[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این برنامه کنترل دسته هاست میشه بگید کجا باید کپی بشه چطور باید تنظیم بشه ؟نقل قول:
بچه ها اون برنامه ها رو دادم نصب کردین دیدید تغییر رو یا نه
به نظرم این روش مضخرفیه که اومده توی کریر جدیدا . یعنی نسبت به قبلا خوبه اما چون نقص داره این سیستم استعداد یابیشون بهتره ازش استفاده نکنی . من فقطاسکاتهای اکادمی رو میخرم چون اسکاتهای معمولی واسه نقل و انتقالات خیلی تاثیری ندارن و فقط واسه پیدا کردن بازیکنه که همون هم اشتباه زیاد دارن .نقل قول:
شما بهتره فعلا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی .
حواست باشه اگه موقع شروع کریر پچ مودینگ وی رو نصب کردی باید اطلاعات بازیکنها رو روی FIFA 14 weekly سرچ کنی و اگه بدون پچ مودینگ وی بازی میکنی همون FIFA 14 معمولی رو سرچ کن .
تو این سایت بازیکنهای با پتانسیل بالا رو میتونی پیدا کنی .
بابا یه جا آپلودش کن نمیشه دانلود کردنقل قول:
اگه نمیتونی این ایمیلمه بفرست به ایمیلم
سه تا فایل داره extract کنید بعد کپی کنید تو پوشه game در FIFA 14 بعد فایل x360ce رو اجراش کنید. اون قسمت مربوط به انتخاب دسته هم بزارید روی logitech crodless rumblePad 2 و روی load کلیک کنید بعد مثل تصویر زیر تنظیمش کنید. در آخر هم save کنید.تمام:n05:نقل قول:
آره من نصب کردم عالی شده به نظرم خوده بازی رو هم روون تر میکنه. دمت گرم داداش :n11:نقل قول:
دوستان کسی فایل های گزارشگر عربی واسه 14 سراغ نداره؟ خیلی باحاله:n01:
سلام و ممنون برای جواب شما من اگه 6 یا 7 فصل بازی کنم دیگه این سایتا به دردم نمی خوره نه؟نقل قول:
دیگه تا اون موقع باید تیم youth ات رو جمع کردی باشی . بازیکن هایی که از youth academy میان خیلی بازیکنهای خوبین .نقل قول:
سلام . خواهش میکنم کمک کنید . من با x360ce دسته رو درست کردم آنالوگ سمت راست هم کار میکنه ولی ی ی وقتی دکمه آنالوگ رو روشن میکنم دیگه بازیکنا با چهار جهت اصلی حرکت نمیکنن!!! و با آنالوگ چپ حرکت میکنن ! لطفا یکی بگه باید چی کار کنم
- :n16:
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر(پچ مودینک وی)
کد:
(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)
کد:
(مشکل بیرون پریدن)
کد:
http://s3.picofile.com/file/7984341826/jump_out_FIFA14_M_Pishro_.pdf.html
maa22 جان نمیدونم این pdf رو خودت درست کردی یا نه اما توی این pdf گفته که باید i68 regenerator رو اجرا کنیم و کلی کار اضافه .نقل قول:
در حالی که پچ مودینگ اصلا احتیاجی به i68 reg نداره .
دوستان چرا این بازی مثل هر سال یه نسخه کرک شده توسط یه تیم معروف نداره؟! قفلش سخته؟ الآن بهترین نسخه برای دانلود چیه؟
من این پچ رو نصب کردم
FIFA14MWM090
تابلوها خراب شده (برگشت به همون تابلوهای قبلی و اولیه)، بعضی لباس و اینا رو هم قفلش باز شده بود دوباره بسته شد.
خودشم تو FIFA 14 MWM Selector تو قسمت boot یه دکمه سبز رنگ بزرگی بود اونو زدم الان حجم فیفا شده 14.5 گیگ.
چیکار کنم تابلوها برگرده و چیکار کنم حجم بازی رو کم کنم؟ میشه؟
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
هرچقدر سختی بازی میبری بالاتر بجای اینکه حرفه ای بشن بازیکنا اسکل تر میشن :n21:
این اموزشو یه جایی دیدم گفتم بزارم شاید بدرد بخوره :
سلام ضاهرا FIFA14 با دسته های غیر از Xbox جور نیست و خیلی ها من جمله من با دسته هاش مشکل دارن علی الخصوص آنالوگ سمت راست ترفندهای زیادی تو اینترنت هست که خیلی هاش کار نمیکنه مثالا نرم افزار x360ce وقتی میریزم تو فولدر بازی از بازی میپره بیرون!
درحالی که میشه فایل تنظیم دسته FIFA11 رو بریزی تو محل نصب بازی و دسته هارو تنظیم کنید و فایل مربوط به تنظیماتش رو از Documents بریزی تو پوشه FIFA14 ، تو همون قسمت!!!
آموزش: ابتدا فولدر "Game0" رو بعد از اکسترک کردن بریزید تو پوشه محل نصب بازی (داخل فولدر "Game) بعد داخل فولدر، فایل "fifa11.exe"رو اجرا کنید و دسته هاتونو طبق سلیقه خودتون تنظیم کنید. برید تو "My Document" و فولدر "FIFA 11" رو باز کنید یه فایل به نام "buttonDataSetup" هست که اونو بریزید توی همون فولدر "My Document" ولی این بار "FIFA 14" (یه فایل به همون نام اونجا هست، اگه پیغام داد "Replace" رو بزنید! الان دیگه همه چی درست شده از بازی لذت ببرید در ضمن اگر کار نکرد اسم فولدر "Game0" رو به "Game" تغییر بادید و مراحل بالا رو تکرار کنید! دانلود فایل تنظیم دسته FIFA 11 با حجم 1.1 Mb در لینک زیر:
من core i7 با gtx 560 دارم یعنی عملا نباید هیچ بازی رو کم بیارم اما این پچ ها پدر فیفا رو در میارن و هر چند ثانیه یه بار یک فریم کوچولو میخورند بدون پچ البته بازی عالیه
نمیدونم شما چجوری اینقدر پچ میزنید
کسی هست پچ بزنه ویندوز 8 هم داشته باشه و لگ نزنه؟
فکر کنم این پچ ها فقط با ویندوز 8 مشکل دارند چون سیستم دوستم با ویندوز 7 مشکلی نبود
به نظر میاد پچ های مفیدی باشند چون چهره و پیراهن تیمها رو درست میکنند البته اسم تیمهارو کامل مینویسه که این واقعا مسخرست چون بعضی تیمها اسم طولانی دارند و تو صفحه جا نمیشه!
بله من هم وقتی پچهای گرافیکی میزنم بازی لگ پیدا میکنه و سنگین تر میشه...ویندوز هم 8 است
سلام . آنالوگ سمت چپ رو چجوری فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
دوستان من توی کریر مود همیشه با خستگی بازیکنا مشکل دارم، مثلا یه بازی میکنم بازی بعدی که خیلی مهمه همه اشون خسته میشن
الان هر 3 روز یکبار باید با یک تیم قوی بازی کنم که با این خستگی ها نمیشه
لطفا بگید باید چکار کنم؟ ترینر هم هرچی سرچ کردم یا کار نمیکنه یا ویروس کش باهاش مشکل داره
یه نفر لطف کنه یا یک ترینر خوب قرار بده یا یه راه حلی برای این خستگی ها بده، ممنون
طبیعیه که . مگه تو واقعیت بازیکن ها خسته نمیشن ؟ خوب بازیکنهای ذخیره نباید بازی کنن . اونا واسه همین روزا هستن دیگه .نقل قول:
بعد هم مشکل زمان بندی بازی هاست نه بازیکن ها . میبینی توی دو هفته باید 5 تا بازی انجام بدی . بعد هم با تیم های ضعیف از تیم ذخیره ات استفاده کن دیگه .
خب همین کار رو میکنم از بازیکنای ذخیره استفاده میکنم ولی بعضی وقتها پشت سر هم با تیمهای قوی بازی دارمنقل قول:
مثلا توی دو هفته باید با بایر و بارسلونا (رفت و برگشت بازی کنم) ترینر که کار کنه سراغ ندارید؟
هرچی دانلود میکنم کار نمیکنه
اقا چرا تو فیفا14 وقتی میخوایم یه چهره نصب کنیم ارور دیتابیس میده؟
درود
پچی یا کرکی منتشر نشده که مشکل کارت قرمز کریر مود رو برطرف کنه ؟!
من یک مدت از این تاپیک دور بودم از اخبار عقب موندم :n02:
چرا . کرک ورژن 5 رو بگیر هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
دوستان کسی بازیکن جوون تربیت کرده؟
فیفا 13 من وقتی بازیکن تربیت می کردم بعد 2-3 فصل کریر مود کرش می کرد ، ولی بدون بازیکن جوون تا 10-12 فصل بازی کردم
فیفا 14 هم همین طوریه یا درست شده؟
من الان فصل سومم ولی می ترسم بازیکن جوون کشف کنم اینم کرش کنه :|
با این کرک آخریه بازی واسه من کامل شد و آخرش نشستم بازی کردم.
و به جرات میگم فیفا 13 بهتر بود.
اینجا غیر از تماشگرا و فیس بازیکنا با حرکات فیزیکی بازیکنها پیشرفتی تو بازی ندیدم. که تو این مورد آخری 13 هم اندازه کافی خوب بود و فرسنگها با pes فاصله داره :n08: فرسنگ که چه عرض کنم سالهای نوری!
متاسفانه چمن و خصوصا استادیوم ها در حد شوخی بی مزه اییه ان! تماشگرا هم که میگم بهتر شدن واقعا باز قابل تحمل نیست و مقوایی شکلن و حجم ندارن و به شخصه احساسم به 13 بهتره! استادیومها رو چندتا رو دیدم اصلا با واقعی یکی نیست نمیدونم از کجا آوردنشون. ضمن اینکه انتظار داشتم رو بخش تماشگرا و استادیوم و نورپردازی کار بشه که نه واقعا انگا کلا بیخیال این قسمت شدن و خیلی افت داشته نسبت به 13.
واقعا تو 13 سانتر و هد و گل زدن از این روش به بلوغ رسیده بود! دوباره گند زدن به همه چی! اینا که از کنار میرن و هی سانتر و سانتر و سانتر اعصاب واسه آدم نمیزارن رو دوباره به اینا بها دادن :n14:
13 هم اینطوری بود اولش امیدوارم برگردن به حالت قبل.
بعد یه چیز دیگه که از همه واسه من مهمتره: نمیشه با تیمای درجه 2 برابر تیمهای درجه یک بازی کرد. یعنی امان از یه حرکت صحیح. این دیگه چه طرز فکریه سوار فیفا 14 شده؟؟؟ مساله ایی هم نیست بخواد با آپدیت و ... حل بشه. به نظرم این در حد فاجعه اس. واسه پاسهای ساده میمونی توش ! با ناپولی و تاتنهام زیاد بازی میکنم ولی واقعا تو 14 نمیشه بازی کرد. نصف پاسهامو کات میکنن تیمهای دیگه. تا یووه رو ورداشتم دیدم منم دارم پاسهای حریف رو کات میکنم اوه اوه ! میتونم بعضی وقتها از بازیکناش رد بشم!
راستی اوزیل تو ریال مادرید بود بعد طرف گذاشته بودش چپ! عاقا این اوزیل دیوا نه مان کرد! آخه اوزیل منکر محشر بودن نیستم ولی بخواد هی از زونیگا رد بشه با عقل چه بشری جور در میاد؟ اوزیل کنده و تا بخواد استارت بزنه زونیگا با اون سرعت خارق العاده نصف زمینو رفته! اینو گفتم تا فاجعه تفاوت تیمای a با b دستتون بیاد!
در کلم تصلتی رو که روی بازی تو 13 داشتیم اینجا نداریم و تو 13 بسته به تواناییهامون تو بازی میتونستیم خیلی تغییرات گسترده ایی تو تاکتیک و سبک بازی بدیم ولی اینجا کمتر.
از یه بازی سرعتی با پاسهای کوتاه یا بلند تا یه بازی با میدان داری و آرامش دادن به بازی همه دست خودمون بود ولی 14 این ویژگی رو کمتر داره( این یه مورد رو شاید بشه بازی بیشتر درست کرد ولی یادمه کلا چند بار با 13 بازی کردم بودم این ویژگی رو تو شریانام احساس کرده بودم!)
خلاصه بازی کردن با فیفا 14 احساس میکنم وقت کشیه و در توصیف pes 14 بگم خودکشیه!
ببخشید این pes رو هی وسط میکشم و زیاد ربطی به اینجا نداره ولی :n08: :42: چی بود آخه ؟ :n08:
دوستان این 14 آپدیت ماژوری نداره بازی رو تغییر داده باشه؟
میشه بفرمایید کدوم نسخه رو دانلود کردید؟ کرک 5 هم لینک میدید؟
البته بگم که کم کم با بازی کردن قلق بازی دستت میاد و میتونی cpu رو راحت شکست بدی . حتی توی لجندری .نقل قول:
اما به شدت 13 سرتر بود از این نسخه . واسه من یکی 13 یه نسخه کامل بود و جوری نبود که توی 13 بگم کاش مثلا اینجاش اینجوری باشه یا اونجوری . چیزی کم نداشت . EA باید همون رو فقط ارتقا میداد نه اینکه یه سری مزیت ها رو برداره ازش .
همونطور که گفتم با بازی میشه کنار اومد وقتی زیاد بازی کنی . مخصوصا بعد از اپدیت ها . اما واقعا اون نکته ای که گفتی رو نمیشه کاریش کرد .
توی 14 مجبور میشی به سمت یه نوع تاکتیک متمایل بشی . توی 13 زدن اکثر گل ها بسته به مهارت و تاکتیک بازیکن فرق داشت .
یکی مهارت توی دریبل و بازی سرعتی داشت . یکی پاس کاری و تیکی تاکا کار میکرد . یکی تا توپ رو میگرفت پاس بلند میداد واسه مهاجمش . یکی زیاد سانتر میکرد و ...
اما توی 14 یکی دو روش چون بیشتر از همه کاربرد دارن واسه همین متمایل میشیم به استفاده از اون روش ها .
نکته ای که بیش از همه روی اعصابه حفظ توپه که مدافعین حریف خیلی ریلکس بازی میکنن و به راحتی میشه توپشون رو گرفت که بازی رو واسه من بی مزه میکنه . از اون طرف دروازه بان هاشون که همگی واکاشی زوما . با یه حرکتی توپ ها رو میگیرن که نگو . توی یه بازی میبینی 20 تا موقعیت یا شوت به دروازه دارم که فقط یکیش گل شده د حریف همون یکیش رو هم میبینی گل میکنه .
ولی این اسلایدر ها خیلی توی بهتر شدن بازی کمک کرده . دمش گرم . دفاع خیلی هوشمندانه تر عمل میکنه . حتما تنظیمشون کنین .
بهترین فیفایی هست که تا به حال تجربه کردم این بازی ته ته تهشه دی:
بی تعارف معتاد بازی شدم ضربات آزاد خیلی باحال شده فقط ایکاش یه راهی بیاد بشه توی ایکس باکس بتونم بدون نیاز به لایو اون حالت ویرایش پرو رو آنلاک کنم بتونم اکامپلیشمنت های دفاعی و دروازبانی رو هم آنلاک کنم
فکر نمیکنم بیاد . واقعا بدون اونا نمیشه پرو رو یک complete کرد . خوبیش اینه که بر عکس کریر یه بار مصرف نیست و واسه هر پرویی که شروع میکنی اون چیزایی که خریدی اعمال میشه.نقل قول:
کاملا با همه حرفاتون موافقم. من که قبل از اینکه ۱۴ بیاد میگفتم دیگه چیکار میخوان بکنن الا اینکه یه مقداری به ورزشگاه برسن ؟ که اونم همچی لازم نیست! ولی دیدم چیکار کردن !نقل قول:
تاکتیکارو که کامل گفتید.
منو سانتر بازیای بازی روانی میکنه. طرف هیچی بلد نیس با یه سانتر از من جلوه :-( سری قبل قلق خاصی میخواست و تو هر حالت و شرایطی نمیشد سانتر خوب بکشی رو دروازه. الان همه بازیکنا با پشت پا توپ رو میندازن رو سر مهاجم! البته این مورد رو ۱۳ هم بعد اپدیتا حل کرد و امیدوارم اینبارم درست بشه.
در کل من نظرم اینه قبل از اینکه یه اپدیت بزرگ نگیرن نباید نسخه قبلی رو ول کنی.
دفاع رو واقعا اینطوریه. هر دو نکته رو موافقم.
واسه شمام فاصله تیمها انقد غیر قابل تحمله؟؟؟
سلام
بالاخره نسخه RELOADED نیومد ؟؟؟
نسخه 3DM ارزش دانلود داره ؟؟؟ حجمش 7 گیگه
راجع به اپدیت جالبه که همیشه بازی تا موقع زمستون اشکالات زیادی دارهنقل قول:
اما توی 13 بعد از اپدیت زمستون که اومد بازی کلا فرق کرد و گیم پلی عالی شد . شاید الان کسایی که بین 13 و 14 میگن 14 بهتره فقط با نسخه اولیه یا همون کرکی 13 مقایسه میکنن در حالی که گیم پلی 13 بعد از اپدیت زمستون خیلی بهتر شد . مخصوصا اینکه بازی روون تر بود در حالی که خیلی ها فکر کنم منظورشون فیفا 13 اولیه بوده که میگفتن 4 از 13 روون تره . اما 13 بعد از اپدیت واقعا روون شده بود و عالی .
در ضمن در مورد فاصله تیم ها واسه منم اولش اینطوری بود و وقتی زیاد بازی کنی اونوقت برعکس فکر میکنی . یعنی به نظرت میاد که فاصله تیم ها خیلی خیلی کمه . جوری که میشه با تیم های ساده جلوی تیم های قوی خوب بازی کرد .
سلام دوستان
فیفا رو از چه سایتی دانلود کنم که بدون اشکال باشه ؟
دوستان کسی هست بدونه چه جوری میشه دکمه های دسته بازی رو توی نسخه pc عوض کرد آخه ماله خودش خیلی سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مودینگ وی 1.0.0 و 1.0.1 هم اومد .
این پچهای جدید مودینگوی چهره های جدید هم به بازی اضافه میکنن؟من یکیشونو دان کردم فقط نقل و انتقالات و اسکوربورد داشت
دوستان مشکل افت فریم تو این کرک و اپدیت 5 حل شده یا نه؟