وقتي مرد از اسلحه فروش سلاح ميگيري چطور بايد جاش بدي؟ كيف جديد رو كه خريدي چطور بايد بياري؟
Printable View
وقتي مرد از اسلحه فروش سلاح ميگيري چطور بايد جاش بدي؟ كيف جديد رو كه خريدي چطور بايد بياري؟
خب يه دكمه ميزني ميره توش ديگه يا همون اينتر در ضمن اگه پر هم باشه كه هيچي كيف رو كه خريدي خود به خود بزرگ ميشه
سلام به همه، از این که یه مدت نبودم معذرت می خوام.
نیلوفر جان شما لطفا پستت رو از لحاظ قواعد دستوری ویرایش کن. (چون اصلا معلوم نیست داری یه چیزی میگی یا می پرسی!)نقل قول:
این رو هم از من به خاطر غیبتم داشته باشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سلام
خوبین
من رمز اویل 4 رو میخواستم
ببين اين بدردت ميخورهنقل قول:
قا سلام
خوبین
من رمز اویل 4 رو میخواستم
کد:http://www.cheatingdome.com/pc/residentevil4-cheats.htm
کسی رمز بازی اویل 4 رو داره
نقل قول:
نوشته شده توسط mehran_khatibi3222327 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اينجا بگوييدنقل قول:
نوشته شده توسط mehran_khatibi3222327 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=73:10:
فكر نميكنم اويل 4 رمز داشته باشه :13:نقل قول:
فقط تيرينر داره:10:
هنوز توي وسكر موندم يه كوچولو طول ميكشه چون يه كار سنگين افتاده به من فقط شرمنده هر وقت تموم شد ميزارمش حتما!:19::19::19::19:نقل قول:
كي رو ميگي؟پروفوسور بيركين؟ همون پدر شري؟:21:
من فکر میکنم ایشون منظورشون همون دکترست که به شکل غول در اومدند.
اره همون رو ميگم.نقل قول:
بچه ها من اون مرحله که باید اون مجسمه اسب از تواون اتاق برداری نمیدونم چطوری باید در باکنم میشه یه راهمایی کنید.
همون سنگيه؟ كه مثل لوح ميمونه؟ ميشه دقيق توضيح بدي كدوم مجسمه ي اسب ؟:10:نقل قول:
يكم موضوع رو باز كن بفهميم كجاستنقل قول:
مطمئنی اسبه؟؟؟؟؟نقل قول:
یه شیر نیست که دمش ماره و یه سر مثل میش داره(Sphinix)؟؟؟؟
اگه اونو میگی که بنظرم مزخرف ترین جاشی چون من از اون قسمت متنفرم....
در هر صورت...
یه قسمتشرو اشلی پیدا می کنه(که اگه با ترینر تغییر غیافه بازی کرده باشی،اون قسمتش می پره و باید از اول بازی کنی)،2قسمت دیگه رو خود F kenedy (لیون) پیدا می کنه ...
اگه منظورت رو درست فهمیدم بگو که دقیقا بهت بگم چکار کنی!!!!!:10:
هر دفعه ميام تو اين تاپيك هي وسوسه ميشم كه دوباره بازي رو نصب كنم و 2-3 بار ديگه برم تا اخرش :20::46::40:
البته اين دفعه بدون Save :21::21::27::27:
من كه هر موقع عكس دكستاپمو ميبينم دلم ميخواد چند بار ديگه برم
مگی وسکر چی شد؟؟؟؟؟
مارو کشتی که...
تا حالا شده چند بار با اون مسلسل باحاله خشاب عوض کنین؟؟؟(3 یا 5 بر پشت سر هم)
حتما اگه شده دوباره اینستالش کنین این کارو بکنین!!!!
کار خاصی انجام نمیده.:13:نقل قول:
فقط کلاهش رو میندازه بالا.
ااااا. اگه اینجوریه برم نصبش کنم:46:نقل قول:
اي بابا من كه گفتم نصفس هنوز يه هفتس دست بهش نزدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه وقت ندارم پس امتحانام چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر سر قضيه ي اون اسبه چي شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اخه تا حالا نشده بود چند بار پشت سر هم خشاب عوض کنم...نقل قول:
نوشته شده توسط cyrus_ln [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار خاصی انجام نمیده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کلاهش رو میندازه بالا.
ببخشید نمی دونستم امتحان داری!!!!:41:نقل قول:
اي بابا من كه گفتم نصفس هنوز يه هفتس دست بهش نزدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه وقت ندارم پس امتحانام چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر سر قضيه ي اون اسبه چي شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم مشکل اسبه رفع شده باشه....
اره حتما این کارو بکن چون خیلی باحال کلاش رو میندازه بالا.....نقل قول:
بفرما اينم وسكر كشتيد منو!:21:نقل قول:
روي مقواي مشكي كشيدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون عينك آفتابيش منو كشته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://aycu30.webshots.com/image/38189/2002816247188334964_rs.jpg
آخه نازی چرا دوست من رو اذیت میکنین؟:31:نقل قول:
بزار ببینم اینشا چه خفره نبودیممممممممممممم....:27:
به چه خومشل شده این:40:
میگم چرا حالت به هم میخوره؟:27: از اون عینکش؟:2:
خيلي وسكر قشنگ شد عينكش هم كه باحاله براي چي حالا از عينكش بدت مياد؟
آخه ديگه زيادي خفنه!:27::21:نقل قول:
هيچ وقت هم اون عينكش رو در نياورد اون قيافشو ببينيم البته من يه بار بدون عينك ديدمش خيلي ترسناكه مثل مار ميمونه!:18::19::19::19:
خيلي قشنگ شده مرسي. بازم از اين كارا كن:46:نقل قول:
خوب شده ولی لیان بهتر بود.
ایول با حال شده بود!!!
مگی چرا ،اگه تریلر Umbrella Chronicles رو ببینی ،آخرش وسکر عینکش رو بر میداره.نقل قول:
در واقع همونطور که قبلا گفتم این بازی همون جاهای قبلی رو از یک زاویه دیگه نشون میده که قبلا از دید ما پنهان بوده!!!:27:
منم گفتم ديدم بدون عينك:27::21:نقل قول:
منتها من وقتي كريس يه مشت بهش زد عينكش افتاد ديدمش:21:
اما توي ترينر تاريخچه ي آمبرلا دقت نكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون كه مسلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من زياد به وسكر عزت نزاشتم چون!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
یه سوالی پیش اومد.......؟؟؟؟؟!!!!!!!
چرا امبرلا بعد از اون گند گندش دوباره می خواد تجدید قوا کنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!......
بعد یعنی تو اویل 5 امبرلا برگشته؟؟؟؟؟؟؟
نه ديگه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رئيس آمبرلا توي اويل كد ورونيكا نابود شد:21:
ديگه زنده نميشه كه:27:
بعدشم وسكر تنها كسيه كه از اون آمبرلا باقي مونده براي همين داره جفتك ميندازه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما فكر نميكنم به جايي برسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر این resident evil بزرگ بود ما نمیدونستیم:31:
آقا کی سریال بازی Evil 4 رو داره:35::
اگه سرچ كني پيداش ميكني:10:نقل قول:
از چه لحاظ؟:13:نقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما هم بالاخره این بازی رو دیروز تموم کردیم !!!! (( هفته قبل خریده بودمش و یه هفته ای هم تمومش کردم ))
ولی خداییش عجب حالی داد این بازی !!!! واقعا صفا کردم !!!:19::19: داستانش حتی از فارنهایت هم قشنگ تر هست!!!! خیلی توپ بود !!! مخصوصا صحنه های مبارزه با هیولا !!!:18::19:
از اون بهتر اینکه اون Dvd که من خریدم هم فارسی شده بود و هم موس تو محیط بازی کار میکرد و ترینر هم بهش اضافه شده بود !!!
واقعا حال داد !!! کیف کردیم !!!:31::27:
ولی نمیدونم چه حکمتی هست که هر بازی که میاد من بدبخت یکسال بعدش باید برم بازی رو بخرم و نصب کنم !!!:41: