نقل قول:
شما خودتون دختر هستید ؟
آذربایجانی ، شمالی چیزی هستید ؟ :n16:
Printable View
نقل قول:
شما خودتون دختر هستید ؟
آذربایجانی ، شمالی چیزی هستید ؟ :n16:
طوری حرف زدیم فکر کردین دخترم! نه برادر منم یکی مثل شما!:n39:نقل قول:
بله حدستون درسته اذربایجانی هستیم در خدمتیم:n18:
اینایی که میگن حقوق و اینا مهم نیس فازشون چیه خدا وکیلی :n13: با نون خشک که قرار نیست زندگی کنه یه اجازه خونه قیمت گوشت و میوه بگیر هم ۲ بار نمیخوای دست خانومتو بگیری ببری بیرون :n13: خرج داره خوب زندگی اینم یه واقعیتیه جدا از توقعات بالای بعضیا
ما در شرایطی زندگی میکنیم که هر لحظه ممکنه از کارمون اخراج شیم وضعیت اقتصادی اصلا خوبی نداریم این شرایط نمیشه اوکی دونست بگی مهم نیست.نه اتفاقا مهمه
شما درد ۴ تا خونواده که چند ماهه گوشت نخوردن برو بشنو بعد بگو حقوق مهم نیست فلان مهم نیست
ما خودمون تولیدی مصالح ساختمون داریم دارم میبینم وضعیت کارخونجات رو که ماه ها حقوق کارگراشون نمیدن.این چیزی که من دارم با چشمم میبینم.حالا فکر کن یه زندگی با حداقل ها تشکیل بشه و حقوق نگیری با بندازنت بیرون اون موقع است که مشکلات شدیدی به وجود میاد تو خونواده:n22:
اینو دارم برای کسایی میگم که میخوان ازدواج کنن و نمیتونن.خیلیا دیدم ولی هرچی سبک سنگین میکنن میترسن واقعا زیر باز ازدواج برن.خوب شوخی هم نیست از همون اولش پر خرجه و بعدشم ... .
لعنت بشه باعث بانی این وضع
یه نمونش همین وام ازدواج چقدر مردم اذییت میکنن تا بدن از اونور میبینم طرف وام گنده از بانک واست جور میکنه پولشو میگیره ازت.اشکال داره یه جای کار
خوب جالبیش اینجاست خود سینمای ایران فیلمای ایرانی دقیقا داره تبلیغ یه زندگی مرفح میکنه که از همون اول زندگی همه جوره یه راست میرن تو قصر زندگی میکنن!!نقل قول:
دقیقانقل قول:
به خاطر همینم رو دو مساله تاکید دارم
اولا اونایی که میگن برین با نون خشک هم میشه مطمین باشین وضعشون توپپه و برای این مساله هم زحمت زیادی نکشیدن چون در غیر این صورت اینطور نمیگفتن البته گناهی ندارن چون نیفتادن نمیدونن
یا هم افراد چسبیده به بدنه سیستمند که دوس دارن یه جور تبلیغات بکنن در جهت اونهاست حتی اگر چسبیده نباشن
هر کس قبول نکنه این مشکل ریشه ایه و عامل بدبختی هم همه میدونن دیگه چیه
انکارش میشه تعصب
حقیقت واضحه
جدا؟؟نقل قول:
خیلی وقته کلا تی وی خاموشه
اخرین فیلم ایرانیکه دیدم سگ کشی بود!!
اره دیگه.فیلما شیک پیک میسازن مردم خوششون بیاد دیگهنقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
گويي كه افرادي كه آي كيو بالا تري دارن، در انتخاب زوج بيشتر تامل ميكنن.
لابد آي كيو جوان ها بالا رفته
آقای دکتر من نمیخواستم حقیقت رو بگم گفتم ناراحت میشید ولی دیگه مجبورم بگم.نقل قول:
شما دکترید هر بیمار 50 تومن ویزیت میگیرید کم کمش روزی 20 تا مریض میبینید. میشه چه قد؟1 میلیون تومان در روز...شما ماهی 30 میلیون تومان در میارید. انوقت به ما میگید برید با ماهی 1 تومن ازدواج کنید؟
واسه اینه که میگم از شما بعیده
ویزیت پزشک عمومی دولتی که 11 و خصوصی 22 تومنهنقل قول:
من اگه درامدم ماهی 30 تومنه نصفشو میدم به شما!
30 تومن مال فوق تخصص ها هست اونم اگه ماهانه بدن!
بگذریم من خودم بعنوان پزشک خانواده شهرهی درامد حدود 5 دارم
در ثانی من حقیقت رو گفتم،اینهمه ازدواج در کشور انجام میشه،همه مربوط به پولدارهاست
من با این افراد کم درامد ارتباط دارم،هر روز مراجعه کننده هام هستند،اغلب کارمند و کارگر ساختمانی هستند نهایت درامدشون ٢ مسلیون در ماهه،اما خانواده دارن
پس میشه با حقوق کارگری و کارمندی ازدواج کرد!
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
شدنش که میشه
اتفاقا خود ما ها هم بچه ها همون خانواده های کارمندی و کارگری با حقوق زیر 2 هستیم
و چون دیدیم چطوری بزرگ شدیم نمیخوایم با شرایط مشابه تشکیل خانواده بدیم!
اونم متاسفانه تو مملکتی که آینده روشنی نداره و شرایط روز به روز بدتر میشه نه بهتر
بله میشه با حقوق 2 میلیون ازدواج کرد.میشه تولید مثل هم کرد.اما میشه با حقوق 2 میلیون سرپرست خانواده شب با آرامش سرشو روی بالشت بزاره؟ میتونه پاسخگوی نیازهای روزافزون فرزنداش باشه؟نقل قول:
چرا نشه؟مگه تا الان کیا هستن که ازدواج میکنن؟کیا بچه دار میشن؟نقل قول:
جوری که شما میگین طبقه متوسط و طبقه ضعیف اصلا نباید ازدواج کنن و بچه دار بشن
ازدواج فقط برای شرمایه دارها و درامد های بالا هست!در صورتی که حقیقتی که اتفاق میافته چیز دیگری هست
یه مشکل بزرگ این هست که عزیزان فکر میکنن باید درامد کارمندیشون بشه درامد مدیر عامل تا ازدواج کنن
اما مگه زندگی رو از پایین نمیسازن؟
طبقه متوسط تا بحال چطور زندگی رو گذرونده که جمعیتش همیشه بیشتر بوده؟
بحثم این نیس پول ضامن ازدواج موفق هست یا نه بحث اینه چرا به جای اینکه ریشه ای فکر کنیم اومدیم خودمون رو اینجا درگیر کردیم که میشه یا نمیشه!!نقل قول:
مملکت روز ب روز بدتر میشه و گند کاریا بیشتر. اونایی که این رو به خاطر تعصب قبول ندارن و میگن میشه میشه علتش معلومه برا چی میگن:)
خواسته ها روشنه و یه عده نااگاه از جامعه هیزم میزارن رو اتیشی که درست شده
به جای اینکه بیان بگن مملکت به گند کشیده شده و بیکاری فحشا بیداد میکنه و مشکل رو ریشه ای باید حل کنیم میگن نه مشکلی نیس شما فقط حرکت کن!
بعد یه عده معلوم الحال میان میگن میشه چیزی نیس افرین برو جلو
حقیقت واضحه
ای کیو نسبت معکوس با درامد داره!نقل قول:
نقل قول:
الان ماهی 2 میلیون طبقه متوسط حساب میشه ؟
الان کسی بخواد جزو طبقه متوسط حساب بشه باید ماهی حداقل هفت یا هشت در بیاره
به عبارت ساده تر شما دارید در مورد چیزی که دیگه وجود نداره صحبت میکنید
متوسط درامد در کشور چقدر هست؟نقل قول:
این کسایی که شما میبینین تشکیل خانواده دارن درامد های 7-8 میلیونی دارن؟
سوال من از شما این هست که ایا در دهه اخیر و هم اکنون خانواده ها با درامد کارگری و کارمندی تشکیل نمیشه؟
شوال من این هست،پس کسانی که دارند ازدواج میکنند چه کسانی هستند؟
اگر میگیم میشه ازدواج کرد و ترویج به ازدواج میکنیم بعلت اعتقاد دین مبین اسلام به ازدواج و اطاعت از فرمان رهبری هستنقل قول:
اگر تشویق به ازدواج صورت میگیره،منفعت شخصی نداریم،پیروی از سیاست های کلی خانواده رهبری هست که سال گذشته ابلاغ فرمودند
من دوس ندارم با افرادی مثل شما که هدفتون از بودن در این سایته جر و بحث کنم حتی به بلک لیست خیلیا هم اضافه شدین. در ضمن این بار باز هم شما میخواین انگار شروع کنین مثل دفعه های پیش پس بهتره خودتون باشین و الکی اینجا برای اینکه بخواین حرفتون رو با زور پیش ببرین دیگران رو دست مایه قرار ندین. اون زمون گذشته اقای دکتر!!نقل قول:
الکی هم پشت دیگران قایم نشین. خودتون نظری ندارین دیگری رو وارد نکنین. فکر میکنین با این حرفتون همه چی حل میشه و کسی کاری با شما نداره! برید مملکتتون رو درست کنید این همه فحشا بیکاری کم درامدی (3 میلیون تومان خط فقر در تهران) دزدی چاقو کشی رانت خواری نزول خوری مهریه های بالا صیغه های انچنانی وثیقه های 50 میلیاردی. تازگیا هم که بمب گذاری و تیراندازی در مترو و ... خیلیاش رو نگفتم تا فردا امپول بی حسی نزنین بهم:)
جوابتون رو دوستان دادند البته بالا بهتره به جای طفره رفتن پاسخگو باشید. خودتون حتما بهتر از میدونید که مشکل ریشه ایه این وضع ازدواج از کجا نشات گرفته!
خود امام ها چه جوری هر کدوم 10 تا زن داشتند؟ به خاطر اینکه خلیفه بودن..یعنی میلیاردر بودن...قدرتمند بودن...نقل قول:
روایت هست میگن امام صادق یه روز تو کوچه داشته راه میرفته یه خانومی بهش میگه سلام آقا حالتون خوبه؟..امام صادق میگه سلام ببخشید شما نشناختم؟! میگه ای بابا یادت رفت؟ منو 2 هفته پیش صیغه کردی!!!
اینقدر امام ها زن داشتند که یادشون میرفت کی به کیه ....
انوقت شما به ما میگی برید با ماهی 1 تومن زن بگیرید و زندگی کنید...
آقای دکتر تروخدا نگید از شما بعیده :n40:
3 میلیون تومان خط فقر. این رو خودشون هم گفتن در تهران. این واضحه البته لازم نیس تایید کنن خودشوننقل قول:
ببینید حرفاتون عین حقیقت هست و تعداد افرادی که موافق با شما و مخالف حرف یه عده معلوم الحال هستن از تشکراتی که کردن معلوم میشه
خودتون رو خسته نکنید !
حق با شماست
هان .....نقل قول:
جسارتاً قربان شما که مشرف به دین مبین اسلام شدین همچنین مطیع ، فرمان بردار و حلقه به گوش مقام عظمای ولایت هسنین
از شما بعید هست در امضا شخصی خودتون جلمه ای از فردی ملعون و ملحد قرار دهید
تعدادی از گفته های این ملعونِ ملحد مارک تواین Mark Twain :
نقل قول:
ایمان یعنی اعتقاد داشتن به چیزی که میدانیم درست نیست.
فرد را برای چیزی که به آن اعتقاد دارد به کلیسا راه می دهند ،
ولی برای چیزی که می فهمد از آنجا اخراج می کنند.
چیزی كه مرا آزار میدهد قسمتهایی از انجیل نیست كه متوجه نمیشوم بلكه قسمتهایی از آن است كه متوجه میشوم .
قبل از اینکه براى آمدن باران به درگاه خدا نماز بیاورى، بهتر است برنامه هواشناسى را نگاه کنى.
شما از کجا میدونین من تو بلک لیست بقیه هستمنقل قول:
لطفا مدرک بیارین
با گفتن برچسب هایی مثل معلوم الحال و ... نمیتونین دیگران رو به سکوت وادار کنین
به هرحال ترویج ازدواج هدف دینی و انقلابی ماست و به فرمان رهبر هستیم
اگر شما با ترویج ازدواج و پیروی از سیاست رهبری دارید بفرمایید تا تکلیف ما روشن بشه
اولا هیچ کدوم از ائمه بجز امام علی (ع) خلیفه نبود،که اون بنده خدا هم غذاش نان جو و نمک بود و چاه میکند پول در میاورد!نقل قول:
این روایتتون رو هم از یه منبع معتبر دینی بیارین ببینیم اصلا صحیح هست یا نه
اما با ازدواج یا هرچیز دیگه ای مشکل دارین اما لطفا به ائمه و معصومین تهمت نزنین و مسخره اشون نکنین
دوست عزیز خودت رو خسته نکن همه چی واضحهنقل قول:
اون امضا رو من گذاشته بودم ازقای تواین، که کپی کردن و شاید من مرجع تقلید بودم!
مجبور شدم امضام رو عوض کنم!
دکتر جون داری ترول بازی در میاری سر به سر ما بزاری ؟
برو خدا روزیت رو جای دیگه حواله بده الکی خودت رو اذیت نکننقل قول:
فقط اندکی صبر کن ببین چی خواهد شد.
چون خودشون توان پاسخ دادن ندارن متاسفانه دیگران رو دست مایه خودش قرار میدن متاسفانه حتی در مورد ازدواجنقل قول:
و وقتی میبینند حقیقت چشمشون رو کور کرده متاسفانه فکر میکنن چکار کنن تا مردم رو اروم کنن تا گندکاری هایی که اینها بر سر ازدواج جوانان اوردن رو حداقل نزارن علنی بشه بهترین راه رو اوردن نمونه ای میبینن که بالاتر دیدید
البته من حدس میزدم این رو که خب شما به زیبایی و ریزه کاری کار رو تموم کردید.
البته حدس دیگری که من میزنم ایشون در واقع مثل شما فکر میکنه و میخواد با این کار توجهات رو جلب کنه:)
اشکال داره که هم مسلمان بود و پیرو رهبر و انقلاب و هم از حکمت دیگران استفاده کرد؟نقل قول:
شاید شما تصور خاصی از مسلمانی داشته باشید اما اسلام با فکر و فلسفه و حکمت مخالف نیست
سخن بزرگان کپی رایت ندارد و برای همه و هر زمانی هست،شما اگر مشکلی با امضای من دارید به مدیر انجمن شکایت کنیدنقل قول:
ترول؟تهمت؟نقل قول:
حرف نزنیم دیگه؟
عقیده کسی رو قبول ندارین قرار نیست بهش تهمت بزنین و برچشب بچسبونین
نقل قول:
من تهمت زدم ؟ :n41:
شما صاف و ساده بگیننقل قول:
چه مشکلی با ترویج ازدواج و اسان گرفتن ازدواج دارین؟
آیا اگر من اعتقاد به ازدواج اسان داشته باشم خلاف میکنم؟اگر راه و روش پیامبر که اسان گرفتن ازدواج و واسطه ازدواج هست رئ رئش بزارم مشکلی هست؟
اگر بخواهم سیاست های خانواده رهبر رو عملی کنم اشتباه میکنم؟
لطفا بفرمایید مشکل اینها چیست؟
شما با شخص من مشکل دارید اما ایا اموزه های پیامبر که ازدواج اسان هست هم ایراد دارد؟
اره قبلا دیدیم کپی رایت رو! وقتی اصلا نمیداستید تواین کی هست و رفتید تحقیق کردید در موردش و عین اون جمله ای که گذاشته بودم رو قرار دادید در امضاتون. البته من خود جزو بزرگان هستم نگران نباش.نقل قول:
شما عقیده ای ندارید تعصب دارید و این رو بارها اثبات کردید . فقط امیدوارم این تعصب از روی نااگاهی باشه.
کلا این امضای من و قضیه بن شدن قبلیتون خیلی برای شما سنگین بوده که هر بار بحثی میشه به امضا گیر میدین!نقل قول:
من که نمیتونم سخن ایشون رو عوض کنم و قرار بدم!عجب حرفی میزنین
شما از کجا میدونستین من نمیدونم کی هستن؟
برای خودتان میبرید و میدوزین
من رو به تعصب متهم میکنین؟
اعتقاد به ازدواج و خانواده که از اموزه های اسلام هست بنظر شما تعصب هست؟
مسلمان بودن بعلت ناگاهی هست؟
اینجا قرار هست راجع به ازدواج حرف بزنیم
این همه خشونت در کلام و تهمت زدن و برچشب زدن از چیست؟چه کسی تعصب دارد؟
چرا بجای صحبت و بحث ،طرف مقابل رو غرض داشتن،تعصب و .... متهم میکنین
پس با این حساب میتوان گفت شما بطور همزمان هم پیرو رهبر هستید ، هم پیرو یک کافر :n36:نقل قول:
شما به امضایی که من گزاشتن بودم تازه یادتان افتاد و گفتید بزار منم بزار. بلد بودید همان اول قرار میدادید اگر خود میدانستید میزاشتید! هر چند من شدیدا به امضاتون عقیده دآرم ولی شما همینطوری فک کنم کپی کردید:)نقل قول:
خودتان رو هم پشت لوای اسلام هم قرار ندید برا توجیه اشتباهاتتون
گفتم دوستان جوابتان را دادند
بنابراین بحث نکنم بهتره
من کاملا موافقم...بهترین راه و روش برای ازدواج راه و روش پیامبران استنقل قول:
اصلا بحث مالی هم وجود نداشته باشه من حاضر نیستم یه نفر دیگه رو اسیر این دنیا بکنم که از فرق سر تا نوک انگشت پاش خشونت و تضاد و تزاحم و بی عدالتی و بدبختی و بیچارگیه . مولتی میلیاردر هم باشم از این کارا نمیکنم
توجیه اشتباه؟کدوم اشتباه؟نقل قول:
اینکه میگم ازدواج اسان گرفته بشه اشتباه هست؟
من پشت چیزی قایم نشدم! دین من اسلام هست
فکر نکنم مشکلی باشه که در مورد اموزه هاش حرف بزنم
من مشکلی در بحث نمیبینم اما نمیدونم چرا تمام صحبت شما ،شخص من رو هدف قرار داره؟
اگر میگم ازدواج اسان گرفته بشه حرف اسلام هست حالا شما میخواین راجع بهش بحث کنیم
نیاز نیست انواع تهمت ها رو بمن بزنین
به هرحال همگی شاهد بحث هستند شاید مخالف ازدواج باشن اما در مورد تهمت ها قضاوت میکنند
در مورد امضا هم یکبار برای همیشه با مدیر انجمن تکلیف رو مشخص کنید
نیاز نیست هر بحثی که من و شما درش شرکت میکنیم با بهانه گیری های شما در مورد امضا باشه!
این تهمت ها چه ربطی به بحث اینجا داره؟نقل قول:
چرا هروقت کسی طرف دار چیزی هست باید به پول گرفتن متهم بشه؟
یعنی انسان ها نباید عقیده داشته باشند؟
خوب هست اگه شما مخالف ازدواجی بگم از کشی پول میگیری این حرفازو میزنی
اخه چرا تهمت؟چرا برچسب زدن؟
چرا وقتی منطقتون کم میاره فوری میگین پول میگیری؟
خجالت بکشین
راجع به شغل من هک حق اظهار نظر ندارین،جایگاه خودتون رو بدونین
ببخشید :n40:نقل قول:
با تکیه ب دین و خدا و پیغمبر نمیشه ازدواج کرد
مطیع دستور هیچ کسی هم نباید باشیم
تفکرات سنتی ومسخره
ازدواج پول میخواد (۳ تومن درامد یعنی بخور و نمیر یعنی خرج اجاره خونه و خورد و خوراک)
ازدواج اخلاق خوب میخواد ک ۹۰ درصد ندارن
ازدواج احتمالن تولید نسل رو هم ب همراه داره ک مزخرفترین کار ممکنه دلیلی نمی بینم کسی رو به این دنیا ب گه کشیده شده بیارم