خیلی ممنون که جواب دادید اگه پهنای باندم رو روی 2 مگ ببندم باز هم بهتر میشه یا نه یعنی اینکه در حالت کلی هر چه پهنای باندم رو کم کنم کیفیت خطم بهتر میشه یا نه ؟نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون که جواب دادید اگه پهنای باندم رو روی 2 مگ ببندم باز هم بهتر میشه یا نه یعنی اینکه در حالت کلی هر چه پهنای باندم رو کم کنم کیفیت خطم بهتر میشه یا نه ؟نقل قول:
سرعتت چنده به طور میانگین؟ 2 مگ خیلی کمه . الان بالای 4 مگ بستن که خطت بیشتر از 4600 نکشیده snr رو هم آورده پایین. حالااگه بهشون بگی 4 مگ ببند هم 4 مگ رو به طور کامل داری هم snr خطت مقداری میره بالا که وضعیت خطتتو بهتر میکنهنقل قول:
من ماه قبل 4 مگ داشتم ولی قطعی زیاد داشتم گفتن خط بیشتر از 3 رو نمیکشه این ماه طرحم رو 2 مگ کردم نمی دونم چرا باز گذاشتن رو 4نقل قول:
ماه قبل که مودم رو برده بودم سرخط گفتن الان خطت خوب شده از همونجا سیم بکش به داخل
من این کار رو کردم ولی باز مثل اینکه خطم افت کرده راهی داره بهتر بشه ؟
از سر خط سیم مستقیم کشیدی ؟ هیچی سر راه سیم و مودم نیست؟ مستقیم زدی به مودم؟نقل قول:
هیچی هیچی نیستنقل قول:
یه سیم گرفتم حدود 10 متر تازه پریز مخابرات را هم برداشتم سیم به سیم وصل کردم ( البته شرکت گفته بود ) اوردم تو خونه زدم به دوشاخه از اونجا هم یه سیم اوردم زدم به مودم
اگه میتونی سر همون سیم رو سوکت بزن بعد بزن به مودمنقل قول:
نه نمیشه اون سیم برق است سوکت نمیشه زد
جسارت نکرده باشم به جواب استاد عزیزم جناب fanoostalaei اما به نظر من وضعیت نویز ایشون زیاد خوب نیست و روی 2 مگ نویزشون 12 دسی بل است که برای پهنای باند 2 مگ نویز زیادی است.شاید حداکثر تا 4 مگ نتونند بیشتر بگیرن.البته من قطعا تجربه جناب fanoostalaei رو ندارم شما خودت داداش از پشتیبانی بخواه که پهنای باندتو برای تست تا جایی که میتونه ببره بالا ببین تا چند جواب میده.(حتما بگو برای تست هستش)نمیدونم والله.یکبار دیدی تا 8 هم جواب داد.این نظر شخصی من بود.نقل قول:
استاد عزیزمون جواب شما رو دادن و نظرشون درسته.البته من دیدم کسایی که با همین نویز 7 دسی بل حتی یکبار هم قطعی نداشتند.اما اگر قطعی داری حتما بگو پهنای باندتو کم کنند.الان دقیقا روی 4.5 مگ بسته شده.اگرم با همین وضعیت اذیت نمیشی و قطعی نداری که حالشو ببر.البته احتمال هم داره که یک روز ببینی خود به خود پهنای باندتو آوردن پایین.نقل قول:
سلامنقل قول:
فعلا که قطعی ندارم ولی سایتهای مثل یاهو و جیمیل اینا را خیلی دیر باز میکنه اینم میتونه مشکل از نویز خط باشه یا مشکل چیز دیگست ؟
سلام دوستان الان کابل رو به صورت کامل عوض کردم اینم وضعیت مودم چطورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr دانلودت دو برابر شده بهتر شدهنقل قول:
سلام دوستان. من مشکل داخلی نویز دارم که قراره کابل مودم رو جدا کنم.
چون فاصله نزدیک به 40 متر هست، باید از کابل معمولی تلفن استفاده کرد یا کابل ضد نویز (twisted-pair)؟
آره خیلی بهتر شده ولی چرا up stream تغییری نکرده واقعا عجیبه در ضمن الان snr downstream اومده رو 24نقل قول:
دوستان خط من مشکل نویز دارد:
آره خطت نویز داره. سر خط چک کردی؟نقل قول:
آره، مستقیم از سر خط وصل کردم.نقل قول:
الان هیچ وسیله دیگه ای مثل تلفن ، فکس و ... به خطت وصل نیست ؟نقل قول:
کسی جواب سوال منو نمی ده؟
نقل قول:
منم مشکل شما را دارم منتظرم ببینم دوستان به شما چه جوابی میدن منم استفاده کنم :n02:نقل قول:
نه! فقط مودم آنهم مستقیم (3 متر سیم)نقل قول:
سلام دوستان این وضعیت خط من هست:
دوستان صاحب نظر اگر یک تحلیلی از این خط ما بکنند ممنونشون میشم فقط این رو هم بگم که دومین روزه که خط adsl رو وصل کردم دیروز اصلا لینک نمیداد با نویزگیر و اسپلیتر بزور وصل شد تا همین دو ساعت پیش دان استریم فقط 323 کیلو بود جالب اینجاست که SNR دانلودش روی 23 بود !!! ولی حالا که یهو خود به خود سرعتش رسید به 2 مگ SNR اومد رو 13 باقی مقادیر از دیروز تا الان ثابت و تغییر نکرده!
خط خوبی نداری . فاصلت تا مرکز مخابراتی هم زیاده ماکزیمم همین 2 مگ رو میتونی بگیری . میتونی از سرخطتون چک کنی؟نقل قول:
از سر خط رو چک میکنم تا فردا میزارم دیروز که نصاب برای نصب اومده بود از سر خط چک کرد که سرعتش خوب بود ولی از تو خونه اصلا لینک نمیداد فاصله تا مرکز مخابراتی رو از روی کدوم مشخصه میشه تشخیص داد؟
فاصله از مرکز مخابراتی رو پارامتر Line Attenuation مشخص میکنه که برای خطت 61 هست خیلی زیادهنقل قول:
اگه از سر خط تغییر محسوسی داشته باشه پس سیمکشی داخلی مشکل داره که میتونی از سرخط سیم مستقیم بکشی برای مودم
دوستان فنی کسی هست بدونه که چه کاری میشه کرد از توی خود مرکز مخابراتی و اتاق mdf تا بشه نویز خط رو کم کرد.همچین توضیح تخصصی میخواهم.لطف میکنند دوستانی که اطلاع دارند بگن.این جریان دو جفت موازی کردن پورت چیه که میگن اگه یکی بره تو اتاق mdf مرکز مخابراتی و پورتتو دو جفت موازی کنه نویزت نصف میشه؟
دوستان خط من رو یه نگاه میکنید؟ تقریبا روزی چند مرتبه لینک ADSL میره و زیاد هم پیش میاد که لینک هست ولی اینترنت قطع میشه، نویز چه مقدار باشه مناسبه؟ من سرویسم تا 3 مگ ارائه میده.
شما داداش الان روی 4 مگ هستی و نویزتم خوبه و اصلا نباید قطعی داشته باشی اگر قطعی داری از نویز نیست از چیز دیگه ای هست.نقل قول:
قطعی شما که لینکت هست ولی اینترنت نیست مربوط به نویز نمیشه و به isp مروبطهنقل قول:
شما فاصلت تا مرکز خوبه ... snr هم خوبه ... اما مورد داشتیم هر از گاهی یهو snr تو عرض چند ثانیه میاد زیر 6 بعد یهو برمیگرده حالت اول ... شما اگه بتون از سر خط همونجایی که سیم مخابرات اومده توو خونتون یه عکس بزاری بهتر راهنماییت میکنم ... معمولا مشکل فرسودگی سیمها بیشتر از سیم های داخل خونه و از دم در تا جعبه تقسیم هست ... سیم که رفت زیر زمین معمولا چون در معرض رطوبت و هوا قرار نداره کمتر فرسوده میشه ... اما اونجا فاصله حرف اول میزنه که شما فاصلتون خوبه ... پس شما سر خط چک کن ... اگه قطعی داشته همون فصله دم در تا جعبه تقسیم مشکل داره ...نقل قول:
نقل قول:
من هم با Le0nard0 موافقم.مشکل شما از نویز نیست و از isp و یا شاید تنظیمات داخلی مودمت باشه.یکبار مودمتو ریست کن و دوباره کانفیگ کن.چون شما داری میگی گاهی اوقات چراغ لینکت روشنه اما اینترنت نداری.این برمیگرده در درجه اول به سرویس دهنده و بعدش هم به کانفیگ مودم.البته منم بعضی اوقات اینجوری میشم بعد که به پشتیبانی زنگ میزنم میفهمم قطعی سراسری است :n02:
سلام از سر خط امتحان کردم هر کدوم از پارامتر ها 10 تا بهتر میشه snr میشه 23.5 و Line Attenuation هم میشه 51 Attainable Rate هم میشه 7200نقل قول:
سر راه خط تلفن بجز تلفن یه دزدگیر هم هست ممکنه از اون باشه؟ اگر اینطوره ایا راهی هست که دزدگیر رو قطع نکنی و این مقادیر بهتر بشه (چیزی شبیه فیلتری که سر راه تلفن گذاشتم)
با سلام لطفا راهنمایی کنین من سرعت ۲ mg مخابرات گرفتم فاصله تا مخابرات حدود ۳ کیلومتر هست .مودم بردم مخابرات down و up بصورت زیرهست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو خونه فقط در مد G.DMT وصل میشه به صورت زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا باید چیکار کنم باید پورت عوض کنم؟
سلام دوستان همگی خسته نباشید ،
اینترنت من قطعی خیلی زیاد ، بهمراه کاهش سرعت فوق العاده داره . چراغ ADSL مودمم قطع میشه ، بعد معمولاً سریع وصل میشه . وقتی این اتفاق می افته ، سرعت دانلود بشدت افت می کنه . من اینترنت دو مگ مخابرات دارم . دیشب سرعت دانلودم از 230 هم می گذشت ، ولی یهو قطع شد و سرعت دانلود از نصف هم کمتر شد . اینم بگم تازه فهمیدم روی خطم چهار تا شماره هست ، این تاثیری نداره ؟ باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید :
نمیتونی از سر خط واسه مودم سیم چدا بکشی؟نقل قول:
خطت نویزش زیاده . منظورت از اینکه روی خط چهار تا شماه هست اینه که 4 تا گوشی رو خطه؟ برای هر کدوم اسپلیتر جدا گذاشتی؟نقل قول:
از سر خط خونه چک کردی؟ از اونجا هم چک کن تا بشه دقیقتر بررسی کردنقل قول:
سلامنقل قول:
ما تو خونه یدونه تلفن داریم ، پایین خونه هم که مغازست ، سه تا تلفن هست . یعنی چهار تا تلفن با چهار شماره ی متفاوت .
نه دیگه فقط برای خونه اسپلیتر گذاشتم !
بله از سر خط هم چک کردم هینجوریه .snr و مخابرات نباید بیش از این باشهنقل قول:
نه اون خطها نمیتونه باعث نویز بشه . اگر میتونی مودمو ببر سرخط خونه چک کن نتیجه ش رو بگونقل قول: