ممنون بابت راهنماییت sasuke-7
اول اینکه اگر به w610 تبدیدل بشه میتونم دوباره به k550 تبدیل کنم
دوم اینکه بهترین راه فلش کردن واسه این گوشی چیه یا اینکه کجا میتونم اموزش تبدیل k550 به w610 رو به طور کامل یادبگیرم که نزنم خرابش کنم
ممنون بابت راهنماییت sasuke-7
اول اینکه اگر به w610 تبدیدل بشه میتونم دوباره به k550 تبدیل کنم
دوم اینکه بهترین راه فلش کردن واسه این گوشی چیه یا اینکه کجا میتونم اموزش تبدیل k550 به w610 رو به طور کامل یادبگیرم که نزنم خرابش کنم
سلام دوستان.خواهش میکنم این مطلب رو بخونین و اگه تونستسن به من کمک کنین تا حافظه گوشیم برگرده.چند روز پیش فلش مموری اینجانب سوخت و من دیروز مجبور شدم همه ی اطلاعات خودم رو بزنم توی گوشی دوستم{چون اون یو اس بی گوشیش همراهش بود}.از قضا دیروز گوشیش موقع کار با کامپیوتر هنگید و قاتی کرد و مجبور شدیم ببریم فلشش کنیم.گوشی اون درست شد ولی همه ی اطلاعات من بدبخت پرید :19:حالا از همه ی شما دوستان تقاضا دارم به خاطر هرچی که می پرستین هر راهی که بلدین به من بگین تا یه جوری اون اطلاعات رو بازیابی کنم.مدل گوشی سونی اریکسون k510i هست و اون اطلاعات هم شامل یه فایل txt با حدود 4000 تا لینک و چند تا لینک و صفحه ی html بود.حالا فقط اگه یه راهی باشه تا اون فایل txt رو برگردونم:41:
:19:دوستان خواهش میکنم نا امیدم نکنید.:19:
تاپیکش هست. اینجا در موردش توضیح داده شده...نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=209136
من هنوز کاری برای گوشیم(w960) انجام ندادم اومدم قبل از اینکه کاری اجام بدم اطلاعات بیشتری کسب کنم!
1. چون من دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم راهی وجود داره که بشه به صورت آفلاین آپدیت کرد؟
2. برای آپدیت کردن باید پی سی سویت روی سیستم نصب باشه حتما" ؟ کلا برای آپدیت چه چیزایی لازمه؟ مثلا درایور usb flash هم لازمه؟
برو ریکاور کن.. میتونی از recover my files استفاده کنی...نقل قول:
با این اوضاع بدی بیرون بهتره جهنم و ضرر فکر کنم 10 تومان می گیرن و اپدیت می کنن البته این مقدار برای تهران و طرفای ماست(گرون میگیرن)نقل قول:
والا p990 که داشتم و یه بار اپدیت کردم باید یه نرم افزار از سایت خود سونی اریکسون بگیری که برای اپدیت گوشی هاست ولی من با adsl کلا 30 دقیقه طول کشید با معمولی شاید 3 4 ساعتی سر کار باشی بعدشم اگه قطع بشه :41: پس نتیجه می گیریم خسیس بازی رو بزاری کنار همون بدی بیرون بهتره
فایده نداره ،فایلهای قبلی رو پیدا نمیکنه.نقل قول:
یعنی چی؟ فایلهای قبلی رو پیدا نمیکنه؟ کارش همینه..
من يك گوشي k800 دارم كه ديگه فولدر هاي GAMES و Applaction رو باز نمی کنه و هميشه با پيغام Operating Field مواجه شدم .
لطفا راهنمایی کنید
دوست من اگه با فلش پاك شـــده برنميگرده :41:نقل قول:
با اين برنامه هاي recover my files هم بر نميگرده :41:
كاريش نميشـــه كرد شرمنده بايد سوخت ساخـــت :11:
بايد گوشيتون فلــــش شـــه :46:نقل قول:
با دستكاري درست نميشـــه همين الان بگم :11:
سلام
گوشی های سونی اریکسون کدوم مدل هاش ذخیره اس ام اس روی فون مموری و مموری کارت رو داره ؟؟؟؟ البته مدل c902 که میدونم اینجوریه دیدم خودم که داره مدل های دیگه رو هم ممنون میشم بگین .
سلام من يه گوشي كا 770 دارم يكي دو بار بدون اينكه خاموش كنم باتري رو درآوردم كه سيم كارت رو دربيارم حالا گوشي صفحه اش نمياد بالا يعني معلوم هستش روشنه اما صفحه مشكي هستش نميدونيد گوشي چش شده؟؟؟
گوشی های سری جاوا این امکان رو تا اونجا که می دونم اصلا ندارن شاید این گوشی های جدید مثل c902 و k850 و t700 و... چون من هنوز اینارو کاملا ندیدم و در جریان نیستم ولی می دونم که سیمبین دار ها می تونن در مموری کارت ذخیره کنننقل قول:
شما به یک تعمیر کار نشون بده بعید می دونم با فلش کردن درست بشه شاید مشکل سخت افزاری داشته باشه (ولی سعی کن باتری رو تا خاموش نکردی در نیاری هر چه قدرم که کارت ضروری باشه کمی تحمل کن)نقل قول:
من چون وارد نیستم زیاد متوجه منظورتون نمیشم . یعنی هیچ راهی نداره که این بیپ رو بردارم ؟نقل قول:
خوب باید در اطلاع باشید که هک سید 53 تازه انجام گرفته و هنوز در بین کاربران اونچنان جا نیوفتاده به همین دلیل شاید شما مراحل انجام هکتون روی گوشیتون که سید 53 رو درست انجام ندادیدنقل قول:
موفق باشید:11:
هک cid53 بدون باکس راه افتاده؟ با چی؟ چه جوری؟
شما اگر سرچ کنید چندین بار هکش رو با FarManager و پلاگین JDFlasher اموزش داده اندنقل قول:
سونی اریکسون خیال نداره گوشی دو سیم کارته بزنه و مشکل خیلی ها رو حل کنه.
دوست عزیز اصلا به این ربط نداره الان سونی اریکسون c902 مگه سیمبین داره ؟؟؟ ولی داخل تنظیمات اس ام اس برو میتونی فون مموری انتخاب کنی یا مموری کارت. شما کار نکردی باهاش اطلاعات نداری. من میخوام مدل های سونی اریکسون که اینجوری هستن رو بدونمنقل قول:
گوشی من ک850 هستش sms هاشو هم رو مموری کارت هم روی حافظه گوشی ذخیره میکنه :20:نقل قول:
کاملا با حرفاتون موافقم گوشی ک 850 هم سیمبین نداره ولی رو مموری ذخیره میکنه:46:نقل قول:
فرقی نمیکنه با چی یا چه جور پاک شده رم گوشیتو در بیار بنداز تو رم ریدر بعد با یه برنامه مانند ایزی ریکاوری اطلاعات پاک شدتو بازیابی کن.:46:نقل قول:
با دروود
دوستان من یک گوشی k750 دارم،که از دیشب تا حالا کلیدهای سمت چپ گوشی قاطی شدن و یا اصن کار نمی کنند،یا اینکه برای نمونه کاراکتر های عوضی می زنند وقتی دکمه رو فشار می دهم!!!
چی کارش کنم؟خودم احتمال دادم آب توش رفته ،گذاشتمش زیر برنج،حالا اگر درست نشد،چی؟
سلام دوباره .....
سوال قبليم كه جواب داده نشد ، اميدوارم براي اين يكي سوال هام جواب پيدا كنم :
- راهي هست كه براي گوشي سوني اريكسون ، قفل گذاشت ؟؟؟؟؟ مثل نوكيا ....
- من گوشيم خيلي سرعتش پايين اومده ( كا800 ) ... راهي هست كه بتونم دوباره سرعتش رو به حالت اوليه برگردونم ؟؟؟؟؟؟
اميدوارم كسي باشه كه جواب سوال هام رو بده چون برام خيلي مهمه .... ممنون
دروود
در مورد دوم می توانم به شما پیشنهاد برگرداندن همه تنظمیها به روز نخست را پیشنهاد بدهم و اگر کارامد نبود،فلش گوشی!
اما مورد نخست را من نمی دانم
بله میشه برای مورد اول شما باید پتچ بزنید روی گوشیتون و بعدش تمام بخش ها(Message,File Manager,Contacts,Calls و ... ) رمز می خواد ازتوننقل قول:
در مورد دوم هم بلش کنید سرعت گوشی خوب میشه ولی توجه کنید که رمتون هم فقط باید دو سومش(2/3) پر باشه
خيلي ممنونم ..... ( ببخشيد دكمه تشكر ندارم ، اگر نه حتما ميزدم ..... )
فقط اگه ميشه لينك جايي رو كه آموزش داده برام بزاريد ..... آخه حقيقتش من يه مقدار آماتورم .... ميترسم يه جايي اشتباه كنم ، گوشيم خراب بشه ......
خيلي خيلي ممنون .......
سلام. برنامه ای برای خواندن فایلهای افیس برای w890i می خوام. هر برنامه ای نصب کردم مشکل داره و پیغام fatal error میزنه چکار کنم؟
سلام دوستان
من يه k800 دارم كه دو روزيه كه دكمه هاش قاط زده
مثلاً دكمه 0 و 7 و * كار نميكنند. دكمه 9 نقش پاور رو پيدا كرده. خلاصه بگم قاطي كرده
به نظر شما مشكل از كجاست. نرم افزاريه يا سخت افزاري. چطوري ميتونم درستش كنم.
يه دنيا ممنون از كمكتون
شما نام تاپیک ها رو مطالعه کنید مسیر مورد نظرتون رو پیدا خواهید کرد به این تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
آموزش تصویری فلش گوشی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=79606[/HTML]
شما درخواست نرم افزار رو در تاپیک مربوطه اعلام کننقل قول:
درخواست برنامه های کاربردی
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=175[/HTML]
از قوانین انجمن است که یک پست را در چند تاپیک نزنید خواهشا رعایت کنید و همچنین سوال شما توسط اقای golmohammadi جواب داده شدنقل قول:
سلام ببخشید اینجا کلوپ t650 هم هست بطور جداگانه؟ در ضمن میشه نور صفحه کلید این گوشی رو کمتر کرد؟
سلام
منیه گوشی p990 دارو وقتی باهاش عکس میگیرو وقتی از 990 کیلو بایت بالا تر میره رو working گیر میکنه وعکس سیو نمیشه
اپدیت هم کردم ولی جواب نداد
لطفا راهنمایی کنین:41:
سلام. من یه w950 دارم که چند روز پیش براش مشکلی بوجود اومد.ic و lcd گوشیو دادم عوض کردن + فلش گوشی. حالا وقتی گوشی رو روشن میکنی سیم کارتو نمیشناسه و بالا نمیاد.لطفا کمکم کنید
سلام
منیه گوشی p990 دارو وقتی باهاش عکس میگیرو وقتی از 990 کیلو بایت بالا تر میره رو working گیر میکنه وعکس سیو نمیشه
اپدیت هم کردم ولی جواب نداد
لطفا راهنمایی کنین:41:
بله با سرچ پیدا می کردید!والا براش هنوز پتچ نیومده که نور صفحه کلید رو کم کنه باید منتظر بمونید(شاید اگه به K770 تبدیل کنی بتونی نور صفحه کلید کم کنی)نقل قول:
کلوپ T650
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=275616
حتی ایرانسل هم نمی شناسه؟ یا فقط همراه اول؟نقل قول:
ببر نشون بده شاید قطعه ای عوض کرده باشند!
شما از توی Task اول کل نرم افزار های دیگه رو end کنید و بعد عکس بگیرید اگر با این حال درست نشد بدید براتون فلش کنند و بعد با توجه به این کار عکس بگیرید امیوارم مشکلتون بر طرف بشه!نقل قول:
سلام
مشکل من هنوز حل نشده
دبلیو960 دارم یه اس ام اس اومد (از ایرانسل) تاچش دیگه کار نکرد به محض اینکه تماس(مکالمه) برقرار بشه صفحه از کار میوفته!
مستر ریست کردم . آپدیت کردم . فلش کردم ولی باز همون طوره!! ولی با سیمکارت غیر فعال مشکلی نداره..
نظر شما چیه ؟
راهی بجز سطل آشغال داره؟
فلش کردم ولی باز هم نشد
تورو خدا راهنمایی کنیددددددددددددد
نقل قول:قبل از اینکه برید دیگه به یه تعمیر گاه نشون بدید توی کلوپ uiq هم بپرسید چون جفتتون سیمبین uiq دارید اگر اونجا هم به نتیجه ای نرسیدند ببرید به به تعمیر گاه معتبر نشون بدید!نقل قول:
سلام تو t650 نوشته بود میشه زمانی برای تمهاش گذاشت مثلا از فلان ساعت تا فلان ساعت فلان تم برای به دلخواه خودمون تنظیم کنیم چطوری میشه این زمانو گذاشت به دلخواه که تم عوض شه
سلام بچه ها. اگه میشه کمک کنید.
من میخوام یه گوشی بخرم دور و بر 250 تومان. تا چند وقت پیش تو همین فرومهای پی سی Nokia N78 را همه تایید میکردند.
منم خواستم بخرم که کم کم دیدم بچه ها دارن میگن زیاد هنگ میکنه. صفحه کلیدشم که اصن جالب نیست ....
بگذریم!
حالا اومدم تو فکر se. نظر شما راجع به w760 چیه؟ WiFi نداره؟