پله: نیمار میتواند از مسی هم بهتر شود
پله همچنین گفته آلمان یا اسپانیا قهرمان جام جهانی 2014 خواهند شد.
سایت گل – پله، اسطوره فوتبال برزیل گفته که نیمار پتانسیل آن را دارد که حتی از لیونل مسی هم بهتر شود.
ستاره سابق سانتوس اخیرا با مبلغ 57 میلیون یورو به بارسلونا پیوست.
نیمار در مراسم معارفه خود که با حضور 56 هزار طرفدار برگزار شد گفت میخواهد به مسی کمک کند که بهترین بازیکن دنیا بماند. اما پله در گفتگوی اختصاصی با سایت گل نظر دیگری دارد: «نیمار در دو سال گذشته بسیار پیشرفت کرده. او میتواند از هر دو پایش خوب استفاده کند و در هوا هم خوب است.
تفاوتی که تلاش میکنم به مردم توضیحش دهم این است که من مسی را دوست دارم، اما به نظرم نیمار قابلیتهای آن را دارد که از مسی بهتر شود. شاید هم نه!
من البته خوشحال نیستم چون سانتوس بازیکن خوبی را از دست داد. اما جدا به نظرم به نفع او شد چون نیمار بدون تردید بهترین بازیکن برزیل است و اکنون تجربه بازی در خارج را به دست میآورد.
بازی در اروپا کمی با آمریکای جنوبی تفاوت دارد. فوتبال در اروپا کمی محکمتر است اما در آمریکای جنوبی با آسودگی بیشتر و تکنیک بالاتر بازی میکنیم.»
او درباره جام جهانی 2014 برزیل هم گفت: «به نظرم برزیل فرصتی عالی دارد که کارش را به خوبی انجام دهد. بردن جام جهانی در فوتبال بسیار دشوار است اما تیم ما بازیکنان لازم را دارد.
تیم تقریبا سه سال را با مانو منزس گذراند. اکنون یک ماه با فلیپه و کارلوس آلبرتو پریرا (مدیر فنی) دارند که هر دو مربیانی عالی هستند.
اما اگر حالا، یک سال قبل از جام جهانی باید قهرمان را انتخاب کنم، به نظرم آلمان شگفتیساز خوبی خواهد بود. آنها تیم خوب و بازیکنان خوبی دارند. اسپانیا هم بیتردید مدعی است. پس از آنها برزیل است.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Neymar has the potential to be better than Messi, insists Pele
آلوز: نیمار و مسی رقابت سختی برای توپ طلا خواهند داشت
آلوز انتظار دارد نیمار در بارسلونا بدرخشد.
سایت گل – دنی آلوز، مدافع بارسلونا بر این باور است که نیمار میتواند رقیبی جدی برای لیونل مسی در راه کسب توپ طلا باشد.
ستاره سابق سانتوس با مبلغ 57 میلیون یورو به بارسلونا پیوسته و آلوز میگوید: «برای بهترین بودن باید اول از همه فروتن بود. میدانم که نیمار اینگونه است.
مطمئنم که در آینده انتخاب بین نیمار و مسی برای توپ طلا بسیار دشوار خواهد بود.
او میداند که برای این که بتواند به اندازه لیو عنوان ببرد باید ابتدا چقدر تلاش کند.»
از نیمار به دلیل نمایشهای ضعیف اخیرش در تیم ملی انتقاد کردهاند. آلوز میگوید: «درست نیست تمامی مسئولیت روی دوش نیمار باشد که تنها 21 سال دارد. فشار باید روی همه پخش شود.»
Dani Alves backs Neymar to rival Messi for Ballon d'Or