سلام ، کسی نمیدونه آپدیت جدید بازی کی میاد ؟
Printable View
سلام ، کسی نمیدونه آپدیت جدید بازی کی میاد ؟
آموزشیش کجای نت هست میتونین بفرستین مرسی از راهنماییتوننقل قول:
- - - Updated - - -
آموزشیش کجای نت هست میتونین بفرستین مرسی از راهنماییتوننقل قول:
بین 9 تا 16 Novemberنقل قول:
سلام،
من دنبال یه سری بچه های خوش اخلاق و اکتیو میگردم : دی
اگه کسی دوست داشت بهم پ.خ بده. دعوتش کنم به کلنمون (Perks 7).
اینم Base خودم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام،
من دنبال یه سری بچه های خوش اخلاق و اکتیو میگردم : دی
اگه کسی دوست داشت بهم پ.خ بده. دعوتش کنم به کلنمون (Perks 7).
اینم Base خودم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو براشون بفرستین:نقل قول:
hi
i think someone is logging into my account without my permission
would you please kick him/her out?
thanks
بعد یه سری سوالات میپرسن مثل شهری و کشوری که بازی رو ساختین و ... که باید جواب بدین.
از دیشب xmod من کار نمیکنه و موقع استفاده میگخ باید مود رو پاک کن و ورژن آخر بازی رو نصب کن.در صورتیکه هم مود و هم بازی آپدیتن.کسی این مشکل رو تو آیفون داره؟ورژن 9.0.2
برنامه های: google play services,google play store,google play games رو اپدیت کن مشکلت جل میشهنقل قول:
برای لینک کردن هم حتما باید بازی روی جیمیل سینک باشه بعد میشه لینک کرد .
سلامنقل قول:
این اموزش رو بخونین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=bushido;8733355]سلام
من اکانتمو داده بودم به یه نفر برام بازی کنه حالا اون داره خراب کاری میکنه پسورد جیمیلمم عوض کردم اون پسورد اکانتمو هیچی از من نداره ولی بازم داره بازی میکنه تو جیمیلمم نمیتونه باید ولی هنوز داره بازی میکنه چجوری بیرونش کنم ؟
- - - Updated - - -
این اموزش رو بخونین:
کاپ گلد یک و دونقل قول:
محدوده ی 1750 تا 1850
طبق چیزایی که شما گفتین احتمالا اکانت ایشون سینک نشده بوده!نقل قول:
برای من هم چندبار پیش اومد که اکانت چند نفر رو سینک کردم براشون و حتی کادر گوگل پلاس سبز هم شد! اما در حقیقت سینک نشده بود! عجیب بود ...
اگه سینک شده باشه حتما باید بازی با کانکت کردن جیمیل بالا بیاد،در غیر اینصورت بازی سیو نشده بوده ...
بازی هم پاک نمیشه ، دوستتون میتونه بازی رو پس بگیره از سوپرسل
این اموزش رو بخون :
سلامنقل قول:
احتمالا این هفته ی پیش رو،اواخر هفته میاد ...
یا فوقش اوایل هفته ی بعدیش ،کلا تا ده روز دیگه احتمال میدن که بیاد چون مسابقه تشخیص چهره هیرو جدید سه شنبه تموم میشه،بعد از اون احتمال داره اسنیک پیکز بیاد و دو سه روز بعدش اپدیت ...
از داخل بازی یه پیام فرستادیم برا سوپرسل و همچین جوابی دادنقل قول:
والا دقیق نفهمیدم چی میگه!!
ولی فک کنم اکانت مورد نظر پیدا نکرده!!
تجربه من در ضمینه ارتباط با بخش پشتیبانی بازی: وقت تلف کردن! خیلی از مواقع حتی پیغام رو تا آخر نمیخونن و سریع یه جوابی میدن...
میگه ما سوابق اتصاب شما به بازی رو دیدیم، و شما برای بدست گرفتن بازی کافیه به اکانت صحیح گوگل خودتون وصل بشیدنقل قول:
خب گوگل با بازی سینک هستش الان!!نقل قول:
قسمت گوگل پلی هم کانکت هست
اگه بازی سیو نشده بازی امکانش هست سوپرسل اون اکانت ُ رویه جیمیلی که خودمون میخواییم بفرسته؟؟!
باز اگه لول پایین بود میشد از خیرش گذشت
بازم درخواست تغییر ایمیل رو بفرست. ببسن جواب چی میدننقل قول:
اقا دمت گرمنقل قول:
فقط یه چیزی من فقط شب تونستم امتحان کنم و خوب بود! تو ساعتای دیگه هم همینطوره؟
ممنون
دوستان جمیل من روی گوشی دوستم هم هست و اونم با کلش من میتونه بازی کنه ...
حالا من پسورد جمیلم رو هم تغییر دادم اما اون بازم on میشه با کلش من ...
چطور میتونم کاری کنم دیگه نتونه با اکانت من بازی کنه ؟ خیلی مهمه ممنون میشم کمک کنید
از طریق گوشی دوستتون برید تو مدیریت برنامه ها بعد بازی کلش رو انتخاب کنید و گزینه پاک کردن دیتا رو بزنید اینجوری کلا از دسترسش خارج میشهنقل قول:
مشکل اینجاست که هستن یه شهر دیگه و کلا میخواد اکانت رو بکشه بالا ...نقل قول:
از طریق گوشی دوستتون برید تو مدیریت برنامه ها بعد بازی کلش رو انتخاب کنید و گزینه پاک کردن دیتا رو بزنید اینجوری کلا از دسترسش خارج میشه
نمیشه یه کاری کرد که وقتی اون میخواد وارد کلش شه ازش پسورد جمیل رو از اول بخواد ؟
نه یه راه دیگه هم هس که یکم دشواره . باید با تیم سوپرسل مکاتبه کنید ازشون بخوای بازی فقط رو دیوایس شما لاک کنهنقل قول:
به ساپورت گفتم آخر سر اینو گفت :
- - - Updated - - -
به ساپورت گفتم آخر سر اینو گفت :
۴-۵ روز باید صبر کنین. بعدش هم احتمالاً میگن با اولین دستگاهی که وصل بشین به بازی، بازی رو به اون دستگاه قفل میکنیم. یعنی دیگه حتی اگه ID خودتون رو تو یه گوشی دیگه هم وارد کنین، نمیتونین وارد بازی بشین.
نقل قول:
۴-۵ روز باید صبر کنین. بعدش هم احتمالاً میگن با اولین دستگاهی که وصل بشین به بازی، بازی رو به اون دستگاه قفل میکنیم. یعنی دیگه حتی اگه ID خودتون رو تو یه گوشی دیگه هم وارد کنین، نمیتونین وارد بازی بشین.
خوب این یعنی چی ...فکر نکنم اینطور باشه
شاید من خواستم گوشیم رو بفروشم ...
چیزی که اینجا عنوان کرده به این صورت هست که برای احراز هویت صاحب اصلی اکانت ،اکانت شما بمدت دوره زمانی کوتاهی مسدود میشه ،اگر در این مدت که اکانت مسدود شده فرد دیگری به اکانت شما وارد نشه سوپر سل بصورت اتوماتیک عمل بازگردانی اکانت شما رو انجام خواهد داد،البته تمام این موارد بشرطی اعمال خواهد شد که شما در جواب ،تایید به ایمل بالا بفرستین!نقل قول:
اما اگر در این مدت کسی بخواد بدون اطلاع از اینکه اکانت از طرف سوپر سل مسدود هست به اکانت شما وارد بشه دیگه اطلاعی ندارم که چه اتفاقی ممکنه رخ بده.
جواب دادم , اکانت 2 روز بن شد ... کسه دیگه بخواد وارد اکانت شه باید یوزر / پسورد جمیل رو داشته باشه یا طرف همینطور که بازی من رو گوشیش هست میتونه واردش شه ؟
کاش میگفت عملیات بازگردانی چطوره
خب اول یدونه ایمیل اتوماتیک برات میفرسته ،بعد از اون پشتیبانی هستش که جوابتو شخصا میده و کاملا هم خوب و محترمانه جواب میده!نقل قول:
من حتی بازی دوستم ه دزدیده شده بود و اسمشو عوض کرده بود رو هم تونستم اسم قبلیش رو برگردونم! پشتیبانیش خوبه!
باید به ساپورت چی بگی تا اسم قبلیت رو برگردونه ؟نقل قول:
من حتی بازی دوستم ه دزدیده شده بود و اسمشو عوض کرده بود رو هم تونستم اسم قبلیش رو برگردونم! پشتیبانیش خوبه!
بله همینطوره ..نقل قول:
من تاون هشت بودم روزی 8 الی 10 میلیون میزدم! البته چون کارم تو مغازه هست از صبح تا شب انلاین بودم!
این مراحلی که شما انجام دادین رو من بشخصه انجاام دادم،جای هیچ نگرانی نیست ...نقل قول:
بازیتون دقیقا 48 ساعت بن میشه! شاید بشه 50 ساعت ! تقریبا دو روز هست!
بعد از اون بازی باز میشه براتون!صفحه ی بن براتون که میاد ،براتون اخرش یه تیکت نامبر یا همون شماره سریال نوشته! اون رو حتما حتما حتما یه جا یادداشت کن یا اسکرین شات بگیر! چون شماره ی پرونده ی شماس! و بعدا لازم میشه!
بازی که باز شد احتمالا دیگه طرف نمیتونه بیاد! اگه بازم اومد دوباره ایمیل بده که دوروز بن کردین اما بازم طرف به بازی وصل میشه! بعد از اون فک کنم بازیتون قفل میشه و با همون تیکت نامبر باید بازی رو باز کنین برای یکبار فقط! بعد از اون دیگه از شر طرف خلاص میشین!
حتی اگه اسمتو هم عوض کرده باشه براش بنویس که اسمتو تغییر داده و لطفا اسم قبلیم رو برگردونین! اگه زبانت خوب نیست میتونی از گوگل ترانزلیت کمک بگیری!
بعد از عملیات بن شدن و خلاص شدن از دست مزاحم یه ایمیل دیگه بده و بگو که هکر اسمتو هم عوض کرده بود! لطفا اسم قبلی رو برگردونین!نقل قول:
Hi
My village has already been closed due to hacking of the hacker was comfortable!
But the hacker has changed the name of my village! Please bring back the old name!
my ticket number is:
اخرشم تیکت نامبرتو بزن
احتمالا بازیت قفل میشه و با تیکت نامبر بازش که بکنی میبینی اسم قبلیت برگشته!
جالبه وقتی من اسممو برام که برگردوند بعدش ایمیل داد که نمیتونیم اینکارو بکنیم! در صورتی که انجام داده بود :n02:
دوستان من یک اکانت دارم که روی گوشی ایفونم بازی میکنم.
یک اکانت دیگه دارم که روی بلو استک در Pc بازی میکنم.
حالا من میخوام این اکانت اندروید را لینک دیوایس کنم روی اپل .ولی مشکل من اینه که روی اپل نمیشه دیتا بازی را پاک کرد و از اول برد که با یک اپل ایدی دیگه بازی سیو باشه .
باید چیکار کنم؟
نمیدونم منظور من را گرفتید یا که نه.
اگه منظور من را متوجه نشدید.اینطوری بگم.
فرض کنید من میخوام با یک اپل ایدی دیگه از اول روی ایفون بازی کنم.چطوری میشه؟
روی اندروید راحته.یک clear data میزنی بازی از اول میاد
تو همین تاپیک اگر برگردید به عقب و مشکل من رو بخونید، می بینید که اصلاً خوب جواب ندادن.نقل قول:
بله بعد از ایمیل اتوماتیک شخص جواب شما رو میده، اما گاهی حتی ایمیل شما رو نمی خونن و از رو حدسشون که چی ممکنه جواب بدین، عمل میکنن.
برای مثال، اکانت من هم بن شد و بعدش بهم گفتن خب مشکلی نیست اکانت مال شماست حالا اگه میخواین ما Village را روی اولین دستگاهی که بهش وصل میشه قفل کنیم تا کس دیگه ای از رو دستگاه دیگه نتونه وصل بشه. منم جواب دادم «نه، نمیخوام». در جواب چی شنیدم؟ چشم، پس ما بازی رو قفل میکنیم...
خلاصه بعد از چند ایمیل دیگه و توضیح اینکه من که گفتم نکنید، شما اصلاً جوابیه من رو انگار نمی خونید و این حرف ها، پوزش خواستن و به حالت قبل برگردوندند. هرچند سرآخر مجبور شدم طبق دستورالعمل آنها، کلاً گوشیم رو یک دور Restore کنم...
مشکلی نیستنقل قول:
از تو گیم سنتر ساین اوت کنید و با جدیده ساین این بشید و بعد بازی رو یه دور پاک کنید و دوباره نصب کنید!
این دفعه از اول بازی شروع میشه بدون هیچ مشکلی!
فک کنم نیاز به دوباره نصب کردن بازی هم نباشه! امتحان کنید!
نخیر اینطور نیست.بازی را پاک میکنم .دوباره نصب میکنم.ولی همون بازی قبل هنوز میادنقل قول:
گیم سنتر را هم عوض میکنم
دوستان من بازیم از بن دراومد ... یعنی الان دیگه طرف نمیتونه واردش بشه ؟
- - - Updated - - -
دوستان من بازیم از بن دراومد ... یعنی الان دیگه طرف نمیتونه واردش بشه ؟
من برای یکی از اکانت هام همین اتفاق افتاد و طرف اسمشو عوض کرد حالا نمیشه به جای برگردوندن اسم تغییر نام رو فعال کنن؟!نقل قول:
اگه پشتیبانی جیمیل بازی رو تغییر داده باشه هکر بازم میتونه وارد بشه ولی اگه بازی روی گوشی شما قفل شده فقط خودتون میتونید بازی کنید.نقل قول:
سلام دوستان
یک اکانت کلش به فروش میرسد به خریداران واقعی تخفیف داده میشه
هرکی خواست از لینک زیر اقدام کنه
با تشکر:n16: