سلام
حسين جان، عرض كردم بنده در هيچيك از پستها اين گزينه (تشكر از كاربر و يا سپاس) را ندارم!!!
مشكل از كجاست؟
Printable View
سلام
حسين جان، عرض كردم بنده در هيچيك از پستها اين گزينه (تشكر از كاربر و يا سپاس) را ندارم!!!
مشكل از كجاست؟
با سلام من میخام وارد پنل کاربری خودم بشم ولی هر چی یوزر و پسور میزنم لاگ این نمیشه واسه بقیه دوستان هم همین طوریه؟ امروز هم هی نت قطع و وصل میشه هر رزو بد تر از دیروز مخابرات :n09:
من مشکلی ندارم میتونم وارد بشمنقل قول:
امروز اینترنتم داغون بود زنگ زدم 2020 وقتی شماره اما رو دادم گفت شماره شما توی سامانه امور مشترکین نیست!!!!!
خدا میدونه که کی میخوان این اینترنت افتضاحشون رو درست کنن
هر وقت که زنگ میزنم میگن چند روز دیگه شبکه پایدار میشه الان نزدیک به 2 هفته هست که این حرف ها رو میزنند:n08:
من زمانی شاتل داشتم حتی 1 بار هم از این مشکلات نداشتم فقط به خاطر ترافیک کم و دانلود شبانه اش اومدم بیرون:n28:
واقعا" تعجب می کنم اونایی که 2 تا خط تلفن ندارند،اینترنت مخابرات و به عنوان سرویس اصلیشون انتخاب می کنن!!!:n13:
منظورت چیه ؟نقل قول:
آخه اینترنت مخابرات فقط واسه دانلود شبانه خوبه،نه می شه ویدئو تماشا کرد نه میشه وبگردی کرد،فقط واسه ساعت 1 تا 6 خوبه،واسه ساعتای دیگه باید یک نت دیگه داشته باشین،نت مخابرات که تو ساعتای دیگه از سرورای خارجی قابل استفاده نیستنقل قول:
آقا روزبه یعنی این ISP که شما جدیدا داری ازش سرویس میگیری پینگ داخل و خارجت باهم تفاوت ندارهنقل قول:
اگه میشه شما یه تست speedtest از سرور ایران و سرور خارجی بزار
من نمیدونم شما چرا قانع نیستین!!!
من سرویس قبلیم از یه شرکت خصوصی بود اینترنت وایرلس بود... قیمت سرویس 128 ماهیانه 2 گیگ ترافیک بود 30 هزار تومان به خدا سرعت دانلودش 20 کیلوبایت بیشتر نمیررفت.... دانلود شبانه نداشت هر گیگ اضافه 5000 تومان... الان با مخابرات شبی 3-4 گیگ دارم دانلود میکنم مفت روزا هم که ماشالله سرعت رو 700-800 کیلوبایت هست دیگه من نمیدونم شما از اینترنت بدبخت ایران چه انتظاری دارین :n01:
شما راست میگید اگه سرعت برای من هم رو 700 - 800 بود من دیگه از این بحث خارج میشدمنقل قول:
سلام دوستان من سیمی که رو از ورودی ساختمون میاد برای مودم جدا هست.بعد از 2 نقطه هم اتصال داده شده میخواستم بدونم روی سرعت تاثیری داره یا نه؟
به مخابرات هم زنگ میزنم میگن که اینجا مشکلی نیست.برای دوستم با همین پهنای باند و یه مرکز تاریخ نصب هم یه روز بود ولی سرعتش روی 300 هستش.به خاطر این میگم که برای سیم کشی باشه/
یکی از دوستان کمکم کنه
سلام دوستان من سیمی که رو از ورودی ساختمون میاد برای مودم جدا هست.بعد از 2 نقطه هم اتصال داده شده میخواستم بدونم روی سرعت تاثیری داره یا نه؟
به مخابرات هم زنگ میزنم میگن که اینجا مشکلی نیست.برای دوستم با همین پهنای باند و یه مرکز تاریخ نصب هم یه روز بود ولی سرعتش روی 300 هستش.به خاطر این میگم که برای سیم کشی باشه/
دوست عزیز همیشه سیم درون ساختمون مشکل نداره بعضی اوقات سیمی که خارج ساختمون از جعبه تقسیم میاد ممکنه ایراد داشته باشهنقل قول:
من از یه طبقه دیگه خط اینترنت مخابرات اوردم و 15 متر سیم اضافه کردم سرعتم 500 هست ولی برای شما نویز داره حتما بعدشم پورت همسایتون با شما یکی هست اگه هست که ایراد از خط
من همون سیم رو گرفتم تمیزش کردم بازم خوب نشد.مخابرات که میگه مشکلی نداره .برای من اول خوب بودنقل قول:
دوستان اونجا چون زیاد بارون می یاد سرعت کم و زیاد نمیشه؟
مگه مخابرات ضریب اشتراکش 1.1 نیست؟نقل قول:
برای من از اول که سیم رو یکسره گرفتم خوب بود ولی الان نصفش کردم اینجوری شد.
مرکزمون تمام وسایل حتی همون پورتاشو عوض کردن.
دوستان سرعت وب گردی مخابرات خیلی داغونه؟
یعنی نسبت به شرکت های خصوصی خیلی پایین تره؟
سلام.نقل قول:
مخابرات خیلی تایم اوت داره و آنچنان به درد وبگردی نمیخوره.
روزها سرعت دانلود خوبه،اما شبانه افتضاحه،قبلا از تمام شرکتهای خصوصی شبانش بهتر بود و دوستان در 5 ساعت شده بود که 22 گیگ هم دانلود داشتند.اما الان نهایت دانلود 400 مگ.
داداش گلم الان توان 22 گیگ دانلود در شب رو داریم من یادمه مخابرات با شما سر ناسازگاری داشت ولی وب گردی واقعا افتضاحه و استثنا هم نداریمنقل قول:
دقیقا" همین طوره،سرعت دانلود لینک خارجی با داخلی من یکی هستش،بدون کوچکترین time out:اینم چند تا تست:نقل قول:
تست دانلود از سرور خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست دانلود از سرور داخلی:
تست پینگ از سرور خارجی 8.8.4.4 :
آقا روزبه
این هم از تست من با لینک هایی که شما گذاشتید برای من هم بالای 1 مگ سرعت داره :n09:
تست دانلود از سرور خارجی شما(سرور توآمریکا هست ):
تست دانلود از سرور داخلی:
تست پینگ 8.8.4.4
البته گاهی تایم اوت میده:n02:
اما من از نرم افزار های سایت پی سی دانلود با سرعت 200kb/s دانلود میکنم:n09:
شما ببین با این لینکهای سایت پی سی دانلود سرعتت چنده
نقل قول:
اینم تست از سرور پی سی دانلود :n02::n09:
این سرویسا محدودن یا نامحدود ؟! :n01:
محدود،شبانه 5 ساعت رایگان داره،ترافیک هم بچه های مخابرات 16 گیگ دارند در ماه،من 20 گیگ دارم چون از شرکت خصوصی سرویس دارم.نقل قول:
شما از این ISP چه سرعتی ، چندگیگ و چه قیمتی رو گرفتی؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن سرویستون رو روی چند مگ بستن؟؟؟؟؟
خوش بحال بچه های مازندران.خوزستان نفت ایران رو تامین میکنه و ما باید حسرت بخوریم:n28:.خاک بر سر مسعولین استان خوزستان
داداش کدوم مرکز بابلی؟ :n13: برا ما همچنان افتضاحه! :n24: پینگ خیلی نوسان داره، دانلود شبانه هم که افتضاح! :n23:نقل قول:
maskot جان مخابرات با من چرا سر ناسازگاری داشته باشه ؟؟؟نقل قول:
برای من در حال حاضر شبانه افتضاحه اما روزانه سرعت خیلی خوبه،یه تست از speedtest گرفتم و در حال حاضر در امضای بنده موجوده .
سرویس من 512 با 20 گیگ ترافیک هستش،شبانه هم 3 تا 8 رایگان،دان استریم رو 10200 بسته شده،آپ استریم هم رو 1000 ، مثل فرفره وبگردی می کنه و می تونی تو یتوب ویدئو تماشا کنی، بدون هیچ time out ،پینگ عالی،سرعت دانلود تک لینک سرور داخلی با خارجی برابره،ماهی 45.اینم تست سرور داخلیشه که قبلا" گذاشته بودم، دیتا هم از شرکت parsun network solaition می گیره.نقل قول:
از امل کسی اینترنت مخابرات داره یه تستی بذاره و بگو چه سرعتی داره و محدود یا نامحدود
من پارس انلاین دارم رسما" منو سرویس کرد
به نظرتون از کجا سرویس بگیرم
نقل قول:
سلام
من از مرکز ولایت (327)سرویس میگیرم شما واسه کدوم منطقه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تصاویری که گذاشتم واسه صبح هست ،صبح ها وضع من بهتر از شبه
شب واقعا افتضاحه: time out شدید داره و دان استریم به شدت نوسان داره (از 20مگ میاد روی 5 مگ وهمینطور باهر ریستارت مودم جابه جا میشه)
تقریبا از ساعت 8 شب اینترنت میره تو آفساید:n23:
این هم تست من ساعت 10:25 شب:
دیگه حالم داره از سرویس های مخابرات بهم میخوره :n21:
داداش مخابرات مازندران که مرکزش توی بابل هست منطقه یک مخابرات کشوره:n02:نقل قول:
سرعت اینترنت باید توی این استان یه فرقی با استان های دیگه داشته باشه:n09:
به خاطر همین 0111 هستش دیگه :n02: منم به خاطر مشکل سرعت مخابرات تو ساعت 7 غروب به بعد از این شرکت خصوصی گرفتم که الان هیچ time out و مشکل با باز شدن سایتا ندارم و دان استریمم همیشه 10 مگ ثابته چه شب چه روز،چه سرور داخلی چه سرور خارجی همیشه ثابتهنقل قول:
فرقش نه تنها استان به استانه. بلکه فرد به فردهنقل قول:
من خودمو میکشم دان استریمم 2300 شده. برای دوستان به 20000 هم مرسه. بخیل نیستم. ولی به حداقل باید برسم. صد بار خط رو چک کردم. سیم عوض کردم. بی فایدست.
این خبر چی می گه؟راسته اینترنت 50 درصد گرون می شه؟:n09:
سلام ، مرکز دانشگاه! والا ما از هر شرکتی سرویس می گیریم ، این مرکز دانشگاه ترکیده :n15:، بس که یوزر زیاد داره! :n23: مرکز ولایت احتمالا تعداد یوزر هاش کمتر از مرکز دانشگاه هست.نقل قول:
آره دقیقا" 8 به بعد تایم اوت شروع میشه ، البته صبح ها هم اوضاع مساعد نیست. واقعا" پیج رو بد وا می کنه و کلا" پینگ ثابت نیست . قبلنا در طول روز هر افتضاحی که بود لااقل سرعت دانلود شبانه اینارو جبران می کرد ، ولی متاسفانه الان شبا خیلی خوب بگیره ، 2 گیگ ! :n24:
این قضیه که تعداد یوزر های هر منطقه باعث میشه سرعت تو اون منطقه پایین بیاد کاملا اشتباهه عزیزم :)نقل قول:
رئیس دیتا این رو به من گفت ... Share شدن پهنای باند منطقه ای نیست ...
یکی جواب مارو بدهنقل قول:
ازش کم نمیشه ها
ظاهرا یه اتفاقاتی افتاده فایل زیر رو یه نگا بندازید:نقل قول:
اما اگه میخواست گرون بشه دیگه طرح واگذاری اینترنت مخابرات (2020) رو از آذر ماه با این قیمت ها تو کل کشور اجرا نمی کردن
مثلا قیمت طرح 2020 تو مازندران 256 قیمتش 12 تومنه اما ما که داریم طرح قدیم استفاده میکنیم داریم ماهانه حدود 13/5 تومن میدیم:n09:
ماکه سر از کاره این مخابرات در نمیاریم:n13:
دقیقا درست میگین share کاربرا ربطی به منطقه نداره. ولی به هر منطقه یه پهنای باندی تخصیص داده میشه که تعداد user زیاد بشه کم میاد. ینی ظرفیت اون منطقه مخابراتی نمیکشه یوزرهای بیشتر رو. اگه رییس دیتا (دیتا هم مگه رییس داره ؟ :دی ) فکر میکنه روی ابر دیوایس هایی نشسته که میتونه به هفتصد میلیون نفر سرویس بده لطفا آمار بده چی مصرف میکنه :دینقل قول: