مودم huawei هست هزار بار گفته شده توی انجمن Gemtek یک شرکتی مثل ایرانسل این مودم رو خریده و با برند خودش داده بیروننقل قول:
Printable View
مودم huawei هست هزار بار گفته شده توی انجمن Gemtek یک شرکتی مثل ایرانسل این مودم رو خریده و با برند خودش داده بیروننقل قول:
مودم بیرونی رو باید تنظیم کنیدنقل قول:
بنده باz6000 که تبدیل به outdoor کردم 6MBps دانلود دارم
منم z6000دارم بخام تبدیلش کنم به outdoor باید چکار کنم؟نقل قول:
دوستان حرفه ای آیا راهی هست برای مودمهای td آنتن بیرونی نصب کرد؟
لینک مشخصات این مودم تو سایت هوآوی رو برامون میزاریدنقل قول:
با td میشه بسته ها 4 جی معمولی رو هم خرید؟
مثلن شبانه و...
Huawei B5142-WLTFSR-115GN
نقل قول:
لطفا نحوه تنظیم و بفرمایید ؟
داداش خیلی کلی توضیح دادین ... من برای مودم بیرونی منظورم هست ...
باید بچرخونید تا سیگنال بهتر بشهنقل قول:
ایرانسل تغییراتی داده؟ قبلا بیشتر از 6MBps نمیشد (48mbps
الان تا 70mbps بالا میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میاد کریر دوم راه اندازی شده و از ترافیک کم شده.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
با مودم تست گرفتین یا گوشی؟نقل قول:
اگه با مودم لطفا بگین مودمتون چی هست
و کدوم منطقه هستین
پورت میشه باز کرد؟نقل قول:
انتن من هم از دو عدد به چهار تا تغییر کرده احتمالا تقویت کرده انتن دهی رو
درود بر همگی ، نتیجه تست مودم
مودم فضای باز ZW101
80 مگابیت
up.vbiran.ir/uploads/27766149612165713353_photo_2017-05-30_09-48-21.jpg
تست در مشهد انجام شده است ،
نکته مهم ، مودم داخل خانه نه بیرون گذاشته بودم ، با این حال وضعیت سیگنال خیلی خوب بود ( 22 دی بی ! ) ، در تست مشابه با مودم های طرح تعویض سرعت نهایت بین 30 الی 50 مگابیتی دریافت شده بود .
تست در مشهد انجام شده است ،
من با سیم فورجی در حدود نهایت 8 دی بی رسیدم البته سیم ال تی رو هنوز تست نکردم ببینم به چه صورت هست ... ایا مودم شما دید به دکل داره ؟ دکل چقدر فاصله داره با شما
نقل قول:
دوست عزیزم این ورژن به دستگاه من نحورد ارور wrong داد ... مودم من بیرونی هست ورژنی که خود دستگاه داره
MH-27304-2.0.3-R6-MTN
لطفا راهنمایی کنید
درود بر شما ،نقل قول:
خیر دید مستقیمی به دکل وجود ندارد ، این مودم رو در محل کار هم تست کردم سیگنال خیلی بالای دریافت کردم ( از داخل ساختمان طبقه همکف 29 دی بی ! )
تنها مشکلی که با این انتن دارم اینکه نمیشه رنج ای پیش رو تغیر داد ! دوستان کسی هست بتونه کمک کنه واسه این موضوع ؟
سیم کارت ها هیچ فرقی ندارند هر 2 نوع سیم کارت ایرانسل توی TDD LTE رجیستر میشوندنقل قول:
هیچ فرق سرعتی ندارند سیمکارت های معمولی برای اینکه بسته های بیشتری دارند بهتر هستند
الان داخل اطاق به 9 دی بی رسیدم سرعت دانلود رو 3.2 هست حالا سر فرصت بریم بالا پشت بوم ببینم دی بی چقدر میره بالاتر ...
کابلم کوتاه بود یه 20 متری کابل CAt6 گرفتم بفرستمش بالا ببینم چی میشه
---------------------------
ادمین لطفا این پست رو پاک کنید امکان پاک کردن ددارم
سلام فریمور های ZW101 هیچکدوم به دستگاه من نخورد پیغام wrong firmware بهم میده.
این سه تا فریمور رو امتحان کردم هیچکدوم نخورد :
فریمور مودم اینه : MH-27304-2.0.3-R6-MTN
MT-23425-1.2.3-R7-BaiCells-20160924.tgz
BCE-ODU-1.0.1-20170105.tgz
BCE-ODU-1.0.3-20170215.tgz
شدیدا به فریمور نیاز دارم چون با فریمر اصلی ایرانسل امکان تغییر آی پی مودم وجود نداره.
راستی کسی یوزر و پسورد ssh مودم ZW101 رو میدونه؟ شاید از اونجا بشه آی پی مودم رو عوض کرد.
اقایون خانوما، کریر دوم ایرانسل هم راه اندازی شد، اگر مودم های TD cat6 تا حالا پخش میکرد بجای cat4 همه میتونستیم الان از 4.5 TD استفاده کنیم، نه ۴، قابل توجه بعضیا که میگفتن ایرانسل cat 3 هست... بعضیاااا.
الانم کسانی که مودم cat6 TD خریدن؛ میتونن بجای ۱۱۰ مگ تا حداکثر ۲۲۰ مگ بگیرن که در حالت واقعی مثلا از ۴۰ مگ، میشن ۸۰ مگابیت در ثانیه.
ضمنا روی افزایش سرعت کاربران عادی هم بدلیل تقسیم مشترکین روی کریر ها ظاهرا تاثیر خواهد گذاشت.
نقل قول:
دقیقا همه اینا رو هم من تست کردم نشد که نشد ...
احتمالا این مودم ها که من و شما داریم سری جدیده ورژن فیرمورش بالاتره واسه این قبول نمیکنه باید یه فیرمور جدیدتر پیدا کنیم.نقل قول:
خیلی مسخره است نمیشه آی پی مودم رو عوض کرد کل شبکه من رو بهم ریخته.
نقل قول:
دقیقا البته من سعی کردم با ssh بهش وصل بشم نشد ... راستی شما مشکلت با ای پی چی هست ؟
آی پی پیش فرضش 192.168.1.1 هست که همین آی پی روتر من است و با هم تداخل دارند واسه همین میبایست یا آی پی مودم رو عوض کنم یانقل قول:
آی پی روترم رو و همچنین کل شبکه رو که تو رنج 192.168.1.0/24 نباشن دیگه که در حال حاضر مجبور شدم کار دوم رو انجام بدم. :)
همچنین با نصب فریمور غیر ایرانسل امکان bridge کردن هم اضافه میشه که وقتی مودم رو به یه روتر وصل میکنیم مجبور نباشیم دو بار پشت هم NAT انجام بدیم.
من وقتی مودم 2101 رو با استفاده از کابل به ویندوز 7 وصل میکنم اصلا اینترنت ندارم و هیچ اتفاق خاصی نمیوفته، ping هم ندارم (البته بعضی وقتها هم اینترنت دارم ها!!) ولی وقتی کابل مودم adsl رو به همین ویندوز وصل میکنم به سرعت شناسایی میشه و اینترنت هم دارم
پ.ن: ضمنا با وایفای مودم 2101 مشکلی ندارم
کسانی که ویندوز 7 دارن اگه امکانش رو دارن لطفا تست کنن . ممنون
دوست عزیز من با win 10 و مودم B این مشکل رو دارم...نقل قول:
اگه راهی پیدا کردی بگو
یه بار هست یه بار نیست...
سلام.
کسی این ورژن از فریمور b5142 رو داره بذاره برای دانلود؟
B5142 V100R001C00SPC138
مرسی
ظاهرا مشکل شما هم مثل مشکل من و جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست !نقل قول:
چیکار میشه کرد ؟ :((
ممکنه از فریمور مودم باشه؟
مشکل منم هست، گاهی نت دارم گاهی نه، دلیلشم اینه که ۲ تا کریر راه انداخته ایرانسل و ظاهرا رو کریر دوم اینترنت نداره و فقط به شبکه وصل میشید، و به کریر اول اگر وصل شید اینترنت داره، این تنها چیزیه که پس از ازمایشات بهش رسیدم که میدونم از چیز دیگه ای نیست.
احتمالا کسانی که اینترنت ندارن روی فرکانس ۳.۴ گیگ میرن، بجای ۳.۵. درسته؟
مشکل من و دو دوست دیگری ( ShadowDragon و holland1988 ) که باهاش درگیر هستیم در رابطه با قطعی اینترنت و عدم شناسایی مودم موقع اتصال از طریق کابل هستنقل قول:
مشکل شما هم در رابطه با اتصال از طریق کابل هست؟
ظاهرا این کریر دوم تازگیها راه افتاده در صورتیکه ما این مشکل رو از همون ابتدا داشتیم
من وقتایی که به فرکانس ۳.۴ (کریر دوم) مودم متصل میشه؛ دیگه توسط کامپیوتر شناخته نمیشه و آی پی نمیده. با کابل شبکه متصل میکنم، با وایفای هم identify نمیشه. فقط با موبایل میتونم برم تو صفحه ادمین.نقل قول:
از کجا متوجه میشید به چه فرکانسی وصل شدید؟نقل قول:
صفحه ادمین مودمنقل قول:
192.168.1.1