مدیر برنامههای زاید اعلام کرد که این بازیکن تا روز سهشنبه به جمع قرمزپوشان اضافه خواهد شد!
Printable View
مدیر برنامههای زاید اعلام کرد که این بازیکن تا روز سهشنبه به جمع قرمزپوشان اضافه خواهد شد!
ورزش3: محمد قاضي در گفتوگو با ايسنا، درباره طولاني شدن انتخاب سرمربي پرسپوليس و آسيبهايي که ميتواند در ادامه در پي داشته باشد، تصريح کرد: باشگاه برنامهريزي شده عمل ميکند و مطمئن باشيد آقاي رويانيان بهترين سرمربي را به پرسپوليس ميآورد و نبايد خيال هواداران از اين بابت نگران باشد.وي ادامه داد: تمرينات خوبي را در چند هفته اخير پشت سر گذاشتيم و به تيم خودمان و قدرتش ايمان داريم و توجهي هم به اظهار نظر و کري خواني ساير تيمها نميکنيم و داشتههايمان را در زمين نشان خواهيم داد. همچنين برنده بودن تيم در فصل نقل و انتقالات مهم نيست. اگر ما بازيکنان خوبي را جذب کرده باشيم و نتوانيم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم، هواداران را راضي نخواهيم کرد.قاضي همچنين درباره لغو اردوي ترکيه و برپايي اردو در تهران مدعي شد: درفشي فر امکانات خوبي را دارد و ما در تهران تمرينهاي با کيفيتي را انجام ميدهيم. همچنين آب و هواي تهران نيز تفاوت بسيار زيادي با ترکيه ندارد و ما در اينجا کارمان را به نحو احسن پيش مي بريم تا با قدرت در بازيها ظاهر شويم.
تو خود بخوان حدیث این محفل را...
[روزنامه پرسپولیس]مجتبی محرمی: اگر مربی داخلی باشد، زیرآبش را میزنیم!
[روزنامه زرد پیروزی]رویانیان به زایـــد: پسر تو بیا، بقیهاش با مـــن!
خدا کنه "هتریکر" بیاد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبری پرسپولیس: بین مربیان ایرانی اصولا هیچکس موافق حضور مربی خارجی نیست و اساسا هیچ کس را جز خودشان قبول ندارند! اگر قرار باشد از بین همین مربیان ایرانی مخالف حضور خارجی ها، یک لیست تهیه کنیم، آنوقت محمد مایلی کهن اگر اول نباشد، قطعا یکی از 3 نفر اول خواهد بود. او به تازگی بار دیگر به سبک خود به مربیان خارجی تاخته و گفته: «کدام مربی خارجی در پرسپولیس موفق بوده است؟» مایلی کهن ظاهرا نگاهی به تاریخ باشگاه پرسپولیس هم نمی اندازد که اینچنین اظهارات بامزه ای از سوی او نقل مخافل خبری می شود به همین خاطر لازم است به چند نکته اشاره کنیم: اگر رکورد کسب جام در پرسپولیس (9 بار قهرمان لیگ سراسری و 5 بار قهرمان جام حذفی) دست علی پروین است صرفا به 2 دلیل بوده، اولا سلطان سه دهه برای کسب سه جام حذفی و سه قهرمانی لیگ فرصت داشت، چرا که همگان می دانند در دهه 50، 60 و 70 قدرت علی پروین حتی از یک سرمربی هم در باشگاه پرسپولیس بیشتر بوده است. در واقع او مالک، مدیر و همه کاره پرسپولیس بود و یک سبک کاری خاص برای خودش داشت که هنوز هم سنتی هایی مثل غلام پیروانی و امیرقلعه نوعی از آن پیروی می کنند. حالا شما کدام مربی خارجی را سراغ دارید که فقط 3 ماه با حمایت کامل و پشتیبانی، بدون دغدغه فرصت کار کردن داشته باشد؟ در ثانی پرسپولیس علی پروین در دهه 60 و 70 مجموعا شش جام گرفت در شرایطی که از مجموع 20 بازیکن تیم ملی، 12 نفر را در ترکیب داشت و در آن زمان مسئولان دولتی تصمیم به دو قطبی زدایی (!) نگرفته بودند که با هجوم پول های کلان به شهرستان ها، قدرت هایی مثل سپاهان و فولاد خوزستان ایجاد شود.در تهران هم استقلال و پاس نصف قدرت و پتانسیل پرسپولیس را نداشتند. از 9 قهرمانی پرسپولیس در لیگ، 2 تا را استانکو آورده و آخرین آن مربوط به قطبی است که پاسپورت آمریکایی داشت، در همه دنیا هم قطبی را با همین ملیت می شناسند، حتی همین امروز در ژاپن! دو قهرمانی اول جام تخت جمشید هم با آلن راجرز به دست آمده است. یعنی 3 جام پروین و یک جام مرحوم دهداری در مقابل 5 جام مربیان خارجی ! حالا کدام دسته از مربیان برای پرسپولیس افتخارات بیشتری آورده اند؟!
علي پروين گفت: توافق نهايي با مانوئل خوزه صورت گرفته و او امشب وارد تهران خواهد شد. وي ادامه داد: قرارداد اين مربي يکساله است و مبلغ قرارداد او هم اندازه مصطفي دنيزلي سرمربي فصل گذشته پرسپوليس است. عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: اين مربي کارنامه بسيار درخشاني دارد و مي تواند پرسپوليس را به روز هاي خوب بازگرداند. قرار است سرمربي جديد پرسپوليس روز پنجشنبه در تمرينات سرخپوشان حاضر شود. گفته مي شود، حميد درخشان به عنوان دستيار ايراني اين مربي در کنار خوزه فعاليت خواهد کرد. گفته مي شود که مبلغ قرارداد اين سرمربي حدود دو ميليارد و 500ميليون تومان است.
خوب به سلامتي سرمربي هم مشخص شد
بازي تيم هاي خوزه ماهنوئل رو كه تا حالا نديدم. اصلا نميدونم سبك و سيستمش چجورياست ولي خوب از افتخاراتش معلومه كار بلده
ايشالا با پرسپوليس موفق شه و بتونيم قهرماني رو جشن بگيريم. مخصوصا اگه تيم موفق باشه و بتونيم چند سال ثبات داشته باشيم تو كادر مديريتي و فني و بازيكن ها عالي ميشه
فقط متاسفانه به احتمال زياد ايمون زائد تو تيم نميمونه. حيف شد واقعا يه سر و گردن از انصاري فر و قاضي بهتر بود
البته هميشه خاطرات خوبي كه براي پرسپوليس رقم زد تو ذهن هممون ميمونه
اقا تبريك ميگم! خوشحالم بلاخره مربي تيم مشخص شد. مربي خوبي هم اوردن امار و ارقام حكايت از اين داره كه مربي خوب وكار بلديه و به گفته فارس مرد دربي هاست! او مربي نبوده كه خانه نشين باشه وبدون تيم، او بخاطر شرايط نا امن مصر اين كشورو ترك كرده. من كه به تيم امسال خيلي اميدوارم .پرسپوليس سال 91 رو با برد 6 بر يك شروع كرد همونجا گفتم سالي كه نكوست از بهارش پيداست! امسال سال شيريني خواهد بود ان شا الله
خدا رو شکر مربی هم انتخاب شد
فکر میکنم یکی از بهترین مربیهای بعد از انقلاب داره به ایران میاد
از اون مربیها که اگر نتیجه نگرفت قبل از ایراد گرفتن از خودش باید دنبال مشکلات در جاهای دیگه گشت
کارنامه کاملا روشن و حتی به نظر من پخته تر و قویتر از کی روش
بعد از گرفتن یه هافبک دفاعی اگر یه دروازبان و یه هافبک هجومی یا طراح خوب بگیریم فکر میکنم تیم مشکلی نداشته باشه
امیدوارم زاید رو حفظ کنن زاید دیگه صرفا یه بازیکن نیست یک خاطرس و هویت هر باشگاهی حکم میکنه در جهت حفظ خاطراتش تلاش کنه
آشنايي با سرمربي جديد پرسپوليس
سرمربي پرتغالي پرسپوليس در کارنامه مربيگري خود روزهاي خوبي را پشت سر گذاشته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانوئل خوزه دي خسوس سيلوا در 9 آوريل 1946 در ويا رئال دو سانتوس آنتونيو پرتغال متولد شد اخيرا هدايت الاهلي مصر را در دست داشته است.
برخي تيمهايي که تحت هدايت وي بودند، عبارتند از ويتوريا دي گوئيماراس، اسپورتينگ سي پي، اسپورتينگ دي برالگا، بواويستا، بنفيکا (همگي از پرتغال)، الاهلي مصر، بلننس پرتغال و تيم ملي آنگولا.
مانوئل خوزه به عنوان يکي از موفقترين مربيان باشگاهي در رقابتهاي CAP به حساب ميآيد که مهمترين تورنمنت باشگاهي آفريقا است. رکورد 4 بار قهرماني در ليگ قهرمانان آفريقا و رساندن تيمش به 5 فينال پياپي در اين مسابقات از سال 2005 تا 2008 که در 3 فينال آن قهرمان شد، از جمله افتخارات خوزه است.
وي همچنين قهرماني سوپر جام CAF را در سالهاي 2002، 2006 و 2007 در کارنامه دارد و اولين سرمربي بود که يک تيم آفريقايي را در جام باشگاههاي جهان در سال 2006 به مدال رساند.
دوران حرفهاي:
مانوئل خوزه اولين بار در سال 1978 در تيم اسپينيو سرمربيگري کرد و در فصل 80-1979 نيز قهرمان پريمريا ليگا (پرتغال) شد. اولين درخشش سرمربيگري وي در ويتوريا دي گوئيمارس بود که از سال 1982 تا 1983 هدايت اين تيم را در دست داشت و اين تيم را در اولين حضور خود در جام يوفا به مقام چهارم رساند.
وي فصل بعد بعد به پورتيموننس پيوست و در دومين فصل حضورش، اين تيم را به مقام پنجم رساند تا بالاترين رده مسابقات باشگاهي براي پورتيموننس و راهيابي به جام يوفا به دست آيد.
خوزه که در سال 1985 به اسپورتينگ سي پي پيوست، در فصل دوم پس از 6 بازي بدون پيروزي اخراج شد. اعتبار وي به کشف لوئيز فيگو، ستاره پرتغال در زمان فعاليت در اسپورتينگ سي پي برميگردد؛ حقيقتي که وي انکار ميکند.
وي سپس به اسپورتينگ دي براگا پيوست که نتوانست به موفقيتي دست يابد و در سال 1990 مجددا به اسپورتينگ سي پي ملحق شد که به دليل شکست 2 بر يک و حذف در ورزشگاه خانگي در بازيهاي "تاکا دو پرتغال" در همان سال اخراج شد.
پس از اينکه خوزه نتوانست در فصل 92-1991 در اسپينيو افتخاري کسب کند، به بواويستا پيوست و در اولين فصل حضورش توانست تاکا دو پرتغال و دو دومين فصل سوپرتاکا را فتح کند و مجددا در همان سال براي بار دوم تاکا دو پرتغال را کسب کرد.
خوزه پس از 5 فصل حضور در بواويستا در سال 1996 با ماريتيمو قرارداد بست و در فصل 97-1996 در بنفيکا جانشين پائولو اوتوري شد و به مقام سوم رسيد. با وجود نتايج بدي که در بنفيکا کسب کرد در اين تيم ماندگار شد و پس از شکست 3 بر يک مقابل ريو آوه از اين تيم اخراج شد.
وي در سال 1999 به تيم يونيائو دو ليريا ملحق شد و در آوريل، اين باشگاه را ترک کرد تا خوزه مورينيو جانشين وي شود. در سال دوم وقتي که تنها 7 بازي به پايان ليگ مانده بود و تيم در راه رسيدن به بهترين مقام تاريخش بود، با الاهلي، غولهاي مصر قرارداد بست که مهمترين هدفش قهرماني در ليگ برتر اين کشور بود.
خوزه اولين نتيجه خوبش در الاهلي را با پيروزي يک بر صفر مقابل رئال مادريد در ديداري دوستانه کسب کرد و پس از ناتواني در قهرماني ليگ از اين تيم اخراج شد؛ اما توانست براي اولين بار، ليگ قهرمانان آفريقا و سوپرجام قاره سياه را فتح کند.
اين مربي در سال 2002 به پرتغال بازگشت تا هدايت بلننسس را در دست بگيرد اما سال بعد باز هم به آفريقا برگشت و سرمربي الاهلي شد.
وي علاوه بر 4 بار قهرماني در ليگ قهرمانان آفريقا و رساندن تيمش به 5 فينال پياپي در اين مسابقات از سال 2005 تا 2008 که در 3 فينال آن قهرمان شد.
خوزه همچنين قهرماني سوپر جام CAF را در سالهاي 2002، 2006 و 2007 در کارنامه دارد و اولين سرمربي بود که يک تيم آفريقايي را در جام باشگاههاي جهان در سال 2006 به مدال رساند.
خوزه از سال 2004 تا 2009 توانست الاهلي را 5 بار قهرمان مصر کند و جام مصر را در فصل 06-2005 و 07-2006 براي اين تيم به دست آورد.
خوزه مانوئل در 13 مي 2009 هدايت تيم ملي آنگولا را پذيرفت و در جام ملتهاي آفريقا که آنگولا ميزبان بود، قراردادي يک ساله امضا کرد. وي پس از شکست آنگولا مقابل غنا در مرحله يکچهارم نهايي جام ملتهاي آفريقا 2010، با عذرخواهي از تمام مردم اين کشور استعفا داد.
باشگاه الاتحاد 31 مي 2010 اين مربي پرتغالي را به عنوان سرمربي جديد خود انتخاب کرد. خوزه در دسامبر 2010 پس از 8 تساوي پياپي استعفا داد.
وي در اول ژانويه 2011 با امضاي قراردادي يک سال و نيمه به الاهلي بازگشت. وي با الاهلي باز هم قهرمان ليگ مصر شد. وي در اول فوريه 2012 پس از حادثه ورزشگاه پورت سيد از اين تيم خداحافظي و اعلام کرد که رابطه خوب او با مردم مصر مانع کشته شدنش شده است.
پس از حوادث مصر، خوزه 47 هزار يورو به باشگاه الاهلي پرداخت کرد تا به خانوادگان قربانيان کمک کند.
وي چند روز بعد در شانزدهم فوريه به مصر بازگشت و پس از پايان قراردادش به پرتغال بازگشت و به دليل ناآراميهاي سياسي حاضر نشد قراردادش را با اين تيم تمديد کند.
از خوزه به عنوان مرد موفق در دربيها ياد ميکنند و او را مرد دربي ميخوانند. حال اين مربي به پرسپوليس آمده تا هدايت اين تيم را برعهده بگيرد.
منبع:ورزش سه
ورزش3: محمد رويانيان پيش از آغاز مراسم ويژه باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران درباره حضور مانوئل خوزه به عنوان سرمربي پرسپوليس گفت: وقتي که حدود 10 روز پيش مصطفي دنيزلي اعلام کرد نميتواند به پرسپوليس بيايد مذاکراتمان را با کالدورن، متسو و خوزه انجام داديم البته قبل از آن به احترام آقاي دنيزلي مذاکرهاي انجام نداديم.
وي ادامه داد: زماني که با «نه» دنيزلي مواجه شديم به صورت حضوري با سه گزينه مدنظرمان صحبت کرديم. سه گزينه را به نظرسنجي گذاشتم که مانوئل خوزه رأي بيشتري آورد. در کميته فني و با حضور پيشکسوتان نيز اين موضوع را مطرح کرديم من آمادگي داشتم هرچه آنها بگويند انجام دهم که آنها نيز تصميم گرفتند گزينه خارجي و در رأس آن مانوئل خوزه سرمربي پرسپوليس شود.
رويانيان خاطرنشان کرد: به حرف پيشکسوتان گوش دادم و صحبتهاي جديتري با خوزه صورت گرفت تأخيري نيز که صورت گرفت به اين دليل بود که به قيمت مدنظر باشگاه رضايت دهد.
مديرعامل باشگاه در پاسخ به اين سؤال که قيمت مدنظر اين باشگاه چقدر بوده اظهار داشت: هيچکس اين قيمت را نميگويد.
رويانيان در مواجهه با اين سؤال که گفته شده مبلغ قرارداد خوزه و دو دستيارش در مجموع يک ميليارد و 200 ميليون تومان بوده، تأکيد کرد: من دروغ نميگويم و مبلغ بيشتر از اين بوده است مبلغ صحيح آن يک ميليون و 200 هزار دلار است اين مبلغ به غير از پاداشها مواردي نظير منزل مسکوني، خودرو است مربيان ايراني هم همين امکانات را ميخواهند.
وي افزود: بدي ما اين است که اگر عدد بگويم ميگويند اينگونه نيست و اگر نگويم ميگويند چرا نگفته است. زماني که ديدم اعلام شده مبلغ خوزه و دستيارانش يک ميليارد و 200 ميليون تومان اعلام شده به مسئولان روابط عمومي باشگاه گفتم اشتباه بزرگي انجام شده و مبلغ يک ميليون و 200 هزار دلار بوده است.
وي تأکيد کرد: يک ميليون و 200 هزار دلار کف قرارداد مانوئل خوزه است و امکانات ديگري نظير خودرو، منزل بايد براي او فراهم شود.
رويانيان در پاسخ به اين سؤال که آيا قرارداد با خوزه قطعي است، گفت: اين مربي ساعت 1.5 بامداد چهارشنبه به تهران ميآيد و مذاکرات نهايي و پاياني انجام ميشود تا ساعت 24 شب گذشته منتظر بوديم تا او قيمتش را کاهش دهد. من يک ايميل فرستادم و او هم امضاءهاي لازم را انجام داد و براي ما ارسال کرد. در اين ايميل تمام موارد اساسي مربوط به قرارداد تأييد شده است فردا بايد يک قرارداد شکلي تنظيم کنيم و تحويل مراجع مربوطه بدهيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که مانوئل خوزه منشوري نيست تصريح کرد: من نميدانم چه کسي منشوري است و چه کسي نيست فقط ميدانم که يک نفر هست که همه منشوري ميداند.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا جواد نکونام با سقف قرارداد به استقلال ميپيوندد، گفت: عاقلان دانند.
رويانيان درباره آخرين وضعيت مذاکره با خلعتبري گفت: قبل از پايان مسابقات خلعتبري در الوصل با او صحبت کرديم اما خلعتبري از آن قيمت عدول کرد من هم از او ناراحت هستم چند ما وقتي حرفي ميزنيم بايد پاي آن بيستيم. خلعتبري قيمت بالاتري ميخواهد البته حقش است چرا که بازيکن بسيار خوبي است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس اضافه کرد: اگر خلعتبري به پرسپوليس بيايد او را در آغوش خواهم گرفت اما ما صحبتهايمان درباره قيمت انجام دادهايم هنوز پرونده حضور خلعتبري در پرسپوليس بسته نشده است و دنبال او هستيم.
رويانيان درباره آخرين وضعيت ايمان زايد خاطرنشان کرد: طرفداران خيلي دنبال او هستند اما بايد صادقانه بگويم پيش از رفتن زايد به خارج از کشور از او قول کتبي گرفتم که برگردد اما او از ما درخواست پول کرده است. زايد گفته پول را به حساب من در ايرلند بريزيد تا من به ايران بيايم من هم گفتم به او بگوييد اول به ايران بيايد بعد پولش را بگيرد هر وقت قراردادش را امضا کرد پولش را ميگيرد.
رويانيان افزود: اختلاف ما و زايد سر همين قضيه است زايد جوان است و بايد بيشتر فکر کند و بداند که پرسپوليس خانهاش است. من چند کلمهاي با اين بازيکن صحبت کردهام و به او خسته نباشيد و شب بخير گفتهام. وقتي به زبان انگليسي به او شب بخير گفتم او فکر کرد ميخواهم خداحافظي کنم و گوشي را قطع کرد به او به انگليسي گفتم شب بخير که به تعبير او يعني خداحافظ در حالي که منظور من اين نبود آنچه ما در دبيرستان و دانشگاه خوانديم گود نايت يعني شب بخير اما زايد خداحافظي برداشت کرد.
وي در پاسخ به اين سؤال آيا عشق خلعتبري 1.5 ميليارد توماني است اظهار داشت: من به اين چيزها کاري ندارم خلعتبري بازيکن بزرگي است ولي اميدوارم قيمتي که من گفتم و پايينتر است را به عشق پرسپوليس بپذيرد.
به گزارش فارس رويانيان در ادامه در پاسخ به اين سؤال که تکليف برگزاري بازيهاي ليگ در ماه مبارک رمضان به کجا کشيده شد، عنوان کرد: با دو موضوع مخالف هستيم که آقايان انجام ميدهند در قرعهکشي ليگ برتر 6، 7 بازي بايد در بيرون از خانه برگزار کنيم اما بعضي باشگاههاي رقيب ما در همان نيمفصل اول 6، 7 بازي ميزبان هستند من نميدانم قرعهکشيها چگونه از آسمان درميآيد واقعاً نميدانم و در آن ماندهام. خدا ميداند بعد از اين ميخواهند چکار کنند. در بخشهاي مختلف اين فصل باز هم اتفاقاتي رخ ميدهد که من ميگويم من در آن ماندهام.
رويانيان ادامه داد: مورد دوم که ما مخالف هستيم برگزاري مسابقات در ماه مبارک رمضان است. آقايان گفتهاند کيروش گفته جام حذفي برگزار نشود. ما مخالف اين موضوع هستيم. تيمهاي دسته اولي فرصت پيدا ميکنند تا در جام حذفي خودشان را نشان دهند و اين موضوع باعث رشد فوتبال ميشود و مردم در شهرهاي دور ميتوانند دلخوش باشند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تأکيد کرد: آقايان ميگويند جام حذفي را حذف ميکنيم چون کيروش مخالف است اما کيروش گفت من اين موضوع را نگفتهام. من ميگويم شما که براي ناراحتي کيروش جام حذفي را حذف ميکنيد و اين فرصت خوب را از جوانان و تيمهاي خوب ميگيريد چرا براي اخم و ناراحتي خدا مسابقات را در ماه مبارک رمضان تعطيل نميکنيد يک ليگ جوان به جاي خودسازي و پالايش درونشان بايد به فوتبال توجه کنند. بايد به عبادت و ماه رمضان توجه کرد.
رويانيان درباره اينکه پيشبينياش از پرسپوليس فصل آينده چيست، خاطرنشان کرد: اگر اجازه دهند در زمين بازي برگزار شود تيم بسيار قدرتمندي هستيم اما از هماکنون آماده ميشوم تا مسائل بيرون زمين را کاملاً تحت نظر داشته باشم.
مرجع خبری پرسپولیس: تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین بازی دوستانه پیش فصل خود مغلوب شد. سرخپوشان عصر روز سه شنبه در ورزشگاه درفشی فر پذیرای تیم صبا بودند که این بازی با نتیجه دو بر صفر به نفع شاگردان یحیی گل محمدی به پایان رسید. فرید کریمی 27 و میلاد سلیمان فلاح 55 گل های صبا را در این بازی به ثمر رساندند. هافبک تیم صبا در دقیقه 27 دروازه تیم پرسپولیس را باز کرد. فرید کریمی در این دقیقه توانست گل اول صبا را وارد دروازه شهاب گردان کند. این در حالی است که یک دقیقه بعد هم بهمن طهماسبی برای بار دوم دروازه پرسپولیس را گشود اما داور این گل را مردود اعلام کرد. این اتفاق با اعتراض بازیکنان صبا همراه شد. صبا در آغاز نیمه دوم بازی دوستانه مقابل پرسپولیس دومین گل را به ثمر رساند.میلاد سلیمان فلاح که در نیمه دوم برای صبا به میدان رفته بود،در دقیقه 55 گل دوم تیمش را زد. علی پروین پس از گذشت 30 دقیقه از آغاز بازی دوستانه پرسپولیس-صبا به درفشی فر رسید. وی در بدو ورودش به ورزشگاه با انبوه پرسش های هواداران پرسپولیس روبرو شد. *حدود 150 تماشاگر در ورزشگاه بازی دوستانه پرسپولیس مقابل صبا را تماشا می کنند. *محسن خلیلی،مهاجم جدید تیم صبا و پیشین پرسپولیس با لباس شخصی نظاره گر بازی این دو تیم بود. *باشگاه پرسپولیس برای فرارسیدن نیمه شعبان برنامه های ویژه ای را تدارک دیده است که در ورزشگاه درفشی فر انجام خواهد شد. تا دقیقه 60 بازی تقریبا در اختیار صبا بود و 30 دقیقه پایانی پرسپولیس بهتر بازی کرد. گفتنی است سرخپوشان هنوز سرمربی خود را در تمرینات نداشته اند و در فصل بدنسازی به سر می برند.محتوای مخفی: عکسهای بازی پرسپولیس-صبایقم
به نظر من خیلی خوب شد باختیم :دي
بازیکنا حساب کار میاد دستشون الکی مغرور نمیشن
اینو میبردن خیال میکردن کار تموم شده
+
مثل اینکه بازیکنا بیشتر فکر ساق پاهاشون بودن...
ورزش3: ''مانوئل خوزه ''بامداد روز چهارشنبه پس از حضور در ايران در هتل محل استقرارش گفت: سال ها در تيم هاي پر طرفدار کار کرده ام و به خوبي با شرايط اين تيم ها آشنا هستم.
اين مربي پرتغالي ادامه داد: در مصر هدايت تيم الاهلي را بر عهده داشتم که ميليونها هوادار داشت و به طور حتم کار کردن در اين شرايط براي هر مربي هم سخت و هم آسان است.
سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران افزود: اطمينان دارم پس از مدت کوتاهي حضور در ايران به وضعيت تيم پر طرفدار پرسپوليس نيز عادت خواهم کرد.
وي تصريح کرد: اميدوارم بتوانم در پرسپوليس موفق باشم و تمام تلاش خود را خواهم کرد تا دل هواداران ميليوني اين تيم را نيز مانند تيم هايي که در آن کار کردم، شاد کنم.
وي اظهار داشت: قبل از ورودم به ايران به خوبي با شرايط تيم پرسپوليس آشنا شدم و از اين بابت هيچ نگراني نخواهم داشت.
مانوئل خوزه سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران بامداد چهارشنبه وارد ايران شد تا پس از ساعاتي با مسئولان اين باشگاه جلسات پاياني خود را برگزار کند و روز پنجشنبه نيز از تمرينات سرخپوشان بازديد نمايد.
مرجع خبری پرسپولیس: پرسپولیس روز گذشته در اولین مسابقه تدارکاتی خود در فصل آماده سازی لیگ دوازدهم در زمین تمرینی درفشی فر برابر صبا به میدان رفت و تن به شکست داد. اما عکس العمل رسانه ها نسبت به این نتیجه جالب توجه بود. رسانه های مختلف نسبت به این مساله عکس العملی های متفاوتی نشان دادند. سایت باشگاه بدون اشاره به نتیجه تیتر زد : «برگزاری دیدار تدارکاتی پرسپولیس برابر صبا با حضور هواداران». ایسنا نوشت : «شکست پرسپولیس مقابل صبا در دیداری دوستانه». مهر عنوان کرد : «تیم فوتبال پرسپولیس مقابل صبای قم شکست خورد». اما از همه اینها گذشته خبررسانی جالب فارس است که پس از این مسابقه تیتر زد : «کهکشانی های پرسپولیس با دو گل مغلوب صبای قم شدند! ». رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از انتخاب سرمربی این تیم در روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد کار خودمان را تمام کردیم و از حالا به بعد به فکر مبارزه با مشکلات بیرون از زمین خواهیم بود. به نظر می رسد برای تحقق پیدا کردن گفته های رویانیان تنها چند ساعت بیشتر زمان لازم نبود تا اولین نمونه از این دست موانع در روند حرکتی پرسپولیس خودنمایی کند. فارس طوری شکست پرسپولیس را تیتر یک خود کرده که گویی کهکشانی های سرخ در فینال جام باشگاه های جهان در مقابل دیدگان دهها هزار تماشاگر افتضاحی فوتبال به بار آورده اند! انگار نه انگار این تیم چند ساعت بیشتر نیست که سرمربی خود را شناخته ، در حال حاضر در دوران بدنسازی به سر می برد و جلسات تمرینی تاکتیکی این تیم به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسد ، آن هم تیمی که بیش از 70 درصد ترکیبش دستخوش تغییر شده است. رقم خوردن شکست در مسابقه تدارکاتی پرسپولیس برابر صبا نه یک فاجعه فوتبالی ، بلکه تنها زنگ خطری است که نشان می دهد تنها گردآوردی بازیکنان بزرگ ضامن موفقیت یک مجموعه نیست.
جواهرات خانوادگي پرسپوليس ثبت كردند
رونمایی از "لباس فصل آینده" پرسپولیس
خوزه نفس بازيکنان پرسپوليس را گرفت
سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس در نخستين حضور رسمي خود تمرينات سنگين و پرفشار بدنسازي را براي بازيکنان اين تيم در نظر گرفت که باعث به شماره افتادن نفس سرخپوشان شد.
نخستين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس با حضور سرمربي و کادر فني جديد صبح امروز پنجشنبه در ورزشگاه شهيد درفشيفر در شرايطي برگزار شد که محمد رويانيان مديرعامل و برخي از مسئولان باشگاه نيز در اين تمرين حضور داشتند.
به گزارش مهر در ابتداي تمرين جلسهاي با حضور رويانيان و "مانوئل خوزه" به همراه بازيکنان در رختکن اين تيم برگزار شد و پس از معارفه رسمي کادر فني جديد تمرينات زير نظر دستيار خارجي مانوئل خوزه آغاز شد که اکثر دقايق اين تمرين به کارهاي بدنسازي اختصاص داشت.
در بخش عمده تمرينات بدنسازي بازيکنان پرسپوليس به گروههاي چهار نفره تقسيم شده بودند و ضمن کار با توپ، دويدن پرفشار را با دستورات کادر فني پيگيري کردند که طولاني شدن اين تمرين باعث شد فشار زيادي به بازيکنان پرسپوليس وارد شود و اکثر آنها از نظر بدني دچار مشکل شوند.
در ادامه تمرينات نيز، تمرينات هوازي در دستور کار سرخپوشان قرار گرفت تا از ميزان بدنسازي سنگين امروز کمي کاستي شود.
در دقايق پاياني اين تمرين با وساطت خبرنگاران و موافقت رويانيان هواداراني که از ساعات ابتدايي صبح پشت درهاي بسته ورزشگاه حضور داشتند به داخل بيايند و بخشهاي پاياني تمرين را از نزديک تماشا کنند.
منبع: ورزش 3
آقا یه سوال برام پیش اومده
به نظر شما نوع همین تمرین امروز(بدنسازی)که خوزه برپا کرده بود با تمرینات روزهای قبل فرق داره؟منظورم اینه که مثلاً میشه تفاوت را در تمرینات بدنسازی یا کار با توپ دید یا تفاوت در فرمیشن و یا بازی خوانی هست؟
اینو خودم کشف کردم، "دولف لاندگرن" بازیگر هالیوود و "محسن بنگر" بازیکن پرسپولیس! :دي
ورزش3: علي کريمي يکي از بازيکناني است که در سراسر جهان طرفداران خاص خودش را دارد. اين بازيکن که به جادوگر فوتبال آسيا شهرت دارد، هميشه جزء بازيکناني بوده که از سراسر جهان آخرين وضعيت او را پيگيري ميکردند و دوست داشتند تا بيوگرافي علي کريمي را بدانند.از همين رو مسئولان باشگاه پرسپوليس و در رأس آن سردار رويانيان مديرعامل باشگاه اقدام به تهيه تنديسي از علي کريمي کردند تا آن را به علاقمندان اين بازيکن در سراسر جهان ارائه دهند.گفتني است در اين تنديس بيوگرافي کامل علي کريمي و خاطرات دوران زندگي و دوران فوتبالياش طراحي شده است.اين تنديس تا دو ماه آينده قرار است به علاقمندان اين بازيکن ارائه شود.
ورزش3: اولين نشست خبري مانوئل خوزه با 30 دقيقه تأخير از ساعت 12:30 دقيقه در هتل آکادمي برگزار شد.
سرمربي پرسپوليس گفت: اميدوارم در اين مدت بتوانيم ارتباط خوبي با رسانهها برقرار کنيم؛ يک ارتباط حرفهايي که احترام دو طرفه را ميطلبد. من هميشه رابطه خوبي با رسانهها داشتم.
خوزه سپس به معرفي دستيارانش پرداخت و گفت: پدرو به عنوان دستيار پيدالو به عنوان بدنساز و اسکار به عنوان آناليزور در کنار من خواهند بود. محسن عاشوري نيز در پرسپوليس است و انتظار داشتهام امروز در نشست حضور داشته باشد. او در تمرين صبح بود و فکر ميکردم اکنون در کنفرانس خبري حاضر باشد. وقتي او را نديدم شوکه شدم.
مانوئل خوزه خاطر نشان کرد: حضور من در پرسپوليس در اين شرايط يک چالش است چرا که زمان خيلي کمي داريم و 13 روز ديگر مسابقات آغاز ميشود. من بايد يکي از مهمترين چالشهاي کاري ام را پشت سر بگذارم با اين حال آمدهايم تا در پرسپوليس تحولي ايجاد شود.
وي اضافه کرد: مهمترين مشکل ما زمان است. بايد يک ماه يا 45 روز پيش کارمان را آغاز ميکرديم ولي 15 روز مانده به مسابقات استارت زديم. با اين حال بايد تيمي بسازيم که موفق باشد اگر چه کار سخت و پيچيدهاي است.
سرمربي پرسپوليس اظهار داشت: با اين اعتقاد قلبي آمدهام که ميتوانم مؤثر باشم. ميتوانيم تيمي بسازيم که فوتبال خوبي انجام دهد و باعث خوشحالي تماشاگران شود و البته بايد قبل از هر چيز ببريم.
خوزه يادآور شد: آغاز کار ما راحت نخواهد بود و با توجه به وقت کمي که داريم بايد تلاش بيشتر کنيم. با اين حال شرايط را پذيرفتيم و آمادهايم با حداکثر توان کار کنيم. نياز داريم ذهن بازيکنان با ما باشد تا بتوانيم تيمي جنگنده و قوي را روانه مسابقات کنيم.
خوزه در پاسخ به اين سؤال آيا تجربه کار با چنين شرايطي را داشته و تاکنون در تيمي بوده که بازيکنانش را نميشناخته است عنوان کرد: واقعيت اين است که هر بار که در يک کشور جديد کار ميکنم خيلي خوب فوتبال آن کشور را نميشناسم اما يادتان باشد زبان فوتبال زبان جهاني است و ما حداکثر تلاش خود را ميکنيم که با گرفتن اطلاعات با فوتبال ايراني و شرايط تيمها آشنا شويم.
سرمربي پرسپوليس افزود: فوتبال در لحظه جاري است و گذشته و آينده اهميتي ندارد. مهم اين است که در حال حاضر چگونه رفتار ميکنيم و از اين به بعد چه خواهيم کرد.
خوزه تصريح کرد: 36 سال است که کار مربيگري ميکنم و فکر ميکنم با توجه به کار با بازيکنان کشورهاي مختلف ميتوانم از اين تجربهها استفاده کنم. اين تجارب براي اينکه در اين فرصت کم با شرايط تيم آشنا شوم به کارم خواهد آمد.
اين مربي تأکيد کرد: مسئوليت و وظيفه خودم را ميدانم و ترسي از کار ندارم. کسي که ميترسد يک سگ ميخرد تا از او محافظت کند اما من نياز به سگ ندارم و محافظ نميخواهم چرا که کارم را بلدم.
خوزه گفت: به خودمان و کارمان اطمينان و اعتماد داريم و آمادهايم با چالشها و مشکلات مواجه شويم. با آرامش، اعتماد به نفس و با اعتقادي که داريم ميتوانيم کارها را پيش ببريم. باشگاه به من اعتماد کرده و من ميخواهم پاسخ مناسبي به اعتماد باشگاه بدهم و هر کاري که از دستم برآيد انجام ميدهم.
خوزه اضافه کرد: در سال 2001 که به مصر رفتم فقط مي دانستم اين کشور تاريخ خيلي غني دارد و فقط اهرام ثلاثه را ميشناختم. با اين حال در سال 8 سال حضورم در اين کشور 20 جام به دست آوردهام که 8 تاي آن قارهاي بود. 3 بار در جام باشگاه هاي جهان حاضر شديم و سه رکورد آفريقايي، قارهاي زديم. اميدوارم همان موفقيتها و خوشحاليها را اين بار در ايران تکرار کنيم.
وي در پاسخ به احتمال اضافه شدن دستيار ايراني ديگري به کادر فني پرسپوليس گفت:کادر فني ما کامل شده است و کسي دگيري اضافه نخواهد شد. فقط يک مربي دروازه بان ها که در چند سال اخير با من کار کرده است از چند روز ديگر به ايران مي آيد. تنها مربي ايراني کادر فني هم محسن عاشوري است.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سوالي درباره ارتباطش با کارلوس کي روش سرمربي تيم ملي ايران گفت: من در اينجا پيرامون تيم ملي صحبت نمي کنم و فقط به سوالات راجع به پرسپوليس پاسخ خواهم داد.
وي درباره اينکه آيا قولي براي قهرماني پرسپوليس مي دهد تاکيد کرد: در مصر هيچگاه قول قهرماني ندادم و فقط به همه قول مي دهم که تمام توانم را براي اعتبارم به کار برم. در آفريقا و خاورميانه کار کرده ام و مي دانم که در پرسپوليس مسئوليت سنگيني دارم. در سال اول حضور در مصر مصر هيچ عنواني به دست نياوردم اما مديران الاهلي حوصله به خرج دادند و من را حفظ کردند که نتيجه اين حوصله را هم ديدند.
وي تصريح کرد: در پرسپوليس هم قولي براي رسيدن به قهرماني نمي دهم و فقط قول مي دهم در رده دوازدهم جدول قرار نگيريم.
ژوزه درباره تجربه اش از شهرآوردها گفت: مي دانم که در بسياري از کشورها بردن شهرآورد از قهرماني ليگ هم مهمتر است اما براي ما هدف اصلي قهرماني در ليگ است. من در پرتغال، ارمنستان و مصر چند دربي را برده ام که در در پرتغال پيروزي با نتيجه هفت بر يک تاريخي شد. اميدوارم اين سنت در ايران تکرار شود.
جشن باشگاه پرسپولیس از شبکه تهران!
بخش اول - آغاز مراسم و سخنرانی سردار رویانیان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش دوم - رونمایی از پیراهن پرسپولیس و حرکات تکنیکی با توپ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش سوم - تقلید صدای فردوسیپور، خیابانی، پروین و پیروانی توسط یوسف کرمی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبری پرسپولیس: حال سر طلایی فوتبال ایران چندان خوب نیست. او یکی دو روزی است که از بیمارستان مرخص شده است. همایون بهزادی که به تازگی از بیمارستان مرخص شده است گفت: من تازه از بیمارستان مرخص شده ام. دو روز پیش بود که سید حسن خمینی نوه امام(ره) با من تماس گرفت و حال من را پرسید. او در امور فنی توانایی بالایی دارد.یک چیز را هم به شما بگویم که من 30 سال پیش مربی حاج احمد آقا پدر ایشان بودم.آن زمان حاج احمد آقا در تیم من هافبک وسط بازی می کرد. سر طلایی فوتبال ایران که حال و روز چندان خوبی ندارد تصمیم گرفته تا به دماوند مهاجرت کند. او می گوید: می خواهم به خاطر بیماری ام به دماوند بروم.برای ریه ام بهتر است. دلم نمی خواهد این حرف ها را که می زنم کسی ترحم کند. من نیازی به کسی ندارم و سرم همیشه بالا است. بهزادی در مورد پرسپولیس هم حرف می زند و می گوید: امسال پرسپولیس خوب یارگیری کرده است.امیدورام با اضافه شدن سرمربی جدید هم آنها نتیجه بگیرند. من به این پرسپولیس خیلی خوش بین هستم. همایون بهزادی ضمن تشکر از رویانیان درباره مدیرعامل پرسپولیس می گوید: «چند وقت پیش ایشان به عیادت من آمده بودند.کلی خوش و بش کردیم. ایشان وقتی می خواستند با من خداحافظی کنند می خواست دست من را ببوسد. اما من اجازه چنین کاری را به ایشان ندادم. من هم یکی دو سال دیگر بیشتر مهمان نیستم و می روم پیش ناصر خان. اما واقعا ممنون رویانیان هستم که به پیشکسوتان اهمیت می دهد.»
نحوهی تمرین و تذکرات خوزه خیلی امیدوارم کرد ...
به خصوص قسمتی که رنگی کردم ...
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در نوبت بعدازظهر امروز از ساعت 18:10 دقيقه در ورزشگاه درفشيفر آغاز شد. در اين تمرين ابتدا بازيکنان به آقا وسط پرداختند و سپس در 4 گروه 5 نفره به مدت دو وقت 10 دقيقهاي به کارهاي هوازي در عرض و طول زمين تمرينات خود را ادامه دادند.
در مرحله بعدي به پاسکاري تک ضرب و سپس فوتبال با يک دروازه بزرگ و 2 دروازه کوچک در نيمه زمين در قالب دو تيم بنفش و سفيد پرداختند.
* حدود 250 هوادار در تمرين امروز ديده ميشد، آنها به شدت کريمي را تشويق کردند.
* گروه آناليز سرمربي پرسپوليس نيز امروز از روي سکوها از تمرين فيلمبرداري کرد.
* ژوزه در 40 دقيقه تمرين کنار زمين نظارهگر بود و فقط به يادداشتبرداري پرداخت و سپس در فوتبال دستهگرمي در نقش داور بود و هر لحظه که احساس ميکرد، بازيکنان اشتباه کردند، بازي را نگه ميداشت و به آنها تذکري جدي ميداد.
سرمربي پرسپوليس به کريم انصاريفرد در خصوص حرکتش در محوطه 18 قدم، محسن بنگر به بازي سازيش از دفاع به حمله و به محمد نوري بابت دادن پاسهاي پشت دفاع تذکراتي داد.
وي همچنين از سوسا ميخواست که بيشتر در ميان زمين درگير شود و به مهاجمان حريف اجازه خودنمايي ندهد.
* فريادهاي ژوزه در تمرين امروز نيز در نوع خود بسيار جالب بود.
* غلامرضا رضايي به دليل مصدوميت در رختکن کار خود را دنبال کرد.
* در صحنهاي محسن بنگر برخورد شديدي با فشنگچي داشت. همين موضوع باعث شد تا خوزه بالاي سر او بيايد و موهاي او را به شوخي بکشد که موجب خنده ساير بازيکنان شد.
* در ميانه تمرين ژوزه که در ابتداي کار از عملکرد بازيکنان چندان راضي نبود، تمرين را نگه داشت و به مدت 10 دقيقه با بازيکنان طبق يادداشتهايي که کرده بود به گفتوگو پرداخت. در اين ميان کريمي و مهدويکيا نيز دقايقي صحبت کردند.
* 2 هوادار خانم نيز به صورت يواشکي به داخل ورزشگاه درفشيفر آمده بودند که پس از دقايقي توسط ماموران حراست ورزشگاه به بيرون هدايت شدند.
* يکي از دستياران خوزه به دليل کمبود بازيکن مجبور شد که در فوتبال دستهگرمي به ميدان برود.
* ژوزه به بازيکنان هشدار ميداد که بايد با دو پاي خود به توپ ضربه بزنند و در هنگام فوتبال بايد پاسهاي بيشتري را با هدايت توپ به يکديگر بدهند.
* در فوتبال دستگرمي ژوزه آنقدر به بازيکنان تاکيد داشت که بالاخره براي هر زدن گل بازيکنان حداقل 35 ضربه پاس به يکديگر ميدادند. اين موضوع باعث شد تا سرمربي پرسپوليس در انتهاي تمرين براي بازيکنان دست بزند و از آنها تشکر کند. اين نوع تمرين شبيه فوتبال بارسلونا بود که بازيکنان زير لبي با يکديگر صحبت ميکردند و ميگفتند امروز بارسلونا شدهايم.
* هواداران پلاکاردي با خود با عکس کريمي، رويانيان و مهدويکيا به ورزشگاه آوردند که روي آن نوشته شده، مدير بالياقت، جادوگر با صداقت و پرسپوليس با غيرت.
* حميد درخشان نيز در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشت.
* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 19:30 به پايان رسيد.
منبع: ورزش 3
تذکر ژوزه به بازیکنان، صحبتهای کریمی و تمرین شبیه بارسلونا
به گزارش خبرگزاری فارس، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت بعدازظهر امروز از ساعت 18:10 دقیقه در ورزشگاه درفشیفر آغاز شد. در این تمرین ابتدا بازیکنان به آقا وسط پرداختند و سپس در 4 گروه 5 نفره به مدت دو وقت 10 دقیقهای به کارهای هوازی در عرض و طول زمین تمرینات خود را ادامه دادند.
در مرحله بعدی به پاسکاری تک ضرب و سپس فوتبال با یک دروازه بزرگ و 2 دروازه کوچک در نیمه زمین در قالب دو تیم بنفش و سفید پرداختند.
* حدود 250 هوادار در تمرین امروز دیده میشد، آنها به شدت کریمی را تشویق کردند.
* گروه آنالیز سرمربی پرسپولیس نیز امروز از روی سکوها از تمرین فیلمبرداری کرد.
* ژوزه در 40 دقیقه تمرین کنار زمین نظارهگر بود و فقط به یادداشتبرداری پرداخت و سپس در فوتبال دستهگرمی در نقش داور بود و هر لحظه که احساس میکرد، بازیکنان اشتباه کردند، بازی را نگه میداشت و به آنها تذکری جدی میداد.
سرمربی پرسپولیس به کریم انصاریفرد در خصوص حرکتش در محوطه 18 قدم، محسن بنگر به بازی سازیش از دفاع به حمله و به محمد نوری بابت دادن پاسهای پشت دفاع تذکراتی داد.
وی همچنین از سوسا میخواست که بیشتر در میان زمین درگیر شود و به مهاجمان حریف اجازه خودنمایی ندهد.
* فریادهای ژوزه در تمرین امروز نیز در نوع خود بسیار جالب بود.
* غلامرضا رضایی به دلیل مصدومیت در رختکن کار خود را دنبال کرد.
* در صحنهای محسن بنگر برخورد شدیدی با فشنگچی داشت. همین موضوع باعث شد تا خوزه بالای سر او بیاید و موهای او را به شوخی بکشد که موجب خنده سایر بازیکنان شد.
* در میانه تمرین ژوزه که در ابتدای کار از عملکرد بازیکنان چندان راضی نبود، تمرین را نگه داشت و به مدت 10 دقیقه با بازیکنان طبق یادداشتهایی که کرده بود به گفتوگو پرداخت. در این میان کریمی و مهدویکیا نیز دقایقی صحبت کردند.
* 2 هوادار خانم نیز به صورت یواشکی به داخل ورزشگاه درفشیفر آمده بودند که پس از دقایقی توسط ماموران حراست ورزشگاه به بیرون هدایت شدند.
* یکی از دستیاران خوزه به دلیل کمبود بازیکن مجبور شد که در فوتبال دستهگرمی به میدان برود.
* ژوزه به بازیکنان هشدار میداد که باید با دو پای خود به توپ ضربه بزنند و در هنگام فوتبال باید پاسهای بیشتری را با هدایت توپ به یکدیگر بدهند.
* در فوتبال دستهگرمی ژوزه آنقدر به بازیکنان تاکید داشت که بالاخره برای هر زدن گل بازیکنان حداقل 35 ضربه پاس به یکدیگر میدادند. این موضوع باعث شد تا سرمربی پرسپولیس در انتهای تمرین برای بازیکنان دست بزند و از آنها تشکر کند. این نوع تمرین شبیه فوتبال بارسلونا بود که بازیکنان زیر لبی با یکدیگر صحبت میکردند و میگفتند امروز بارسلونا شدهایم.
* هواداران پلاکاردی با خود با عکس کریمی، رویانیان و مهدویکیا به ورزشگاه آوردند که روی آن نوشته شده، مدیر بالیاقت، جادوگر با صداقت و پرسپولیس با غیرت.
* حمید درخشان نیز در تمرین امروز پرسپولیس حضور داشت.
* تمرین امروز پرسپولیس ساعت 19:30 به پایان رسید.
منبع:
کد:http://ehavadar.ir
از این قسمت حرفاش اصلا خوشم نیومد!نقل قول:
بالاخره تکلیف ایمون زاید چی شد؟ تو تیم میمونه یا میره؟
به احتمال 100٪ میمونه! :دينقل قول:
محتوای مخفی: باشگاه پرسپولیس برای "ایمون زاید" بلیت گرفت
مرجع خبری پرسپولیس: سرمربی پرسپولیس در جریان تمرین دیروز از بازیکنان تیمش تست هوش گرفت! به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ مانوئل ژوزه پرتغالی در جریان تمرین دیروز پرسپولیس با طراحی یک بازی ساده از بازیکنان تیمش تست هوش گرفت. این اقدام مانوئل مورد استقبال بازیکنان پرسپولیس قرار گرفت. پرسپولیسی ها با انگیزه زیادی به دستورات ژوزه عمل کردند و جواب او را دادند، جالب است بدانید در پایان علی کریمی جواب مورد نظر ژوزه را تشخیص داد و مورد تشویق سرمربی سرخپوشان قرار گرفت. جواد کاظمیان هم دیگر بازیکنی بود که به جواب مورد نظر سرمربی پرتغالی رسید.
ورزش3: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: همه راهها را رفتهام، به وزير اقتصاد و مسئولان اقتصادي اعلام کنيد آمادهام پرسپوليس واگذار شود
محمد رويانيان در مورد واگذاري باشگاه فوتبال پرسپوليس گفت: از مسئولان اقتصادي بخواهيد، من همه راهها را رفتهام، پرسپوليس آماده است که به بخش خصوصي واگذار شود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در حاشيه مراسم ارائه گزارش سرمايهگذاري خارجي در وزارت اقتصاد گفت: از آقاي وزير اقتصاد و آقاي وزير محترم ورزش خواهش ميکنم، اجازه دهيد که امسال پرسپوليس واگذار شود.
رويانيان گفت: همه کارها را کرديم و از اول امسال هم ميتوانستيم خصوصيسازي کنيم.
وي در مورد نحوه واگذاري باشگاه پرسپوليس گفت: واگذاري از طريق فرابورس خواهد بود. انشاءالله شرکتي که اين باشگاه را بخرد، تبديل به شرکت سهامي عام خواهد شد، سهام آن در اختيار مردم و هواداران قرار خواهد گرفت.
رويانيان در مورد ارزش باشگاه پرسپوليس گفت: ارزش آن بايد در حراج مشخص شود.
بچهها این جشن پرسپولیس رو بگیرید حتماً ... قشنگه، به خصوص این بخش تقلید صدا و حرکات نمایشی یوسف کرمی ...
کارش خوب بود ...
غلام پیروانی و بخشهایی از فردوسیپورش خوب بود، صحنه آهستههاش هم هر چند یه خورده Repeat داشت ولی در کل قشنگ بود ...
راستی جشن خوبی بودا ! دست رویانیان درد نکنه ...
هم پیرهن جدید رو رونمایی کرد، هم از پیشکسوتا تقدیر کردن و هم یه جشنی بود و دور هم خوش بودن : دی
دو تا خبر حاشیهای خوب ... :
+
پیراهن جدید پرسپولیس با فناوری Quick Dry / شش خط نشانه چیست؟!
آیا سازمان لیگ اجازه استفاده از این پیراهن را می دهد؟
مرجع خبری پرسپولیس : اما در طرح جديد پيراهن سرخها 6 خط با رنگ مشكي روي آستينها كار شده كه خيليها را با اين سوال مواجه كرده كه آيا اين شش خط به نشانه ششتاي معروف دربي 52 روي آستينها نقش بسته يا نه؟
سهشنبه شب هفته گذشته و در جريان جشن شعبانيه پرسپوليس نوبت به يكي از آيتمهاي مهيج برنامه رسيد تا نگاه عكاسان، خبرنگاران و البته هواداران و پيشكسوتان كنجكاو پرسپوليس به استيج و جايي كه رويانيان و مسوولان باشگاه ايستاده بودند جلب شود.
به دعوت رويانيان و مجريان برنامه و با هماهنگي قبلي يك هوادار شهرستاني خوش ذوق روي استيج آمده بود تا از پيراهن جديد پرسپوليس كه به تن يك مانكن پلاستيكي پوشانده شده بود رونمايي شود. با شمارش معكوس و خاموش كردن پروژكتورها لحظه رونمايي از پيراهن فرارسيد و با برداشتن پارچه بزرگ قرمزرنگ همه با پيراهني كه قرار است امسال بر تن ستارههاي تيم برود آشنا شدند.
آخرين فناوري در پيراهن جديد
اين پيراهن از فناوري جديد Quick dry بهره ميبرد كه بعد از 90 دقيقه بازي و با وجود از دست رفتن آب زيادي از بدن بازيكن حتي يك گرم به وزن آن اضافه نميشود چرا كه بافت پيراهن آب بدن بازيكن را جذب و خيلي زود بخار ميكند. طرح پيراهن هم يك طرح اختصاصي است از شركت آلاشپورت آلمان كه جزو طرحهاي سال 2012 اين برند قرار ميگيرد. جالب اينكه طرح فوق قرار بوده كاملا مخفي بماند اما يك بار در اردوي دبي و فروشگاه آلاشپورت و بار ديگر در جشن شعبانيه باشگاه لو رفت. ظاهرا قرار بوده اين اتفاق در مراسمي ويژه رخ دهد اما به نظر ميرسد تا روز 29 تيرماه و مصاف با صنعت نفت آبادان بايد منتظر ماند.
ششخط به نشانه ششتاييها؟
با نگاه اول به پيراهنهاي اين فصل پرسپوليس ذهن به سمت و سوي پيراهنهاي دانمارك در جامهاي جهاني گذشته ميرود اما در طرح جديد پيراهن سرخها 6 خط با رنگ مشكي روي آستينها كار شده كه خيليها را با اين سوال مواجه كرده كه آيا اين شش خط به نشانه ششتاي معروف دربي 52 روي آستينها نقش بسته يا نه؟ جواب البته «نه» است چرا كه اين مساله كاملا اتفاقي رخ داده و عمدي در كار نبوده است. خطوط سفيد و مشكي روي پيراهن و يقه گردي كه پيراهن دارد، روي هم رفته طرح جذابي را جلوي چشم هواداران قرار خواهد داد كه البته آلاشپورت به خاطر كپيهاي غير مجاز توليديهاي داخلي سعي دارد خيلي سخت و دير اين طرح را جلوي چشم عموم قرار دهد. ظاهراً تركيب مشكي، قرمز، سفيد و سفيد، قرمز، مشكي هم به ترتيب براي لباسهاي دوم و سوم پرسپوليس به كار خواهد رفت.
دستكاري روي پيراهنهاي آماده
اتفاق مهم و البته عجيب در لباسهاي اين فصل پرسپوليس را نه آن برند آلماني بلكه خود باشگاه رقم زده است. در همان جشن سهشنبه شب بلافاصله بعد از رونمايي از پيراهن، يكي از مجريان برنامه اعلام كرد روي آستين پيراهن عنوان «لا اله الا ا...» نقش بسته كه براي بسياري از حضار عجيب و جالب بود اما اصل قضيه چيز ديگري است. در طرح آل اشپورت تنها 6 خط مشكي روي لباسها ديده ميشود كه به موازات هم قرار گرفتهاند اما ظاهراً در لباس رونمايي شده دستكاريهايي اعمال شده بود تا آن خطوط به شكل لا اله الا ا... دربيايد. ظاهراً اين خواسته مسوولان باشگاه پرسپوليس است كه اين عنوان روي آستينها باشد و همين مسأله باعث شده پيراهنهاي آماده تحويل پرسپوليس دچار مشكل شود. چنانچه مسوولان باشگاه بخواهند اين تغيير رخ دهد مدتي زمان خواهد برد تا 6 خط روي آستينها به شكل عنوان جديد درآيد. از طرفي بايد ديد مسوولان سازمان ليگ و فدراسيون اجازه چنين كاري را خواهند داد يا نه. 4 سال پيش و در آستانه ليگ هفتم حبيب كاشاني پرچم ايران را به لباسهاي پرسپوليس اضافه كرد و حالا رويانيان قصد چنين تغيير مهمي را دارد كه بايد ديد عملي خواهد شد يا نه.
+
رویانیان :باشگاه پرسپولیس آماده واگذاری شد
مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: همه راهها را رفتهام، به وزیر اقتصاد و مسئولان اقتصادی اعلام کنید آمادهام پرسپولیس واگذار شود
محمد رویانیان در مورد واگذاری باشگاه فوتبال پرسپولیس گفت: از مسئولان اقتصادی بخواهید، من همه راهها را رفتهام، پرسپولیس آماده است که به بخش خصوصی واگذار شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در حاشیه مراسم ارائه گزارش سرمایهگذاری خارجی در وزارت اقتصاد گفت: از آقای وزیر اقتصاد و آقای وزیر محترم ورزش خواهش میکنم، اجازه دهید که امسال پرسپولیس واگذار شود.
رویانیان گفت: همه کارها را کردیم و از اول امسال هم میتوانستیم خصوصیسازی کنیم.
وی در مورد نحوه واگذاری باشگاه پرسپولیس گفت: واگذاری از طریق فرابورس خواهد بود. انشاءالله شرکتی که این باشگاه را بخرد، تبدیل به شرکت سهامی عام خواهد شد، سهام آن در اختیار مردم و هواداران قرار خواهد گرفت.
رویانیان در مورد ارزش باشگاه پرسپولیس گفت: ارزش آن باید در حراج مشخص شود
منبع هر دو خبر: مرجع خبری پرسپولیس
(:دی)
محتوای مخفی: نگاهی به روزنامههای ورزشی دوشنبه
سايت باشگاه پرسپوليس: حسين ماهيني درباره شرايط پرسپوليس گفت: بدنسازي را به خوبي تمام کرديم و در حال حاضر با خروج از فشار بدنسازي تمرينات به گونهاي است که بدنها کم کم آماده مسابقات ميشود و در حال حاضر کارهاي سرعتي انجام ميدهيم.
وي افزود: در سه، چهار جلسه تمريني که با حضور آقاي مانوئل انجام داديم، شرايط خوبي بوجود آمده است. او کارنامه مشخصي دارد و سردار رويانيان يک مربي بزرگ را براي تيم بزرگ پرسپوليس آورد. به نظرم همه چيز براي شروع يک فصل بسيار خوب مهيا شده است و از اينجا به بعد بايد تمام تلاش خود را معطوف به آن کنيم که هر چه بهتر در بازيها حاضر شويم.
ماهيني ادامه داد: هميشه اينطور است که با شروع ليگ همه تيمها چند هفتهاي زمان ميخواهند تا به آمادگي خوبي برسند. البته ما قصد داريم با شروع بازيها امتيازات لازم را جمع کنيم اما در هر صورت تا هفته ششم که بازي دربي انجام خواهد شد، صد در صد آماده خواهيم شد و به يک تيم ششدانگ تبديل ميشويم.
امروز هم که باختیم
2 به 1 به آلمینیوم هرمزگان!!!!
کسی از برنامه تیم خبر داره؟بازی تدارکاتی؟
دومین بازی تدارکانی رو جلوی آلومینیوم باختیم
2گل رو روی اشتباهات فاحش "شهاب گردان" خوردیم
تک گل ما رو هم انصاریفر زد با پاس ماهینی
به نظرم این شکستها مقدمه پیروزیه، ما قهرمانیم!
باخت تو بازیهای تدارکاتی اهمیت چندانی نداره اما من انتظارش نداشتم از آلومینیوم ببازیم این دو تا بازی تدارکاتی که باختیم اونطوری که خبراش تو سایت اومده بود روی اشتباهات فاحش شهاب گردان بوده خدا کنه عملکردش توی بازیهایی لیگ برتر خوب باشه تا حسرت از دست دادن اسمیر آودوکیج نخوریم
محتوای مخفی: چندتا عکس از بازی امروز!
عکسا نشون میده تیم خیلی فیزیکی شده
من بازی فیزیکی رو خیلی دوست دارم
"به نظرم" بچهها دارن از جون مایه میزارن/
فکر کنم پنجشنبه 22تیر با فولاد خوزستان بازی داریم!نقل قول:
ايمون زايد پس از جلسه با رويانيان براي تمديد قراردادش با پرسپوليس به توافق رسيد.
ايمون زايد روز گذشته به ايران آمد و شب گذشته در ديداري با رويانيان شرکت کرد.
پس از اين جلسه زايد با رويانيان به توافق رسيد و قرار است به مدت يک سال ديگر قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد کند. البته پيشنهاد تمديد قرارداد دوساله به وي داده شده که او اعلام کرده تا هنگام ثبت قراردادش به اين موضوع فکر خواهد کرد.
ورزش3