ممنون میشم اگه دوستان به پست2711جواب بدن
Printable View
ممنون میشم اگه دوستان به پست2711جواب بدن
یه سر به اینجا بزن :نقل قول:
کد:http://www.pesbaz.com/stadium-/112-stadium/642--stadiumpackstadiumserver-.html
تا جایی که می دونم . باید بری توی تنظیمات کارت گرافیکت تنظیماتش رو عوض کنی طوری که بازی از گرافیک اصلیت استفاده کنه .نقل قول:
لپ تاپ ندارم بقیه شو نمی دونم :31:
سلام دوستان...چندتا سوال داشتم...اول اينكه نرم افازر pes deitor با PES Ultimate Editor فرقي داره؟من واسه قرار دادن فيس تياگو از سايت pes baz راهنماييشو خوندم..نياز به نرم افزار pes deitor داره...از خود سايت نميشه دانلودش كرد.فكر كنم لينكش خرابه...PES Ultimate Editor رو هم نصب كردم كه نمتونم باهاش كار كنم...Microsoft. NET Framework رو هم نصب كردم...اگه ميشه منو راهنمايي كنين...با تشكر
دوستان يه سوال ديگه...من اين پچ 2.7 رو نصب كردم...الان تا بازي رو اجرا ميكنم بعد چند دقيقه ارور ميده از بازي مياد بيرون..كسي ميدونه مشكل چيه؟
با اجرای کدوم فایل داخل بازی میری ؟نقل قول:
باید با اجرای فایل PESEdit.com 2012 Patch بری داخل بازی
دوستان آیا روشی برای آنلاین بازی کردن PES 2012 به جز خرید سریال هست؟
من این روش را پیدا کردم کسی تست کرده ؟
مرحله اول
شما نیاز به دانلود کردن برنامه ی PES Green از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارید .
مرحله دوم
وقتی که فایل دانلود شده رو Extract کردید ، شما باید فایلی با نام pesgs1.0.3e رو اجرا کنید. اینم عکس برنامه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله سوم
حال برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باید دانلود و نصب و اجرا کنید ، یک نکته دیگه بعد دانلود hamachi اول از حالت فشرده خارجش کنید بعد نصبش کنید. ایپی رفیقهاتون را در یک Network قرار بگیرید و آی پی خودتون رو یادداشت کنید
نکته : تمامی بازیکنان باید IP هاشون رو یادداشت کنند .
حالا داخل برنامه ی PES Green عدد ۰ رو وارد کنید تا تنظیمات بر روی برنامه یHamachi اعمال شود .
مرحله چهارم
وقتی که تنظیمات اعمال شد ، اگر میخواستید میزبان شوید ، عدد ۱ و اگر میخواهید به یک میزبان متصل بشوید ( مثلا دوستتان ! ) عدد ۲ را وارد کنید . زمانی که از شما خواسته شد باید IP رو وارد کنید ..
مرحله پنجم
زمانی که میزبان و بازیکنان هر دو آی پی هاشون رو وارد کردن از شما خواسته میشه تا وارد بازی شوید ! میزبان باید در ابتدا Room رو در بازی ایجاد کنه و بازیکنان در بازی به اون ملحق بشوند ..
نقل قول:
خب شما كه اين روش رو ذكر كرديد خودتون امتحان كرديد ببينيد جواب ميده يا نه ؟
اگه جواب داد ما هم خبرمون كنيد با هم بازي كنيم من هاماچي رو دارم ولي باهاش PES 4 بازي ميكنم انلاين:27:
MASTER OC7
اگه تست کردی و جواب داد ما رو هم خبر کنید ............
سر زندگی باهاتون بازی میکنم .............
کلا تو کلوپ ها هم شرطی بازی میکنم ............
من غنا شما هر چی که دلتون خواست :31::31::31::31::31::31::31::31::31:
نقل قول:
به شدت پايم حتما اگه رديف شد خبرمون كن اگه شد يه دست با هم بازي ميكنم ببينم چند مرده حلاجي حالا نميخاد شما غنا رو برداري شما منتخب جهان رو درست كن بردار من با بارسا ميكوبونمت دي:31:
میرفتم تو کلوپ میگفتم هرکی پایه شرطبندیه بیاد جلو !!!!!نقل قول:
بهم میگفتن چی ورمیداری میگفتم غنا :18::18::18:
یارو تعجب میکرد بعد شروع میکرد به مسخره کردن ولی وقتی بازی تموم میشد
من اونارو مسخره میکردم :31::31::31:
داداش من هم با فايل ايجاد شده روي دستكاپ و هم فايل مشليه در درايو C رفتم كه هردوتاش وسطش قطع شد..فايل PESEdit.com 2012 Patch هم اجرا نميكنه و پيغام ميده فايل خراب است يا نصب نشده است..ممنون ميشم كمك كنين..نقل قول:
دوستان یه گزینه توی edit داخل بازی هست به اسم export به معنی صادرات
یه گزینه دیگه هم هست به اسم import یعنی واردات
کسی طریقه استفاده از این 2 گزینه رو بلده ؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نمیشه با این روشی که گفتید انلاین بازی کرد. این پست الان تو تمام فروم ها 1 سال پیش هم بوده که میگفتن واسه11 هستش ولی در اصل واسه PES9 بوده.نقل قول:
دوستان آیا روشی برای آنلاین بازی کردن PES 2012 به جز خرید سریال هست؟
من این روش را پیدا کردم کسی تست کرده ؟
مرحله اول
شما نیاز به دانلود کردن برنامه ی PES Green از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارید .
مرحله دوم
وقتی که فایل دانلود شده رو Extract کردید ، شما باید فایلی با نام pesgs1.0.3e رو اجرا کنید. اینم عکس برنامه!!!
مرحله سوم
حال برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باید دانلود و نصب و اجرا کنید ، یک نکته دیگه بعد دانلود hamachi اول از حالت فشرده خارجش کنید بعد نصبش کنید. ایپی رفیقهاتون را در یک Network قرار بگیرید و آی پی خودتون رو یادداشت کنید
نکته : تمامی بازیکنان باید IP هاشون رو یادداشت کنند .
حالا داخل برنامه ی PES Green عدد ۰ رو وارد کنید تا تنظیمات بر روی برنامه یHamachi اعمال شود .
مرحله چهارم
وقتی که تنظیمات اعمال شد ، اگر میخواستید میزبان شوید ، عدد ۱ و اگر میخواهید به یک میزبان متصل بشوید ( مثلا دوستتان ! ) عدد ۲ را وارد کنید . زمانی که از شما خواسته شد باید IP رو وارد کنید ..
مرحله پنجم
زمانی که میزبان و بازیکنان هر دو آی پی هاشون رو وارد کردن از شما خواسته میشه تا وارد بازی شوید ! میزبان باید در ابتدا Room رو در بازی ایجاد کنه و بازیکنان در بازی به اون ملحق بشوند ..
اسم نرم افزار را شما گفتید PES GREEN ولی تو عکس PES connector رو نشون میده.!!!!!
آنلاین با 128 هم میشه؟
دوستان تورو خدا يكي جواب منو بده....نقل قول:
سلام من بازی رو گرفتم و نصب کردم
بازی خوب و رون اجرا شد ولی تو مستر لیگ هی بازی میاد بیرون و ارور دونت سند میده
کرک عوض کردم نشد
اگه میشه راهنمایی کنید
حتی یه بار بازی رو نصب کردم و خوب بازی میکرد
پچ جدید 2.7 رو گرفتم و ریختم میگه یه فایل dll رو نمیتونه لود کنه
خلاصه گیرم یه راهنمایی کنید
نقل قول:
نود 32 رو سيستمت نصبه؟
منم همین مشکلو داشتم .. واسه نود 32 هست که اون فایل dll رو پاک میکنه یا یه همچین کاری...نقل قول:
بازی رو دوباره نصب کن بعدش فولدری رو که بازی رو داخلش نصب کردی رو به لیست exclusion آنتی ویروس اضافه کن تا دیگه اسکنش نکنه ... بعد پچ رو نصب کن ... دیگه مشکل نخواهی داشت ..
اگه باز مشکلی بود بگو تا من و بچه ها بیشتر راهنماییت کنیم
سلام دوستان اين پچ 2.7 شامل اون نرم افزاري كه كدري تصوير رو از بين ميبره هم ميشه يا اونو بايد جدا نصب كرد ؟
پچ 2.7 شامل همون نرم افزار هم میشه :46:نقل قول:
ببخشيد من بخوام بجاي دسته دوم آلمان يك ليگ ديگه باشه چه كار بايد بكنم
ممنون ميشم آموزش بديد چون فكر كنم پي اس اديت گفته بود ميشه تغيرش داد
برو به محل نصب پچ و آیکون PE رو باز کن و اون بالا 2nd division رو انتخاب کن و بعد لیگ مورد نظر رو انتخاب کن و در نهایت روش کلیک کن تا تایید شه . حالا بری توی بازی اون لیگ جای لیگ بوندسلیگا2 جایگزین میشه :46:نقل قول:
سلام دوست عزيز اتفاقن من اينكارو انجام ميدم اول ميرم تويه همون 2nd division و ليگ رو عوض ميكنم و حتي اسكوربرد رو هم عوض ميكنم ميام صفحه اولش و پيس پچ نوشته شده كه ميزني ميره تو بازي، اونا ميزنم ميرم تو بازي بازم مبينم كه ليگ دسته دو بوندسليگاي دو هست كجاي كارم اشتباست ؟نقل قول:
دوستان من چه طور میتونم با تیمی که تو مستر لیگ دارم تو exhibition یا حالت معمولی با دوستم بازی کنم
چون موقعی که میخوام تیمم رو load کنم نمیشه و فقط میتونم تیمای خود pes رو بردارم
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
و یک چیز دیگه چه طوری میتونم با تیم اصلی با بازیکنای اصلی خود تیم مستر لیگ رو شروع کنم نه با بازیکنای خود کونامی
و یه پچ خوب که کار کنه برای افزایش پول نو مستر لیگ بهم معرفی کنید
و در نهایت آیا با ریختن پچ های کونامی برای آپدیت نقل و انتقالات و لباس تیما اگر بازیکنا رو قبل ریختن پچ edit کرده باشم بعد از ریختن پچ edit من حددف میشه یا نه؟
ممنون
پیغام successfully میاد و شما ok رو می زنید ؟نقل قول:
اگه انتخاب شه حتی اگه پنجره رو ببندید و از آیکون خود بازی ، بازی رو اجرا کنید باز باید تغییرات اعمال شه حالا اگه پیغام successfuly میده و توی بازی انتخاب نمیشه نمی دونم مشکلش چیه :13:
سلام
دوستان این dlcها چی هستن ......بااضافه کردنشون به بازی
چه تغییراتی انجام میدن......
پچ ها اینا رو دارن یا باید جداگانه دان کنم وتوی بازی بریزم.....
راستی گزارش غیر انگلیسی کسی سراغ نداره..... خوب باشه دیگه ...
این گزارش انگلیسی هم اعصابو داغون میکنه.....
یارو سانتر میکنه با کله گل میزنه میگه سوپر گل.............
ما که هنوز تو ی کف یه شوت از راهه دوریمممممممممم......
سلام دوستان
میشه بی زحمت یه آپشن فایل توپ که تمامی اسم ها درست شده باشه + لیگ برتر + تیم ملی + فیس های توپ و ... داشته باشه رو بدید.... یعنی بهترینشااااااا ..... مرسی....
در ضمن برای ریختن اسکوربرد باید چی کار کرد ؟؟؟
برای استفاده فایل ها رو (با توجه به صفحه نمایشتون) در dt06.img کیت سرور قرار بده.نقل قول:
در ضمن برای ریختن اسکوربرد باید چی کار کرد ؟؟؟
با سلام به نظر تون این ماه واسه بازی DLCرسمی ازطرف شرکت بازی میاد مثل همونی که تو تابستون اومده بود نقل و اتقالات رو به طور اتوماتیک انجام داد و اون بازیکن های جوان تیم که نبودن هم اپدیت کردن این ماه عرضه میشه؟؟ که از خود بازی اپدیت میشه
دوستان این صدای گزارشگر رو چیکارش کنم.
مطلع هستم که باید فایل گزارشگر دانلود کنم اما نمی دونم کدام درست کار میکنه و برای خود PES 2012 هست
نقل قول:
خب شما اوني كه تو سايت پس باز هست رو دانلود كن من خودم امتحان كردم سالمه و درست كار ميكنه
سلام کسی پچ 2.7 رو نداره
یه دوستام دان کرده داره اتفاقا بازی هم کردیم با این پچ ولی خودم یادم رفت ازش بگیرم به زودی ازش میگیرم.نقل قول:
حالا چطور مگه؟؟؟
نقل قول:وایسید تا چند روز دیگه پچ جدید میدن که نقل و انتقالات هم داره اونو بگیرید .نقل قول:
اخه توی pesbaz که گذاشتن مال اپلود بازه که داری میگیری stop میزنی دوباره رسیوم نمیده در صورتی که توی دانلود منجر قسمت رسیوم yes نوشته اگه میتونین برام بزارین
نقل قول:
از رفیقم میپرسم از کجا دان کرده خبرت میکنم برات لینکش رو میذارم البته اگه اونی که دان کرده قابلیت ادامه داشته باشه!
آقا دریبل تو این بازی چطوریه ؟
نخندیدا ! من نسخه ی پی سی رو تا حالا بازی نکردم
نسخه های 5 تا 2011 پی اس تو رو فقط بازی کردم
حالا تو این اصلاً نمی تونم دریبل کنم ، در حالی که کامپیوتر ، بازیکن من رو وقتی روبرو هستن هم دریبل می کنه
پچ 2.7 ریختم. اما تا میرم قسمت انتخاب تیم. از بازی میاد بیرون و ارور میده. اسم بازیکنا و تیما درست شده اما لباس و لوگوشون درست نشده بود. چند بار اینکارو کردم. اما همین اش و همین کاسه
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
دوستان خسته نباشید....
کسی گزارشگر ایتالیایی رو نداره......
البته یکی از دوستانم پلی2 داره نسخه جدید 2012گزارشگرش ایتالیاییه.....
واقعا به بازی جو میده خییییییییلی باحاله...
یه چیزی میگم یه چیزی .............
کسی تا حالا شوت از راه دور زده ارتفاع توپ زیاد باشه گل بشه .....
من که هر کاری میکنم یا خیلی اهسته یا بیرون دروازست......
چه جوری باید شوت زد......