یعنی دستگاه را باز کردن بردن....؟نقل قول:
Printable View
یعنی دستگاه را باز کردن بردن....؟نقل قول:
بله چهل روزه امروز و فردا می کنن ....نقل قول:
سلام دوستان
قسمتی از گرمای رادیاتور شوفاز از طریق تابشی (اشعه ی مادون قرمز ) به اطراف منتقل میشه
برای همین هست که وقتی نزدیک رادیاتور باشید گرماش رو احساس میکنید
قسمت دیگر گرما هم که در تماس هوا با رادیاتور منتقل میشه به هوا
سپس همین هوای گرم شده حرکت میکنه به سمت بالا و یک جریان هوائی (کُنوِکسیون) به وجود میاد
اون گرمای تابشی , ظاهراً حدود 40% ازش هدر میره
چطور ؟
اون قسمت از رادیاتور که رو به دیوار هست گرمای تابشی رو میتابونه به دیوار
دیوار هم سرد هست , این گرما رو جذب میکنه
آیا چسباندنِ ورقِ آلومینیوم به دیوار پشت رادیاتور از هدر رفتن این گرما تا حد زیادی جلوگیری میکنه ؟
اگر یک تکه موکت ارزان قیمت روی دیوار پشت رادیاتور نصب بشه و موکت هم با ورق آلومینیوم پوشانده بشه , مقدار زیادی از گرمای تابشی منعکس میشه به هوا و رادیاتور و از جذبش توسط دیوار جلوگیری میشه
نظرتون چیه ؟
با سلام.
دوستان عزیز بنده قصد خرید پیک مادایران دو مبدله طرح نیمه دیجیتال رو دارم.
میخواستم از دوستان در خصوص این پکیج و پیشنهاد های دیگشون و تجربه هاشون استفاده کنم.
مساحت اپارتمان 80 متر مفید هست.طبقه چهارم هم هست.ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی بفرمایند.
فعلا ویرایش
درود فراوان به جناب محمد و همچنین تعمیرکار گرامی
پکیج منزل من ایران رادیاتوره (دو مبدله)حدود 6 سال کارکرد
پارسال 2 بار جرم گیری کردیم متاسفانه امسال هم مجدد نیاز به جرم گیری پیدا کرد با وجودی که سختی گیر هم داره (فشارآب گرم خیلی ضعیف بود)
الاایحال فعلا فشار آب گرم خوب شده
مشکلی که الان داره و دقیقا بعدجرم گیری حادث شده " صداییه که از پکیج شنیده میشه و مرتب ادامه داره فقط مادامیکه شیر آب گرم باز میشه صدا قطع میشه ...
صدای زوزه میده " وووووووووووووووووووو یکسره صدا میده
ضمنا جهت اطلاع هنگام جرم گیری فقط یکی از مبدلها رو درآوردن و یک پیچ که احتمالا بالای موتور پکیج بود رو کمی چرخوند . و بعد از جمع کردن این صدا بهش اضافه شد
لطفعا راهنمایی کنید مشکل کجاست
دستگاه bn بوتان دارم. گاهی اوقات با صدای جرقه صدای انفجار هم تولید میکنه و روشن میشه. گاهی صداش خیلی خفن و ترسناکه.
مشکل چیه و چکار کنم؟
با سلام
حدوداً 2 روزی میشه که فشار پکیج دیواری (ایران رادیتور ) میره بالا، دیشب دیگه تا 2.5 رفته بود که با خالی کردم آب شوفاژ آوردمش رو 1.2 و الآن بعد حدود 13 ساعت اومده رو 1.4 !!
بالا رفتن فشار چه دلایلی میتونه داشته باشه؟
مشکل از جایی شروع شد که 2 روز پیش گاز قط شد بعد 3-4 ساعت متوجه شدم و پکیج رو خاموش کردم
تا به حال اینجوری نشده بود، حدوداً هم 5 ماه از کارکردش میگذره
احتمالا سیستم هوا گرفته و چیزه خاصی نیست. ولی اگر هروز تکرار شد بگید تا راهنمایتون کنم.نقل قول:
جواب به صورت خصوصی ارسال شد.نقل قول:
جواب خصوصی ارسال شد.نقل قول:
بله بازم فشارش میره بالا، در طول روز چیزی حدود 0.3 - 0.4 بالا میرهنقل قول:
سلام ما یه پکیج مگاترم داریم که ارور e3 میداد تعمیر کار اومد پرشر هواش روتعویض کرد دو روز خوب کار میکرد اما دوباره همون مشکل ایجاد شد باز پرشر رو عوض کرد بعد چند روز بازهم ارور 3 رو میزنه
سلام دوستان عزیز و متخصصین گرامی ایا کسی از پکیج جدید پرلا بوتان اطلاعاتی داره؟کسی پیشنهادی داره در موردش؟کیفیتش چطوره
سلام دوستان عزیز و متخصصین گرامی ایا کسی از پکیج جدید پرلا بوتان اطلاعاتی داره؟کسی پیشنهادی داره در موردش؟کیفیتش چطوره
توی دفترچه راهما در مورد ارور e3 چی نوشته.؟؟؟
پکیج چند وقته کار میکنه؟
از دودکش دوجداره استفاده کردید یا معمولی؟؟؟اگر از دودکش معمولی استفاده کردید طبقه چندم هستید و چند طبقه بالا شما هست؟
آیا تعمیرکار کار دیگه ای هم انجام داده یا فقط پرشر هوا را عوض کرده.؟؟؟نقل قول:
پکیج دو مبدله است یا تک مبدله ؟نقل قول:
ارور e3 نوشته دودکش مسدود است یا سنسور ایمنی معیوبنقل قول:
دو سه ساله پکیج داره کار میکنه
دوکش معمولی طبقه 3 از 5 اما دودکش تو بالکن روبه بیرونه
فن رو هم تمیز کرد
دو مبدلهنقل قول:
البته اینم بگم که الآن بالا رفتن فشارش خیلی کم شده
سلام خدمت دوستان مخصوصا تعمیر کار عزیز که اینجا خیلی چیزا ازش یاد گرفتم. میخاستم علت علمی یه موضوعی رو بپرسم که چرا اکثرا اگه منبع انبساط کم باد باشه موقع مصرف آبگرم فشار بالا میره ولی اگه منبع سوراخ باشه یعنی تیوبش ترکیده باشه فشار آب موقع مصرف آبگرم صفر میشه؟
اگر از فن و وتنوری مطمئن هستید به نظر من بهتره که فشار گاز را هم یک بار بررسی کنید و از تنظیم بودن فشار گاز مطمئن بشید.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز و فنی
میشه به من کمک کنید؟
من یه پکیج میخوام واسه یه آپارتمان 92 متری داخل شهر یزد، انتخاب من والترو هستش چون داخل خود یزد تولید میشه و به هر حال دردسترس تر هست و نسبت به ایساتیس و بوتان و ایران رادیاتور بهتره.
البته این نظر شخصی خودم هست حالا از دوستان فنی میخوام منو راهنمایی کنن که مناسبترین مدل والترو برای من کدومه و اینکه آیا انتخابم از والترو درست هست یا نه؟
با تشکر فراوان
من باید یه پکیج برای یه واحد آپارتمانی 92 متری داخل یزد بخرم که انتخاب خودم والترو هست چون فکر میکنم نسبت به پکیج هایی مثل ایساتیس بوتان و ایران رادیاتور برتری داره.
البته نظر شخصی من اینجوریه حالا از دوستان عزیز میخوام که یه مدل مناسب والترو را معرفی کنن و اینکه آیا واترو از نظر کیفیت و موقعیت یزد بودن انتخاب درستی برای من هست یا نه؟ نظرتون نسبت به آماتیس چیه؟
با تشکر فراوان
من باید یه پکیج برای یه واحد آپارتمانی 92 متری داخل یزد بخرم که انتخاب خودم والترو هست چون فکر میکنم نسبت به پکیج هایی مثل ایساتیس بوتان و ایران رادیاتور برتری داره.
البته نظر شخصی من اینجوریه حالا از دوستان عزیز میخوام که یه مدل مناسب والترو را معرفی کنن و اینکه آیا واترو از نظر کیفیت و موقعیت یزد بودن انتخاب درستی برای من هست یا نه؟ نظرتون نسبت به آماتیس چیه؟
با تشکر فراوان
با سلام خدمت اساتید گرامی یه سوال راجب پمپ پکیج ها داشتم. این پمپ ها چون آب خنک هستن وقتی گیر می کنن از تهشون یه پیچ رو باز میکنیم با پیچگوشتی یه تقه میدیم راه می افتن. همیشه از همون پیچه آب مییاد. اما امروز با پمپی روبرو شدم که گیر کرده بود پیچش رو باز کردم راه اندازیش کنم اصلا از تهش آب نمی اومد واسه همین دوباره گیر میکرد. آیا به جز تعویض میشه این پمپ رو تعمیر کرد. هیج آشغالی هم تو مسیر گیر نکرده بود. اسم پمپ هم وایلو بود.
عزیزم فرولی اصل ایتالیاست اگه چینی بود که سه سال گارانتی نمی کردنش. دوما اولین و بهترین خدمات پس از فروش توی ایران مال فرولیه بعدش بوتان چون من خودم الان7 ساله خونمون پکیج فرولی نصب کردیم راضی هستیم.
سلامنقل قول:
محورش بلبرینگی هست یا بوش داره مثل موتور هواکشها ؟
هواکشها وفتی گیر میکنه , با چند قطره روغن راه میافته و نرم و روان میشه
سلام آقا محمد ، بلبرنگیه فقط مشکلش اینه که از تهش آب نمیریزه بیرون وقتی پیچش رو باز میکنم یعنی آبی نمییاد که خنکش کنه واسه همین گیر میکنه
سلامنقل قول:
اگه به چنگم بیافته تیکه تیکه ش میکنم و سر از همه چیزش در میارم
:20:
شکی نیست که راه آب مسدود شده
پرسی هست یا پیچی ؟ تکه تکه میشه ؟
اگه میشه پس مسئله حله و فقط حوصله و دقت میخواد و چند تا آچار و کمی روغن و گیریس و یک موبایل برای عکس گرفتن از همه چیز
جسارتاً اگه بازش کردین , از جاش و قطعاتش عکس بگیرین و وقتی بیکار بودین آپلود کنین تا ما هم یاد بگیریم سیستمش رو
با تشکر
خواهش میکنم. چشم حتما عکسش رو براتون ارسال میکنم.
روتور به پروانه پرس شده و آخرش که میرسه به همون پیچی که به با پیچگوشتی تقه می دیم واسه همین چون گارانتی هم هست و باید قطعه معیوب رو بفرستم کارخونه نتونستم زیاد باهاش ور برم.
سلام آقای tamirkar1 شرمنده بهم پیغام داده بودین اما من چون کاربر تازه واردم سیستم بهم اجازه نداد پیغام خصوصی بتوتم بفرستم. نه خوب منظورم از تقه همونیه که شما فرمودین با پیچگوشتی می چرخونم بعد چرخوندن و راه افتادن باید از همون پیچ مقداری آب مدام بریزه بیرون و علت اون آبی که میریزه بیرون اینکه پمپ چون آب خنکه و با آب خنک میشه آب باید مدام دور روتور بیاد تا خنکش کنه و بعدش که اون یکی پیچ رو میبندیم روش که نمیذاریم آبی بیرون بریزه اما به هر حال آب دور روتور مییاد و خنکش میکنه اما در این مورد خاص آبی از پیچ بیرون نمیریزه و چون پمپ خنک نمیشه دوباره گیرباژ میکنه و هیچ آشغالی هم در مسیر نیست یعنی مسیر آب راهش بازه . از این مدلاست که تو اکثر پکیجا هست دیگه عکسش رو میفرستم البته عکس تزیینیه ار نت برداشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من مکانیک تاسیسات تموم کردم اینجا چطور میتونم مطالبی راجب طراحی موتور خونه استخر و جکوزی پیدا کنم؟
سلام
فشار پکیج ما به صفر رسیده. با هواگیری و بازکردن شیر پرکن هم بالا نمیاد:n28::n36::n13:
مشکلش چیه؟:n13::n13::n13:
اگه کسی میدونه مشکلش چیه بهم خبر بده ممنون می شم:n20:
پکیج بوش دارم
سلامنقل قول:
فشار آب قوی هست؟
وقتی شیر پرکن رو باز میکنین صدای وارد شدنِ آب به سیستم رو میشنوید ؟
عقربه اصلاً اصلاً تکون نمیخوره ؟ یا یه کم تکون میخوره اما دوباره صفر میشه ؟
سلامنقل قول:
از جستجوی پیشرفته استفاده کنین
بنده کلمات موتور خانه و جاکوزی رو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
ممنون از پاسختون
فشار آبمون مثل همیشه است.
شیر رو که باز می کنم عقربه هیچ تکونی نمیخوره
راستی قبلا که هواگیری می کردم آب با فشار می زد بیرون ولی الان اینطوری نیست
جواب سوال دوم رو ننوشتین ؟ خیلی مهم هست .نقل قول:
میگین قبلاً آب میزد بیرون
از کجا آب میزد بیرون ؟
شیر هواگیری یکی از رادیاتورها رو باز کنین ببینین آب با فشار خارج میشه یا فشار نداره ؟ این کار برای اینه که مطمئن بشین فشار سنج سالمه . چون ممکنه فشار بالا باشه اما فشار سنج خرابه و افتاده روی صفر
بازم سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
نه وقتی شیر پرکن باز میشه هیج صدایی نمیاد
در مورد هواگیری هم باید بگم قبلا موقعی که شیر هواگیری رو باز می کردم آب با فشار میزد بیرون ولی الان آب نمیزنه
احساس می کنم شیر پرکن خرابه:n13:
شما نظرتون چیه؟؟؟؟؟