نقل قول:
اگه ورژن 196 مبین نت رو بزنی واسه همیشه لاک میشه و دیگه نمیتونی انلاکش کنی یا فلش بزنی به ورژن های پایین تر
Printable View
نقل قول:
اگه ورژن 196 مبین نت رو بزنی واسه همیشه لاک میشه و دیگه نمیتونی انلاکش کنی یا فلش بزنی به ورژن های پایین تر
دوست عزیز اصلا طرف فریمورهای خود مبین نت و فریمورهای جنرال نرید به سرعت مودم شما اتوماتیک اپدیت میشه و میره رو 196 مبین نت و برای همیشه قفل میشه و فقط با مبین نت کار میکنه . از نسخه های اپراتوری که جلوی اپدیت اونها بسته شده استفاده کنید .نقل قول:
برای انلاک حتما باید مودم باز و سیم usb لحیم شود و نیازی نیست شما الان دانگرید کنی به 192 ایرانسل چون مشکلی رو حل نمیکنه . شما از لینک زیر و روش دوم استفاده نمایید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر ویژه از شما :n40:نقل قول:
طبق راهنمایی بالا ، به این شکل لحیم کاری انجام شد:
اما وقتی وصل کردم ، باز هم هیچی به هیچی! سیستم به کل هیچ یو اس بی نشناخت.
تصمیم گرفتم ورژن 196 که آقا حمید زحمتش رو کشیدن بذارم روی مودم ، ولی خب از اونجایی که فریمور من (192 هوآوری) هیچ جایی برای آپدیت لوکال نداشت ، این راه هم نشدنی بود.
به عنوان تیری در تاریکی ، گفتم با مولتی کست تست کنم شاید شد.
و شد! مودم تبدیل شد به 196 ایرانسل و کماکان آنلاک!(سیم کارت های همراه اول و مبین نت تست شد و اکی بودن)
و CA و MIMO فعال شدن و شد همان چیزی که باید بشود!! و سرعت باز شد مثل زمانی که مودم روی 196 ایرانسل بود و لاک (تقریبا 70 درصد بیشتر از فریمور هوآوی)
بعد تصمیم گرفتم یو اس بی رو یک بار دیگه تست کنم ، و در کمال نا باوری سیستم یو اس بی رو شناخت!!!!!!!!!!
یعنی کلا مشکل گویا از فریمور 192 هوآوی بوده! و بعد از آپدیت به 196 ارجینال ایرانسل،یو اس بی هم کار کرد!
که سیم یو اس بی رو عوض کردم و جوری شد که اون سر سیم در قسمت آنتن جمع بشه و همیشگی باشه.
که البته لحیمش هم عوض کردم:
و حالا یک سوال کلی از دوستان ، در صورتی که رو همین نسخه 196 اورجینال بمونم و نسخه مود شده توسط آقا صابر رو نزنم ، چیز زیادی به جز بسته بودن آپدیت خودکار از نظر کارایی از دست میدم؟ و اینکه چقد احتمالش هست که این آپدیت خودکار دردسر ساز بشه؟
تشکر از اینکه تجربیات خودتون رو به اشتراک گذاشتید . در مورد 196 ایرانسل فقط الان نسخه ای که روی اون هستید جلوی اپدیتش بازه چون مودم شما هم ایرانسل هست پس هر وقت اپدیت جدیدی منتشر شد شما هم دریافت خواهید کرد . حالا الباقی به انصاف ایرانسل ربط که مثل مبین نت یکدفعه همه مودم ها از طریق اپدیت قفل کنه یا نکنه ! خب دیگه تصمیم با خودتون هست ریسک رو بپذیرد و بمونید یا فریمور رو تغییر دهید .نقل قول:
به به:n16:ب سلامتی مشکل شما هم حل شد،روز رو با خبر خوب شروع کردیم،دقیقا منم مثل شما هست وضعیتم و همین ورژن رسمی رو دارم،برا من ب نسبت فریم ویر 195 جهانی ب نظرم تنها مشکلش وضعیت دریافت سیگنال هستش مخصوصا در سیم تی دی،بیزحمت یه تست با سیم تی دی و اف دی بگیر ببین سرعت و دریافت سیگنال چطوریاس تو هر دونقل قول:
نقل قول:
ممنون و متشکر از لطف شما و بقیه دوستان که کمک میکنند به بچه های این انجمن
امیدوارم یه روز به درد کسی بخوره
حالا احتمالا در آینده نزدیک همون ورژنی که جلوی آپدیت بسته شده رو بزنم رو مودم
در مورد مودم من نسبت به 192 جهانی خیلی خیلی بهتر شده علی الخصوص در TDنقل قول:
حالا من با سیم کارت های ایرانسل TD ، ایرانسل FD و همراه اول تست کردم که نتایجش رو در زیر میذارم
1 - ایرانسل TD-LTE
2 - ایرانسل FDD
3 - همراه اول
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همه تست ها در حالت CA گرفته شدن
البته همراه اول در دانلود فایل تا 15 هم رفت یه جاهایی
سیم کارت مبین نت و شاتل موبایل هم هست میتونم تست کنم اگر بخواین
سلام
دوستان یه مدته به مشکل عجیبی خوردم!
صفحه وب مودم B612 رو ویندوز 10 یا به کندی باز میشه یا کلا لود نمیشه!
موقعی که سیمکارت ایرانسل میذارم داخل مودم و سرویس کنترل مصرف اینترنت فعال هست، بسته اینترنت هم نداشته باشم ولی اینترنت مودم رو روشن کنم، صفحه مودم باز نمیشه!
(سیم کارت اعتباری که اعتبار نداشته باشه و دیتا روشن بشه باز شرایط همینه)
گفتم شاید مربوط به کش مرورگر باشه ولی با مرورگر دیگه هم تست کردم ولی اوضاع فرقی نکرد. با یه سیستم دیگه و یه کارت شبکه دیگه هم تست کردم! البته هر دو ویندوز 10 دارن.
این مشکل رو با گوشی اندروید و سیستم لینوکس ندارم و اونا خیلی سریع صفحه مودم رو باز میکنن و هیچ مشکلی نیست.
وینگل E8372 هم همین مشکلو داره ولی یکم خفیفتر هست.
شما تا الان همچین مشکلی نداشتین؟ راهحلی بجز ریست ندارین؟ ریست راهحل موقتش هست و دوباره اوضاع مثل سابق میشه
196 //// مودم رو استفاده نمیکنم دیتا قرمز میشه بعدشم باید خاموش روشنش کنمنقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
اگر میشه اونارو هم تست کنید
و همچنین رو حالت MIMO4X4 هم تست بگیرید ممنون.
دوستانی که ورژن۱۹۲ و۱۹۶ ایرانسل تست کردن
بعد اپدیت برد دوای فای وسرعت در حالت td فرقی میکنه؟
گفته شده که رو حالت TDD تجمیع فعال شده در ورژن 196 و سرعت هم در FDD و هم در TDD افزایش داشته.
برد وای فای خیر تغییری حس نشد ولی سرعت نسبت به نسخه جهانی به وضوح بیشتر شدهنقل قول:
والا خودمم موندم بین این مودم و 2101+ میحوام یکی برا مغازه بگیرم نمیدونم چی کار کنم فقط از سیم td میخوام استفاده کنمنقل قول:
نقل قول:
شما که میخای 200 تومن پول بدی به 2101+ خو 50 تومن بیشتر بزار از دیوار یه دونه i60 بخر که خیلی بهتر از 2101+ هس
البته نظر شخصی منه چون امکانات i60 بهتر و بیشتر از 2101+ هس
حرف منطقی بود مرسی البته اگه بتونم با ابن قیمت پیدا کنمنقل قول:
رو 196 ایرانسل ؟ مثلا چند دقیقه استفاده نمیکنید قرمز میشه ؟ رو چه شبکه ای ؟ tdd یا fdd ؟نقل قول:
سرعت در FDD هم بیشتر شده؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
عالیه سرعت برا تو واسه ی همه موارد،برا من رو سیم تی دی سیگنال تا دو چراغ بیشتر نمیره پلاس هم نمیشه،البته اگه شک کنیم و بگیم جای مودم بد هستش،این سوال تو ذهن ادم میاد پس چرا توی اف دی سیگنال یا کاملا پره یا اینکه چهار تاست،کلا یا ما تو نقطه کور هستیم یا اینکه مشکل از طرف خود ایناست چون من اوایل با همراه اول تست زدم 9-10 مگ سرعت دانلودم بود الان شده 1/5 -2 توی روز ،شبا باز بهترهنقل قول:
سلام میشه این لینک ۱۹۶ برام بفرستید مرسی
به نظر من همین i60 رو بگیرید بهتره از 2101 ، فکر میکنم قدرت دریافت سیگنالش هم بیشتر باشه و خب آنتن هم میخوره به صورت اکسترنالنقل قول:
همینطور امکانات بیشتری داره و خب اگر آنلاک هم بکنید ، دیگه یه مودم تمام عیار میشه نسبت به 2101
و خب طبق فرمایش دوستمون ، میتونید کارکرده اش رو به قیمت پایین تر هم تهیه بفرمایید.(البته یه نکته رو مد نظر داشته باشید ، اگر سیم کارت TD-LTE ندارید ، فکر نمیکنم بتونید بدون خرید مودم از ایرانسل سیم کارت TD-LTE رو بخرید ، یعنی اگر سیم کارت TD ندارید ، مجبورید مودم نو از خود ایرانسل بخرید که روش سیم کارت هم بدند)
بله در FDD هم تغییر کرده اما نه به اندازه TDنقل قول:
توی پستای قبلیم اشاره کرده بودم ب این نکته که برا من توی همین ورژن 196 و سیم تی دی پلاس نمیشه،جواب کاملا ساده ای داشت اونم اینه که منطقه ما تحت پوشش td-lte نیست:n02:البته بخاطر اینکه من از روز اول که گرفتم مودم رو فقط با همراه اول کار کردم کلا و بسته ای هم ک همراه مودم بود خود صاحب مودم تمومش کرده بود و همینطور داشتن adsl پیگیر این نوع نت نبودم،این پست رو هم زدم ک شاید کسی مثل من همچین چیزی براش پیش اومده باشه و البته کسی بخاطر td-lte این مودم رو بخواد تهیه کنه خواهشا قبل خرید تست کنید این موضوع رو، اینم جواب ایرانسل:n24: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با گوشی این کد رو گرفتی باید با مودم تی دی این کد رو شماره کیری با گوشی معلومه از تی دی پشتیبانی نمیکنه میزنه تی دی غیر فعال؟!!!
Sent from my C6903 using Tapatalk
برا هر دو میشه من تست زدم اگه فعال باشه نشون میده فعال هست .نقل قول:
سلام لینک multicast_upgrade_tool را میشه بزارید؟
نقل قول:
فرق نداره بسته ب اون موقعیت مکانی که سیم کارت فعاله تشخیص میده و نشون میده که اون منطقه تحت پوشش هست یا خیر،حالا اگه طبق نقشه ای که تو سایت ایرانسل هست موقعیت فعلیتون یا اون منطقه مد نظرتون رو انتخاب کنید اگه سبز پر رنگ باشه یعنی کاملا تحت پوشش هست و اگه سبز کم رنگ باشه یعنی تحت پوشش هستید ولی نه ب صورت کامل،نمیتونید سیگنال خوبی دریافت کنید
بله درست میفرمائین دوست خوبمون . ما با تلفن غیر هوشمند شماره گیری کردم هر دو مورد رو فعال نشون دادنقل قول:
احتمالا مشکل داره این سیستمشون چون الان جواب استعلام من زده td-lte غیر فعال در حالی که سیم کارت td-lte توی مودم با حداکثر آنتن داره جواب میده
سلام چرا مودم در فریمور 196 ایرانسل شبکه های وب را پیدا نمی کنه در صورتی که در نسخه های دیگه بدون هیچ مشکلی پیدا میکنه
شانس شماست:n19: ،ممکنه سیستمشون مشکل داشته باشه برا اینکه کامل مطمئن شی از نقشه سایت ایرانسل هم چک کن،نقل قول:
با کد ستاره بیست میگه تی دی غیر فعال اما رو نقشه میگه پوششکامله چجوریاس نفهمیدم اخر؟نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
همون نقشه درسته،چون ب گقته دوستمون هومن هم گویا تست زده گفته غیرفعال ولی سیگنال فول دریافت میکنه،برا خود منم همینطوره با کد دستوری میزنه غیرفعال،در صورتی که برا من کار میکنه ولی نه ب صورت فول سیگنال یا همون پلاس،پس نقشه کامل و دقیق نشون میدهنقل قول:
سلام
من با روش اول انلاک کردم ،بعد از اون هروقت فریمور عوض میکنم کد انلاک میخواد که همون کدهای آنلاک قبل رو میزنم .حالا اگه از روش دوم اقدام به انلاک کنم مشکل پیش نمیاد که دیگه نخوام کد آنلاک وارد کنم؟
بله مشکلی نداره از روش دوم استفاده کنید و راحت بشید برای همیشه .نقل قول:
سلام
من سیمکارت میندازم تو مودمم نمیشناسه
هرکاری هم میکنم انگار نه انگار
کسی میدونه باید چکار کنم ؟
کسی هم اگه میتونه تعمیر کنه خصوصی پیام بده
ممنون
سلام
من سیمکارت میندازم تو مودمم نمیشناسه
هرکاری هم میکنم انگار نه انگار
کسی میدونه باید چکار کنم ؟
کسی هم اگه یمتونه تعمیر کنه خصوصی پیام بده
ممنون
چه سیم کارتی ؟ چرا ؟ مودم رو انلاک کردید؟ قبل انلاک یا بعد انلاک مشکل پیش اومد ؟ مودم رو ریست کارخانه کردید؟ از سیم کارت دیگری استفاده کردید؟ جهت وارد کردن سیم کارت رو درست انجام میدید؟ اتصالی در سیم یو اس بی لحیم شده ندارید ؟ فریمور عوض کردید تا با فریمور دیگر هم تست کنید ؟ اگر تمامی کارها رو انجام دادید و مشکل پابرجاست به دوستمون اقای جواد 0111 پیغام خصوصی بدید ایشون تعمیرکار هستند و از بچه های انجمن .نقل قول:
Javad0111
با سلام یک سوال الان باید کدوم فریم ور رو ریخت که مودم به شکل اتوماتیک آپدیت نشه و با همه اپراتورها کار کنه
من الان ایراسنل رو آنلاک کردم و به نسخه جهانی آپدیت کردم امکان لوکال آپدیت هم داره شیوه آنلاک هم همون روش اولیه بود که در فروم دوستان گذاشته بودن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با کدوم روش انلاک کردید ؟ روش دوم فقط برای همیشه مودم رو انلاک میکنه روش اول روی همون فریمور فقط انلاک هست و با تغییر فریمور مودم لاک خواهد شد . برای جلوگیری از اپدیت یا ویرایش سوم رو بریزید یا 196 ایرانسل ادیت شده و جلوی اپدیتش بسته شده رو . ورژن 196 ایرانسل تکمیل هست فقط با باند 800 4g کار نمیکند یعنی همون های وب . ولی 195 یا همون ویراش سوم مود شده مثل 196 ایرانسل با همه اپراتورها کار میکند و مشکل باند 800 را ندارد و به های وب هم وصل میشود .نقل قول: