من نمی دونم چرا وایرلس نمی گیرید ... بهترین ISPها وایرلس هستند ... خرجش هم ۶۵۰ تومنه که میشه قوی ترین رادیو و آنتن رو گرفت.نقل قول:
Printable View
من نمی دونم چرا وایرلس نمی گیرید ... بهترین ISPها وایرلس هستند ... خرجش هم ۶۵۰ تومنه که میشه قوی ترین رادیو و آنتن رو گرفت.نقل قول:
نقل قول:
قیمت بسته های اینترنت وایرلس و مبین نت زیاد فرقی ندارن... شما از کدوم شرکت وایرلس گرفتین؟
اتفاقا ترافیک وایرلس گرانتر هست.نقل قول:
قابلیت جابهجایی هم ندارد.
امکان سرقت تجهیزات هم وجود دارد.
حالا کجا رفتید؟نقل قول:
تنها آیتم قیمت پایین، adsl هست.
تیدی ایرانسل پس از اعمال نرخ جدید، از مبیننت هم گرونتر در میاد. (بسته نامحدود ۸ مگابیتش خوبه)
اگر هم کسی کممصرف در حد چند گیگ در ماه هست، همون اینترنت موبایل هر سه اپراتور واسش از همه بهتر هست.
سامانتل هم هست که اگر کسی حجم بالا روزانه بخواد، مناسب هست (شبانه نداره)
این کل وضعیت کنونی نت ایران در حال حاضر بر اساس قیمت و حجم هست.
دوستان هرکسی میخاد adsl بگیره ولی خطش فیبره. اول از مخابرات adslبگیره.چون به خاطر خودشون،خطو بازسازی میکنن.بعد چند وقت درخاست قطع و سراغ شرکت دلخواه بروید.
رفتم سر وقت adsl منتظرم بیان خطت بکشننقل قول:
خط جدید گرفتین یا رو خط قبلی؟نقل قول:
نوع خط تون چیه؟
من سرویس مبین نت رو با مودم B612 گرفتم ولی چرا وقتی سیم کارت FD میندازم روش عکس زیر رو نشون میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون لاکهنقل قول:
شما فقط می تونید از سیم کارت مبین نت استفاده کنید نه سیم کارت دیگر
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خوب من میخوام از FD یا همون 4G عادی استفاده کنم و خود مبین نت که FD نداره
من این مودم رو به خاطر Dual بودنش گرفتم وگرنه بی استفاده است
شما باید طرح 360 می گرفتی رو fd همراه اول رومینگ میکنه به راحتی میتونی ازش استفاده کنینقل قول:
خط جدید درخواست دادم هنوز وصل نشده ببینیم کی میاننقل قول:
سلام فریمور ۱۹۶ مودم b612 راحی برا انلاکش هست؟
امروز یک مودم موبین نت گرفتم با طرح ۳۶۰ ولی فریمور ۱۹۶ هست
- - - Updated - - -
سلام فریمور ۱۹۶ مودم b612 راحی برا انلاکش هست؟
امروز یک مودم موبین نت گرفتم با طرح ۳۶۰ ولی فریمور ۱۹۶ هست
مودم رو نمیشه با یکی از این مودمهای جیبی عوض کرد مابهالتفاوت رو بگیرن؟
مودم رو میشه فروخت؟ بعد شخصی که بهش فروختیم با اکانت ما داره وصل میشه؟ نمیشه به خودشون فروخت، این ۵ سال عودت هزینه چی بود میگفتن
گرون کردن و فایده نداره دیگه،میخوام عوض کنم
1نه عوض نمیکنننقل قول:
2مودم رو بدون سیمکارت بفروش .البته اگر مودمت اپدیت جدید نیست ومیشه انلاکش کرد
3اگر برگه ضمانت داری و 3ماه ازش گذشته میتونی عودت بدی که 100تا130بیشتر نمیخرن
4اگر گرونه چهکاری هست بری جیبی بخری
airmaster 3000m لاکه یا آتلاک؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
به منم زنگ زدن همینو جدیدا گفتن . قیمت هم دقیقا همین ...
طرف میگفت تجهیزات ما دست شما امانیه !
لعنت به این بی قانونی !
ولی خب شرکت نهایت میتونه سیم کارت ما رو غیر فعال کنه .
شما به چه نتیجه ای رسیدی ؟
الان این مودم رو میشه انلاک کرد تو بازار فروخت ؟ البته مودم من airmaster 3000 هستش .
الان یک ماه و نیمه مودم و روشن نکردمش ، دو تا هدیه 4 روز 40 گیگ هم داره که فعالش نکردم .
راستی اگه مودم و بفروشیم ، مثل قبل میتونیم سیم کارت رو از طریق نمایندگی مبین نت به نام طرف بزنیم ؟
لاک هستنقل قول:
فقط میتونی روش سیمکارت بگیری اگر بدن . بهتره بجای عوض کردن دنبال جایگزین باشی
نه امکان پذیر نیست مودم بدون سیم بفرشنقل قول:
من دیدم برخی میگن هر ورژنی رو آنلاک میکنند.نقل قول:
اما سوال اینه که آیا کارکرد طرح ۳۶۰ مختل نمیشه؟ تضمین میکنند؟
طبق امتحان دوستان طرح ۳۶۰ فقط مربوط به سیم کارت هست و ترتباطی با مودم ندارهنقل قول:
البته منم نظر این دوستان رو تایید میکنم
بله سعیدجاننقل قول:
اما منظورم این هست که با دستکاری فریمور مودم، این امکان وجود داره که سیمکارت 360 برای رجیستر در شبکه، مشکل پیدا کنه؟
باید ببینیم کسی از دوستان هست که 360 داشته باشه و آنلاک کرده باشه و مشکل پیدا نکرده باشه؟
مسئله دیگه اینکه آپدیت اجباری بدن، مجددا مودم لاک نمیشه؟
من خودم ۳۶۰ دارم و بدم نمیاد مودم رو آنلاک کنم. اما حقیقتش یکم کار رو ریسکی میدونم. مگر کسی باشه که از لحاظ فنی و اطلاعات سطح بالا باشه و مودم رو بدم دستش.
سیم کارت رو روی موبایل تست کردید ببینید به فورجی همراه اول وصل میشه یا نه؟نقل قول:
دوست عزیز من طرح 360 رو من دارم سیم مبین رو روی گوشی بندازی لو گو مبین میاد اما کار نمیکنه دلیلش هم اینه که گوشی های موجود در بازار باند 3500 رو ساپورت نمیکنه و دوم این که انلاک ورژن 196 فعلا امکان پذیر نیست اگه انلاک کنید فریم ور گلو بال بهتر از فریم ور خود مبین کار میکنه و به راحتی می تونید هم به بی تی اس خود مبین یا همراه اول متصل شید در ضمن در صورت انلاک می تونید از فریم ور های موجود مثل فریم ور اقای بلو چی یا های وب استفاده کنید که مودم لاک نشه
بدون سیم کارت چند میخرن ؟نقل قول:
سیم کارت اینا رو که جدا نمیفروشن ، بدون سیم کارت چه کاری میشه کرد ؟ آخه بالاتر دیدم گفتین airmaster 3000 لاکه .
سلام، ممنون بابت پاسخنقل قول:
فیرمور گلوبال از چه نظر از مبیننت بهتر هست؟
اگر فیرمور گلوبال باشه، امکان لاک شدن هست؟
فریم ور مبین رو از رو ی فریم ور گلو بال کاستو مایز یا سفرشی کردن که مشترک فقط به اپراتور خودش متصل بشه این که بهتر کار می کنه تجربه شخصی بنده هست. فریم ور گلو بال تنظیماتی داره که می تونید دسترسی اپرا تور رو به مودم خودتون محدود کنید و از لاک شدنش جلو گیری کنید اگر ورژن شما 196 مبین باشه فعلا امکان انلاکش نیست باید صبر کنید تا انلاکش بیاد
اهان ایر مستر داری .. ازت نمیخرننقل قول:
بدرد هیچی نمیخوره تازه اگر مبین نت 612هم داشتی که لاک بود و قابل انلاک نبود اونهم ازت نمیخرن
ایرمسترو بندازش گوشه خونه قیمتش 50تا 80تومن بیشتر نیست
چه فرقی می کنه؟ روی فیبر فقط مخابرات میتونه سرویس میدهنقل قول:
سلام
این طرح ثبت نام اولیه که قیمت 300 هزار تومن تو سایت مبین نت زده و نوشته مودم رومیزی با مودم b612 هست یا مدل دیگه ای هست؟
اصلا مبین نت مودم رومیزی مدل دیگه ای هم داره؟
بعد اینکه اگه منطقه تحت پوشش td lte مبین نت نباشه از دکل های همراه اول میتونه استفاده کنه و به اونا وصل بشه؟
ممنون
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
مبین نت در کل ۲ مودم دارهنقل قول:
رومیزی airmaster و huawei و یکی دیگه مثل ۲۱۰۱ ایرانسل هست
و جیبی یک مدل که زیاد جالب نیست
تمام مودم رومیزی میشه۳۰۰ یا ۴۰۰ به اضاف هزینه نصب که ۵۰ هست
بنظرم زنگ بزنین مستقیم به نمایندگی شهرتون و با شرط خرید مودم b612 هواوی اقدام بخرید کنید
اکر کیفیت اینترنت مبین نت در زمان نصب خوب نباشه به شما سرویس ۳۶۰ میدن که اینم باز هزینه اضاف داره نزدیک ۱۰۰ که فقط روی همین مودم هواوی ارایه میشه
این مبین نت تو فیلترینگ شده کاسه داغ تر از آش! قیمتاشونم که خیلی بردند بالا!
ارزش داره؟
قیمت قبلشچقدره؟
ارزش خرید ندارهنقل قول:
دقیقا. چند روزه اکانت ----- کار نمیکنه میگن پورت اینم بستن. برای یه بازی معمولی مثل township هم باید فیلتر شکن بزنم. مسخره است دیگهنقل قول:
- - - Updated - - -
دقیقا. چند روزه اکانت ----- کار نمیکنه میگن پورت اینم بستن. برای یه بازی معمولی مثل township هم باید فیلتر شکن بزنم. مسخره است دیگهنقل قول:
دوستان مبین نتی یه سوال دارم در مورد پورت های باز شبکه
پشتیبانی مبین نت که سوال کردم میگه ما هیچ پورتی رو فیلتر نکردیم و راحت میتونید ریموت بزنید
اما میخوام قبل از خرید و هزینه کردن مطمئن بشم
کسی تجربه استفاده چه با آی پی داینامیک و چه با استاتیک داشته که خبر داشته باشه وضعیت چجوری هست؟
از طریق این سایت هم میتونید یه محدوده از پورت ها رو وارد کنید و ببینید که باز هستن یا نه
مثلا پروت های 443 80 8080 و...
ممنون
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
آخرین فریم ویز AirMaster 3000M چنده ؟
این سایتی که گذاشتید من تست کردم برای من فقط 80 بازه از 81 تا 88 فیلتره.نقل قول:
نت تایپ مبین نت 2 هست یا 3؟