با سلام
دوستان لطفا اول یه چهارکاره(fax,scan,copy,print) با مناسب ترین قیمت زیر 200 هزارتومن اگه هست برای دفتر بیمه به من معرفی کنید.
اگه بخوام جدا بگیرم چه مواردی رو پیشنهاد می کنید .هرچه ارزانتربهتر.
مرسی مرسی
Printable View
با سلام
دوستان لطفا اول یه چهارکاره(fax,scan,copy,print) با مناسب ترین قیمت زیر 200 هزارتومن اگه هست برای دفتر بیمه به من معرفی کنید.
اگه بخوام جدا بگیرم چه مواردی رو پیشنهاد می کنید .هرچه ارزانتربهتر.
مرسی مرسی
با سلام
یه سوال داشتم من پرینتر جوهر افشان epson T50 دارم خیلی پرینتر خوبیهم هست
ولی من یه مشکلی دارم اونم اینه که هد اون رو مرتب باید clean کنم به نظر شما باید هر چند روز باید پرینت بگیرم و چه قدر
درضمن من این چاپگر رو برای خانه گرفتم
راستی من موقعی که با کاغذ کتد میخوام چاپ کنم گزینه انتخاب کاغذ به اسم کتد نداره کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم
تمامی گذینه هارو براتون میذارم ببینید
راستی یه صحبتی شنیدم که اگر پرینتر روشن باشه بهتره راسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ارزون ترین پرینتر لیزری hp یا canon چیه و قیمتش چنده؟
من چند سال پیش یه پرینتر جوهر افشان epson خریدم حتی یک چهارم قیمتشم کار نکرد
پرینتر های جوهر افشان هنوز هم به درد نخورن؟
اینی که می نویسن چاپ 2000 یا 1000 یعنی چی؟
ممنون از راهنماییتون
کسی نیست جواب مارو بده
برای اینکه clean به طور مکرر انجام ندین معمولا هر هفته یک یک پریننت انجام بدین با کیفیت معمولی در مورد سوال دومتون برای چاپ بر روی کاغذ کتت باید گزینه دوم انتخاب کنید و در سوال اینکه پرینتر روشن باشه یا نه نه چنین حرفی صحت نداره .نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
من یه پرینتر HP Deskjet 1220c دارم . الان تازه ویندوز سون رو نصب کردم ولی پرینترم رو نمیشناسه . سی دی درایورم هم خش افتاده دیگه کار نمیکنه . توی قسمت add printer ویندوز هم که میرم این مدل پرینتر برای نصب نیستش . چیکارش کنم ؟ لینک درایور برای ویندوز سون 32-bit رو دارین ؟
من به سایت hp هم رفتم ولی درایورش رو نتونستم پیدا کنم . به قسمت support رفتم و ویندوز رو انتخاب کردم ولی چیزی نبود . الآن با سی دی راه انداز خود چاپگر رو نصب کردم و توی قسمت printer های ویندوز چاپگر نصب شده و موقع نصب توی یه صفحه مشخصات چاپگر رو چاپ کرد ولی وقتی میخوام با word یا هر چیزه دیگه پرینت بگیرم نمیشه .نقل قول:
دوست من
به این سایت کد:
http://www.hp.com
یک سری بزن و به منوی Software & Driver Downloads برو و مدل دستگاهت رو در قسمت سرچ اون یادداشت و از قسمت OS ها ویندوز و بیت مورد نظر رو انتخاب و دانلودش کن
وقتی ویندوز رو تازه نصب کردم و چاپگر رو روشن کردم چون با usb وصل شده بود برنامه نصب خودکار usb ویندوز راه افتاد ولی پیام داد که usb نصب نشد .
سلام.من نياز به راهنمايي دارم.من پرينتر ml1640 ورژن 93 داشتم كه براي ريست به 93f آپگريدش كردم،ريست هم شد ولي الان تو چاپ مشكل داره به اين صورت كه به جاي اين كه از بالاي صفحه شروع به پرينت كنه يه بار از پايين صفحه،يه بار از وسط و خلاصه يه متن رو اگر چند بار چاپ كنيد خواهيد ديد كه اصلا عين هم چاپ نشدن و هر بار در قسمتهاي مختلفي در راستاي عمودي چاپ شده.لطفا كمك كنيد.
ببینید وقتی دستگاه 4300 استارت میشه و شروع به چرخش تونر گرم کردن هیتر و تست اسکنر میکنه اسکنر یک حرکته نیم سانتی متری به بیرو ن می کنه و به اروم میره سر جاش ولی وای نمی ایسته و همچنان میخواد را بره در این زمان که چرخ دنده ای که به تسمه وصل شده تسمه رو رد میکنه و تلق تلق می کنه !!؟؟نقل قول:
امیدوارم صدای تلق تلق رو خوب توضیح داده باشم
نمایندگی خواسته از شما هزینه بی خودی بگیره مشکل از ریل چرخ دنده های اکنر که باید تنظیم بشه و رولی که به قسمت پایه ها وصل کامل سر جای خودش قرار بگیره . اینطوری مشکلتون حل می شه .نقل قول:
دوست عزيز اگر زياد با دستگاه كار ميكنيد لازم نيست كه هد كلين كنيد. يا بر عكس زماني كه هد كلين ميكنيد ديگه لازم نيست كه حتما پرينت بگيريد. در مورد روشن بودن دستگاه بله دستگاه بايد روشن باشه ولي براي كاربراني كه زياد از دستگاه استفاده نميكنن چون هنگام روشن بودن دستگاه در طول روز يكي دوبار خودش اتومات هد كلين ميكنه.نقل قول:
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
شما با اين هزينه بايد دستگاه جوهر افشان بگيري كه اگه براي دفتر بيمه كارتون زياده فكر نميكنم جوابگوي شما باشه. در هر حال با اين مبلغ ميتونيد دستگاه چهار كاره بگيريد با مارك اپسون.نقل قول:
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
اسكنر شما بايد تست بشه. چند احتمال وجود داره. موتور اسكنر، خرابي ريل اسكنر، خارج شدن مدار اسكنر.نقل قول:
اره عزيز. اگه همون كارتريج هايي كه اول روي دستگاه بود باشه امكان پذيره چون كارتريج هاي اوليه حالت اشانتيون داره و خيلي كمه.نقل قول:
این اسکنر خوبه؟
Canon Lide100
یا
Canon Lide 200
کدومش.ن بهترن؟
با سلام،
من پرینتر ML1640 دارم. کارتریجش رو دادم شارژ کردن. الان پرینت می گیرم صفحه رو یه مقدار کدر میکنه مثل وقتی که کپی میگیرم. قبلا اینطور نبود. چرا اینطوری شده؟
شما کارتریج پرینترتون رو چند بار شارژ کردید؟نقل قول:
از چه نوع پودری برای شارژ کردن استفاده نمودهاید؟
آیا تمامی قطعات کارتریج رو موقع شارژ کردن تمیز کردهاید؟
در مورد کدر کردن صفحه در موقع کپی شاید اسکنرتون کثیف باشه و به همین علت کدر زده بشه.
در موقع پرینت گرفتن از Word آیا چنین اتفاقی میافته یا خیر؟
شاد باشید :40:
دوستان من می خوام یه چندکاره واسه شرکت بگیرم
نظر خودم رو سامسونگ SF-650P هست
قیمت هم 327 هزار تومان هست
نظر شما چیه؟
دستگاه بدي نيست ولي به خوبي اچ پي هم نيست. قيمتش هم 322000 هستش.
سلام، ممنون از توجهتون!نقل قول:
1. نمی دونم چون دادم بیرون شارژش کردن.
2. نمی دونم چون دادم بیرون شارژش کردن.
3. بله
سلام. من دو ماه پيش يه پرينتر سامسونگ 1640 گرفتم و تا حالا 3 بار شارژ كردم. كه اين دفعه آخر ديگه دستور به پرينتر نميره يعني تست پرينت ميگيره ولي از كامپيوتر پرينت نميگيره. ممنون ميشم پاسخ بديد. ضمناً پيغام زير مياد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان و اساتید محترم.تنظیمات چاپگر که سیاه و سفید پرینت بگیره رو به من یاد بدید.مدل چاپگرم HP oficejet j4580 هست.پیشاپیش ممنون
در قسمت تنظيمات بر روي Grayscale كليك كن.
دوستان خواهش می کنم نظرتون رو درباره ی HP CP1515n بگید که چه طور کار میکنه
دوستان
كسي ميدونه اگه يك نفر قبلا بر روي منوي سرويس پرينتر پسورد گذاشت باشه ، ميشه اون پسورد رو از بين برد يا نه؟
پرينتري كه ميخوام اين كار رو كنم hp2420 هست .
من فريم ور رو هم آپگريد كردم اما پسورد بخش سرويسها از بين نرفت.
دوست عزيز اون پسورد رو كسي نذاشته بلكه خود شركت اچ پي روي يكسري از دستگاه ها براي قسمت سرويس كد قرار ميده تا شما مجبور بشي در هنگام خرابي دستگاه رو پيش خودشون ببري يا تعمير كاران براي اين كد ها مبلغ زيادي رو بدن تا بتونن كد هاي تعميرات رو از شركت بخرن.
سلام
من برای کارم یک اسکنر و یک فاکس لازم دارم ولی ترجیح میدم یک سه کاره به همراه یک فاکس
یا یک چهارکاره بگیرم.ولی بیشتر فعالیتم روی فاکس و اسکنر هست ؟حالا اینا رو بگیرم خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یک فاکس
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یک فاکس
یا
چهارکاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخوام زیاد هزینه کنم
هرچی کمتر بهتر
ولی جوری نباشه که بعد از 2هفته خراب بشه
کارم باهاش زیاد نیست.هفته ای 9-10 اسکن و فاکس
ممنون
دوست عزيز بين اين دستگاه هايي كه گفتي 3680 از بقيه بهتره. دستگاه بي ازاري هم هست. براي كار شما جواب ميده. فقط بايد هفته اي چند تا پرينت ازش بگيري كه جوهراش خشك نشه.
کسی نبود؟جواب بدین دیگهنقل قول:
سلام.
چند وقته که به یه مشکل با پرینتر epson T50 برخوردم.راستش حدود یه هفته بود که به پرینتر دست هم نزده بودم که امروز رفتم یه فرم پرینت بگیرم که قبلا هم گرفته بودم و درست بود ولی ایننبار قسمتهایی که به رنگ خاکستری بود رو صورتی زد.در واقع یه سری جدول بود که تو پس زمینهش خاکستری بود.حالا کلا هر رنگ خاکستری برای جدولا میزارم تو ورد رو صورتی میزنه. نمیدونم مشکلش چیه البته یه دفعه واسه تست گذاشتم رو حالت grayscale که همه چیزو سیاه سفید بزنه خاکستریها رو درست زد ولی وقتی میزارم رو نرمال همونجوریه.
سلام دوستان من تازگیا یه پرینتر hp deskjet 9800 خریدم ولی هر کاری میکنم a3 پرینت نمیگیره و خالی میدش بیرون اما a4 رو خیلی خوب پرینت میگیره
باید چکار کنم
starter cd ش رو کامل نصب کردم ولی یه cd دیگه داره اسمش assistant marketing hp و نصب نمیشه
این پیغام رو میده من افیس رو کامل هم نصب کردم ولی باز همین پیغام رو میده :19:
سلام دوستان
امیدوارم حال همتون خوب باشه.
راستش من قصد دارم یه پرینتر و اسکنر بخرم و قیمتش lی خوام زیر 150 باشه!
نظرتون چیه؟
(برای کارهای دانشجویی می خوام برای خونه ، نمی دونم لیزری بگیرم یا جوهری معمولی!!)
خیلی ممنون:46:
کمک کنید
M1120 MFPمن این پرینتر رو خریدم نمیتونم از کپی این پرینتر استفاده کنی
اگه میشه کمک کنید
در ضمن بگم فقط از کاغذ ها کپی میگیره داخل حافظه
چطوری میشه اطلاعات حافظه رو پرینت گرفت
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدي. كپي نميگيره فقط از كاغذ ها كپي ميگيره يعني چي؟
دوست عزیز این یه قسمت داره که میتونی کپی بگیری تا 99 برگنقل قول:
ینی 99برگ داخل حافظش میریزه
حالا شما چطوری میشه از اطلاعات کپی شده پرینت گرفت
دوست عزيز شما نميتوني 99 تا برگ كپي رو در حافظه قرار بدي. اون قسمتي كه شما ميگي براي اينه كه شما از يك برگه بتوني تا 99 برگه كپي بگيري.
خوب پس این بخش کپی دستگاه به چه دردی میخوره ......نقل قول:
چطوری میشه استفاده کرد
دوست عزيز اين بخش همونطور كه گفتم براي اين هست كه شما از يك برگه كه داري بتوني 99 تا كپي بگيري بدون اينكه هر دفعه برگرو بذاري. ديگه لازم نيست كه براي هر دفعه شما درب دستگاه رو باز كني و برگتو بذاري و كپي كني.
اقا من این کارتریج دستگام رو خودم شارژ کردم ولی یه مشکلی پیش اومده
اونم این که هی ازش جوهر نشت میکنه
دوست عزيز متاسفانه تنها راه حلت اينه كه عوضش كني
ولی اگه تمیزش کنم پرینت میگیره
اشکال از پر کردن من بوده یا از خود کارتریج
سلام
قصد خرید پرینتر جوهر افشان رنگی سه کاره (سایز A4 ) رو دارم. انتخاب خودم canon mp 550 بود، ولی جدیدا شنیدم که پرینترهای hp و کانن هزینه نگهداری بالایی دارند و اپسون با اینکه همون کیفیت عکس رو چاپ میکنه، هزینه کارتریج کمتری داره!؟ مدل tx 400 و tx 210 هم به من پیشنهاد شده. کار من هم اکثرا چاپ عکس های تمام صفحه رنگی (رشته معماری هنرستان) هست. حداکثر 150 میتونم هزینه کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید