خوب کابل شارژش رو بهش وصل کن با کابل رابط usb که یکی نیست!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
Printable View
خوب کابل شارژش رو بهش وصل کن با کابل رابط usb که یکی نیست!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
قیمت روز n73 رو کسی میدونه.........
نوکیا اخیراً دستگاه در یافت کننده ی امواج ماهواره ای (----H ) را برای استفاده دارندگان گوشی N73 تولید کرده است .
این وسیله جانبی که SU-33w نام دارد دارای ابعاد 9.8×45×92.4 میلیمتر و وزن 57 گرم می باشد و به وسیله ی بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار می کند ، این تکنولوژی که قبلاً در برخی از گوشی های نوکیا مانند N96 ، N77 ، N92 استفاده شده بود اکنون برای گوشی N73 قابل استفاده می باشد . سایت رسمی نوکیا فعلاً از سازگار بودن گوشی N73 با این وسیله خبر داده است ولی احتمال سازگار بودن گوشی های دیگر نوکیا با این وسیله وجود دارد .
اين هم تصويرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر خوبی بود............این n73 رو هم نوکیا هنوز باهاش حال میکنه که ملش نمی کنه.......
این سایت جی اس ام هم بسیار سایت عقب افتاده ایه (سایتی که این دوستمون ازش نقل قول کردن)نقل قول:
1. این دی وی بی رسویر 8 ماهه که معرفی شده !! و خودم تو کلوپ گوشی های تلویزیون دار و دی وی بی اچ اکسترنال معرفی اش کردم
2.همونطوری که در شکل هم معلومه رابطش با گوشی از طریق بلوتوث هستش
و روی همه ی گوشی های 320 در 240 هوشمند نوکیا
که مجهز به ورژن 2 بلوتوث باشن جواب میده نه صرفا ان 73 !!و لازم نیست اون سایت احتمال بده !
سلام دوستان ، من با گوشی N73 خودم مشکلی پیدا کردم و آن این است که هر وقت گوشی رو با USB به کامپیوتر وصل میکنم مرتب روی یک صفحه قفل میکنه و این پیغام رو میده :
mass storage mode activated
و اگر cancel بکنم از حالت USB خارج میشه و نمیتونم هیچی روش بریزم . مشکل از کجاست ؟ چی کار باید بکنم ؟ ممنون میشم که راهنمائیم بکنید ؟
خوب برای در آوردنش از این حالت برو تو منو tools رو بزن بعد برو تو data cbl و بعد گزینه ask on connection رو انتخاب کن تا هر وقت کانکت شدی ازت می خواهد که نوع ارتباط خود رو انتخاب کنی که میتونی هر کدوم رو خواستی انتخاب کنی..............media player,pc suite, mass و یا picbridge .......نقل قول:
:5:
سلام دوست خوبنقل قول:
1- اگر از جائی عکس قرار داده میشه قرار نیست منبعش همون سایت باشه
2 - شما کارتون عالی هست که 8 ماه قبل از معرفی این سرویس این سرویس رو معرفی کردید
موفق باشید
خیلی ممنون ولی این کارو هم کردم و بازم وقتی که اتصال بر قرار میشه همینو مینویسه : mass storage mode activated و تو همین حالت میمونه طوری که هر لحظه فر میکنی تموم میشه ولی تا نیم ساعتم گذاشتم و تموم نشد . حالا چی کار کنم ؟:13:نقل قول:
یک سوال :تو رو سیستمت نرم افزار pc suite رو نصب کردی یا نه؟؟؟:5:نقل قول:
نه راستش اینطوری خیلی راحت بودم . البته فکر کنم با PC suit مشکلم حل بشه . ولی اینطوری انگار داری با یک فلاش کار میکنی خیلی راحته .
خوب برای بهره بردن از سه حالت دیگه باید حتمآ pc suit نصب باشه........نقل قول:
سلام.یه کد واسه N73 Me میخوام که مسترریست کنه گوشیو.کلا هرچی که تو گوشی و مموری هست پاک شه.
جای سوالتون اینجا نیس.
اینم کد برای فرمت کامل گوشی # 7370#*
خیلی ممنون.لطف کردی.
مموری رو فرمت نمی کنه فقط گوشی................ولی کلا فقط همین هست و #7380#*...............7370 قویتر هست و کسایی مثل من که هی ریست می کنند بهتره 7380 رو بزنندنقل قول:
سلام بچه ها کمک نیاز دارم اونم اینه که
من این گوشی رو دارم وقتی بلوتوث میشه برام میره تو اینباکس و اونجا حجم رو میگیره چکار کنم ائنجا نره
2 چطوری میشه فایلی رو که ریخته شده تو اینباکس را به داخل گالری برد
3 این گوشی ورژن 3 است
من وقتی این گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر درایو مجازی نمیسازه باید چکار کنم
1 این که هر نوع مسیجی میره به اینباکس که تغییر نمیکنه ولی برای فضای بیشتر میتونید از تنظیمات مسیج ها محل ذخیره سازی رو به مموری کارت تغییر بدین تا فضای مموری کارتتون برای مسیج ها مصرف بشه
2 اگه فرمت مسیج هاتون فرمت های صوتی و تصویری پشتیبانی شده توسط گوشی باشه میتونید save کنید که این گزینه در options وقتی که فایلتون باز هست وجود داره، اگه نه می تونید با برنامه ی X-Plore و با زدن دکمه ی 4 محتویات فولدر inbox رو ببینید و محل اونهارو تغییر بدید
3 خوش به حالت ! :دی !
اگه در حالت mass storage گوشی رو وصل می کنید و باز هم نمیشه مشکل ویندوزتون هست ولی شاید با نصب pc suite حل بشه
سلام دوستان
من يه برنامه واسه ضبط صدا شخص تماس گيرنده حين صحبت مي خوام
و يه برنامه كه صدا رو ضبط كنه (نه هنگام تماس كسي .. همين جوري معمولي ضبط كنه عيت ضبط صوت )
ممنون ميشم كمك كنين .....
منتظرم
دوست عزیز جای درخواست اینجا نیست، ضمن اینکه این برنامه قبلا در برنامه های کاربردی معرفی شده است.نقل قول:
دوستان لطفآ تو كلوپ درخواست برنامه نديد............
سلام دوستان
اگه ميشه يه راهنمايي درمورد ويروس يابي N73 با ويروس كش كسپر 6 بديد.
اگه اين ويروس كش خوب نيست يك ويروس كش به همراه آموزش ويروس كشي با اون بهم معرفي كنيد
ممنون ميشم كمكم كنيد
دوست من فکر نکنم اسکن کردن آنتی ویروس چیزه مشکلی باشه ....
Option رو میزنید و بعد هم Scan
اسكن كردن كاري نداره ولي هرچه گشتم تا اسكن گوشي را پيدا كنم چيزي پيدا نشدنقل قول:
ببين كسپر 7 رو من دارم عاليه و حرف نداره تازه با ايرانسل هم آپديت ميشه و سرعت گوشي رو نمياره پايين :20:نقل قول:
بچه ها كسي ميدون قاب اصل n73 چند..........
من 1 سال و نیم پیش 50 گرفتم از دبی
نمي دوني الان حدودآ چند تو مملكت خودمون...........:11:نقل قول:
قاب اصلی اصلی همونیه که روی گوشیت بود
الان هرچی بگیری چینیه
بهترین کیفیت چینی هم تو بازار حدود 20 تا 25 تومنه
اي بابا يعني ديگه اصلش گير نمياد پس اون 50 ت.مني كه دوستمون گفت چي:19:نقل قول:
من نمیدونم اینی که دارم تو بازار هست یا نه، ولی تفاوتش اینه که قاب اصلی رنگ نقره ای دکمه های سبز و قرمز و بالا ای هاشون بعد از 4 ماه کم رنگ شد این بعد از 1 سال!!!!
حالا اين 20.25 تومني ها بدرد بخور هستن ....آخه گوشيم خورد زمين قابش خراب شده!!!!!!!!!!!!!!
چرا هر چی Theme N73 دانلود میکنم نصب نمیشه !
چه پیغامی میده؟
چه اروري ميده..........
دوباره امتحان کردم نصب شد :18:
از این 2 راهه کاملا متفاوت میتونی به جواب سوالت برسی!!! :دی !نقل قول:
چه پیغامی میده؟
چه اروري ميده..........
ببخشید من بازی های جدید رو که دانلو میکنم مثل آسفالت 4 و مید نایت پول 2 به کندی رو گوشیم اجرا میشه ولی رو ان 95 که میریزم روون میاد
مال اينه كه سخت افزار ان 95 قويتر از ان73 هست مثل pc كه يكي بازيها رو روون اجرا مي كنه اما يكي ديگه كه سخت افزار ضعيفتري داره كندتر اجرا ميكنه.......در ضمن من آسفالت 4 رو دارم راحت اجراش مي كنم رو ان 73.نقل قول: