خوب حالا مهم نبود
Printable View
خوب حالا مهم نبود
منم اين gta رو بازي كردم!:31: اما سيديش مال خودم نبود وقتي ويندوزمو عوض كردم پاك شد :19:نقل قول:
تا آخر اون مرحله رفته بودم كه با هليكوپتر هاي اسباب بازي بايد روي سر تانكها بمب مينداختي تا ماشين كوچيكه تا خط پايان بره !:19:
بعدش كه پاك شد ديگه بيخيال شدم حوصله نداشتم دوباره از اول برم در كل بازيش بد نيست البته پسرا خيلي دوست دارن:31:
من پسر نیستم اما عاشق این بازی هستم. از صبح تا شب اگه یه بار بازیشو نکنم روزم شب نمیشه.
در ضمن بگم که من سیمز رو هم خیلی دوستدارم که میگن پسرا زیاد دوست ندارن.
این دو بازی جز بهترین بازی هایی هستن که من دوست دارم.
در مورد سیمز باید بگم که داداشم میگه چون هدفش زیاد معلوم نیست و بزن بزن و ماشین سواری هم نداره حال نمیده.
کی میگه پسرا بدشون میاد؟اصلا کی میگه آدم کشی نداره؟:13:نقل قول:
من از دختر دایی ام یک کاره هیجانی توش یاد گرفتم بسی خفن:27:.تو سیمز یک بود البته.میرفت استخر میساخت 15 16 نفر آدمم میکرد توش نامرد بعد انقدر صبر میکرد تا بمیرن!:19:.بعد قبرارو میچید کنار هم و خونواده بعدی رو میوورد اونجا.شبا کلی روح و جن میرفتن سراغ اونا یک هیجانی داشت:31:.البته سییمز فقط یک هفته حال میده بعد انقدر میری دستشویی حموم که این شکلی میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .البته بدون رمز که اصلا حرفی برا گفتن نداره:31:
==========
این gta هم فقط من عشق خود این یابو cj ام.فحش که میده خیلی خوشگل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .خوب شد یادم اومد.برم ببینم ماموریت بعدی چیه.دیشب پولاسکی رو کشتم دیگه ادامه ندادم:13:
آره منم هر وقت از يه آدمي توي سيمز خسته ميشم توي استخر خفش ميكنم!!!:27::21:نقل قول:
اما gta هم قشنگه اتفاقا دوست داشتم تا آخرش برم اما همش تقصير اين ويروس لعنتي شد نصفه رفتم تازه يه رمز ميزدم با ماشين پرواز ميكرد! بعد ميرفتم توي شهرايي كه بسته بودن :27:
اينو نگفتي كه بعدش 4 تا پليس ميدن دنبالت
نه براي من هيچ وقت اينطوري نميشد!:18:نقل قول:
اره منم پرواز میکردم که خیلی حال میداد.
من نگفتم که پسرا سیمز بازی نمیکنن چون زیاد جنجالی نیست. آخه اگه شما یه بازی مثل جی تی ا رو کنارش بذارید میبینید که سیمز چقدر آرومه. و به دخترا شبیه تره.
آره پرواز با ماشينو من خيلي دوست داشتم:21:نقل قول:
در مورد سيمز هم با شما موافقم اما بهتره توي تاپيك خودش بحث كنيم :46:
اومديم داريم اينجا رو هم ميگيريم روي سرمون!:31:
پس شما رمز ripazhaرومیزدیو بعد هم اون ضد پلیسه
احتمالا یه سر میرفتی pay spray نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه براي من هيچ وقت اينطوري نميشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما که میگید پرواز میکنیم و بعد ضد پلیس میزنیم منظور شما از ضد پلیس چیه؟ آخه در شهر های بعدی هر چی هم که ضد پلیس بزنی ستاره ها تغییری نمیکنن. من رمز asnaeb رو میزنم.
اونی که شما میزنی فقط برای یک لحظه پلیس ها رو دور میکنه ولی این رمز همیشه aznasbفکر کنم این بود
مرسی حالا میرم تستش میکنم
نه من هيچي نميزدم اصلا پليس دنبالم نميومد!:18:نقل قول:
بيخيال احتمالا بازي من قاطي داشته!:31:
شابید اینو هستم
اين رمز درست هستش كه ما هم دوباره بريم توي خط اين بازي؟
نمیدونم من یه 3 ماهی هست که بازی نکردم اینو یادم رفته ولی حالا درست یا نادرست بودنش رو بهت میگم
درست نبود. من امتحان کردم
پس درستش چيه؟
درستشو كسي نميدونه؟
خوب برو ترينرش رو بگير راحت تري كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!نقل قول:
براي از بين بردن ستار بايد اين رو بزني aezakmi تا مشکلت حل شه.نقل قول:
ي سوال داشتم ؟ براي چي بايد نعل و صدف جمع کرد؟چيز ديگري هست که جمع کنيم؟
دوست من بستگی داره شما کدوم رو جمع کنی .نقل قول:
ي سوال داشتم ؟ براي چي بايد نعل و صدف جمع کرد؟چيز ديگري هست که جمع کنيم؟
مثلا اگه صدف ها رو کامل جمع کنی توی خونه ای که سیو میکنی یه چند تا اسلحه واست گذاشته .
یا مثلا اگه نعل اسب رو جمع کنی توی گاراژ خونت همیشه یه ماشین هست .
به درد نمیخوره . دنبالش نرو .
ممنون از راهنمايتنقل قول:
تو این مرحله گیر کردم سیوش رو میزارم تا هرکس میتونه برام ردش کنه
مرحله ای هستش که یک هواپیما از سمت دریا میاد و یک حلقه قرمز داره و ما باید با هواپیما از داخل اون حلقه رد بشیم. اسم مرحلش free fall هستش لطفا برام ردش کنيد. مي خوام با سيو خودم باشه
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:42::42: :11: :12::12:
اين trainer رو بگير و هر وقت پليس دنبالت کرد F7 رو بزن.نقل قول:
من میرم برات.شب بیا سیوتو ببر:10:نقل قول:
عزیز من.این سیوت ایراد ناکه.این جز اولین مراحل شهر سومه!همون مرحله که باید هلیکوپترا رو با RPG بزنی!
سیو درست رو بزار تا ردش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اين بايد درست باشه (محل سيو hotel suite)
ميگم بچه هاي عزيز ميشه يكي سيو اين بازي رو بده اخه براي من شهر هاش ازاد نيست سيوش طوري باشه كه همه شهر ها ازاد باشه اخه اگه من در قسمت درخواست سيو و ترينر بگم سيوي ميدن كه فقط پولم زياده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بازم اشتباس.یکبار خودت امتحان کن بعد بزار!این دفعه دوم بود من کلی وقت میزارم سر این.
============
توام دنبال پست دادن میگردیS A M؟مرد مومن میبینی تو همون پست قبلی ایشون سیو بازیو گذاشته باز میگی سیو بدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به خدا خود امتحان کردم درسته همون مرحله هست . من همش دو تا سيو دارم و هر دو همون مرحله هست فقط جاشون فرق داره . اصلا من GTA San Andreas User Files رو برات ميزارم خودت ببين.
و يک عکس از جايي که تو نقشه گرفتم تو همون file به نام map گذاشتم .
اصلا بهت نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشي بيا:11: :7: ...
نه من از اونا نیستم فقط این S A M یک وقتایی میره رو اعصابم:19:نقل قول:
برم ببینم همینه یا نه.از وقتی gta رو تموم کدم دیگه بازی ندارم.این pes هم نا کرک بود:13:
راسی این فایلات فقط با موزیلا دانلود میشن چرا؟:19:
ماموریت انجام شد:
San Andreas User Files.rarکد:http://amin7256.persiangig.com/document/GTA
دیشبم من اشتباه کردم.تقصیر من بوده.ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این چه قیافه ای بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناکرک بود يعني چي؟
اون يکي سوالت رو نفهميدم؟
يعني سرکار بوديم .:18::9::24:
اگر رد کردي برام بزار.
قيافه اي خودت چطري مگه.
اخه اون سيو كه تا اخرش نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من گذاشتم اما لینکش قاطی شده:18:نقل قول:
قسمت آخرش از لینک اومده بیرون
سوال دیگه نکردم.آخه لباساشو در اووردی بنده خدا کلی آدم شده و تو کازینوها میچرخه بعد قیافش هنوز عین دزداس:27:.دیشب یجورایی جفتمون سرکار بودیم:19:(سیوای خودمم پاک شده و از این حرفا)کد:http://amin7256.persiangig.com/document/GTA San Andreas User Files.rar
===========
SAM اگه تو نمیگی 3 شهر باز باشه؟کی گفتی بازی تموم شده باشه مرد مومن؟الکی بهونه نیار.
من اين رو چي کار کنم چرا پسوندش rar. بايد پسوندش b. باشه
GTA San Andreas User Files.rar:18::18: