سلام
من ST30-m دارم دوتا کلیپ 3D دانلود کردم و لپ تاپ رو هم با HDMI ورژن 1.4 وصل می کنم به تلوزیون دکمه 3D رو هم می زنم، عینک رو هم شارژ کردم روشن می کنم اما تصویرم 3D نمی شه:41:
مشکل از چیه؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
من ST30-m دارم دوتا کلیپ 3D دانلود کردم و لپ تاپ رو هم با HDMI ورژن 1.4 وصل می کنم به تلوزیون دکمه 3D رو هم می زنم، عینک رو هم شارژ کردم روشن می کنم اما تصویرم 3D نمی شه:41:
مشکل از چیه؟؟؟؟؟
کسی از این مدل TX-P46GW30 پاناسونیک اطلاعی داره که اینجاها هستش یا نه؟ اگه هستش قیمت چنده؟ neoplasma هستش ولی 3D نیستش! تو سایت ترکیه زده 2507لیر نقدی. به پول ما در حدود 1700 - 1800 میشه.
همراش یه پایه دیواری به مبلغ ۵۰ هزار تومان و یه کابل HDMI هزار25 تومانی هم میده با ۲ سال گارانتی پاناسونیک! نه با ... بانیان.
[HTML]http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p46gw30-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,24831.html[/HTML]
دوستای عزیز ، مدل Vt20 با VT30, ST30 چقدر فرق داره ؟
دشمنتون شرمندهنقل قول:
تنظیمات مشابه هستن وشما می تونید از تنظیماتی که تو اینترنت برای سایز دیگر از مدل مشابه ذکر شده استفاده کنیدولی همان طور که قبلا گفتم هر دستگاه تولید شده با دستگاه دیگر حتی در همون خط تولید و برای همون کشور دقیقا عین هم نیستند و تفاوت های خیلی جزیی هست , این تفاوت ها در پنل مشابه ولی سری های کشور های مختلف کمی بیشتر هم می شه یعنی اینکه با تغییر تنظیمات تی وی خودتون براساس مقادیر این سایت ها شاید بتونیدکمی تصویرو بهتر کنید ولی مطمئننا این تنظیم بهترین تنظیم ممکن نخواهد بود . تنها راه برای گرفتن بهترین تصویر از هر تی وی اینه که به توسط یک کالیبراتور مسلط با تجهیزات حرفه ای کالیبره بشه که متاسفانه در ایران فعلا مقدور نیست .
در ضمن خیلی نگران این تنظیمات نباشید تصویر vt30 با همون preset های کارخونه آنقدر خوب هست که خیلی افراد نیازی به تغییر آن ندارند
این مدل در ایران موجود نیست.نقل قول:
به ترتیب کیفیت :نقل قول:
vt30
vt20
st30
اینکه چقدر با هم فرق میکنن بستگی به دید اشخاص داره بعضی ها حساس ترند و کمی افزایش کیفیت تصویر براشون خیلی مهمه و بعضی ها هم چندان حساس نیستند . فقط یک مورد اینکه اگر میخواهید از تی وی تو محیط پر نور استفاده کنید vt20 به خوبی اون 2 مدل دیگر نیست و تصویرش تو نور زیادافت می کنه .
جالبه که تو ترکیه دیزاین VT30 رو گذاشتن رو مدل GT30 .
من چند تا ویدیو هم از این نمونه GT30 تو کامپیوترم هست. دیزاینش دقیقا VT30 هست.کد:http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-viera-tx-p42gt30-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,21661.html
واقعا پاناسونیک عجب مسخره بازی هایی در میاره.
نقل قول:
این مدل G30 هست اشتباهی نوشته GW30 و برای اروپا تولید میشه. تنظیمات گسترده تصویرهم داره. باید دسترسی داشته باشید به ترکیه یا کشورهای اروپایی دیگه تا بتونید تهیه کنید.
کد:http://myup.ir/images/36406608209100527275.jpg
نقل قول:
اوون دوستمون راهنماییت کرد ، البته شما با موود استاندارد هم کار کنی خوبه و نیازی به موود THX نیست ، ولی فراموش نکن که زمانی که از مووده Standard استفاده میکنی تمام تنظیمات باید زیر 50 Set بشه و حتی 45 . و اینکه اصلا با موود Dynamic کاری نداشته باش تا 100 ساعتت تموشه .
دوستان لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سپاس
از خود usb تلویزیون میتونی برای پخش 3d استفاده کنی.ضمنا کارت گرفیکت چه مدلیه؟نقل قول:
یه خبر خوب، طبق آخرین تحقیقات بنده از چند نمایندگی معتبر پاناسونیک، به احتمال خیلی زیاد مدل 42VT30 اواخر هفته آینده وارد بازار ایران خواهد شد، به نظر من تا زوده متن تهیه شده برای پاناسونیک را برای شرکت ارسال کنید تا تغییرات لازم در این سری از تلویزیونها اعمال بشه.
سلامنقل قول:
این کلیپ های 3D من MKV هستن و TV اونا رو نمی خونه
گرافیک لپ تاپم ATI 5730 هست
سپاس
یعنی چی نمیخونه من تا الان 5 تا فیلم mkv از تو usb تی وی دیدم.چند تا mkv معمولی رو امتحان کن
در مورد ati هم من متا سفانه ازش 3d نگرفتم ولی nvidia رو تونستم بگیرم
تمام تلويزيون هاي پلاسما اينطوريين كه ١٠٠ ساعت اول إز ديناميك استفاده نكرد و .... واسه جا موندن تصوير رو صفه يا پاناسونيك ها اينطورين چون vt20 هم همينطوري بود أيا اين يه ايراده يا واسه پلاسماها عادي
نه این ربطی به پاناسونیک نداره و مربوط به تکنولوزی پلاسما هستش . با گذشت زمان وافزایش ساعت کارکرد تلویزیون ریسک جا موندن تصویر کمتر می شه و یک جورایی برعکس LED/LCD ها که با گذشت زمان و افزایش ساعت کارکردشون ریسک خرابی اونا بالاتر می رهنقل قول:
ST30 هر نوع فایل MKV رو پخش نمی کنه. هر فایلی که پسوندش MKV هست قابل پخش نیست. باید کدک صدا و تصویرش این باشه :نقل قول:
MKV files : Video codec H.264 | Audio codec MP3/AC-3/LPCM
شما از تو نرم افزار KM Player پخشش کن و رایت کلیک کن روش و گزینه Media Info رو انتخاب کن. ببین مشخصاتش مطابقت داره.
اگه متفاوت بود با نرم افزار حرفه ای Super Converter می تونی کدک صدا و تصویر رو تغییر بدی.
مگه میشه آورد؟ گمرک اینا گیر نمیدن؟ اطلاع دقیق دارید؟ از تبریز ترکیه رفتن راحت تر از بانه رفتنه :27: واسه من شفافیت تصویر مهم تر از 3D و دیگر امکانات جانبی هستش.. قیمتش خیلی مناسبهنقل قول:
خوش خبرباشی جوون.نقل قول:
کدوم شهر آمارگرفتی؟
زیادی ذوق زده شدم:8: اگه میشه بیشتر اطلاعات بذار. اهواز که فقط 1نمایندگی st30 اورده وبس!نقل قول:
این مشخصات کلیپ های منهنقل قول:
Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 25.00fps [Video]
Audio: MPEG Audio 48000Hz stereo [Audio]
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 25.00fps [Video]
Audio: FLAC 48000Hz 6ch 4608kbps [Audio]
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 23.98fps [Video]
Audio: FLAC 48000Hz stereo 1536kbps [Audio]
من فکر کنم مشکل از صدا هست یک بار تبدیل کنید و کدک صدا را تغییر بدهیدنقل قول:
یک چیزی که توی دفترچه VT30 دیدم:
محتوای مخفی: Models
نوشته بود کیبرد یو اس بی و گیم کنترلر را می شود وصل کرد که به جای کنترل کار کنند البته نوشته بود برای اطلاعات بیشتر به قسمت ساپورت پاناسونیک برید که من چیزی پیدا نکردم
تو این مشخصات فقط Audio مشکل داره. ولی خب حداقل تصویرش رو TV باید نشون میداد. Codec صدا رو تغییر بدید و با فلش تست کنید ببینید چی میشه.
داداش اگه تلویزیون شما مدلی غیر از R هست میتونی آپدیتش کنی ممکنه مشکلش حل بشه.من که نگاه میکردم آپدیتهای جدید اکثرا بابت حل مشکل مدیا پلیر ارایه شدن فقط دقت کن فایل مربوط یه تی وی خودت رو دانلود کنی که خدای ناکرده مشکلی برای پنلت پیش نیاد.
کد:http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/me.html
این تنظیمات تو مدل خاور میانه ای st30 هم حذف شده یا فقط سفارش ایران این طوریه؟ تو m این تنظیمات هست؟
یه سوال دیگه
کسی از قیمت vt30 تو بانه خبر داره چنده؟
بانه vt30 نیست ولی بندر گناوه 50اینجش 2750 میدند
پس 42 vt30 هیچ جا گیر نمیاد .
تهران، جمهورینقل قول:
نه به هیچ وجع داخل ایران vt3042 اینجش نیست
دوستمون هم که گفته نیست. قراره 2هفته دیگه بیاد.نقل قول:
دوستمون هم که گفته نیست. قراره 2هفته دیگه بیاد.نقل قول:
شما که اینقدر خبر داری لطف کن خبر 50vt30 و حدود قیمت 42 و 50 رو هم بگید.نقل قول:
ممنون
سلام دوستان
من امروز عصر رفتم 42 st30 رو گرفتم سری r با گارانتی و همونجور که میدونید با دو تا عینک و 1860 قیمتش شد
کارت جایزه هم 50 تومن شد بعد گفتم اینا همش 50 هست داشت بلف میزد که بقیه کارت جایزه ها رو تو کشوش دیدم ازشش گرفتم همش 50 بود فقط دو سه تا 75 و نهایت 100 توش بود . من کرمانم فکر کنم این جایزه های پنجاهی رو دسته میکنن میفرستن برا شهرستانیها که مظلوم ترن . چون بعدش یکی دیگه هم اومد گرفت اونم جایزش 50 شد .
دوستان توصیه خاصی ندارین این اولش بهم کنین ؟ اگه نکته ای هست بهم بگین ممنون میشم .
تنظیماتش رو هم فعلا گفتم تا 100 ساعت اولش بره گذاشتم رو 30 ...
کابل hdmi رسیورم هم گم کردم باید بگردم پیداش کنم فکر کنم بخاطر نبودش هست که الان تصویر چندان با کیفیتی نداره . یعنی به قول یکی از دوستان تصویرش مرده هست .
رسیورم هم dream world هست .
درسته به منم گفتن قراره بیاد، اگه کسی واقعا علاقه منده این مدل را بگیره برای اینکه تبلیغ نشه لطف کنه و به من پیام خصوصی بزنه تا هروقت متوجه شدم که وارد شده سریعا آدرس و شماره تلفن مغازه طرف را براش بفرستمنقل قول:
یعنی مودم اینترنت رو با کابل lan به پشت tv وصل کردین؟
سوال من اینه از طریق این مودم های بی سیم که به usb وصل میشه چطور میشه به اینترنت وصل شد ( منظورم چطور میشه از طریق مودم بی سیم که به usb تلویزیون وصل میشه به مودم اصلی که پشن pc هست ارتباط برقرار کنم .
البته من به menu میرم و از اونجا ارتباط lan رو روی wireless قرار میدم اما نمیشناسه!
سوال بعدی اینکه چطوری میشه از tv روی usb فیلم ضبط کرد؟
سلام دوست عزیز میشه بگی از کجای عسلویه خریدی میشه بگی منم بگیرم vt30 هم دارهنقل قول:
بله مودم وایرلس رو با کابل لن وصل کرده به tvنقل قول:
این تلویزیون قابلیت اینترنت رو نداره و همچنین قابلیت ضبط
یه سوال از اساتید....گیرنده HD و کابل HDMI تو کیفیت تصویر کانالهای معمولی هم تاثیر میذاره ؟..البته میدونم که کابل و گیرنده ی hd برای کانالهای hd لازمه اما ایا تو کیفیت کانالهای معمولی هم تاثیر میذاره و باعث بهتر شدن رنگ و وضوح تصویر میشه؟نقل قول:
دوستان کسی تازگی قیمت st30 50 رو داره؟
ممنون
نقل قول:
صد در صد موثره بخصوص در کیفیت ر نگها و بلاک لول و همینطور نویز