منظور از پایداری چیه؟نقل قول:
Printable View
منظور از پایداری چیه؟نقل قول:
زنگ زدم،فعال کزدن. صفحه رو خیلی سریع باز میکنه،نقل قول:
پینگ میگرم، میذارم واستون.
پایداری چیه؟!؟
ما تو روستاییم (واسه این گفتم که رفیقام که تو شهر هستن، سرعتشون به مکابایته)، غروب به این طرف که میشه ، سرعتم میاد رو 12 کیلوبایت (همین دور برا) ، 256 دارم.
حداکثر سرعت تو زمان خلوت (ساعت 3_4 صبح) حداکثر به 412 میرسه.
با networx همیشه مانیتور میکنم.
اپدیت:
پینگ 18 (دومین بار 31 شد)
دانلود 11 کیلوبایت بر ثانیه (که غروب هم که با networxدیدم همین بود)
اپلود 124 کیلوبایت بر ثانیه (اپلودم رو یک مگابیت بسته ، همیشه خوب بود)
مشکلم همیشه رو دانلود بود.
قبلا (3_4 روز پیش) هم با cmd ویندوز از سایت yahoo پینگ گرفتم 200 خورده ای بود.
Sent from my C5303 using Tapatalk
نقل قول:
سرویستون محدود یا نامحدود؟یعنی 256 محدود دارید یا نامحدود
اره داداش. محدود هست ، یکساله.نقل قول:
پست قبلی رو هم ویرایش کردم.
نقل قول:
فکر کنم 512 به بالا رو روی 9 مگ می بندن
شما ببینید خطتونو روی چند مگ بستند
تو استاتوس مودم مشخصه
ولی اینکه سرعت دانلود میاد روی 12 کیلو رو نمیدونم میشه به خاطرش شکایت کرد یا نه؟!:n13:
خطم رو 4 مگ هست.نقل قول:
رو 9 بود قبلا. سرعتش باز همین 412 بود تو زمان خلوت.
همین بساط کمی سرعت رو داشتم.
یکی از کارشناسا گفت، خطت رو رو 4 ببندم؟؟ (به امید بهتر شدن)گفتم تو سرعت من که فرقی نداره، ببند بره.
از نظر نویز هم خوبه هست. تمام اتصالات پریز ها و حیاط (ورودی) رو لحیم کردم.
کلا خیلی پیگری کردم، DNS بهم دادن،وارد کردم، فایده نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما خطت خوبه تا 21 مگ هم میکشه
احتمالا خودشون محدودتون کردند
اما نمیدونم میشه به خاطر دانلود 12 کیلو بایت ازشون شکایت کنید یا نه؟!
آخه یه بار بحثش شد تو این فروم اگر اشتباه نکنم
ببعضی از بچه ها میگن اگر دسترسی 1/8 بشه یعنی با این حساب شما سرعتت 32%8=4 کیلو
اگر کمتر از 4 کیلو بشه میتونید شکایت کنید
خودم هم دقیق از این قانون 1/8 اطلاع ندارم
ولی اگر سرعت دانلود تو ساعات خلوتی هم 412 مشکل از خودشونه
خودشون شما رو محدود کردند
شکایت که نه ، ولی خیلی با کارشناساشون حرف زدم، هردفعه میگن ما وظیفمونه بهتون 32 رو بدیم، کمتر از 32 نباید باشه.نقل قول:
هر دفعه یه چیز میگن .
کجا شکایت کنم؟؟ صدای مشتری؟؟؟
اینم پینگ و سرعت(بر حست کیلوبایت هست)، دوتای اولی که سرعتشون بالای 300 هست رو امروز صبح گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بحث 1/8 که مبنای شکایت به دلیل سرعت کم سرویس میتونه باشه، برای سرویسهای حجمی در واقع همون بحث ضریب اشتراک سرویسهاست که طبق مصوبههای سازمان تنظیم مقررات، حداکثر 1 به 8 میتونه باشه. بر اساس همین قانون، شرکتها اومدن گفتن چون ضریب اشتراک مجاز در قانون حداکثر 1 به 8اه، پس تا زمانی که سرعت سرویس از 1/8 سرعت اسمی اون کمتر نشده، ما داریم به شرایط قرارداد و تعهداتمون عمل میکنیم. سازمان تنظیم مقررات هم این توجیه رو قبول داره. بنابراین برای یه سرویس 512 که به صورت اسمی باید سرعتش 512کیلوبیت یا همون 64کیلوبایت در ثانیه باشه تا سرعت به کمتر از 64کیلوبیت یا همون 8کیلوبایت در ثانیه نرسیده مشترک از بابت کمی سرعتش حق شکایت نداره.نقل قول:
بعضی ISPها مثل آسیاتک به ویژه تو ساعتهای شلوغی به شدت پایبند این توجیه هستن، اما پارسآنلاین سیاستش این نیست (حداقل تا شنبه هفته گذشته که من ازش سرویس داشتم این نبود). پارسآنلاین سرویس همه مشترکین حجمی رو به شرط فراهم بودن شرایط زیرساخت مرکز مخابراتی و همین طور کشش خط مشترک، تا 16مگابیت باز میذاره. اگه یه جایی هم به هر دلیلی این امکان نباشه بازم پهنای باند رو بالاتر از سرعت اسمی میبنده و براش فرقی بین سرویس 128، 256، 512، 1مگ و 2مگ وجود نداره.
اما اتفاقی که میافته اینه: اگه تو ساعتهایی از شبانهروز به دلیل پرشدن پهنای باند اینترنتش، عملن نتونه اون حداکثر پهنای باند ارائه شده رو بده، اولویت رو به مشترکینی میده که سرویسهای بالاتر رو خریداری کردن. یعنی اونایی که سرویس 2مگابیت دارن. این کاربرا کمترین افت سرعت رو تجربه میکنن. به همین ترتیب اولویتهای بعدی میشه سرویسهای 1مگ، 512 کیلوبیت، 256 کیلوبیت و در نهایت 128 کیلوبیت.
من تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران سرویسهای 128کیلوبیت، 1مگابیت و 2مگابیت رو تجربه کردم. به ویژه از حدود مهر همین امسال که عصرها و شبها پهنای باند مرکز بیشتر پر میشد. واقعن سرویس 1 مگابیت به طور مشخصی نسبت به سرویس 2مگابیت تو ساعتهای شلوغی سرعت کمتری میداد. البته سرعت نوسان داشت. سرویس 128 با این که تو ساعتهای خلوتی تا نزدیک همون 12مگابیتی که پروفایلم روش بسته شده بود بالا میرفت، اما با ورود به ساعتهای شلوغی عصر و شب، عملن سرعتش به مرز سرعت اسمی میرسید. البته تو مرکز مخابراتی ما، هیچ وقت سرعتش از سرعت اسمی سرویس کمتر نشد اما بالآخره کاهش سرعتش خیلی محسوس بود.
دوست عزیز. مشکل شما مشخصن اینه که مرکز مخابراتی شما (که به گفته خودتون تو روستاست) پهنای باند کمی داره. این باعث شده که تو ساعتهای شلوغی سرعت شما به شدت کم بشه. پارسآنلاین حتی تو مراکز شلوغش هم تلاش میکنه سرعت مشترک به زیر سرعت اسمی نیاد (حتی با وجود این که قانون سازمان تنظیم و ضریب اشتراک 1 به 8 امکانش رو بهش میده) اما مشخصن تو مراکزی که پهنای باندش به شدت محدوده (مثل مورد شما)، عملن سرعت خیلی کمتر میشه.نقل قول:
شما با سرویس 256 کیلوبیت که میشه معادل همون 32 کیلوبایت در ثانیه، طبق قاعده سازمان تنظیم با ضریب اشتراک 1 به 8 کف سرعت قانونیتون میشه همون 4 کیلوبایت در ثانیه و اگه بخواین شکایت کنین باید سرعت سرویستون از این حد کمتر بشه. خوب به گفته خودتون زیر 12کیلوبایت نمیآد سرعت که عملن از نظر سازمان تنظیم یعنی شرایط قرارداد رعایت شده.
تو عکسی که گذاشتین مشخص نیست سرورهایی که ازش تست گرفتین کجا هستن. شما تو ساعتهای شلوغی سرعتت از سرورهای داخل کشور چنده؟ اگه سرعتتون تو اون ساعتها از سرورهای داخلی بالاتر باشه، شاید با یه اکانت وی.پی.ان داخلی بتونین تو ساعتهای شلوغی هم سرعت بالاتری بگیرین. اما اگه سرعت از سرورهای داخلی هم کم باشه نشون میده کلن مرکز مخابراتی شما به شدت پهنای باند محدودی داره. البته این دور از ذهن هم نیست. این که تو ساعتهای خلوت هم در عمل سرعتتون در حد همون 4مگابیته و حتی زمانی که پروفایلتون روی 9مگابیت بوده هم همین حد سرعت رو داشتین نشون میده که تو مرکز مخابراتی شما مشکل اصلی همون کمبود شدید پهنای بانده.
با این وضعیت من احتمال میدم حتی سرعت شما از سرورهای داخلی هم شدیدن محدود باشه.
بعضی وقت ها پروفایل گیم packet loss داره و تو اون مواقع پروفایل معمولی packet loss کمتری دارهنقل قول:
نقل قول:
اینکه میگید برای سرویسهای حجمی ضریب 1 به 8 رو اعمال می کنند
منظورتون برای سرویس های محدود یا نا محدود یا هر دو؟
یه سوال ذهنمنو درگیر کرده ، الان مشتریا پارس آنلاین بخوان 4تا فیلم و سریال دانلود کنند ، شبانه که 1/3 مه ، طرحه دیگه ای ام نیست ....
ینی شما با این روند هیچ مشکلی ندارید ؟ خیلی فشار میاد به ادم که
نه مگر اینکه نامحدود بگیریدنقل قول:
که اونم بعد از مدتی دانلود کردن سرعتشو براتون کم می کنند
کسی میاد طرف پارس که نخاد دان کنهنقل قول:
الان شاتل با طرح شاتل لند کولاک کرد تو بحث دانلود
منظور از سرویسهای حجمی همون سرویسهای محدوده دیگه. یعنی، به طور مثال در سرویسهای پارسآنلاین، سرویس 256کیلوبیت با 2 گیگ حجم ماهیانه یا سرویس 2مگابیت با 4 گیگ حجم ماهیانه.نقل قول:
سرویسهای نامحدود هم البته ضریب اشتراک میتونن داشته باشن که بسته به سیاست شرکت فرق میکنه. مثلن مخابرات برای سرویسهای نامحدودش حداقل ضریب اشتراک 1 به 8 و بالاتر رو داره. اما پارسآنلاین ضریب اشتراک سرویسهای نامحدودش رو حداکثر 1 به 2 میذاره. اختلاف قیمت قابل توجه بین قیمتهای این دو تا ISP هم تو سرویسهای نامحدود به خاطر همین ضریب اشتراک متفاوتشونه.
مثال بارزترش، سرویسهای نامحدود آسیاتکه. سرویس نامحدود برنزی با ضریب اشتراک 1 به 8، سرویس نامحدود نقرهای با ضریب اشتراک 1 به 5 و سرویس نامحدود طلایی با ضریب اشتراک 1 به 3. بازم اختلاف قیمتها بین این سرویسها به دلیل همین ضریب اشتراک متفاوتشونه:
سرویس چالاک نامحدود (256کیلوبیت) برنزی با حداقل 10 گیگ تبادل ماهیانه: 22,890 تومان
سرویس چالاک نامحدود (256کیلوبیت) نقرهای با حداقل 18 گیگ تبادل ماهیانه: 39,131 تومان
سرویس چالاک نامحدود (256کیلوبیت) طلایی با حداقل 25 گیگ تبادل ماهیانه: 54,391 تومان
ضریب اشتراک تو همون مقدار «حداقل تبادل ماهیانه» خودش رو نشون میده. در حالت تئوری با یه سرویس 256 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 1 در طول ماه حداکثر میشه 79 گیگ ترافیک دانلود ایجاد کرد:
تو سرویس برنزی که حداقل تبادل 10 گیگه یعنی 79/10 یا 7.9 نفر (حدودن 8 نفر) روی همین پهنای باند به صورت اشتراکی هستن: یعنی ضریب اشتراک 1 به 8.
تو سرویس نقرهای که حداقل تبادل 18 گیگه، یعنی 79/18 یا 4.4 نفر (حدودن بین 4 تا 5 نفر) روی همین پهنای باند به صورت اشتراکی هستن. یعنی ضریب اشتراک 1 به 4 یا 1 به 5.
تو سرویس طلایی که حداقل تبادل 25 گیگه، یعنی 79/25 یا 3.16 نفر (حدودن 3 نفر) روی همین پهنای باند به صورت اشتراکی هستن. یعنی ضریب اشتراک 1 به 3.
چون سرویس طلایی با قطعیت زیادی 1 به 3 هست، سرویس نقرهای قاعدتن باید همون 1 به 5 درستتر باشه.
چرا دیگه. مشکل داشتیم. خیلی از اونایی که تو پارسآنلاین دانلودر بودن از آذر سال گذشته با فعال شدن این طرح شبانه 1/3 قیمت، دچار مشکل شدن و بالأخره دیر یا زود خطشون رو تخلیه کردن. آخرین نمونهاش خودم که هفته گذشته بعد از تموم شدن سرویس قبلیم که هنوز شبانه رایگان داشت، خطم رو تخلیه کردم. چون دیگه هیچ توجیه اقتصادی نداشت نگه داشتنش.نقل قول:
فقط دلم از این میسوزه که کیفیت سرویسم با پارسآنلاین خیلی خوب بود. به استثنای حذف شبانه رایگان و مشکلات حادتری که پارسآنلاین با ف.ی.ل.ت.ر.شکنها داشت.
فعلن هم نتونستم از شرکت دیگهای سرویس بگیرم چون مرکز مخابراتی شلوغ و مزخرفی داریم.
پس ینی با این اوصاف کسایی که پارسال قرار داد 1 ساله داشتن میتونستن شبانه دانلود کنن اون ها هم آذر امسال تموم شده قراردادشون و الان هیچکس شبانه دانلود نمیکنه!
خداییش هر چقدر هم دانلودر نباشی بالاخره یه چی دلت میخواد دانلود کنی ، مثلا 2 گیگ فیلم دانلود کنی کمرت میشکنه که!
پس بگو چرا این کارکنای پارس آنلاین امروز بهم زنگ زدن گفتن محدوده شما باز شده پرتش! اخه 3 روز پیش دقیق زنگ زدم بهشون گفتم فلان جائیم ، بعد طرف گفت نمیشه پورت نداریم ، بعد به فاصله 2روز بعد زنگ زده هی میگه آقا ثبت نام کنم !؟ محدوده شما اکی شده ، قشنگ 2بار تو 2روز زنگ زدن ، نگو کفگیرشون داره میخوره تهه دیگ :n09:
بله. دقیقن. پارسال تا قبل از یه تاریخی (فکر کنم 10 آذر) اگه سرویس میخریدی به صورت رزرو، دانلود شبانه داشت. اشتباه ما این بود که فقط 1 ساله تمدید کردیم اون موقع.نقل قول:
به هر حال، من فعلن مجبورم با اعمال شاقه از اینترنت ایرانسل تو خونه استفاده کنم تا ببینم بالأخره بعد از چه مدت خطم دوباره رانژه میشه از شرکت جدید.:n03::n27::n27:n28:
سلام
آیا پارس از نظر پینگ برای بازی آنلاین مناسبه نسبت به شاتل ؟
در ضمن پارس سرویس یک ساله با حجم مثلا 1 گیگ نداره ؟ ( قصدم اینه که هر موقع حجم خواستم ، حجم اضافه بخرم)
من رو ترافیک های ssl روی پارس انلاین مشکل دارم، برای شما این طور نیست ؟
تهرانم
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
البته این مشکل فقط مختص به پارسآنلاین نیست. به دلیل ف.ی.ل.ت.ر.ینگ کلن یان پروتکل با محدودیت مواجه شده. البته، پارسآنلاین تو این زمینه شدت بیشتری نشون میده. ISPهای دیگه به اندازه پارسآنلاین در این زمینه اذیت نمیکنن.نقل قول:
ممنونم.نقل قول:
تو عکسی که دادم دادم، همه تست ها ماله سرور های تهران و اصفهان و کلا ماله داخل ایرانه.
ساعتش بغلش زده، اونایی که سرعتش کم هست، ماله ساعت 10_11 شبه، اونایی که بالاست، ماله 7_8 صبح هست.
اتفاقا کارشناس هم این رو هم گفت که پهنای باندتون کمه!!!
خی من الان باس چیکار کنم؟!؟
در یک کلام پیگیری برای افزایش پهنای باند اختصاص داده شده به مرکز مخابراتی. وضعیت پهنای باند مرکز مخابراتی شما به شدت بده. چون پهنای باند شبکه داخل کشورتون هم خیلی کمه. البته با توجه به این که به احتمال زیاد تعداد کاربران مرکز مخابراتی شما نباید خیلی زیاد باشه، بعیده سیاستهای شرکت پارسآنلاین یا بقیه شرکتهایی که اونجا سرویس adsl میدن در کوتاهمدت افزایش پهنای باند باشه.نقل قول:
وضعیت شرکتهای دیگه از جمله خود مخابرات رو اونجا بررسی کردین؟ اونا چه طورن؟
سرویسهای بالاتر پارسآنلاین چه طور؟ اصلن بالاترین سرویس که پارسآنلاین اونجا میده چه سرویسیه؟ اگه سرویس 2مگ رو میده من پیشنهاد میکنم به جای سرویس 256 حتمن یه سرویس 1مگ یا 2مگ رو هم امتحان کنید. به هر حال سیاست پارسآنلاین اینه که در موارد مشابه مرکز مخابراتی شما که کمبود پهنای باند وجود داره، اولویت با سرویسهای با سرعت بالاتره. یعنی مقدار محدودیت سرویس 2مگابیت قاعدتن باید کمتر از سرویس 256 باشه.
دقیقا !نقل قول:
خسته نباشهنقل قول:
من خطم نمیکشه و نویز داره لعنتی ولی باز یه 10-12 گیگی میگیرم بد نیست حیفه :Dنقل قول:
آره. راست میگی. من اون موقع که شبانه رایگان داشتم و خطم ر تخلیه نکرده بودم تا شبی 20 گیگ هم دانلود میکردم. چه حالی میداد. حیف که شبانه تموم شد و حوصله قرتیبازی پارسآنلاین به خاطر ف.ی.ل.ت.ر.شکنها رو هم نداشتم. و گر نه بقیه ویژگیهای پارسآنلاین خیلی خوب بود برام. قیمت نسبتن پایین سرویسها، پینگ خوب، قطعی کم، سرعت تککانکشن عالی.نقل قول:
دوستان برنامه قند شکن سیفن برای شما کارمیکنه؟
برایمن کارنمیکنه جایگزینی براش دارید رایگان باشه؟
سا.ی.فون که خیلی وقته تعطیل شده. تو بعضی ساعتا YF واسه من کار میکرد روی بعضی از سروراش. ولی الآن نمیدونم.نقل قول:
با وب فریرر برید مشکل نداره برای مننقل قول:
سلام دوستان .
من الان اینترنتم از آسیاتک هستش . شبا پهنای باندش افت میکنه .
میخوام ببینم پارس آنلاین وضعیتش چطوریه ؟ خوبه ؟ بده ؟
دوستانی که دارن ممنون میشم تجربشونو باهام در میان بزارن .
ممنون.
برای من تا وقتی که شبانه رایگان بود سرعت شبانه یهویی کم میشد. خیلی هم کم می شد. طوری که روزانه با 1 تا 1.5 بر ثانیه دانلود می کردم و شبانه میومد حدودای 100 کیلوبایت بر ثانیه (دقیق یادم نیست ولی یادمه خیلی کم می شد طوری که ارزش نداشت بزاری دانلود شه)نقل قول:
ولی بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد سرعت روزانه و شبانه تقریباً ثابته و روی 1 مگ بر ثانیه هستش.
نقل قول:
آخع جالبیه آسیاتک اینجاست که از ساعت 19 شب تا 1 شب سرعت افتضاح میشه . فک کنم پهنای باند کم میارن . ولی تو بازه رایگان از سایت هایی که رو سرور خودش هست میشه حدود 10 گیگ فایل هر شب دانلود کرد . ولی مشکل سرعت وب گردی کمش خیلی بده .
پارس آنلاین سرعت وبگردیش چطوره ؟ صفحه هارو زود باز میکنه ؟ شبا که پهنای باندش افت نمیکنه ؟ کلا شما راضی هستین ازش ؟ از کیفیت و قطع وصلی
پارسان لاین یا هر ISP دیگه بستگی به منطقه مخابراتی که هست هم داره.نقل قول:
من الان از سرعت وبگردی و باز کردن صفحه ی پارسان لاین راضی هستم. اوایل بهتر بود ولی باز هم خوبه.
همونطور که گفتم بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد افت سرعت شبانه هم تقریباً از بین رفته و افت سرعتش تقریباً نا محسوسه.
قطعی و وصلی هم خیلی زیاد نیست و معقوله. البته در یک مدت چند هفته ای زیاد قطع و وصل می شد که اون هم برطرف شد.
البته این رو هم بگم که من الان چند سالی هست که پارسان لاین دارم و قبلش دیال آپ بودم و بعد مستقیماً اومدم پارسان لاین. یعنی ISP دیگه ای رو واسه ای دی اس ال امتحان نکردم. ولی پارسان لاین خوبه. لا اقل از دیال آپ بهتره :n02:
نقل قول:دوست عزیز من تا 2 هفته پیش از پارسآنلاین تو مرکز مخابراتی کاشانی سرویس حجم 2مگابیت داشتم. مسأله کاهش سرعت تو ساعتهای عصر و شب (از حدود 6 عصر تا 12 - 12:30 نیمهشب) رو تو سه-چهار ماه گذشته من هم تو پارسآنلاین به صورت جدی باهاش مواجه بودم.نقل قول:
2 هفته پیش از پارسآنلاین تخلیه کردم و الآن از عصرتلکام سرویس 2مگابیت حجمی دارم. اون اگر چه یه مقداری وضعیتش از پارسآنلاین بهتره، اما اون هم تو ساعتهای شلوغ عصر و شب سرعتش کم میشه.
ضمنن، روی سرویس پارسآنلای خطم روی 12مگابیت و روی سرویس عصرتلکام خطم روی 10مگابیت بسته شده و تو ساعتهای خلوتی سرعتم تا 1مگابایت در ثانیه هم بالا میره.
به هر حال افت سرعت این چنینی حتمن به این خاطره که پهنای باند ISP تو مرکز مخابراتی در ساعتهای شلوغی پر میشه و همین تراکم باعث میشه به کاربرهای در حال استفاده سهم کمتری از پهنای باند برسه.
شب ها سرعتش اسمی میشه یا همین 10 مگابیته؟ بعد آیا همه ی سرویسا رو مثل پارس، باز میگذاره؟نقل قول:
نقل قول:
پس اگه پارس آنلاین هم مشکل داره که به درد نمیخوره . والا آسیاتک انصافا بقیه ساعات روز خوبه . همچنین قطعی نداره اصلا . شبانش هم خیلی با کیفیته و من تو دو شب اخیر 20 گیگ دانلود کردم ولی مشکل پهنای باند خیلی اذیت کنندس که انگار مشکل از مرکز مخابراتی هستش چون من قبلا از ISP های دیگه همین مشکل رو داشتم . امیدوارم با رفع تحریم ها مشکل پهنای باند هم حل شه .
های وب هم افتضاح کرده وگرنه اونم گزینه خوبی بود :n36:
در ضمن آیا این مشکل افت سرعت تو شبا با VPN حل میشه ؟ یا با سرویس های افزایش سرعت ؟
درسته پارس انلاین هم تایید کرد ترافیک مرکز کمه، گفتم خب چیکار کنم،یه کاریش بکنین بره بالا دیگه. گفت ما درخواست افزایش میدیم، تا موافقت بشه کمی طول میشکه.نقل قول:
محل ما فقط مخابرات هست و پارس. مخابرات رو اصلا خبر ندارم.
ولی پارس حداکثر تا 2 مگ میده .
کیفیت مخابرات رو هم نمیدونم.
مخابرات حدود 100 تا 150 تا کاربر و پارس هم حدود 80_90 تا کاربر داره به گمونم.
چند وقت پیش رفتم داخل MDF مخابرات شمردم پورت های پر شده رو!!
پورت خالی هردوشون زیاد دارن.
من هم که یه ساله دارم. باید تا مهر 95 سر کنم با 256 .
ممنون بابت همکاری
من تازه چند روزه که گرفتم. ظاهرن که شبها هم سرعتش با روز فرقی نداره. من یه شب بعد از چند وقت که دانلود شبانه نداشتم، یه 10 گیگ دانلود کردم. حالا نمیدونم بعدن محدود میکنه یا نه. تاپیکشم یه مقدار زیادی خلوته. اما اون جور که متوجه شدم اگه محدودیت پهنای باند نداشته باشه، سرعت رو باز میذاره. یه جورایی شبیه پارسآنلاینه ظاهرن.نقل قول:
در مورد بقیه سرویسهاش اطلاعی ندارم.