خوب از اول میگفتی و اینقدر دعوا راه نمینداختینقل قول:
ببخشید من ماشین هارو "ویرایش" می کنم و نمی سازم.
خوب از اول میگفتی و اینقدر دعوا راه نمینداختینقل قول:
ببخشید من ماشین هارو "ویرایش" می کنم و نمی سازم.
با عرض پوزش؛در اولین پیغام خصوصی ای که مجید داد به اون گفتم این ماشین رو عمم درست کرد و بعد فکر کرد که من عمه ام را می گم! اما منظورم Amom بود که به Gta Brtish معروفه بعد الفاض تند تر وبد تر شد و ...
حالا اشکالی نداره این خوبه که همه چیز تموم شد رفت خوب شما اگه 1% هم احتمال میدادی مجید اشتباهی متوجه میشه باید انگلیسی مینوشتی
یه نرم افزار جدید واسه طراحی 3بعدی»»»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Light Wave
من توي gta يه كمي مشكل دارم. بازي رو كه باز ميكنم بعد از چند دقيقه يا همون اول بازي گير ميكنه و كامپيوتر بايد ري استارت بشه. من چه كار كنم؟؟؟؟؟؟!!!:41:
اول بگو ببينم اين اواخر چه تغييراتي رو بازي انجام دادي ؟ هرچي هست به حالت اوليه بر گردون .نقل قول:
سلام به همه می خواستم ببینم کسی ماشین . پرادو . رونیز . تاکسی ون . و... را دارد اگه کسی داره لطفا بزاره
دانوش جان این عکس فقط نوشته نام AstonMartin و لوگوی آن و طرح آن (Design) متعلق به شرکت AstonMartin است و تحت لیسانس شرکت است. همچنین طراحی ماشین متعلق به این شرکت است و کپی برداری از آن ممنوع است.نقل قول:
بیا نگاه کن استن مارتین رو EA ساخته یا نه
جایی ندیدم از طراحی سه بعدی یا طراحی برای بازی گفته باشه. اصلا با عقل جور در نمیاد که EA بیاد Engine بازیرو دست شرکتها بده. مگه خودش فلجه؟
تمام ماشینها رو خود EA میسازه و این فایل فقط رو این تاکید میکنه که جاهای دیگه و شرکتهای ماشین سازی دیگه از اسم ماشین، لوگوی اون و طرح اون کپی برداری نکنند. فقط همین.
ممنون که گفتی ولی من میدونستم... :دینقل قول:
ببخشید مجید من ماشین هارو "ویرایش" می کنم و نمی سازم.
من ورژن 2.9 رو دارم ولی شما چه کلیدی رو میخوای داشته باشه؟ اگر Multy Export میخوای مال من داره ولی این کرک نشدس و کد میخواد ولی یه مشکلی که داره اینه که جای برای وارد کردن کد نداره!!!نقل قول:
سلام دوستان ببخشيد مزاحم گفتگو تون شدم . من خيلي دنبال زد مولدر 2.7 يا 2.8 يا 2.9 گشتم اما هرجا كه پيدا كردم بايد اونجا عضو بشي و منم چندان زبانم تعريفي نداره و يه آي دي ميخواست كه دقيقا نميدونم واسه چي بود و هرچي وارد ميكردم قبول نميكرد . aRThaS_08 جان اوني كه شما هم گذاشته بوديد همينطوري بود . اگه كسي داشت بزاره . فقط كنار اكسپرتش هموني رو كه مير محمد عزيز گفت داشته باشه .
با تشكر ...
و در ضمن تا رجیستر نشه اصلا Import هم نمیکنه.
پوشه ی Carcols معمولا باعث میشه بازی در زمان لود شدن گیر کنه. ولی گیرهاش موجب ری استارت نمیشه و فقط یه خطای کوچیک هست.نقل قول:
من توي gta يه كمي مشكل دارم. بازي رو كه باز ميكنم بعد از چند دقيقه يا همون اول بازي گير ميكنه و كامپيوتر بايد ري استارت بشه. من چه كار كنم؟؟؟؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بازی قبل از لود شدن گیر میکنه فکر میکنم Save بازی مشکل داره و اگر قبل از کلیک روی Load و انتخاب یک Save گیر میکنه شاید Fronten یا Font و یا اصلا کل بازی خرابه.
به نظرم یکی یکی فایلها رو سرجاش برگردون و ببین از کدومه تا بتونیم کمکت کنیم.
پرادو و رونیز رو تو سایتها بگردی پیدا میکنی ولی تاکسی ون رو من تا حالا اصلا ندیدم. یه عکس بزار لطفانقل قول:
سلام به همه می خواستم ببینم کسی ماشین . پرادو . رونیز . تاکسی ون . و... را دارد اگه کسی داره لطفا بزاره
سلام دوستان
من بالاخره یه فروم درست کردم
فعلا اسم نداره
ادرس هم نداره
اما بگم اگه درست بشه میتونیم همین مبحث رو اونجا ادامه بدیم
اقا مجید قابل توجه شما
فقط بگم که اونجا با انجا هیچ فرقی نداره
تازه 4 قالب داره از جمله قالبی به اسم ویستا که من عاشقشم
اینم بگم که اگه کارش درست بشه من به دنبال مدیر برا بخش ها هستم
و مچنین معاون و ناظم
یا علی
من كرك شدشم تو اينترنت ديدم اما همون طوري كه گفتم بايد توشون عضو شد كه يه كد خاصي ميخواد كه من بلد نيستم .نقل قول:
حالا من اين كد رو بهت ميدم . مال نسخه قديميشه اما يه امتحان كن شايد گرفت .
ببين اگه نگرفت شايد توي رديف دوم جاي 0 و اُ رو اشتباه وارد كرده باشم .نقل قول:
KD48R-4O07F-35UET-453HM
شرمنده دوتا پست شد .نقل قول:
ببينم تو از اين سايت هاي فرو ساز هاي مجاني يا اينكه يه فروم كاملا اختصاصي ؟
مال من ورژن آخره ولی مشکل اینجاس که جایی نداره که کد رو وارد کنیم.
داخل همون About تو ورژنهای قبلی مستطیلهای سفید داشت ولی این یکی نداره.
میگن ویندوز ویستا نصب کنی رو اون مستطیلا ظاهر میشه.
کسی اگر طریقه رجیستر کردنش از رجیستری ویندوز رو بلده کمک کنه.
فرقش چیه ؟ محمد جان
شايد ورژن هاي پايين تر بهتر باشن البته Multy Export رو داشته باشه . من كه هرجا ديدم همونجوري بود كه گفتم و نميشد دانلود كرد . من ميرم يه سرچ كنم شايد يه چيزي گير اومد .نقل قول:
شما هم اگه تونستي تو انجمن درخواست كرك و سريال يه تاپيك بزن .
من از همه ي شما دوستان بسيار تشكر مي كنم.:40:
فكر ميكنم اشكال از ماشين clover باشه اگه كسي اورجينال اين ماشين رو داره بذاره.:46:
بازهم از همه تشكر ميكنم.:11:
بفرمایید Clover
کد:http://bo2up.com/upload/download.php?file=125Clover.rar
میگم من دنبال پچ ماشین های ایرانی هستم هر چقد گشتم پیدا نکردم.کسی سراغ داره؟؟؟؟؟؟!
این هم Camera ---- 1.2 که دنبالش بودید. البته چند بار تو صفحات قبلی بود ولی خودم هم هرچی سرچ کردم پیدا نشد.
امکانات:
سرعت سنج
نشانگر دنده
دور موتور
میزان سلامت ماشین
زاویه های جدید دوربین مانند دید از پشت فرمان
مشکلات:
سنگین تر کردن بازی
WIDE کردن بازی
موجب کمی اختلال میشود
همراه با بازی باید اجرا شود
حجم 80 کیلو بایت
در مسیر نصب بازی کپی شود و روی فایل اصلی کلیک کنید و سپس وارد بازی شوید.نقل قول:
کد:http://ifile.it/hbjn7k2
در بازی کلید / را از عددهای ماشین حسابی فشار دهید تا فعال شود.
با کلید V (وی) نمای دوربین عوض میشود.
خب زی مدلر ورژن 2.8 رو بذارین ببینیم او کده ریجستر می کنه یا نه
ابی جان چه جوری دانلود ميشهنقل قول:
نتونستم دانلود كنم
اقای دانوش اگه میشه یه چند تا چیز ایرانی بزار همه کیف کنن . مثل: پراید . پژو . تاکسی. و هر چیز ایرانی دیگه
اول برو تو صفحه . بعد حدودا پايين و سمت راست يه دكمه به اسم Request Ticket هست . روش كليك كن و يه كمي صبر كن . بعد جاي اون يه دكمه به اسم Download مياد و بعد روش كليك كن و دانلود كن .نقل قول:
شاه کار کردی (ضرب نزنی خودتو اینقدر ویرایشگر حرفه ای هستی!!!)نقل قول:
شما اگر چیزی ویرایش می کنی و می خوای برا دانلود بزاری که عکسش رو بزار وگرنه کسی مشتاق به دیدن عکس ماشینهات نیست.
قصد ایشون فروشه مجید جاننقل قول:
شما اگر چیزی ویرایش می کنی و می خوای برا دانلود بزاری که عکسش رو بزار وگرنه کسی مشتاق به دیدن عکس ماشینهات نیست.
مگه سایت پی سی برای تبلیغات فروش هست خود پی سی فروشگاه داره .نقل قول:
و این کاری که ایشون می کنن صحیح نیست تازه بازی که فقط چندتا ترینر روش نصب شده رو کسی نمیخره
میره دانلود می کنه.:31:
ابي جان من سرعت سنج camera hacker را دانلود كردم اما تو بازي نمياد اگه ميشه دقيق تر توضيح بديد كه چه مراحلي را انجام بدم تا بشه استفاده كرد تمام اونهايي كه توي پست 2740 گفتيد را انجام دادم اما اجرا نشد
کلید ستاره رو امتحان کن*نقل قول:
مجيد جان همه كليد ها را زدم اما اجرا نشدنقل قول:
برو فایل Config رو حذف کن و دوباره امتحان کن. این فایل الان باید تو مسیر نصب بازی باشه.نقل قول:
ابي جان من سرعت سنج camera hacker را دانلود كردم اما تو بازي نمياد اگه ميشه دقيق تر توضيح بديد كه چه مراحلي را انجام بدم تا بشه استفاده كرد تمام اونهايي كه توي پست 2740 گفتيد را انجام دادم اما اجرا نشد
نقل قول:
شاه کار کردی (ضرب نزنی خودتو اینقدر ویرایشگر حرفه ای هستی!!!)
نقل قول:
قصد ایشون فروشه مجید جان
:13::42::29::41:نقل قول:
مگه سایت پی سی برای تبلیغات فروش هست خود پی سی فروشگاه داره .
و این کاری که ایشون می کنن صحیح نیست تازه بازی که فقط چندتا ترینر روش نصب شده رو کسی نمیخره
میره دانلود می کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنید این کارارو...
تاپیک GTA هستش و اگر از مدیرها ببینن داریم با هم درگیر میشیم تاپیک بسته میشه و هممون هم Banned...:27::21:
:31:
]چشم آقا ابی آخرش ما اسم شما رو نفهمیدیمنقل قول:
:31::18:
سلام دوستان من 3 روزه دارم این تاپیک رو از اول می خونم
واقعا کار بزرگی کردین تبریک
هرچی گشتم لباس پلیس ایران و اون ماشین بنز پلیس ایران رو ندیدم لینک دانلد داشته باشه !
اگر امکانش هست محبت کنید و بزارین
ضمنن من به نسخه با صدای فارسی دارم
کدوم فایله مربوط به صدای فارسی که بزارم براتون دانلود کنید
ممنون و منتظرم
مگه شما Adsl داری که میخوای برای دان بزاری اگر هم بزاری من شخصا نمیتونم دان کنم
نقل قول:به اين آدرس برو فكر كنم همشون مال راديو باشه ...کد:GTA San Andreas\audio\streams
سلام!
این ماشینو من نساختم. ولی روش واقعا کار کردم(2 روز). با پیکان قبلیه مقایسه کنید!!!
اگه خواستین بگین بزارم.
حالشو ببرید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچه ها مژده من بلعخره تونستم با زدمودلر کار کنم
از ساعت 8 صبح تا ساعت 1.30دقیقه پشت کامپیوتر بودم تاتونستم اینو بسازم
االبته بدنه شو من نساختم فقط یاد گرفتم چطوری تکسچر به بدنه بدم البته از
یک مقاله انگلیسی یک چیزایی شو یاد گرفتم و برای این ماشین تکپر گذاشتم (اون خط نارنجی )
اینم پیکان تاکسی
البته هنوز نمیدونم برای بازی مشکل ایجاد می کنه یا نه.
این عکس از داخل زدمودلر گرفته شده .
من هنوز زیاد با زدمودلر کار بلد نیستم بکنم یکم مشکل دارم که با همکاری آقا رضا شاید حل بشه
و براتون آموزشش رو میزارم
من امروز یک چیز رو فهمیدم اونم اینه که با سعی و تلاش همه کار میشه انجام داد.
بعدا وارد بازی می کنمش و ازش عکس می گیرم.البته این رو بگم باید جایگزین ماشین معمولی بشه نه تاکسی.
اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میزاری فقط پوشه txd رو بزار چون قالبشو همه دارننقل قول:
عجب تکسچرهای پر کیفیتی از کجا آوردی :18:
برام بزار فقط پوشه txdیا عکس ها شو
از ماشینه همسایمون عکس گرفتم! تو بازیم با دوربین عکس گرفتم.
یه سایت Uploade دایمی میخوام . اگه دارید بدین واستون Up کنم!
اولیش از داخل ggmmهست و دومیش از داخل بازی فقط نمیدونم چرا کاپوتش تیره تر از بقیه جاهاش هست
اگه می خواین همینو برای دانلود بزارم .وگرنه چند روز دیگه صبر کنید یک باهالشو دانلود کنید
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چیز عجیبیه ADSL دوست مننقل قول:
بله من 1 MG دارم
دوستان
آقا مجید ...
اساتید ....
لباس پلیس ایران
ماشین بنز پلیس ایران
ندارین
خیلی فوریه
پای آبرو در میون :(
توی Zmodeler تکسچرها رو همزمان با ماشینت لود کن. به این صورت که تمام فایلهای داخل تکسچر رو با فرمت BMP خارج میکنی و کنار فایل DFF تو یک پوشه میزاری.نقل قول:
پچه ها مژده من بلعخره تونستم با زدمودلر کار کنم
از ساعت 8 صبح تا ساعت 1.30دقیقه پشت کامپیوتر بودم تاتونستم اینو بسازم
االبته بدنه شو من نساختم فقط یاد گرفتم چطوری تکسچر به بدنه بدم البته از
یک مقاله انگلیسی یک چیزایی شو یاد گرفتم و برای این ماشین تکپر گذاشتم (اون خط نارنجی )
اینم پیکان تاکسی
البته هنوز نمیدونم برای بازی مشکل ایجاد می کنه یا نه.
این عکس از داخل زدمودلر گرفته شده .
من هنوز زیاد با زدمودلر کار بلد نیستم بکنم یکم مشکل دارم که با همکاری آقا رضا شاید حل بشه
و براتون آموزشش رو میزارم
من امروز یک چیز رو فهمیدم اونم اینه که با سعی و تلاش همه کار میشه انجام داد.
بعدا وارد بازی می کنمش و ازش عکس می گیرم.البته این رو بگم باید جایگزین ماشین معمولی بشه نه تاکسی.
حالا برو با Zmodeler ماشین رو ایمپورت کن. میبینی که همه چیز سر جاش میچسبه!!!
شاید هم خودت بدونی.
برای این تیره شده که نوردهی ماشینت هماهنگ نیست.نقل قول:
اولیش از داخل ggmmهست و دومیش از داخل بازی فقط نمیدونم چرا کاپوتش تیره تر از بقیه جاهاش هست
اگه می خواین همینو برای دانلود بزارم .وگرنه چند روز دیگه صبر کنید یک باهالشو دانلود کنید
تو Zmodeler به قسمت Create و سپس Light برو.
گزینه ی اول یعنی Directional نوری جهت دار ایجاد میکنه که میتونی در یک قسمت بتابونی.
دومی یعنی Omni نوری ایجاد میکنه که هاله ی بزرگی داره و تقریبا تمام ماشین رو پوشش میده.
اخریش یعنی Spot نوری با هاله ی کوچک و بدون جهت ایجاد میکنه.
حالا تو باید چیکار کنی؟
روی Light که کلیک کردی تمام نورها ظاهر میشن و تو باید روی اونها کلیک کنی و Del رو بزنی. متوجه میشی که ماشینت تاریک میشه. دقت کن آیکون نورها تو صفحه به صورت هرم های زرد رنگ کوچک و یا چیزهایی شبیه الماس و زرد هست که مشکل شما از اونجا به وجود آمده که یا یکیش رو جابه جا کردی و یا از بین بردی.
بعد از پاک کردن تمام نورها خودت باید نوردهی کنی. توازن رو رعایت کن و ماشین رو زیاد روشن نکن. ضمن اینکه ماشین هم از بالا و هم از پایین نور لازم داره که این دوتا مخالف همند. جریان نورهای مخالف رو خودت متوجه میشی.
نور رو به رنگ سفید باید بتابونی. تو میتونی از نوع Omni فقط یک دونه به کاپون بتابونی تا طبیعی بشه.
دقت کن که برای نوردهی آسون باید حتما تکسچر همراه ماشین در Zmodler باشه و تو حالا Perspective باید نور بتابونی.
نوردهی اهمیت زیادی داره و مثلا پراید چون نور دهیش کم بوده؛ حالا تو بازی هر رنگی روش میزاریم تیره میشه و حتی سفیدش به رنگ خاکستری تبدیل میشه.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.
دیدید آقا خواستن توانستنه.نقل قول:
از ماشینه همسایمون عکس گرفتم! تو بازیم با دوربین عکس گرفتم.
یه سایت Uploade دایمی میخوام . اگه دارید بدین واستون Up کنم!
من که گفتم با دوربین دیجیتال از ماشینها عکس بگیرین تا پیکانش رو صفا بدین.
سایت واسه آپلود میتونی از:
استفاده کنی. ثبت نام کن و یک فضای خوب بگیر که زیاد هم هست و تنها محدودیتش اینه که از RAR و ZIP پشتیبانی نمیکنه.نقل قول:
کد:www.xm.com
این سایت هم خوبه و اگر ثبت نام کنی دیگه چیزی رو حذف نمیکنه. همون Mihd.net هست که پیشرفته تر شده.نقل قول:
کد:www.ifile.it
ندیدی چون وجود نداره. :دینقل قول:
هرچی گشتم لباس پلیس ایران و اون ماشین بنز پلیس ایران رو ندیدم لینک دانلد داشته باشه !
مجید یا رضا زحمت لباس رو بکشن ولی ماشین پلیس تو این تاپیک نیست. منم هر چی گشتم تو سایتها پیدا نکردم.
در حقیقت تمام صداها تو نسخه ی فارسی مهم هستن ولی میتونی صداهای رادیو رو حذف کنی ولی باز هم بالای یک گیگابایت هست که اگر آپلود کنی چون ADSL داری شاید به مشکل بخوری (پهنای باند واسه آپلود هم حساب میشه؟؟؟ اگر بشه به مشکل میخوری)نقل قول:
ضمنن من به نسخه با صدای فارسی دارم
کدوم فایله مربوط به صدای فارسی که بزارم براتون دانلود کنید
دستت درد نکنه. منم فارسیشو دارم. پیشنهاد میکنم یک بازی با صدای فارسی بخرید چون واقعا خوب ترجمه شده. یه زمانی ما میخواستیم بشینیم بازی رو دوبله کنیم که وسطای کار دیدیم زود تر از ما کردن. همچین خورد تو ذوقمون. دیگه بیخیال شدیم.
مثل اینکه بگی شماره 110 چنده؟نقل قول:
چشم آقا ابی آخرش ما اسم شما رو نفهمیدیم
داری میگی که ابی :دی
من اسمم ابراهیمه ولی از بچگیم میگن ابی. دیگه روم مونده :دی