم نداشته باشه توهم افت فریم میزنه.
والا به من به شخصه کلی بازیه مولتی با ps3 بازی کردم ولی یا افت فریم نداشتم با اگر بوده انقدر کم بوده که اصلا به چشمم نیومده.
خلاصه بیخود رو کنسول به این عظمت عیب نزارین.
یه چیز جالب هم که نظرم رو جلب کرده انقد که تو این فروم در مورد افت فریم بحث میشه تو هیچ فرومی بحث نمیشه.
با نظرت کاملا موافقـــــمنقل قول:
منم تو ایین 1سالی که Ps3 خریدم تاحالا بازی ای ندیدم که اونجوری که میگید افت فریم داشته باشه
آقا به خدا من نبودم ....:18:نقل قول:
دورغ چیه ما می خواستیم یه کنسوا بگیرم که دیگه دنگو فنگ بازی نصب کردنو نداشته باشه آخه این اواخر کامپیوتره اعصابمو خورد کرده بود . رفتیم ps3 گرفتیم هم رو بورس بود هم بیشتر از xbox باهاش حال میکردم .
آنلاینم که بازی نمی کنیم . آفلاین بازیم ps3 هم که خدا تا بازی تک نفره جذاب و انحصاری داره .
الانم این موقع شبیه توهم زدم خوابم میاد دارم چرتو پرت می گم . :19:
اصلا این حرفا که زدم چه ربطی به افت فریم داشت :5:
نقل قول:
حق با تویه افت فریم در اون حد نبوده ولی افت فریم داشتیم می خوای چند تا بازی رو بگم ایناهاش:
RED DEAD
CASTELVENIA
BROTHERHOOD
سلام .. من ps3 اسلیم دارم با multiman 1.16.00 و چندتا از بازی هام توی هارد fat32 WD 250gb که همش اجرا میشه جز این سه تا :
Saints Row 2 (سینتز رو) که میگه:
game disk eror.check game disk and restart. error: 0x8001002f.
Homefront (هوم فرونت) که ازم میخواد آپدیت کنم :23:
Rock Band – The Beatles (راک بند - بیتلز) که وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و هیچی کار نمیکنه که من اون بازی اورجینال ِتوی دستگاه رو بیرون اوردم و برگشت روی منوی اصلی کنسول :41:
ممنون میشم کمکم کنید :دی
بهترم هست از این بحث بیایم بیرون بریم درباره چیزای جدیدتر بحث کنیم. راستی کسی خبر داره god of war 4 و uncharted 3 کی می خواد بیاد بیرون خبراشو شنیدم ؟؟؟؟
آیا بازی های
Uncharted 2 Among Thieves
Red Dead Redemption
Heavy Rain
باید حتما رو هارد داخلی کپی بشن ؟
Saints Row 2 (سینتز رو) که میگه:
game disk eror.check game disk and restart. error: 0x8001002f.
منم شنیدم درباره God Of War IVنقل قول:
کاش درست باشه:31:
حدود 1 سال چند ماه دیگه میاد اگه درست باشه
سبتامبر 2012
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------
مام حدی تعیین نکردیم براش. فقط گفتیم افت فریم داره حاجی:11::10:نقل قول:
اون بازی ها هم کاملاً درست هست و افت فریم دارند.:46: