به نظر من جفتش علم و صنعت (البته بستگی داره منظورت از سیاست کدوم وری باشه ! )! آقا یکی جواب ما رو هم بده
به نظر من جفتش علم و صنعت (البته بستگی داره منظورت از سیاست کدوم وری باشه ! )! آقا یکی جواب ما رو هم بده
نه باونقل قول:
سیاسی ترین دانشگاه همیشه امیرکبیر و تهران بودن.
منظورم قطعا ساندیس خورها نیست:sq_24:نقل قول:
خواجه نصیر چی ؟ بچه هاش چجورن ؟
من این همه دارم درس میخونم به عشق یه دانشگاه سیاسی تو تهران:sq_8:
وگرنه تو همین اهواز دوتا دانشگاه عالی هست.
شنیده بودم بچه های شهید عباسپور هم سیاسین درسته ؟
ببین باور کن من زیاد از سیاسیش سر در نمیارم . چون اصلا بخاطر این چیزا انتخاب رشته نکردم .
بیشتر منظورم سوال دومیت بود ! یعنی خوابگاه . تعریف خوابگاه علم و صنعت و خیلی شنیدم . از لحاظ غذا هم فکر کنم تو ایران اولا . هر وعدشون 2 نوع غذا میدن و انصافا هم خوب میپزن ... آقا کسی جواب ما رو نمیده ؟؟؟ تکمیل ظرفیت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
تکمیل ظرفیت در مورد رشته های هست که یا دانشگاه ظرفیتش رو بالا برده باشه.
و یا ظرفیتش تکمیل نشده یعنی تعداد افرادی که اون رو انتخاب کردند کمتر از ظرفیتش باشه
پس منتظر رشته ها تعداد و شهر در تکمیل ظرفیت باشید
موفق باشید
از نظر سیاسی که هیچ دانشگاهی به اندازه علم و صنعت شخصیت سیاسی تولید نکرده !
از احمدی نژآد و زنش بگیرید تا علی مطهری و محسن رضایی و ....
همه ساندیسی البته :دی
از لحاظ خوابگاه هم واقعا علم و صنعت از بقیه دانشگاها لااقل تو زمینه ی خوابگاه سره !
بچه های ما که خوابگاه میرن واقعا راضین هم از محیط هم از غذا
سال اولیا میرن خوابگاه حکیمیه که از لحاظ امکانات همون اول همه چی رو دارید ! از استخر تو خود خوابگاه و سایت کامپیوتر و کتاب خونه و اینترنت گرفته تا بقیه چیزا
آقا تغییر رشته چه طوریه ؟
معماری داره پدرم در میاد
سلام ترم چند هستید؟نقل قول:
اگر در انتخاب رشته انتخابهای بعد رو قبول شده باشید میتونید تغییر بدهید
راستش من شنیدم میگن آدمای سپاهی و ساندیسخورها و....نقل قول:
توی علم و صنعت زیاد رفت و آمد میکنن .
که من خودم بعید میدونم بتونم با این چیزا کنار بیام.
اما اگه میشه در مورد خواجه نصیر و شهید عباسپور هم بگو.
دانشگاه تهران هم درموردش بگو(البته خیلی بعید بتونم تو دانشگاه تهران در بیام :sq_8:)
بعدشم خوابگاه های دانشجویی توی خود اطراف دانشگاه ها هستن یا دورن ؟
ترم 1نقل قول:
بله همه مهندسی ها رو روزانه قبول شدم
کی باید درخواست بدم؟
هنوز 100% مطمئن نیستم
خب از روی کارنامه نهاییی که روی سایت سنجش هستنقل قول:
ببینید چخ اولویت های بعدی رو قبول شدید
برای انتقال میگویند باد حدود 24 واحد در دانشگاه قبولی اولیه بگزاریند سپس منتقل میشوید
شما از دانشگاه مبدا برای این کار سوال نمایدد
موفق باشید
راستی من علاقه شدید به کار توی شهرداری ها و استانداری ها دارم به نظرتون چه رشته ای توی اینجور جاها میپذیرن ؟
ببین اینجوری نیست که تو یه دانشگاه فقط یه تیپ آدم باشن تو یکی دیگه فقط یه تیپ دیگه. در همهنقل قول:
در ضمن بعد از سال 88 دانشگاه سیاسی رو ببوس بزار کنار. تکونم نمیزارن بخوری تو همه دانشگاها. قبل 88 نمیدونی امیرکبیر چه میکردن. ولی الان دیگه هیچ کاری عمرا نمی تونی بکنی. تو هیچ دانشگاهی.
عباسپور و خواجه نصیر چون شرایطشون با بقیه دانشگاها فرق میکنن کلا از این خبرا نیس.
