Zyxel PMG5317- T20B این مدل هست تولید خوده ایرانه
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
Zyxel PMG5317- T20B این مدل هست تولید خوده ایرانه
مازندران همه جاش تانوما میدن؟
از مخابرات محل سکونت سوال کنید. اگر در خود مرکز استان باشید شاید 2020 هم بدرد بخورد.نقل قول:
سلام دوستان
من الان از زیتل اینترنت دارم و پرسیدم از مخابرات گفتنذ تانوما میدیم حالا سوال من این هست که من یک روتر هواوی دارم.
یک مودم هواوی هم دارم که فقط مودم هست یک پورت لن دارد و یک پورت اوپتیکال (فیبر نوری) ایا این مودم اینجا کار میکند؟
مدل مودم huawei gh8310h gpon
ممنون میشم از پاسخ شما
سلام در مورد تلفن سیپفون که مخابرات روی فیبر نوری میده سوال داشتم
من الان 1 هفته هست که اومدن سیپفون و راه اندازی کردن ولی خیلی قطعی داره و اکثرا وقتی کسی شماره ما رو میگیره میگه شماره اشتباه هست
بعضی اوقات هم کلا قطعه و بعضی وقتا هم وسط صحبت کردن قطع میشه
کسی از دوستان این مشکلات رو دارن با سیپفون ؟
یه مشکل دیگه اینکه وقتی مودم رو روشن میکنم بعضی وقتا تا 1 ساعت طول میکشه وصل بشه اینترنت و آیپی بگیره
درود دوستان
طی چند هفته گذشته که بر روی اینترنت محدودیت اعمال کرده بودند آیا روی پینگ مشترکین FTTH هم تاثیر گذار بوده؟ کسایی که از ADSL استفاده میکردند به مشکل پینگ بالا خورده بودند ( به سرور های EU) ! از دوستان میخوام که تجربیاتشون رو در این زمینه به اشتراک بزارند و کیفیت سرویس الان عادی هست یا خیر !
(دنبال گرفتن FTTH هستم)! کاربریم استریم و گیم تو سرور EU-GER هستش.
با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 مگ مخابرات
نقل قول:
با سرور فرانکفورت و آمستردام هم لطفا تست بذارید، چون پینگ داخلی چندان مهم نیست. :wub:
نقل قول:
سلام ممنون میشم دوست عزیز از 4.2.2.4 و سرور AB فرانفکورت یه پینگ بگیرید
با تشکر
وات د فاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااازنقل قول:
برا همه جا همین طوریه؟
1 کور Core فیبر نوری مثل اینکه از این سرعت ها راحت میده 300 مگ تا 500 مگ !
ولی برای سرعت های بالاتر به بیشتر از یک Core احتیاج هست مثل 1 گیگ 2.5 گیگ یا 10 گیگ ...
هر کور 2.5 گیگابیت سرعت دانلود و 1 گیگابیت سرعت آپلود میده
پینگ 4.2.2.4 73 - 75
من دارم اصلا خوب نیستنقل قول:
سلام میشه لطف کنید مدل مودم رو بگیدنقل قول:
بعد مودمتون پورتش سیز هست یا آبی ؟
منم سرویس 50 مگ مخابرات دارم ولی مودمی که دارم سرعت لنش 100 مگابیت هست و منم همین سرعت و بیشتر ندیدم
بعد شما تهران هستین ؟
سرعت دانلودتونن خیلی زیاده چون مخابرات خودش سرغت رو روی یک عددی مثلا نهایتا 100 یا 200 میبنده برا من احتمالا رو همون 100 قفله
البته بعضی از شرکت ها p2p فیبر از مخابرات گرفتن پهنای باندش خیلی زیاده
1. کجایید چطوری گرفتید؟نقل قول:
2. هزینه و روند نصبش چطوره؟
3. وضعیت سرعت و پینگش
4. حجمش
شما فیبر دارید از های وب ؟ کی راه افتاد به این سرعت که شما گرفتین ؟نقل قول:
کرجنقل قول:
های وب شرکت ایرانیان نت(سرچ کنید) خریداری کرد ما مشترکین فیبر نوری سوییچ شدیم رو های وب
هزینه سال 97 رایگان با مودم fiber home
9 شب تا 12 همش تایم اوته
سرعتش
500گیگ 1 ماه
مگه ممکنه سرعت اپلود از سرعت دانلود بیشتر باشه؟!نقل قول:
چه کشور خنده داری هستیم!نقل قول:
روی فیبرنوری سرعت 19 که adsl هست
آپلود بیشتر از دانلود!
تایم اوت روی فیبر!
فقط پینگش خوبه که اونم دس خودشون نیس چون رو فیبر نویز نمیافته
خجالت نمیکشه های وب؟
شاید ایشون شیطنتشون گرفته، موقع دانلود سرعت اینترنت گرفته اند. چون معمولا سرعت اپلود کمتر از دانلود هستش مگر اینکه فیبر نوری باشه که نهایت برابر سرعت دانلود هستش. :thumbsup:نقل قول:
یک تست با سرور های خارجی میگیرید؟نقل قول:
دوستان زیاد هیجان زده نشید این تستی که گذاشتند تست داخلی هست
تجربه قبلیم از تانوما که اصلا خوب نبود چون سرعت آپلودش پایین بود به کارم نیومد کنسل کردم.
من فقط واسه سرور داخلی نیاز به تانوما دارم آیا هزینه ترافیک داخلی با خارجی تو سرویس تانوما هم متفاوته؟
واسه شخصیت حقوقی و شرکت ها کسی تانوما گرفته؟ نهایت چه سرعتی میتونن بدن؟ من یه سرور تو شهرستان خواستم راه بندازم به عنوان شخصیت حقوقی وارد مرکز مخابراتیش شدم یارو مثل اسکول ها هی میگفت چقدر میخواهی هزینه کنی؟ :دی سریع کیسه میدوزن انگار رئیس شرکت اسنپ اومده تانوما بگیره تا میگی حقوقی معلوم نیست چی به چیه خر تو خریه.
الان تصمیم گرفتم محل سرور رو به تهران انتقال بدم امیدوارم تهران اینجوری نباشه که بگن چقدر میخواهی هزینه کنی! من سرعت یک گیگ میخوام
شخص حقوقی میشه دیتا
که نهایت سرعتش تو ایران 10G هست
مثل مرکز داده برج میلاد
یعنی به قول دوستمون اگه هر کور core 2.5 گیگ باشه به عنوان شخص حقوقی بهتون 4 کور میدن که البته مسلما نمیدن
دوستا از کجا میشه فهمید شهر ما پوشش داره یا نه؟
چرا نمیدن؟نقل قول:
قیمت مشخص داشته باشه باهاش کنار میام اما قبلا تو مرکز مخابراتی رفته بودم میگفت چقدر میخواهی هزینه کنی اصلا مبلغ مشخصی نمیگفت
نقل قول:
این مطلب رو کسی که برای ما فیبر کشی ساختمان انجام داد بهم گفت
گفت یه جفت سیم نوری میشه یه کور بیشتر از یه کور یکی برای ارسال هست یکی برای دریافت ..
بیشتر از یه کور بهش میگن اینترنت " کارخونه " تا جایی که من شنیدم گرفتنش کار هر کسی نیست
یعنی رو بستر وایرلس بهت بدن رو فیبر نوری نمیدن .
یعنی شما میگی چرا معادل اینترنت برج میلاد رو بهت نمیدن ؟؟ من نمیدونم چرا از خودشون بپرس ببین چی میگن
یکی از دوستان اشاره کرد گفت سرعت هر کور معادل 2.5 گیگ هست همین 2.5 گیگ را برای هیشکی الان پر نمیکنند
تانوما مثل اینکه فعلا 1 کور هست
---------------------
اگه بیشتر از 1 کور میدادن من خودم همه حسابم رو خالی میکردم میگرفتم
اون 10 گیگ هم که برج میلاد داره احتمال زیاد فقط اینترانت هست چون فقط برای میزبانی سایت های داخلی هست ه
با سلام در خصوص مرکز مخابراتی شهید عاطف و فیبر و vdsl من چند روز پیش با رئیس مخابراتی صحبت میکردم vdsl میگفت فعلا پرت هاش تکمیل شده و چند منطقه میدادن ولی الان موجود نیست تا کافو های جدید نصب کنن که با یکی داشت صحبت میکرد مثه که دارن کافو های جدید میارن و اینکه پرسیدم گفت ftth رو میتونیم براتون نصب کنیم که باید پیش مسئولش بریم و امکان سنجی شه و فرم ftth پرکنیم و با مسئولش در مورد شرایط حرف بزنیم و ببینیم نزدیک ترین جایی که فیبر رد شده نصبت به خونه کجاس که البته اینجوری که از لحنشون بر میومد یه جورایی اکثر جاها امکانپذیره ولی سیبیله بعضی جاها باید چرب شه!و به هر حال این هفته که هفته ی دولت هست و خبرایی در حوزه ی اینترنت هم میاد میتونه کمک کننده باشه در روند کاریشون و نهایتا همین کافوهای فیبر نوری برای vdsl بیاد خوبیی که داره باعث میشه اکثر نقاط تهران وشهر ها فیبر کشی بشی و شرایط بری ftth هم بهتر بشه!
و یه چیز دیگه هم اینکه تعجب میکنم بعضی دوستان از سرعت گیگابیتی و چند گیگابیتی حرف میزنن !جدا ازینکه این سرویس در کشورای پیشرفته هم به هر کسی داده نمیشه ولی بحثی که هست حجم هست که به نظرم خیلی مهمتر از سرعته!یعنی سرعت دانلودتون ۲۰۰ مگابایت باشه ولی حجم محدود شما حتی با یک اشتباه در دانلود حجم هم میتونید ظرف کمتر از یکساعت کل حجم ماهتون رو به راحتی مصرف کنید و این مسخره هستش!:mellow:
خود اون فیبر نوری محدودیت پهنای باندش خیلی بالاتر از این حرفاست اینی که این مخابراتیا میگن پهنای باند gpon هست.نقل قول:
الان gpon پهنای باندی که ساپورت میکنه حداکثر 2.5 گیگ داون هست و 1.2 آپلود که بسته به اینکه چنتا اسپلیتر توی مسیره بین کاربرا به اشتراک گزاشته میشه حالا اینا میتونن تجهیزاتشونو بکنن XG-PON یا XGS-PON و روی همین فیبر 10 گیگ داون بگیرن (با xgs همون 10 گیگ رو روی آپلود هم میگیری).
همه ی اینها هم همشون simplex ان یعنی فقط یه رشته فیبر استفاده میشه .
برای خرید پهنای باند بالا معمولا بستر دیگه gpon نیست سرعت هم من با رئیس مرکزمون که حرف می زدم می گفت من اینجا بخوای پورت 100 گیگ هم میتونم بهت بدم فقط میشه پهنای باند و خب گرون تره .
اینم چنتا تست سرعت:
آلمان1:
آلمان 2:
ایران :
پینگ با آلمان بین 68 تا 78 هست معمولا سرعت هم با خارج ندیدم از حدود همین 150 بیشتر بره.
سرعت داخلی هم بسته به سرور از 150 هست تا 500 ...
نقل قول:
بسیار هم عالی
شما که این نو ع اینترنت را داری مسلما اطلاعاتت بیشتره
حتما منظورت اینه که اگه کافوی های نوری اکتیو باشن به جای پسیو active passive پهنای باند بیشتری میده ؟
مخابراتیه به من گفت دو تا کور یکی برا ارسال یکی برا دریافت .
-----------------
با این اوصاف میتونم بپرسم شما تبریز هستی یا کیش ؟
الان میگن اینترنت 5G تو یکی از مناطق تهران نصب شده این 5G بهتر نیست تا تانوما؟
پ.ن: الان یه تست سرعت ازش دیدم فقط سرعت دانلودش خوبه سرعت آپلودش خیلی پایین تره متقارن نیست.
تهران هستم.نقل قول:
حداقل تا چند سال اتی اصلا 5G حرفی برای گفتن در ایران ندارد. فرصت دارید همین تانوما بهترین است. نبود VDSL هم بدک نیست.نقل قول:
سلام دوستان من کیش هستم یه مشکلی برام پیش اومده لطفا کمکم کنید.
رفتم ثبت نام فیبر نوری کردم پول ام دادم اومدن خوبه رو کابل کشی کنن
جای کابل کواکسیال خونه گفتن اینو در میاریم به جاش فیبر نوری میزاریم اما گفتن نمیشه مشکل سیم کشی دارین ما طبقه 3 هستیم و گفتن کابلتون گیر داره در نمیاد و رفتن و درستش نکردن گفتن خودتون برق کار بیارین درستش کنین
حالا هر برق کاری میاد میگه نمیدونم کاره ما نیست حالا باید چه کار کنم؟
کسی نظری پیشنهادی یا اگر همچین اتفاقی براش افتاده بیاد بهم بگه ممنون میشم.
سلام دوستان من کیش هستم یه مشکلی برام پیش اومده لطفا کمکم کنید.
رفتم ثبت نام فیبر نوری کردم پول ام دادم اومدن خوبه رو کابل کشی کنن
جای کابل کواکسیال خونه گفتن اینو در میاریم به جاش فیبر نوری میزاریم اما گفتن نمیشه مشکل سیم کشی دارین ما طبقه 3 هستیم و گفتن کابلتون گیر داره در نمیاد و رفتن و درستش نکردن گفتن خودتون برق کار بیارین درستش کنین
حالا هر برق کاری میاد میگه نمیدونم کاره ما نیست حالا باید چه کار کنم؟
کسی نظری پیشنهادی یا اگر همچین اتفاقی براش افتاده بیاد بهم بگه ممنون میشم.
سلام. شما کابل کواکسیال برای چی استفاده داری آنتن مرکزی دارید یا ماهواره مرکزی یا دوربین مداربسته.؟
بگید کواکسیال رو در بیاره همون فیبر رو جاش بکشه. فیبر که مهمتره.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام
عزیز تمام خونه های منطقه ما کابل کواکسیال دارن و اینکه اومد درش بیاره نتونست گفت گیر داره و رفتش برق کارم اومد گفت نمیتونم!!!!!!
مشکل منم اینه در نمیاد