درسته توی روزنامه نوشته اگه ثانیه ای بردارین 1000 دقیقه میشه 60000 ثانیه. مشکلی نداره.نقل قول:
درسته توی روزنامه نوشته اگه ثانیه ای بردارین 1000 دقیقه میشه 60000 ثانیه. مشکلی نداره.نقل قول:
شما فکر میکنی اگه ایرانسل بگه گوش میدن؟ اون که نمیتونه تجهیزات 14 ساله ی مخابرات رو عوض کنه. وقتی شبکه ی خودش درست باشه کاری به کسی نداره. به نظر من هم تمام مشکلات اصفهان هم ناشی از همین اسپادانه.نقل قول:
الان یه اس ام اس از طرف دوستم اومد که خالی بود. یعنی سفید سفید. با تلاش زیاد بهش زنگ زدم (چون اصلا نمیگیره) گفتم این چیه فرستادی؟ گفت من اصلا اس ام اس نفرستادم !!!!!!!!!!!!!! ناگفته نمونه که یه تی سی آی با کد 1 داره که خیر سرشون از همه هم گرونتره و ادعای کیفیت هم داره. حالا ایرانسل چیکار میتونه با این بکنه آقا مسعود؟
شما اگر دقت کنی من میگم فقط با تلفن ثابت مشکل هست و تماس با موبایل حالا از هر اپراتوری با ایرانسل مشکلی نداره ... مخابرات ثابت اصفهان کاری کرده از عمد که وقتی شماره گیری می کنی 0935 با مشگل مواجه بشی و چند بار باید شماره گیری کنه تا مقصد را وصل کنه . ایرانسل باید این موضوع را به مخابرات اصفهان تذکر بده و اگر آنها رفع نکردند موضوع را به سازمان تنظیم مقررات اطلاع بده و یا حتی به جراید بکشه ولی متاسفانه ایرانسل تا حالا با اینکه من و چند تا از دوستان دیگه که ایمیل زدیم یا با 130 تماس گرفتیم این موضوع را پیگیری نکرده . اصفهان بعد از تهران بیشترین کاربر تلفن ثابت و همراه را داره و شهر مهمی باید برای ایرانسل باشه ... تلفن همراه در استان اصفهان خیلی طرفدار داره و همانطور که می بینی تنها استان ایران هست که یک اپراتور خصوصی تلفن همراه (اسپادان ) داره و کلا 4 تا اپراتور فعال در آن هست (مخابرات - تالیا-اسپادان-ایرانسل ) ... وقتی مردم اینجا ایرانسل می خرند و می بینند چنین مشکلی داره آن را از چشم ایرانسل می بینند و می گویند این اپراتور به درد نمی خوره و ... همه که مثل ما تحیق نمی کنند و نمی فهمند مشکل از مخابرات ثابت اصفهان هست نه ایرانسل ... به طور کلی ایرانسل اگر بخواهد با کمی پیگیری می تونه این مشکل را حل کنه ولی تا حالا که کاری صورت نداده ...
راستش تا اونجایی که من میدونم این یه نوع ویروس موبایله که sms الکی مفرسته و الکی تلفن میزنه.تا حالا یه سری دوستام گوشیشون اینطور شده.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا من موندم این اسپادان الان برا چی دایره !؟ الان با وجود تالیا و اعتباری TCI و ایرانسل این دیگه این وسط چی میگه! اصلا خوبه یواشکی بریم دکلاشا خراب کنیم !نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من اصلاً Delivery ندارم !
یعنی تمام sms هام چه به ایرانسل و چه به تی سی آی، Pending می مونه ولی میرسه !
میخواستم بدونم که بقیه هم همچین مشکلی دارن؟ یعنی من متوجه نمیشم که کی میرسه و کی نمیرسه
اون اوائل حداقل یه Delivery بود، الان اونم دیگه نیست !
گوشی من N73 هستش :2:
بات موافقم مسعود جون باید خودمون کارا حل کنیم ! من میگم خوبه خودمون با مخابرات کل یا وزارت ارتباطات یا مقررات رادیویی تماس بگیریم! یا همونی که گفتم دکل سالم از اسپادان نذاریم :31:نقل قول:
من همین الان اس ام اس فرستادم، رسید داد !نقل قول:
نوشته شده توسط saragol
تهران
اگر دقت کنی اسپادان اصلا دکل نداره و روی همان دکل های مخابرات تجهزات نصب کرده . آن دکل ها هم یا مال تالیا هست یا ایرانسل ... بهترین راه همان تنظیم مقررات هست ... شماره تماس ازش داری ؟؟؟
نقل قول:
من ندارم، خیلی وقته اینطوری شده :41:
قبلنا فقط برا ایرانسل Delivery داشتم، اما الان هر دوش غیر فعال شده !!!
منم تهران هستم ! :41:
مال منم همیشه pending میزنه ولی میرسه .اولا delivery میزد ولی خیلی وقت pending میزنهنقل قول:
مرکز اسپادان چیزی با خونه ی ما فاصله نداره به نظر من باید مرکزش را بترکونیم:18:نقل قول:
خب مشکل کجاست ؟نقل قول:
باید چیکار کنیم که حل بشه ؟
اینطوری که نمیشه آخه !
باید همچنان مثل گذشته باید منتظر افتتاح رسمی بمونیم البته اگر افتتاحی در کار باشه:13:نقل قول:
تازه خبر ندارید این اسپادان می خواهد چیکار کنه ... قرار هست کل شهر اصفهان را تحت پوشش شبکه بی سیم wimax ببره و در ضمن قرار هست شبکه خودش را به 3G ارتقا بده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چرا صفحات گذشته رو كامل نمي خونيد !نقل قول:
من كه قبلا هم گفتم الان نزديك به 3 هفته هست كه delivery قطعه . ماله منم همينطوره تا الان
من 2 هفته پيش زنگ زدم 140 ، يارو گفت فعلا براي تقويت شبكه دليوري رو قطع كرديم و دوباره وصل خواهيم كرد
گفتم كي ؟ گفت بزودي دقيقا معلوم نيست. فكر كنم گذاشتن تهران كامل شه بعدا وصل كنن .
قرار بود 1 خرداد سوييچينگ باشه فكر كنم اونم به 11 خرداد موكول كردن كه با دو سيستم پيشرفته جديد انجام بشه
اميدوارم كه اينطور بشه . ولي اينطوري كه بوش مياد من مطمئنم نهايتا تا آخر خرداد تهران كامل شه :20:
تازه N73 كه خداي گوشياست . حالشو ببر. راستي الان نوش چنده ؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
ماشاءالله این صفحات اینقد سریع جلو میره که بعضی مطالب از دید پنهون میمونه !
حتماً 11 ام با سرویس پیامگیر صوتی فعال میشه ؟!؟
پس ما هم همچنان منتظر میمونیم ببینیم ایرانسل بالاخره چکار میکنه !
نو N73 نزدیک 700 باید باشه، یکی از دوستام ورژن 2 رو 550 فروخت !!
این هم شماره تماس ارتباطات رادیویی برای اصفهان... بچه های اصفهان فردا یادشون نره با این شماره تماس بگیرند و مشکل تماس از تلفن ثابت اصفهان با ایرانسل را ذکر کنند ... 6242053
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول برو بچ از جاهای دیگم بتلن بد نیست!هرچی فشارا زیادتر کنیم بهتره!نقل قول:
بابا آقا مسعود ما پس چی کاره ایم؟ کد اصفهان چنده ؟ بگو منم از تهران زنگ میزنم. ببین چقدر مهربونم!!!!!!!!!!!!
0311 ......نقل قول:
حلش میکنیم ناراحت نباشین
منم اومدم چت روم
اقا یعنی چی ایرانسل شورشو در اورده تا کی باید ایرانسل رو تحمل کنیم؟
فقط بلده تبلیغ کنه
یکی با شماره 0935 به من اس ام ای داده به من فوش میده یعنی چی؟
چرا ایرنسل سیم کارتهاشو به ادمهای عوضی میفروشه؟
چرا ایرانسل جلوی فروش سیمکارتهاشو به اینجور ادما نمیگیره؟
اقایون اعتراض کنید درشو تخته کنند... ام ام اس با کلاسو نمیخوام چی پی ار اس حای کلاس رو نمیخوام
چاکریم مهربون!! همه بچه ها فروم مهربون باشین خیلی خوبه :31:نقل قول:
در مورد دلیوری باید بگم من دلیوری دارم تو تهران ودر ضمن دائمی دارم. چون چنتا اعتباری میشناسم دلیوری ندارن ولی هرچی دائمی دیدم تو رفقام همگی دلیوری دارند.
نقل قول:
دیگه این حرف شما منطقی نیست !
فروشنده از کجا بدونه خریدار به قول شما عوضيه ؟
اگه تکرار شد، شما میتونی با خود شخص تماس بگیری و اگه به توافق نرسیدید میتونید شکایت کنید !
در همه سیستم ها اینطوری هستش !
و این احتمال هم در نظر بگیرید که شاید اشتباهی رخ داده باشه و مخاطب شما نبودی اصلاً
پیروز باشید
جدی ؟نقل قول:
پس به ما مستضعفا فقط ظلم شده :41:
یادمه یه جایی خوندم مستضعف ها گوشیشون N73 نیست!!!!!. بابا شما مایه دارین. ما مستضعفیم که باید با یه 5500 سر کنیم. :31:نقل قول:
در ضمن یه خبر جالب در مورد اعتباری 912: تو تاپیک "سیم کارت های اعتباری شرکت ارتباطات سیار" یه بنده خدایی گفته که محاسبه اش بر حسب دقیقه است!!!!!!!! :18: :18: :18:
اینم بگم که علیرضا شوخی کرد. منظوری نداشت که مگه نه؟ :10:
نقل قول:
:31: :31:
نه دیگه سیم کارت اعتباری مال مستضعف هاست :27:
دوستان یادتونه مدیر عامل ایرانسل خیلی وقت پیش ها قول سرویس Friend and Family داد ؟ پس چی شد ؟ اصلا انگار بحثشم نیست !
من الان توی سایت vodafone دیدم که اونام این سرویسا دارن اینطوریم هست که مثلا شما 4 نفر را انتخاب می کنین بعد ماهی 5 یورو میدین و می تونین با 4 نفر به طور کاملا نا محدود حرف بزنین !
البته فکر کنم اگه ایرانسل این سرویسا راه بندازه شرط بذاره که فقط بین خطوط ایرانسل باشه.
توروخدا اینقدر بد بین نباشین دیگه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان یادتونه مدیر عامل ایرانسل خیلی وقت پیش ها قول سرویس Friend and Family داد ؟ پس چی شد ؟ اصلا انگار بحثشم نیست !
من الان توی سایت vodafone دیدم که اونام این سرویسا دارن اینطوریم هست که مثلا شما 4 نفر را انتخاب می کنین بعد ماهی 5 یورو میدین و می تونین با 4 نفر به طور کاملا نا محدود حرف بزنین !
البته فکر کنم اگه ایرانسل این سرویسا راه بندازه شرط بذاره که فقط بین خطوط ایرانسل باشه.
نه من تا الان هیچوقت بد بینی به ایرانسل نکردم که ! ولی احتمال دادم که شاید این کارا کنه ! آخه مثلا این 1000 دقیقه رایگان یا مکالمه مجانی عید هم بین ایرانسلا بود.ابته می دونمم که اونا هدین و اون یه سرویس اما خوب منم مثل همه امیدوارم بین همه خطوط باشه.نقل قول:
بچه ها من از ایرانسل به تی سی آی اس ام اس میزنم میرسه ولی از اونا به من نمی رسه (اصفهان)
از دست پیمانکار میگیرند , چون تمام کارها رو پیمانکار ها انجام میدهند , و در نتیجه باید یک سایت سالم تحویل ایرانسل ( یا پیمانکار کل ) بدهندنقل قول:
اگه من این مورد رو دو هفته پیش میگفتم که کسی باور نمیکرد , الان نزدیک به 20 روزه که تمام اس ام اس ها کمتر از 5 ثانیه به مقصد میرسه , هر شماره ای که باشه . میترسم یه چند نفر که فکر میکنند من طرفدار کور ایرانسل هستم بهم حرفهایی بزنند که هم به خودشون بر بخوره هم برای من خوب نباشه .نقل قول:
عجب تاکتیکی , شاید ایرانسل رو فروختم و رفتم سیم اپراتور سوم رو گرفتمنقل قول:
تالیا ( ببخشید ها ) داره حرف مفت میزنه .نقل قول:
گفته بودم برای تالیا هم دکل نصب میکنیم , الان یک سال و نیمه که نه قرارداد برای اجاره سایت بسته نه تجهیزات ارائه میده . فقط داره با تجهیزات قدیمی توی انبار خودش و فک زنی سر قیمت و مخ زنی مالکین کارش رو پیش میبره .
آدم حسابی سی دی رایتر پاور کامپیوترته ( این به اون در )نقل قول:
کلا در هر کشوری کل فضای رادیویی در اختیار یک سازمان قرار داره , متاسفانه فضای رادیویی ما هم دست مخابرات افتاده . اگه دلش بخواد حتی میتونه اجاره فرکانس ایرانسل رو بالا ببره یا اجاره فرکانس تالیا رو بهش ببخشه ( ولی به این سادگی هم نیست , کلی مجلس و لایحه و مجمع تشخیص و این چیزها سر راهشه , ولی اگر بخواد همشون خود به خود حل میشه ) . به هر حال اینجا ایرانه
همین چند تا پست قبلی خوندم که قراره 3G رو فقط در اختیار اپراتور سوم قرار بدهند .نقل قول:
فکر کنم یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه .
برای اپراتور سوم مخابرات میخواد سهامدار بشه ( به نظر من اینطوریه ) که اجازه نصب این تکنولوژی رو حتی از خودش گرفته .
والا این مستضعفهای که اطراف ما ریخته نمیرند خط دولتی بخرند ( نمونه اش همین خدماتی احمق دفترمون , به خاطر یک وام 200 هزار تومنی پیش کس و ناکس رو انداخت , حاضر نشد خط موبایلش رو بفروشه , خط رند و گرون قیمتی هم داره )نقل قول:
پس 3g رو بايد فراموش کنيم؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط vahooli
ایرانسل و Mci حق عرضه خدمات مبتنی بر 3g ندارند
فناوران - به جهت حفظ فضاي تجاري اپراتور سوم، به اپراتورهاي اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفنهمراه داده نخواهد شد.
لطفا... سبوحي، معاون تنظيم و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف رگولاتور تنظيم بازار از طريق وضع قوانيني است كه قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد.
وي افزود: به همين منظور و باتوجه به بررسيهاي انجام شده تصميم داريم تا براي حفظ وضعيت بازار اپراتور سوم در يك مدت زمان خاص از ورود اپراتور اول و دوم براي ارايه سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه جلوگيري كنيم.
وي خاطرنشان كرد: اين موضوع مقطعي بوده و رگولاتور فقط درجهت قوت گرفتن و شكلگيري اپراتور سوم در بازار تلفنهمراه اين قانون را اجرا ميكند.
وي با بيان اينكه اپراتورهاي اول و دوم تنها ميتوانند به ارايه سرويسهاي نسل 75/2 تلفنهمراه در ايران بپردازند، گفت : باند فركانسي كه به اپراتور سوم اختصاص مييابد باند اختصاصي ويژهاي است به طوري كه اين اپراتور بتواند تمامي سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه را در ايران ارايه كند.
سبوحي در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون ميزان مشتركان اپراتور اول در پروانهاي كه رگولاتور در حال تدوين آن است تعيين شده، گفت: تاكنون در اين مورد بررسي خاصي انجام نشده است.
وي افزود: البته از شركت ارتباطات سيار خواستهايم مستندات مربوط به تعهدات اپراتور دولتي را تا پايان برنامه پنجساله چهارم به سازمان تنظيم مقررات ارايه كند.
وي تصريح كرد: همچنين از اپراتور اول خواسته شده تا پيشبيني و چشماندازي كلي از پتانسيلها و وضعيت بازار طي سالهاي برنامه پنجم توسعه را همراه با طرح تجاري خود به رگولاتوري ارايه دهد.
معاون تنظيم وصدور مجوز سازمان رگولاتوري عنوان كرد: طبق مذاكرات انجام شده شركت ارتباطات سيار در حال تهيه موارد خواسته شده است و تاكنون هيچ مستنداتي به رگولاتور ارايه نكرده است.
فکر کنم اولش اینطوری بگن که سر شرکت ها رو گول بمالن که بیان قرارداد ببندن بعدش که گول مالیدن بگن خوب اپراتور اول هم این خدمات رو ارائه می کنه. :21: :21: :21: :21: :21: :21:نقل قول:
جناب Cd-rw اگه واقعا شما تو ایرانسل کاره ای هستی خوب اخبار اصفهان رو بده راحتمون کن دیگه !!
ای بابا , من کی گفتم توی ایرانسل کاره ای هستم . ( همینجوریش کاره ای نیستیم )نقل قول:
گفتم اینجا پیمانکار هستیم , هر شرکتی به ما درخواست نصب دکل بده یا توی هر مناقصه ای برنده بشیم براشون سایت اجرا میکنیم . حالا این وسط تور ما به ایرانسل خورده .
ولی اگر خبری چیزی تونستم از مهندسهای ایرانسل بیرون بکشم حتما اینجا مینویسم .