عباسپور که مال وزارت نیروئه. به نظرت می تونه سیاسی باشه؟
خواجه نصیر دانشگاه آزادیه ولی به خاطر شرایطش عمرا سیاسی نیست.
بهت پیشنهاد میدم این مسئله رو فراموش کنی. چون فاتحه و صلواتشو 88 فرستادن رفت
اوه اوهنقل قول:
اگه من بتونم 24 واحد رو پاس کنم دیگه دلیلی برای تغییر رشته نیست دی:
آدم واقعا حیفش میاد همچین رشته ای رو ول کنه مثلا کامپیوتر بخونه
پس یه سال وقت دارم بیشتر بررسی کنم
ممنون بهر حال
با سلام
دوستان توی کارنامه ی سراسری من از انتخاب رشته ی 20 تا 34 که رشته های پیام نور بودم عدد 1 گذاشتن که یعنی
مفهوم عدد 1 (يك) بمنزله عدم دارابودن شرايط و ضوابط اختصاصي مندرج در دفترچههاي راهنما و برگ راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1391 براي انتخاب رشته مربوط ميباشد (نظير تكرار كد رشته انتخابي ، عدم رعايت جنسيت پذيرش ، عدم توجه به ضوابط رشتههاي داراي شرايط خاص براي رشته مذكور و...).
در صورتیکه من چک کردم هیچ مشکلی نداشت از هر لحاظ باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟ کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلام دوستان کسی میدونه رتبه اخرین فرد قبول شده ی معماری جندی شاپور چه روزانه چه شبانه حدودا چند بوده ؟
سلام دوست مننقل قول:
اگر تکراری بودن اجازه ثبت رو سییت منمیدهد
شما احتنمالا شهرهایی رو که زدید در منطقه شما نبوده
یعنی طبق دفتر چه در صفحات اخر شما مجاز به انتخاب شهرهایی هستید که در نزدیکی شهر محل سکونت شما باشد.
شهرهایی مجاز بریا انتخاب رو هم نوشته-چک کنید
موفق باشید
از دانشگاهتون در مورد تعداد واحدها بپرسیدنقل قول:
میتونید سال دیگه کنکور بدهید در رشته دلخواه
سپاسگزارم از شما احتمالا همین هستش که فرمودیدنقل قول:
البته هیچ دانشگاهی شخصیت سیاسی به اندازه امیرکبیر تربیت نکرده ها. از ضرغامی بگیر تا خیلی از کسایی که تو voa و bbc حرف میزنن.نقل قول:
ولی خوب همون طور که گفتم دیگه سیاسی بازی تو دانشگاه به ملکوت پیوست.
خوابگاه های علموصو نمیدونم ولی غذاش هفته اول خوب بود ولی من الان با 3 تا نوشابه میدمش پایین.
سلام بچه ها ، خسته نباشید :)
کسی میدونه شخصی با رتبه حدود 3800 (سه هزار وهشتصد) منطقه 3 ، معدل کتبی 19.11( نوزده ممیز یازده ) احتمال قبولی در پزشکی بین الملل واحد های
تهران،شهید بهشتی، شیراز، ساری ، گیلان رو داره؟
البته عنوان دیپلمش ریاضی فیزیک هست و در کنکور تجربی شرکت کرده بود.
سلام من یه سوالی برام پیش اومده که خیلی برام مهمه.من عاشق دارو و پزشکی هستم .می خواستم بدونم می شه مثلا پزشکی ازاد خوند و دارو دولتی؟همزمان؟
یا مثلا اگه شرایط خاص داشته باشی (مثل رتبه برتر و..)هر دو رشته رو تو دولتی خوند؟
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییی
می شه به تکمیلضرفیت کارشناسی ارشد سراسری امیدی داشت ؟؟
اگر یه شهر قبول بشیم ، می شه تو تکمیلضرفیت شهر دیگرو انتخاب کرد ؟
طبق اخبار منتشر شده قبول شده ها هم مجازن . حالا الویت چه جوریه ؟ با قبول شده هاست یا جدیدا ؟
سلام دوست مننقل قول:
احتمالش 100 درصد هست
سلام دوست مننقل قول:
احتمال قبولی بستگی داره که چه تعداد شهر و چه رشته هایی رو امسال واسه تکمیل ظرفیت گذاشته باشند اگر رشته های خوبی باشه و تعداد زیاد امید هست.
ولی اگر کم باشند کار سخت میشه چون شرکت کننده در ائون هم زیاد هست
اولویت با رتبه بهتر هست
موفق باشید
واقعا؟نقل قول:
دوستم با معدل 16.5 و رتبه 2800 منطقه سه
پزشکی ارس قبول میشه؟
مرسی از راهنمایی شما ، من این سوال رو از بخش پاسخگویی سایت شیمانا ( یه سایت کنکوری و برگزارکننده ی ازمونهای قلم چی و امتحان های مجازی و .. بیشتر برای بچه های خارج از کشوره ) پرسیدمنقل قول:
گفتن احتمالش خیلی ناچیزه!!! بخاطر رتبه؟
خبرگزاری ها زده بودن امروزجوابهای چند برابر ظرفیت نیمه حضوری میاد ، من خودم تو مهر و ایسنا خوندم ولی نمی دونم چرا نیومد؟؟
نقل قول:
با اطلاعاتی که تا حالا از طریق پرسش جمع کردم ، خدا روشکردوستتون معدلش بالاتر از حداقل هست ، حداقل معدل کتبیدیپلم باید بالای 16 باشه
البته دروس اختصاصی هم مثل ریاضی فیزیک شیمی باید بالای 16 باشه ، البته میگن سر این ریز نمرات خیلی سخت نمی گیرن پردیس بین الملل تهران یکم سخت گیرتره
و اینکه دوستتون رتبه ی خوبی هم دارن ، البته مثل اینکه در پذیرش بین الملل سهمیه وبومینشینی تاثیری نداره
اگر سهمیه رو تاثیر بدن که دوستتون واقعا شانس خوبی داره چون قشر کمی از بچه های منطقه سه هستنکه توان پرداخت چنین هزینه ای رو داشته باشن ایشالا قبول می شه
سلام دوستان
کسی میدونه پزشکی ازاد نجف اباد چند نفر را در تکمیل ظرفیت اعلام کرده؟
پزشکیش نه ولی داروسازی ارس برا مصاحبه قبول شده چه چیزهایی مهمه براش بگم تو مصاحبه ی دانشگاه بین الملل هم مباحث دینی می پرسن یا نه؟نقل قول:
بلهنقل قول:
عرض کردم به خاطر هزینه بالای اونها
با رتبه از این ها بدتر هم قبولی بوده
خیلی نگران نمرات نباشیدنقل قول:
طبق مقراپراتشون باید معدل بالای 16 باشه
ولی کمتر رو هم پذیرش میکنند
دوست من با رتبه 3800 بدون شک قبولی حتمی هستنقل قول:
زمانی که برای انتقالی دانشگاه مبدا مسخره بازی درمیاره چکار باید کرد
سلام دوست مننقل قول:
اغلب برای انتقالی سختگیر هستند
شما ابتدا شرایط رو بخونید
اگر شرایط رو داشته باشید ملزم هستند برای انتقالی
یه راه دیگه هم که هست
اینه شما مهامنی بگیرید در اون شهر اگر معدلتون خوب باشه میتونید همونجا بمونید
موفق باشید
سلام من سال تحصیلی گذشته پیش دانشگاهی رو پاس کردم و رشته من در دبیرستان ریاضی بود، وهم در کنکور آزاد شرکت کردم و هم در کنکور سراسری،که در سراسری پیام نور رو قبول شدم اما ثبت نام نکردم،حالا می خواستم قرار هست تکمیل ظرفیتی دوباره برای آزاد و یا سراسری برگزار بشه؟ و خلاصه راهی هست که من بتونم از بهمن ماه دانشجو بشم ؟؟؟ ممنون میشم که کمکم کنید خیلی ضروریه!!
من میتونم مثلا صنایع دانشگاه تهرانو که انتخابای پایین تر آوردم برم؟ حالا با هر زور و زحمتی
اگه نه، اگه انصراف بدم سال بعد دوباره می تونم کنکور شرکت کنم؟
سلامنقل قول:
اگر در کنکور امسال شرکت کردید میتونید در تکمیل ظرفیتش هم شرکت کنید
اگر ازاد قبول شدید پارسال میتونید امسال ثبت نام کنید(ولی شهریه ثابت رو هم برای ترم قبل رو باید بدهید)
در مورد پیام نور هم از واحد دانشگاهیتون بپرسید
برخی از واحد های دانشگاه ازاد و علمی کاربردی هم بدون کنکور ادانشجئ میگیرند
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
اگر نمره قبولیش رو در کارنامه نهایی اورده باشید
میتونید ولی باید در رشته قبول شده حدود یک ششم دروس را پاس بکنید و بعد انتقالی بگیرید
در طول این ترم دروس مشترک و عمومی رو سعی کنید پاس کنید تا بعدا بتوانید تطبیق دهید
پیروز باشید
من روزانه قبول شدم آیا میتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم ؟