بازی در کل خوب بود.
هنوز شانس صعود داریم وهمین طور کلی امید!
دوتا نکته:
1-فرهاد مجیدی آخرشه خدایی حیف شد الان توی استقلال نیست.
2-همون طوری که دوستان هم گفتن تعویض های تیم یه جوری بودن!!
Printable View
بازی در کل خوب بود.
هنوز شانس صعود داریم وهمین طور کلی امید!
دوتا نکته:
1-فرهاد مجیدی آخرشه خدایی حیف شد الان توی استقلال نیست.
2-همون طوری که دوستان هم گفتن تعویض های تیم یه جوری بودن!!
نیمه اول خوب بودیم ولی باز اونطور که باید فشار نیاوردیم
سمت چپ و راست الجزیره واقعا فلج بود مخصوصا سمت راستش ولی ما اصلا از کناره ها نفوذ نمیکردیم در صورتی که گلمونم با حرکت قشنگ زندیو جباری از سمت راست خط دفاعی الجزیره به دست اومد
نکته دیگه که واقعا اذیت کننده بود این بود که بچه ها موقعی که باید پاس میدادن نمیدادن و اینکارو با تاخیر میکردن که باعث شد اون همه در افساید قرار بگیریم در صورتی که میتونستیم خیلی بهتر از اون موقعیتا استفاده کنیم
ما قبل از خوردن گل باید شریفاتو یوسفیو به بازی میاوردیم تا فشار حملات الجزیررو کم کنیم ولی این کارو بعد از خوردن گل انجام دادیم.....
تعویضا هم اشتباه بود یعنی واقعا افتضاح تعویض کردیم
1_شریفات باید به جای حمودی به بازی میومد و خسرو یه خط میرفت عقب
2_یوسفی با ساموئل باید تعویض میشد نه با خسرو......ساموئل دیگه جون بازی کردن نداشت واقعا خسته شده بود درست مثل علی حمودی
3_یرکوویچ به جای جباری به بازی میومدو 4 - 4 - 2 بازی میکردیم قبل از اینکه گلو بخوریم با حمله دفاع میکردیم.....خیلی حیف شد
نیمه اول اندو اجازه نفس کشیدن به باره و دلگادو نداد اما اون هم مثل جباری(نه به اون اندازه) در نیمه دوم کم اورده بود و هنوز بازیکن 90 دقیقه ای نیست.....
دوست عزیز واقعا از این تحلیلت لذت بردم .
نقل قول:
بد بختانه سرمربی ( تیم مربیگری) ما که 24ساعت پیش تیمه، بخاطر بازی خوانی افتضاحش نمیتونه درست تصمیم بگیره ، همیشه تو مواقع حیاتی یه کاری میکنه که آدم داغ میکنه!!!!
چه کنیم هر چه می کشیم از دست مظلومیه ، ولی چاره ای نیست باید این بیست سی روز رو تحمل کنیم .
بیست سی روزی که توش تکلیف قهرمانی و صعود به مرحله بعد بازی های آسیایی مشخص میشه ، خدایا فقط خودت ...
[
آخه تو بازی آسیایی چرا باید شعار پرسپولیس سرور استقلاله بدن؟؟؟
حالا واسم جالبه تو تاپیک پرسپولیس همه دارن ضد مجیدی حرف میزنن مگه مجیدی چیکار کرده؟؟؟
لباس آبی پوشیدن جرمه؟؟؟
اصن یه چیزایی نوشتن آدم خندش میگیره بخدا!!! خدا جواب مجیدی داد یا چه میدونم متاسفیم و ....!!!!!!!!!!
بازی قبل یادشون رفته؟؟؟
مجیدی تو زمین بود و اون جمعیت چن هزار نفری داشتن میگفتن پرسپولیس سرور استقلاله لذت بخش بود؟؟؟:13:
حالا واسه مجیدی متاسفن همچین کاری کرده:13:
انصافم خوب چیزیه خدایی...
دم مجیدی گرم که نشون داد عاشق استقلاله:40:[/QUOTE]
عاشق استقلال بودنش رو با رفتنش از استقلال نشون داد اونم به خاطر پول قطری ها
در ضمن اگه استقلال مثلن با تیمی که توش علی کریمی بود در آسیا بازی میکرد شعار نمیدادن استقلال سرور پرسپولیسه :13:
مطمئنی بخاطر پول بوده؟!نقل قول:
عاشق استقلال بودنش رو با رفتنش از استقلال نشون داد اونم به خاطر پول قطری ها
در ضمن اگه استقلال مثلن با تیمی که توش علی کریمی بود در آسیا بازی میکرد شعار نمیدادن استقلال سرور پرسپولیسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما من اصلا بحثم استقلال پرسپولیس نیست ! همچین شعارایی واقعا تو بازی های آسیایی مسخرست!
قبل بازی همه میگن بیاید حمایت کنیم بازی تیم ایران (استقلال) با عرباست فرقی نمیکنه آبی یا قرمز باشی
حالا تو بازی استقلال فرضا تماشاگر پرسپولیسی هم هست اکثریت شعار میدن استقلال سرور پرسپولیسه!!!
من فقط با همین مشکل دارم وقتی هم این شعاراو تو بازی می شنوم.....!
حالا بدتر از همه پرسپولیسیا میگن واسه مجیدی متاسفن ، خدا جوابشو میده و ....
خدایی خنده دارنیست؟ فرضا زیرلباسش عکس یه شیخ عربی بود خیلی بهتر بود؟؟؟
لباسش آبی بود یعنی استقلال میشه بگید مشکلش کجاست؟ چرا باید پرسپولیسا با دیدن لباس آبی ناراحت بشن؟
فکر کنم همچین کاری علی کریمی هم تو استیل آذین کرد که لباس پرسپولیس پوشید!
مثل فوتبالمون که هنوز حرفه ای نشده ، تماشاگرامون هم هنوز نمیدونن واسه تماشای چه بازیی اومدن استادیوم!!!
این نشون میده که طرف اومده یه جوری هیجانشو تو استادیوم تخلیه کنه ، خسته که شد بره بیرون.
اگه تیمش جلو افتاد و برد بازیو ، بجای تشویق تیم و بازیکن ها ، تیم رقیب رو فحش میدن !!!!! که انگار خیلی حال میده
اگه تمیشون آخر بازی عقب باشه که دیگه خوراکه! از تدارکات و مربی بدنساز بگیر تا سرمربی و مدیر عامل همه رو شرمنده میکنن.
جالب اینجاست که تو بازی تیم ملی بعضی وقتها شعارهای پرسپولیس سرور استقلاله یا استقلال سرور پرسپولیسه میدن که اصلا هیچ ربطی به حمایت از تیم ملی نداره.
متاسفانه باید قبول کنیم که هنوز آماتور هستیم و باشگاه ها اصلا به کانون هوادارانشون اهمیتی نمیدن و فرهنگ تشویق کردن و حمایت تیم رو به مردم یاد ندادن
من نمیدونم به خاطر چی بوده که جدا شده ... ولی وسط فصل اونم با شرایطی که استقلال داشت اونم بدوننقل قول:
گفتن دلیل جدایی و بعدا مصاحبه هایی که با طرف قطری کرد مشخصه که حرف و حدیث پیش میاره
فکر کنم اگه دلیل جداییش واضح میگفت این مشکلات پیش نمیومد
شما داری میگی رفتار تماشاگران مسخرست و حرفه ای نیست ( در صورتی که رفتار تماشاگران و همدلی دو طرف تو بازی های آسیایی دو طرف بهتر شده ) رفتار این بازیکن به اصطلاح حرفه ای اونم تو بازی اسیایی حرفه ای بود ؟؟؟؟
اصلا حرکت بعد اخراجش بزاریم به خاطر عصابینت و فشار تماشاگرا ... ولی گرم کردن با لباس آبی اونم تو بازی اسیاسی حرکت درستی بود ؟؟؟؟
الان مجیدی با این کارش غیرت و تعصبش نشون داد ؟؟؟
بهتر نبود این کارا برای مدیریت باشگاهش که به قول خودش و شما باعث جداییش بودن انجام بده ؟؟؟
به نظرت این حرکت مجیدی فرهنگ تماشاگران ما به عقب نبرد ؟؟؟؟
در رابطه با کار کریمی به نظرم اونم درست نبود ولی اگه یادت باشه اون فصل علت جدایی کریمی از پرسپولیس انصاری فرد بود و دقیقا حرکت کریمی دقیقا اعتراض به مدیریت باشگاه بود ... تماشاگران هم کاملا ازش حمایت کردن
چون من اون روز استادیوم بودم میگم ... جو ورزشگاه کاملا ملتهب بود و منتظر یه جرقه بود ( قبل از بازی تماشاگران استقلال اصلا رفتار حرفه ای نداشتن از تشویق مجیدی تا تشویق تیم عربی ) که مجیدی موقع گرم کردن تیمش جو ورزشگاه به سمت دیگه ای برد
در کل به نظرم وقتی 100 هزار نفر برای تشویق یه تیم ایرانی مقابل تیم عربی اونم تو این شرایط سیاسی کشور به استادیوم میرن چقدر بهتر میشه جو وحشتناک استادیوم برای تیم مقابل باشه برای برای یه بازیکن ایرانیش !!!!!!!!!!!
راستی این هم میزارم برای اینکه بدونید یه همچین اتفاقی قبلا افتاده ...
لینک ویدئوش هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت امیدوارم که 3 تا نماینده ایران به مرحله بعد صعود کنن ...
آزادی برای قطری ها و عربستانی ها که میخوان بیان آزادی جهنم بشه
سئوال قطری ها در درکه از فرهاد مجیدی: چرا در آزادی به خانواده ات توهین می کردند؟
فرهاد مجیدی که چند نفر از هم تیمی هایش را بعد از بازی با پرسپولیس به درکه تهران برده بود ناگهان با این سئوال مواجه شد: چرا در آزادی به خانواده ات توهین می کردند؟
به گزارش شبکه ایران و به نقل ازسایت گل، فرهاد مجیدی وارد استادیوم آزادی که شد وقتی هنوز بازی آغاز نشده بود پرسپولیسی ها شدیدترین شعارهای ممکن را علیه او سر دادند . مجیدی بعد از بازی به یکی از نزدیکانش گفته بود که بیش از هز چیز نگاه هم تیمی هایم که بعضی هایشان فارسی را به خوبی می فهمند برایم آزار دهنده بود اما قطری ها و یاران مجیدی در الغرافه در آزادی جرات نکردند این موضوع را به روی مجیدی بیاورند . بازی که تمام شد فرهاد تعداد زیادی از بچه های الغرافه را به ضیافت شامی در درکه دعوت کرد.
اما در اواسط این مهمانی ناگهان میزبان مورد سئوالی قرار گرفت که پاسخش از سوی فرهاد فقط یک جمله بود : فراموشش کنید ، آب و هوای اینجا ( درکه ) از این حرفها مهمتر است!
قطری ها از او پرسیده بودند که مگر تو بازیکن تیم ملی ایران نبودی ؟ برای چه خانواده ات را مورد اهانت قرار می دادند . حتی در کلام قطری ها اعتراف تلخ تری هم وجود داشت : ما هر وقت به آزادی می آییم به برخی شعارهای ایرانیها عادت داریم اما برایمان عجیب است که ایرانیها نسبت به هموطنان خودشان هم این گونه هستند!
نمیدونم چرا گیر دادید به فرهنگ این حرف تو تاپیک پرسپولیس هم میزنن خیلی خواستم اونجا جواب بدم ولی بیخیال شدم!نقل قول:
بهتر نبود این کارا برای مدیریت باشگاهش که به قول خودش و شما باعث جداییش بودن انجام بده ؟؟؟
به نظرت این حرکت مجیدی فرهنگ تماشاگران ما به عقب نبرد ؟؟؟؟
با این حرکت مجیدی فرهنگ تماشاگرای ما به عقب رفت؟؟؟کدوم فرهنگ دوست عزیز؟؟؟
این فرهنگ وقتی 10سال عقب افتاد زمانی که استیلی سرمربی پرسپولیس بود سرهیچ و پوچ علیه ش شعار میدادن
تو دربی آخر این فرهنگ 100سال عقب افتاد وقتی بازی 2-0 بود تا دقیقه 80 همه از مظلومی یه بت ساخته بودن!
همون لحظه تا دقیقه 80 تو ورزشگاه طرفدارای پرسپولیس چی میگفتن؟چه مصاحبه هایی کردن؟یادتونه یا نه؟اشکاشونو دیدید؟
حالا در عرض 10دقیقه نتیجه 2-3 شد و برعکس پرسپولیس شد بهترین تیم دنیا مظلومی هم شد ......!!!
اون اشکها هم شد اشک شوق!!!
دقیقا 180درجه تناقض در عرض 10 دقیقه !
حالا خدایی این درسته شما میگید با کار فرهاد فرهنگ ما 10سال عقب افتاد؟؟؟
اگه این فرهنگ درست بود هیچ وقت سر لباس استقلال تو همچین بازی این اختلافا بوجود نمیومد
مطمئن باشید اگه این رفتار درست بود همچین اتفاقی نمیافتد ما هنوز یاد نگرفتیم تو بازی آسیایی فقط تیممون تشویق کنیم کاری به تیمای داخلی دیگه نداشته باشیم بعد شما میگی بخاطر حرکت فرهاد فرهنگ ما عقب افتاد؟نقل قول:
شما داری میگی رفتار تماشاگران مسخرست و حرفه ای نیست ( در صورتی که رفتار تماشاگران و همدلی دو طرف تو بازی های آسیایی دو طرف بهتر شده ) رفتار این بازیکن به اصطلاح حرفه ای اونم تو بازی اسیایی حرفه ای بود ؟؟؟؟
طرفدارا ازش حمایت کردن میدونی چرا چون 99% استیل آذینا طرفدار پرسپولیسم هستن و بالعکس خودم دیدم طرفدار جفت تیمارونقل قول:
در رابطه با کار کریمی به نظرم اونم درست نبود ولی اگه یادت باشه اون فصل علت جدایی کریمی از پرسپولیس انصاری فرد بود و دقیقا حرکت کریمی دقیقا اعتراض به مدیریت باشگاه بود ... تماشاگران هم کاملا ازش حمایت کردن
اینجا هم همه طرفدارای استقلال از مجیدی حمایت کردن که تو همچین بازی لباس استقلال به تن کرد
اینو خودم میدونستم و بخاطر همین گفتم اگه عکس شیخ بود بهتر بود؟؟؟نقل قول:
راستی این هم میزارم برای اینکه بدونید یه همچین اتفاقی قبلا افتاده ...
این کار شما هم اصلا درست نیست که فقط عکس میذاری بهتر بود اخبار کامل میذاشتی :
مجيدي درباره اخبار برخي از روزنامهها مبني بر به تن كردن لباس منقش به تصوير يكي از شيوخ امرات داد، گفت: فصل گذشته زمانيكه الاهلي براي قهرماني گام هاي نهايي را بر ميداشت، بنا به خواست مسئولين باشگاه و براي تشكر از رئيس الاهلي تصوير رئيس باشگاه روي لباس هاي تمامي بازيكنان حك شد تا هر بازيكن در صورت گلزني چهره وي را به نشانه خوشحالي به تصوير بكشد كه در آن ديدار گلزني كردم و خواسته مقامات را برآورده ساختم. وي افزود: متاسفانه برخي روزنامه ها جوسازي بدي عليه من به وجود آوردند و از آنها شكايت كرده ام. وكيلم تا پايان راه اين مسئله را پيگيري خواهد كرد و هرگز حاضر به رضايت نيستم. انتهاي پيام/
منبع : فارس(مربوط به همون سالی که اتفاق افتاد)
حالا به نظر شما این مشکل داره؟؟؟این حرکت غیر ورزشی بوده؟؟؟
دوست عزیز کدوم آدم ... میاد کاری کنه که جمعیت 100000نفری علیه ش شعار بدن؟فحاشی کنن؟ این اصلا منطقیه؟نقل قول:
در کل به نظرم وقتی 100 هزار نفر برای تشویق یه تیم ایرانی مقابل تیم عربی اونم تو این شرایط سیاسی کشور به استادیوم میرن چقدر بهتر میشه جو وحشتناک استادیوم برای تیم مقابل باشه برای برای یه بازیکن ایرانیش !!!!!!!!!!!
اونم مجیدی؟؟؟ واقعا منطقی نیست مطمئنن مجیدی فکر نمیکرده با این کارش کاری کنه که ورزشگاه علیه ش فحاشی کنن!
ولی در آخر گفتید کریمی بخاطر انصاری فرد همچین کاری کرد تو قضیه مجیدی وقتی از استقلال جدا شد هیشکی دقیق متوجه نشد چه اتفاقی افتاد! اکثریت گفتن بخاطر پول بوده استقلال اصلا واسش مهم نبوده و ...
حداق مجیدی با این کارش ثابت کرد که عاشق استقلاله و قضیه یه چیز دیگه بوده حالا نمیدونم چرا واضح گفته نشد
ولی به هرحال هراتفاقی که افتاده دیگه مهم نیست فقط مجیدی کاری کرد که نشون داد عاشق استقلاله
دیگه بهتر این بحث تمومش کنیم
منم امیدوارم هر سه تیم ایرانی از گروه خودشون صعود کنن و این جام به یکی از تیمای ایرانی برسه
موفق باشید
نمیخواهند استقلال قهرمان شود
فتحاللهزاده:به هیچکس اجازه دخالت در انتخاب سرمربی را نمیدهم/کیروش بداند ما حرفهای هستیم
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: اگر فصل آینده هم باشم اجازه دخالت در مورد انتخاب سرمربی را به هیچکس نمیدهم.
علی فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص تساوی یک بر یک استقلال و الجزیره، شانس صعود آبیپوشان به مرحله بعد، وضعیت کادر فنی و شایعات کنارهگیریاش از مدیرعاملی استقلال صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید:
فارس: بازی با الجزیره چطور بود؟
الجزیره همیشه در زمین خودش سرحال بازی میکند و حتی به الریان 3 گل زده بود. ما برای برد آمده بودیم ولی یک گل دریافت کردیم. مطمئن هستم این یک امتیاز جایی به درد ما میخورد و اگر الریان قطر را شکست دهیم میتوانیم صعود کنیم.
فارس: در ابتدای نیمه دوم استقلال واقعی را شاهد نبودیم، چرا؟
شرایط بازی روی بعضی از بازیکنان تیم ما تاثیر گذاشت اما با تعویضهایی که مظلومی انجام داد شرایط عوض شد و رفته رفته بهتر شدیم.
فارس: نگران بازی آخر این مرحله نیستید، جایی که ممکن است الریان و الجزیره کاری کنند تا استقلال حذف شود.
امکان همه چیز وجود دارد اما چیزی که مهم است اینکه ما باید الریان را حتما شکست دهیم.
فارس: ظاهرا مهدی رحمتی دوباره مصدوم شده، درست است؟
اینگونه نیست. رحمتی همیشه پس از بازیها روی پایش یخ میگذارد و زانویش کمی ورم میکند اما مشکل خاصی نبود.
فارس: میزبانی اماراتیها چطور بود؟
انصافا آنها شرایط خوبی را مهیا کردند و چیز بدی از آنها ندیدیم.
فارس: بازی پرسپولیس و الغرافه را تماشا کردید؟
کامل دیدم و فکر میکنم بعد از 10 نفره شدن الغرافه آنها بازی را در دست گرفتند و شاید اگر موقعیت دقیقه 93 تبدیل به گل میشد کار پرسپولیس گره میخورد. فکر میکنم آنها در آینده میتوانند بهتر از این ظاهر شوند.
فارس: حتما دیدید که مجیدی پیراهنش را درآورد و آن اتفاقات افتاد.
اول از همه بگویم که ما از طرفداران استقلال خواسته بودیم به ورزشگاه بروند و وقتی در مصاف با خارجیها اولویت با نام ایران است. از آن سو فرهاد مجیدی هم وظیفه داشت که برای الغرافه تلاش کند. شرایط برای مجیدی خیلی سخت بود ولی دوستان پرسپولیسی نباید با او اینگونه برخورد میکردند. آیا اگر ایمون زاید به کشور لیبی برود و با پرسپولیس در آنجا بازی داشته باشد به
هموطنانش میگوید که بازی نمیکنم و یا باید کمکاری کند؟
فارس: برخی رسانهها اعلام کردهاند فرزامی به عنوان عضو هیئت مدیره مشغول مذاکره با مظلومی برای فصل بعد در امارات بوده است. شما از این موضوع خبر دارید؟
جلسهای در آنجا برگزار نشد چون من خودم عضو هیئت مدیره هستم. این خبرها حاشیه ایجاد میکند. انتخاب سرمربی برعهده مدیرعامل است همانطور که انتخاب مدیرعامل برعهده اعضای هیئت مدیره است و همه چیز روی سلسله مراتب انجام میشود. من از این موضوع خبر ندارم اما اگر چنین اتفاقی افتاده باشد کار درستی صورت نگرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فتح الله زاده در کنار فیاض سفیر ایران در امارات و فرزامی عضو هیئت مدیره استقلال
فارس: شایعاتی پیرامون اینکه در آخر فصل از استقلال کنارهگیری میکنید وجود دارد، این موضوع صحت دارد؟
هنوز در کوران مسابقات هستیم و صحبت در این مورد زود است. از قبل هم چنین مسائلی را گفته بودم و چیزی نیست که آن را بخواهم کتمان کنم اما اگر قرار باشد من به عنوان مدیرعامل کارم را در استقلال ادامه دهم به هیچ کس اجازه دخالت برای انتخاب سرمربی را نمیدهم.
فارس: مگر خبری هست؟
من پاسخ شما را دادم. همانطور که گفتم اگر من باشم اجازه دخالت در مورد انتخاب سرمربی را به هیچ کس نمیدهم چون این مسئله برعهده مدیرعامل است.
فارس: شما تا چه زمانی از پرویز مظلومی حمایت خواهید کرد؟
حمایت من از مظلومی تا پایان فصل ادامه خواهد داشت. وقتی مشکلی وجود ندارد نباید دست به تغییرات زد. ما در لیگ 4 فینال در پیش داریم و باید به این مسابقات توجه کنیم.
فارس: از بین لیگ برتر با این شرایط و لیگ قهرمانان کدام را اولویتبندی کردهاید؟
هر دو جام در شرایط حساسی است و بازیکنان باید همزمان شرایط خود را خوب نگه دارند. بازیهای آسیایی برای ما بازیهای ملی تلقی میشود و باید در لیگ هم به قهرمانی برسیم.
فارس: اختلاف بین دو باشگاه تراکتورسازی و راهآهن بر سر تغییر تاریخ بازی بالا گرفته و این در حالی است که دیدارهای استقلال و سپاهان دیگر مدعیان عنوان قهرمانی به یکشنبه موکول شد. نظر شما چیست؟
این مسئله با قرعهکشی انجام شده ولی ما هم دوست داشتیم بازی با شاهین را یک روز عقب بیندازند. 10 بار به سازمان لیگ نامه نوشتیم اما هیچ کس جوابمان را نداد. این بازیکنان آهن نیستند و انسانند وقتی این مسائل را میبینند به این نتیجه میرسم که خیلیها دوست ندارند ما قهرمان لیگ شویم. به این مسئله و برنامهریزی معترضیم و اعتراضمان به حق است. چگونه باید از یک کشور دیگر برگردیم و یکشنبه هم بازی کنیم؟ متاسفانه هیچ کس به اعتراض ما توجه نمیکند و فدراسیون باید در این زمینه رضایت باشگاهها را هم جلب کند. این شرایط برای ما سنگین است ولی باید به ناچار در مسابقات به میدان برویم.
فارس: شما که در ایران نبودید کیروش اعلام کرد برنامهریزیاش برای وضعیت تمرینات تیموریان درست بوده و او از جایی آمده که همه چیز حرفهای است و وقتی چند نفر میگویند بازیکن نباید به میدان برود همه به حرف او احترام میگذارند...
ایشان فکر نکند که ما حرفهای نیستیم. کیروش آدم بزرگی است و ما همیشه به او احترام گذاشتهایم. من یکی از موافقان حضور او در تیم ملی بودم و اعتقاد دارم فوتبال ما به چنین مربی در این سطح نیاز دارد اما کیروش یادش نرود که ما 3 بار به جام جهانی رفتیم و پزشکان ایران جزو 3 کشور اول دنیا هستند. ایشان یادش باشد که باشگاه برای بازیکن پول میدهد و خودش حق دارد که در مورد بازیکن تصمیم بگیرد و کادر پزشکی باشگاه نیز به او برنامه بدهد.
فارس: ستاد منشور اخلاقی به 3 بازیکن استقلال درباره وضعیت ظاهریشان تذکر داده است. شما با بازیکنانتان صحبت نکردید؟
ما با بازیکنان حرف نزدیم اما به آنها میگوییم که از این به بعد موهایشان را باز کنند و نبندند.
بهترین تمرینات را انجام میدهم اما بازی نمیکنم
شیرزاد: مریبان استقلال به همه اطمینان میکنند به جز من
خبرگزاری فارس: مدافع استقلال با انتقاد از کادرفنی این تیم تاکید کرد که بهترین تمرینات را انجام میدهد اما مربیان به او اطمینان نمیکنند.
جواد شیرزاد در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: 4 ماه است که کوچکترین فرصتی برای بازی در استقلال به من داده نشده و به تمام بازیکنان اطمینان میشود به جز من. اگر از نظر فنی و کیفیت بازی ضعیف هستم چرا سال گذشته حدود 27 بازی برای استقلال انجام دادم و عملکرد خوبی داشتم.
وی تاکید کرد: برای خودم جای سئوال است که چرا با وجود این همه تمرین پرفشار و آمادگی در تمرینات به من اطمینان نمیشود و مدام روی نیمکت مینشینم. حتی بازیکنان تیم مدعی میشوند که من بهترین تمرینات را انجام میدهم اما در ترکیب استقلال قرار نمیگیرم.
شیرزاد در خصوص اینکه آیا در این مورد با کادر فنی استقلال صحبتی انجام داده یا خیر گفت: بازیکنی نیستم که زیاد اهل حاشیه باشم و فقط کار خودم را انجام میدهم. از این اخلاقها ندارم که برای حضور در ترکیب تیم با مربیام صحبت کنم اما توقع دارم که به من فرصت داده شود چون سنگینترین تمرینات را در این مدت انجام دادهام.
اختصاصی فارس
قریب پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را رد کرد
خبرگزاری فارس: حسین قریب به پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال پاسخ منفی داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مدتی است که شایعاتی مبنی بر تغییر و تحول در باشگاه استقلال و جدایی فتحاللهزاده به گوش میرسد. در این میان محتملترین گزینهای که برای مدیریت باشگاه استقلال مطرح شده حسین قریب است.
قریب که 3 سال مدیرعامل باشگاه استقلال بود از سوی وزارت ورزش به عنوان جانشین فتحاللهزاده در نظر گرفته شده بود. وی در انتخابات فدراسیون فوتبال نتوانست آرای لازم را کسب کند و پس از این موضوع احتمال حضورش در باشگاه استقلال قوت گرفت.
فتحاللهزاده نیز در این باره گفته بود: «نام دو نفر را به عنوان جانشینان خودم به هیئت مدیره اعلام کردهام که یکی از آنها قریب است.»
با توجه به رابطه خوب قریب با مسئولان وزارت ورزش و با توجه به صحبتهای فتحاللهزاده گمانهزنیها مبنی بر حضور وی به عنوان مدیرعامل فصل آینده استقلال قوت گرفت. این در حالی بود که در کنار این موضوع برخی اعتقاد داشتند به همراه قریب، امیر قلعهنویی که 3 سال با این مدیر در استقلال کار کرده به این تیم بازخواهد گشت.
قریب اما در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، احتمال حضورش در استقلال را رد کرد و گفت: از تمام دوستان به خصوص وزارت ورزش، باشگاه استقلال و فتحاللهزاده که در این مدت به من لطف داشتند تشکر میکنم اما با توجه به مشغلههای کاری نمیتوانم پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را بپذیریم و پاسخ من به این پیشنهاد منفی است.
به گزارش فارس با این شرایط و با توجه به پاسخ منفی قریب، باید دید چه اتفاقی در آینده رخ میدهد و آیا فتحاللهزاده در استقلال به کارش ادامه میدهد یا اینکه وزارت ورزش سراغ گزینه دیگری خواهد رفت.
درسته که ما با حکومت های عرب و اصلا بعضی اعراب سر مسائل سیاسی اعتقادی و یا خیلی چیز ها خیلی مشکل داریم، اما این دلیل نمی شه که کلا هرکس رفیق فابریک عرب داشت رو بهش حمله کنیم!
من خودم به شخصی تو دوره لیسانس کلی رفیق عرب داشتم و خیلی هم آدم های با معرفت و توپی بودند!
حالا مجیدی هم علاوه بر این که یه فوتبالیست عالیه و روز به روز داره بهتر و با نشاط تر بازی می کنه یه بیزینسمن موفق توی اماراته و دوستای زیادی هم توی اونجا داشته باشه ( از جمله رئیس باشگاه که علاوه بر باشگاه داری 100 تا شرکت و ملک دیگه هم داره گرفته تا خیلی کسای دیگه) اشکال نداره!
این که مجیدی زیر پیرهنش عکس یکی رو که خیلی بهش ارادت دا ره رو بگذاره اصلا کار بدی نیست و بگه فلان آقای عرب خیلی مخلصیم!
این اشکالی نداره به نظر من اصلا هم بی احترامی نیست!
قرار نیست که ما هر عربی رو که دیدیم بهش توهین کنیم که!!
فک کنم فردای بازی روزنامه گل یه همچین تیرتی زده بود که فرهاد اتحاد سرخابی بهم زد ...من کاری به درست و غلط بودنش هم ندارمنقل قول:
نمیدونم چرا گیر دادید به فرهنگ این حرف تو تاپیک پرسپولیس هم میزنن خیلی خواستم اونجا جواب بدم ولی بیخیال شدم!
با این حرکت مجیدی فرهنگ تماشاگرای ما به عقب رفت؟؟؟کدوم فرهنگ دوست عزیز؟؟؟
این فرهنگ وقتی 10سال عقب افتاد زمانی که استیلی سرمربی پرسپولیس بود سرهیچ و پوچ علیه ش شعار میدادن
تو دربی آخر این فرهنگ 100سال عقب افتاد وقتی بازی 2-0 بود تا دقیقه 80 همه از مظلومی یه بت ساخته بودن!
همون لحظه تا دقیقه 80 تو ورزشگاه طرفدارای پرسپولیس چی میگفتن؟چه مصاحبه هایی کردن؟یادتونه یا نه؟اشکاشونو دیدید؟
حالا در عرض 10دقیقه نتیجه 2-3 شد و برعکس پرسپولیس شد بهترین تیم دنیا مظلومی هم شد ......!!!
اون اشکها هم شد اشک شوق!!!
دقیقا 180درجه تناقض در عرض 10 دقیقه !
حالا خدایی این درسته شما میگید با کار فرهاد فرهنگ ما 10سال عقب افتاد؟؟؟
اگه این فرهنگ درست بود هیچ وقت سر لباس استقلال تو همچین بازی این اختلافا بوجود نمیومد
ولی تو این چند وقته حداقل یه اتحادی بین تماشاگران وجود داشت که حداقل تو بازی های اسیایی با هم همدل بودن ولی بعد از حرکت مجیدی ...
حالا اینجا که نه ولی تو شبکه های اجتماعی جو وحشتناکه طرفدارا همش توهین و فحاشی میکنن به هم دیگه ... یه عده از مجیدی بت ساختن و یه عده هم ...
بعد بازی با الجزیره هم عکس العمل پرسپولیسی ها دیدی ؟؟؟
خیلی هاشون از نبردن استقلال خوشحال شدن ... اینا همونایی بودن که وقتی استقلال تیم عربستانی برد و اومد بالا خوشحال شدن
حالا به نظرت علت این اتفاق حرکت اقای مجیدی نبود ؟؟؟ به نظرت این کار فوتبال ما به عقب نبرد ؟؟؟
در رابطه با فرهنگ ... وقتی مدیرای تیم های ما نتیجه گرا هستن ... وقتی مدیر تیم از مربی که تیمش قهرمان کرده حمایی نمیکنه ... وقتی مربی با زد و بند مدیر عامل سرمربی میشه نباید انتظار داشته باشی تماشاچی بیاد و تمام و کمال از مربی حمایت کنه
در رابطه با اون بازی معروف هم ... اون بازی یه بازی خاصه و هیچ وقت نمیتونه مقال خوبی باشه اونم با اون پایان دراماتیکش
کریمی به علت مخالفتش با انصاری فرد از تیم جدا شد و تو تمام مصاحبه هاش هم این حرف زدنقل قول:
طرفدارا ازش حمایت کردن میدونی چرا چون 99% استیل آذینا طرفدار پرسپولیسم هستن و بالعکس خودم دیدم طرفدار جفت تیمارو
اینجا هم همه طرفدارای استقلال از مجیدی حمایت کردن که تو همچین بازی لباس استقلال به تن کرد
ضمنا کریمی پیراهن پرسپولیس برای تماشاگرای پرسپولیس پوشیده بود ولی مجیدی ...
تو بازی اسیاسی اونم پیراهن تیم رقیب ... فک کنم خیلی فرق کنه
این اتفاق حتی اگه بین لیورپول و یونایتد یا بارسا و رئال هم بیفته مطمئن باش عکس العمل تماشاگرا بهتر از این نیست
منم میدونم منطقی نیست ولی این اقا بود که با پیراهن ابی اومد خودش گرم کردنقل قول:
دوست عزیز کدوم آدم ... میاد کاری کنه که جمعیت 100000نفری علیه ش شعار بدن؟فحاشی کنن؟ این اصلا منطقیه؟
اونم مجیدی؟؟؟ واقعا منطقی نیست مطمئنن مجیدی فکر نمیکرده با این کارش کاری کنه که ورزشگاه علیه ش فحاشی کنن!
ولی در آخر گفتید کریمی بخاطر انصاری فرد همچین کاری کرد تو قضیه مجیدی وقتی از استقلال جدا شد هیشکی دقیق متوجه نشد چه اتفاقی افتاد! اکثریت گفتن بخاطر پول بوده استقلال اصلا واسش مهم نبوده و ...
حداق مجیدی با این کارش ثابت کرد که عاشق استقلاله و قضیه یه چیز دیگه بوده حالا نمیدونم چرا واضح گفته نشد
ولی به هرحال هراتفاقی که افتاده دیگه مهم نیست فقط مجیدی کاری کرد که نشون داد عاشق استقلاله
دیگه بهتر این بحث تمومش کنیم
منم امیدوارم هر سه تیم ایرانی از گروه خودشون صعود کنن و این جام به یکی از تیمای ایرانی برسه
موفق باشید
فقط یه چیز بگم و بحث تموم : یه سری از بازیکنا هستن که طرفدارای 2 تیم بهشون احترام قائلن ... هم به خاطر بازیشون و غیرتشون و رفتارشون و از همه مهم تر زندگی سالمشون
کسایی مثل علی کریمی ... مهدی مهدوی کیا ... همایون شاهرخی ... مرحوم حجازی ... علی منصوریان
مجیدی کسی هست که همه این فاکتورا داشت ولی این حرکتش ...به نظرم بعدا خیلی بهتر میشه در رابطه با حرکتش قضاوت کرد چون الان همه تو جون
اگر هم قصدش نشون دادن غیرت و تعصبش بود فک کنم یه مصاحبه خیلی ساده با خبرگزاری های داخلی همه مسائل روشن میکرد ...
بازیکنی با این همه افتخار و طرفدار نیازی به اثبات غیرت و تعصب نداره ... حتما یه جای کار لنگ میزده که فرهاد خواسته با این کارش خودش دوباره تو دل استقلالی ها جا کنه
در هر صورت اگه بحث تاپیک عوض شد معذرت میخوام
امیدوارم هر 3 تا تیم صعود کنن و تو مرحله بعد به همدیگه برخورد نکنن
طالبلو مصدوم شد/احتمال غیبت دروازهبان شاهین مقابل استقلال
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال شاهین بوشهر در تمرین امروز تیمش به شدت آسیب دید.
به گزارش خبرگزاری فارس، وحید طالبلو در جریان تمرین امروز تیم شاهین بوشهر در برخورد با یکی از بازیکنان تیم از ناحیه مچ پا با مصدومیت شدید روبهرو شد و به احتمال فراوان این بازیکن نمیتواند تیم شاهین را در بازی مقابل استقلال که یکشنبه هفته پیشرو در بوشهر برگزار میشود همراهی کند.
دو تیم استقلال و شاهین بوشهر در حالی به مصاف هم میروند که استقلال مدعی قهرمانی است و تیم شاهین نیز برای سقوط نکردن به 3 امتیاز این مسابقه نیاز دارد.
من با این حرفتون موافق نیستمنقل قول:
ولی تو این چند وقته حداقل یه اتحادی بین تماشاگران وجود داشت که حداقل تو بازی های اسیایی با هم همدل بودن ولی بعد از حرکت مجیدی ...
بازی استقلال الاتفاق ما چندین بار علی پروینو تشویق کردیم و خبری از شعار دادن بر علیه پرسپولیس نبود....حتی من شخصا در بازیهای داخلی هم اعصابم خورد میشه مثلا بازی استقلالو نفته بعد بگیم استقلال سرور پرسپولیسه حالا چه برسه به بازی با یه تیم عرب.....
ولی این اتحاد با حرکت مجیدی نشکست با رفتار تماشاگرایه پرسپولیس شکست....وقتی شکست که پرسپولیسیا این شعار پرسپولیس سرور استقلالرو در بازی با الشباب دادن وقتی شکست که بعد از زدن 6 گل به الشباب گفتن الشباب استقلال پیوندتان مبارک
حالا فحاشی ها به فرهاد به کنار این شعارها در بازی با الغرافه هم ادامه داشت.....حتی شعار رضایی رضایی سرور تاجیایی هم قبل از حرکت فرهاد داده میشد......این فرهاد نبود که این اتحادو شکست....
در مورد حرکت فرهاد هم نظری ندارم باید منتظر حرفهاش در پایان فصل بود و نمیشه یه طرفه به قاضی رفت اما اگه دلیل قانع کننده ای نداشته باشه دله من یکی با این کاراشو نوشتن استقلال روی دستش صاف نمیشه.....باید دلیل قانع کننده ای داشته باشه تا من بتونم ببخشمش.....
تیموریان تنها غایب استقلال مقابل شاهین
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال مقابل شاهین تنها یک غایب دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، استقلال امروز درحالی به بوشهر می رود که برای بازی با شاهین فقط یک بازیکن محروم دارد.
آندرانیک تیموریان که در بازی قبلی آبی پوشان کارت زرد گرفت با سه اخطاره شدن بازی فردا را از دست داد.
استقلال امروز ساعت 15 به بوشهر پرواز می کند. دیدار تیم های شاهین بوشهر و استقلال فردا ساعت 17 در ورزشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
کاری که درباره شاهین کردم با هماهنگی باشگاه بود
طالبلو: تلاش میکنم به بازی فردا برسم/نیازی به انتقام گرفتن از استقلال نیست
خبرگزاری فارس: دروازهبان شاهین بوشهر میگوید که تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا به بازی فردا برابر استقلال برسد.
وحید طالبلو در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره مصدمیتش از ناحیه پا گفت: روز گذشته در صحنهای با یکی از بازیکنان تیم تک به تک شدم که این بازیکن به جای ضربه به توپ به مچ پایم ضربه زد. از شب گذشته تاکنون یخدرمانی کردم و امروز در تمرین فقط دور زمین راه رفتم. کمی درد دارم، اما تمام تلاشم را میکنم که به بازی فردا مقابل استقلال برسم اما اگر هم به این بازی نرسیدم دروازهبانان خوب دیگری هم داریم که قبلا خودشان را نشان دادهاند.
این دروازهبان گفت: با استقلال وضعیت مشابهای داریم. استقلالیها میخواهند برنده باشند تا در کورس قهرمانی باقی بمانند و یا حتی به صدر جدول برسند. ما هم میخواهیم برنده باشیم تا از انتهای جدول جدا شویم و با امیدواری بیشتری مسابقات بعدی را پیگیری کنیم. بازی سختی داریم و بارها گفتم استقلال همیشه بزرگ است.
وی درباره اینکه شاهینیها با انگیزه انتقام جام حذفی مقابل استقلال قرار میگیرند، اظهار داشت: نیازی به انتقام گرفتن نیست. عملکرد تیم شاهین در فینال جام حذفی مثبت بود و هرگاه مردم از کار ما راضی باشند، یعنی عملکردمان مثبت است. کسی بابت شکست در فینال جام حذفی از شاهین خرده نگرفت. ما مردانه و جانانه تلاش کردیم اما قسمت نبود به جام برسیم. این هم از جذابیت و خاصیت فوتبال است. اکنون هم کمترین خواسته ما ماندن در لیگ برتر است.
طالبلو در پاسخ به این سؤال که چرا وضعیت شاهین اینچنین شده تصریح کرد: اکنون موقع مناسبی برای گفتن اتفاقات و مسائلی که باعث شد، تیم به بیراهه برود، نیست. توقف چند هفتهای در نتیجهگیری داشتیم، اما اکنون به شرایطی رسیدیم که همه یکدل شدهاند. به جرات میگویم بازیکنان شاهین از اول فصل یکدل بودند اما برای موفقیت یک تیم همدل بودن بازیکنان کافی نیست. یک تیم به تدارکات پشتیبانی بیشتری نیاز دارد. پتانسیل ما آنقدر خوب بود که به فینال جام حذفی رسیدیم اما هرچه جلوتر رفتیم به دلیل مشکلات ضربه خوردیم. اکنون بازیکنان فقط به فکر امتیاز گرفتن هستند و اینکه مردم بوشهر را خوشحال کنند.
این دروازهبان ادامه داد: مسئولان باید زودتر به فکر این تیم میافتادند تا به این شرایط سخت نرسند، اما هنوز هم دیر نشده است. اگر در 4 بازی باقیمانده امتیاز بگیریم، هم میتوانیم در لیگ برتر بمانیم و هم اینکه به 10 تیم بالای جدول برسیم. هرچند که کار بسیار سختی داریم و فکر میکنم بهترین پاداش برای این بچهها خوشحالی مردم باشد.
طالبلو در خصوص اینکه از باشگاه شاهین بوشهر شکایت کرده گفت: اصلا بحث شکایت مطرح نیست و آنهایی که قصد داشتند بین بازیکنان و مردم شکاف ایجاد کند، به این مسئله دامن زدند و قصد داشتند اتحاد ما را به هم بزنند. آنها میخواستند از سادگی مردم بوشهر استفاده کنند.
دروازهبان پیشین استقلال اضافه کرد: مسئلهای که به عنوان شکایت مطرح شد، کاملا با هماهنگی مدیرعامل باشگاه و برای نشان دادن به برخی دوستان که ما تاکنون آنها را ندیدیم و اظهارنظرهایی کرده بودند، صورت گرفت. این کار را انجام دادم تا به آنها بگویم حق با ما است. نمیخواستم به صورت رسانهای جوابشان را بدهم چون آنها به جای عمل کردن به تعهداتشان چهره حق به جانب به خود گرفته بودند در حالی که باید به جای داشتن توقعات بیجا یکدل باشند و فقط به دنبال منافع شخصیشان نباشند. برخی میخواهند از آب گلآلود ماهی بگیرند، اما به زودی دستشان رو میشود.
طالبلو در پایان به فارس گفت: چند روزی است که در شهر میشنوم چون ایرانجوان بوشهر در آستانه لیگ برتر شدن است میگویند اگر شاهین سقوط کرد، مهم نیست. این یک فکر بسیار غلط است. بوشهر پتانسیل داشتن دو تیم در لیگ برتر را دارد و چرا باید دو تیم رقیب مقابل هم چنین موضعی بگیرند؟ بهتر است که اکنون هواداران دو تیم از هم حمایت کنند و سپس برای فصل بعد به رقابت در لیگ برتر بپردازند.
گزارش یک قتل؛ درباره فرهاد مجیدی بنویسید
فرهاد مجیدی که از ابتدای مسابقه پرسپولیس مورد هتاکی هواداران پرسپولیس قرار گرفت؛ یک انتقام شخصی و کوچک از آنهایی گرفت که به هیچ مرزی پای بند نیستند
سايت گل- ماجراهايي كه در جريان بازي پرسپوليس- الغرافه ميان فرهاد مجيدي و هواداران پرسپوليس رخ داد هنوز هم نقل محافل است و واكنشهاي متفاوتي را به دنبال دارد.
اين بار در سايت گل يك گزارش تصويري از عكسهاي امين محمدجمالي به همراه يادداشتي كوتاه از او پيش روي شماست. عكاس در جملاتي كوتاه احساس خود را از لحظات شكار اين صحنهها بيان كرده است. شما هم ميتوانيد نظرات خود را بنويسيد. درباره اين اتفاق چه فكر ميكنيد.
یادداشت عکاس:
این عکسها را دوست دارم چون معنی داره. هیچکس تو این چند روز نگفت حدود 95هزار نفر بودند كه از دقیقه یک شروع کردند به خانواده فرهاد مجیدی فحش دادن. اگر به این اعتقاد نداریم که باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس هستیم اقلا این 95هزار نفر مرد که بودن. و ایشون که ایرانی بود. باید آبروش میرفت جلوی همتیمیهاش؟ کسی خودشو جای فرهاد گذاشت؟ نشون دادن عدد چهار و پوشیدن پیراهن آبی برای 90 دقیقه فحش خوردن زیاد بود؟
صد هزاران گل شکفت و بانگ مرغی برنخاست/ عندلیبان را چه پیش آمد هزاران را چه شد؟
تقدیم به فرهاد مجیدی که نمیشناسمش از نزدیک ولی دوست نداشتم اون روز جای اون باشم. امیدوارم که این جمعیت را ببخشد و خدا هم همیشه در کنارش باشد.
شما هم نظر خود را بنویسید... درباره این اتفاق چه فکر میکنید؟
ویژه:خوشحالی زیرپوستی فغانی از اخراج مجیدی!
این علیرضا فغانی است که که با به اشتراک گذاشتن عکس اخراج مجیدی به همگان یاداوری می کند لازم نیست که حتما او داور باشد تا فرهاد اخراج شود
با وجود گذشت چند روز از بازی پرسپولیس و الغرافه ، اما انگار قرار نیست حاشیه های این بازی به فراموشی سپرده می شود. فرهاد مجیدی که کارگردان اصلی تمام این حواشی بود عکس المل های متفاوتی را نسبت به حرکاتش در بازی به وجود آورد.
استقلالی ها نیز موضع یکسانی در مورد او نداشتند و بودند آبی دوستانی که می شد ناخشنودی را از برخورد مجیدی در چهره شان دید. اما اخراج فرهاد مجیدی توسط داور بازی فرصت مناسبی به یک داور دیگر قرار داد تا با قرار دادن عکس صحنه اخراج مجیدی توسط ایرماتف یادی از گذشته نه چندان دوری کند و به نوعی نشان دهد یک آنتی مجیدی به شمار می رود.
علیرضا فغانی در یکی از صفحات اجتماعی مجازی عکسی را از فرهاد مجیدی به اشتراک گذاشته که کارت قرمزر ایرماتف را جلوی چشمانش نشان می دهد. این عکس یک پیام روشن از سوی داوری است که خود بارها خالق این صحنه ها بوده است. همه کسانی که فوتبال ایران را دنبال می کنند می توانند در ذهن شان صحنه هایی را مجسم کنند که علیرضا فغانی و فرهاد مجیدی بارها و بارها رخ در رخ یکدیگر قرار گرفتند و هیچکدام کوتاه نیامدند تا با کش دار شدن این صحنه ها فغانی همان کاری را کند که ایرماتف در ان بازی انجام داد.
شاید به جرات بتوان گفت بیشترین اخطارهای مجیدی از جیب فغانی خارج شده است. حالا که فرهاد مجیدی در لیگ برتر وجود ندارد و فغانی نیز بواسطه همگروهی تیم های ایرانی با الغرافه نمی تواند بازی های این تیم را سوت بزند دو طرف خوشحالند که به نوعی از شر یکدیگر خلاص شده اند اما این علیرضا فغانی است که که با به اشتراک گذاشتن عکس اخراج مجیدی به همگان یاداوری می کند لازم نیست که حتما او داور باشد تا فرهاد اخراج شود.
شاید علیرضا فغانی می خواسته می خواهد ثابت کند اشکال ازاو نبوده که مجیدی اخراج می شده. زیر همان عکسی که فغانی به اشتراک گذاشته بود این کامنت به چشم می خورد (( پیام شما را گرفتم. ))
پیامی که البته فغانی مخابره کرد چندان برای فهمیدنش لازم نبود باهوش باشی. فقط کافی است کمی به عقب برگردید و سابقه تمام بازی هایی را به یاد بیاورید که فغانی و مجیدی در دو طرف آن قرار داشته
یه فینال دیگه با شاهین اینبار در بوشهر و باز هم وحید طالبلو....
واقعیتش من امید زیادی به برد ندارم شاید فقط 5%
فقط امیدم به فولادو استقلالیای اهوازه تا سپاهان امتیاز نگیره
اینا فکر کردن دارن پلی استیشن بازی میکنن 3 روز یه بار باید بازی برگزار کنند....یه بازی سنگین در امارات انجام دادیم امروز هم یه بازی سنگین دیگه در زمین شاهینی که میاد برای انتقام جام حذفی و تلاش برای سقوط نکردن.....
نبود اندو هم به مشکلاتمون اضافه میکنه باز باید هر توپی میاد پشت محوطمون تنمون بلرزه
این بازی به نظرم اگه از بازیکنای جنوبیمون بیشتر استفاده کنیم موفق تر خواهیم بود
ترکیب پیشنهادی
............................ رحمتی ............................
حسینی ........ حنیف ....... منتظری ....... حمودی
........................... ساموئل .............................
زندی .................... جباری ..................... حیدری
................ میداودی ......... شریفات ..................
ترکیب احتمالی
............................. رحمتی ..........................
امیرابادی ......... حنیف ........ پژمان ....... حمودی
.................... زندی ......... حسینی ................
ساموئل ................ جباری .................. حیدری
.......................... برهانی .............................
پ.ن
ترکیب اعلام شد
سرمربی تیم فوتبال استقلال ترکیب تیمش را برای دیدار امروز (یکشنبه) مقابل شاهین بوشهر اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، پرویز مظلومی برای بازی امروز سید مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، علی حمودی، میثم حسینی، پژمان منتظری، ساموئل، مجتبی جباری، محسن یوسفی، فریدون زندی، اسماعیل شریفات و گوران یرکوویچ را در ترکیب اصلی به میدان فرستاد.
گفتنی است؛ مظلومی در این بازی به آرش برهانی و خسرو حیدری برای بازی حساس مقابل الریان قطر در لیگ قهرمانان آسیا استراحت داد.
زندی و ساموئل دو تا هافبک دفاعیامونن......
باز هم خبری از میلاد نیست.10 دقیقه اخر میارتش تو زمین بعد میگن افت کرده خوب نیست
اخرین بازی که میلاد فیکس بود فکر کنم بازی با ذوب بود که عالی کار کرد
به خسرو استراحت داده واسه بازی با الریان.....اخه این بازی که مهمتره اگه 3 امتیازو نگیریم و سپاهان ببره دیگه بای بای قهرمانی
حس خوبی نسبت به این ترکیب ندارم.......
ترکیب امروز :
سیدمهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری، علی حمودی، میثم حسینی، جیلوید ساموئل، محسن یوسفی، اسماعیل شریفات، فریدون زندی، مجتبی جباری و گوران یرکویچ
تا الان که همه چی به نفع سپاهان بوده
استقلال 1 بر صفر از شاهین عقبه و سپاهان هم توی اهواز 1 گل به فولاد زده!
ولی توی فوتبال هیچی قابل پیش بینی نیست و امیدوارم نیمه دوم همه چی به نفع ما بشه
هر چند با این شرایطی که بازی داره و خستگی بازیکنا شانس برای برد استقلال کمه...
پس چرا اینجوری بازی میکنیم
یک گل عقبیم سپاهان هم یک گل جلو هستش:19:
اینجوری که همه چیز از دست میره:41:
خدا کنه نیمه دوم برعکس شه:19:
..........
نشد اخ اخ چرا اینجوری شد؟
این شاهین همیشه شاخ میشه:13:
سپاهان برد و اختلاف مون با سپاهان بیشتر شد:19: سه تا:41:
به امید بازی های آینده:11:
خدایی این تیم چطوری 53 گل زد نمیدونم
مجیدی جباری 19 تاشون زدن بقیه رو دفاعها زدن
شانس قهرمانی به 10% رسید. فکر کنم دیگه باید به فکر بازیای اسیایی باشیم تا لیگ.
بازکنا تو زمین فقط راه میرفتن . انگار نه انگار. سپاهان باید 2 تا مساوی کنه بعد ما هم 2 تا ببریم تا بریم بالا که با توجه به این وضعیت بعید میدونم.
از اون ور سپاهان با شاهین و مس سرچشمه بازی داره خودتون پیش بینی کنید دیگه. چی میشه.
سپاهان هم خیلی فنی فولاد رو برد!
فقط کافیه فوتبالی باشید و هر دو گل سپاهان رو بررسی کنید!
یه چی میگم::31:
خداییش این فصل اصلا ثبات نداشتیم:
رفتن فرهاد:45:
مصدومیت های پی در پی
حواشی پیرامون باشگاه سر مسائل مالی و ...
خداییش جام حذفی خوب بود اگه لیگ رو هم میگرفتیم عالی میشد ولی واقعا نمیشد دیگه:13:
حالا ببینیم تو جام باشگاه ها چیکار میکنیم گرچه اونم چشم - م آب نمیخوره:37:
به امید روز های بهتر:11:
واقعا امید هامون برای قهرمانی خیلی کم رنگ شد.......ایشالله که مس و شاهین و علل خصوص ذوب آهن غیرتی بازی کنه.
ليگ از دست رفته هست!!
ليگ قهرمانان هم با چند تساوي ديگه از دست ميره!!
آخر فصل هم ميشه ميگن ما جام حذفي رو برديم تا منتي هم گذاشته باشن!
تيم بايد كلا از ريشه اصلاح بشه!!
بازيكن هاي زيادي بايد جذب بشن و بازيكن هاي زيادي بايد اخراج بشن!!
بنظر من الان بايد رو فصل بعد برنامه ريزي كرد!!
بهترين گرينه ممكن آقاي هنكه هست!
خيلي عذر ميخام از هوادارهاي اين بازيكن ها ولي بازيكن هايي كه ديگه تاريخ مصرفشون گذشته بايد از تيم كنار گذاشته بشن...
امثال زندي و برهاني،ميداوودي بنظرم اصلا نرمال نيستن و نوسان خيلي زيادي تو عملكردشون هست!!
زندي و برهاني خارج از اين حرف ها ديگه پيرتر از استقلال هستن!
ميداوودي اصلا آماده نيس و خيلي حاشيه داره!!
جباري بدك نيس ولي هميشه مصدومه(امروز هم مث اينكه دوباره مصدوم شد؟؟؟؟)
دفاع ها بسيار سنگين هست!!
با اين كه ميگفتم علي حمودي بازيكن بدي هست ولي امروز واقعا بهش ايمان اووردم!!
نفوذهايي ميكنه كه كمتر ديده مي شه تو ايران!!به سبك دنيل آلوز!!
قدرت بدني خوبي هم داره و خيلي زود خسته نميشه!!
فقط اگه رو پاس هاش و ضربات آخرش بيشتر كار كنه به بهترين دفاع راست ايران تبديل ميشه!
ساموئل هم گرچه بدك نيست ولي ديگه آخراي فوتبالشه!!!
يركوويچ هم بدك نيست!!فرصت طلب هست و اين فاكتور خيلي مهمي هست واسه تيمي مثل استقلال!
يوسفي هم بازيكن خوبيه!
بقيه بازيكن ها هم نميتونم دربارشون چيزي بگم...
.
.
.
فصل بعد بجاي اينكه بيان بازيكن دسته 3 يا بازنشسته هاي اروپا رو بگيرن بيان چند تا جوون جذب كنند تا سرمايه گذاري خوبي بشه واسه نسل بعد!!
من خیلی طرفدار مظلومی هستم چون ادم محترمی هست ...
برامم از خیلی مربیای دیگه بهتر هست و امیدوارم سال دیگه هم بمونه !!
فقط این ارش برهانی رو دقت کردید چه بی تفاوت بازی میکرد ؟؟
اون از تک به تک که معلوم نشد چکار میخواست بکنه ...
پاس دادنشم که کفر ادم رو در میاره !!
دو تا پاس میتونست بده که نداد ...
میدواوودی هم کلا تعطیله !!
سپاهان با ذوب بازی داره نه با شاهین!نقل قول:
این شریفات بد رو اعصابه !!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
نمی دونم چرا به این آقا بازی می دن؟؟
کسی خبر نداره جریان این اتفاق چی بود؟؟چرا رحمتی با زندی افتاد دعوا؟؟؟نقل قول:
مهدي رحمتي در پايان مسابقه با شاهين بوشهر به فريدون زندي اعتراض کرد و به شدت نسبت به عملکرد او در دقايق پاياني معترض بود.
سلام. خیلی بد بودیم. اینقد بازیکن ها بی تفاوت بازی میکردن که انگار نه انگار. وارد بحث سرمربی نمیم چون میدونم ممنوعه. فرهاد خدایی بهمون بد کرد. کاش بجای اون کارهاش تو بازی با پرسپولیس لااقل چند هفته دیگه میموند استقلال. تو این دو ماهه خدائی یه نتیجه بدرد بخور نیاوردیم:-(
میشه گفت قهرمانی از دست رفت .....چقدر موقعیت توسط مهاجمامون از دست رفت تو این چندین بازی بعد اون اقا واسه الغراضه داشت گل میزدو بهترین بازیکن زمین میشد......
میلادو روحیشو خراب کردن با نیمکتنشینیها و تعویضایه بی مورد......نصف ارش هم بهش فرصت ندادند ولی 6 گل زده ارش که دو برابر میلاد بازی کرد چند گل زده؟فکر کنم همین 6تارو زده....در ضمن چند تا توپ میلاد با بد شانسی به تیرک خورد میلاد یه مهاجم 6دونگ بود ولی ازش چی ساختن؟میلادی که حتی تمرکز اینو نداره که ضربه ازادیو بزنه که منطقش جاییه که خوراک خودشه
چند بازی که میتونست به کارمون بیاد 85 دقیقه رو نیمکت بود بعد ارش برهانی تک به تکارو میکوبند به دست گلر
فصل بعد هم وضعیتمون مثل این فصل پرسپولیس خواهد بود فقط کافیه مصاحبه اخیر حاجیرو بخونید گفته شرایط واسه موندن محیا نیست و قریب هم این موضوعو فهمیدو پیشنهاد مدیر عاملیه استقلالو رد کرد
یعنی خیلی لطف کنند یه بودجه ای بدن تا همین ارش برهانیو عزیززاده و زرین ساعدو بتونیم حفظ کنیم
مظلومي آدم بسيار محترم و عزيزي هست ولي هر آدم محترم و عزيزي كه نمي تونه مربي فوتبال بشه!!نقل قول:
مربي فوتبال بايد كارشو بلد باشه و خيلي هم بايد قاطع باشه ولي متاسفانه مظلومي اصلا سي يا ست نداره!
مربي بايد رو سر استقلال باشه كه بتونه با حاشيه ها برخورد كنه!!قاطع باشه...كارشو بلد باشه...بازيكنا ازش حساب ببرن!!
نقل قول:
حتما هیئت مدیره کارش را بلد است که به دنبال مدیرعامل میگردد
فتحاللهزاده: شرایط برای ماندنم در استقلال مهیا نیست/قریب اوضاع را دید و قبول نکرد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: شرایط برای ماندنم در این تیم باشگاه مهیا نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتحالله زاده که این روزها زمزمه جداییاش از استقلال به گوش میرسد در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در این خصوص صحبتهایی مطرح کرد. البته فتحالله زاده پیش از اینکه صحبتهایش را آغاز کند عنوان کرد بابت صحبتهایی که میشنود روحیهاش را از دست نمیدهد و تا آخرین لحظه برای استقلال تلاش میکند.
مصاحبه خبرگزاری فارس با وی را در زیر بخوانید.
فارس: در حالی که استقلال در شرایط حساسی قرار دارد و روز گذشته هم 2 امتیاز حساس را از دست داد شایعاتی هست که میخواهید از استقلال جدا شوید.
من باید اول از همه بگویم دست تک تک بچهها را میبوسم که با این ناجوانمردیها دست به دست هم دادند تا استقلال جان بگیرد، ای کاش که میتوانستم تلاش بچهها را جبران کنم. شما تیمی را در لیگ پیدا نمیکنید که از یک بازی بینالمللی به ایران بازگردد و سپس به دورترین نقطه کشور برود تا یک بازی حساس برگزار کند. همین که بازیکنان در 2 بازی 90 دقیقهای دوام آوردند دستشان را میبوسم و خدا را بابت این تیم و کادر فنی شکر میکنم.
فارس: شما به قهرمانی استقلال در لیگ برتر امیدوارید؟
من به شدت امیدوار هستم. قطعا در بازیهای آینده سپاهان و تراکتورسازی امتیاز از دست میدهند.
فارس: از آقای رسولینژاد در خصوص دیدارش با اولیایی سوالی نپرسید؟
این شان من نیست که بپرسم که چه کسی با او ملاقات داشته و چه گفتهاند. اولیایی از دوستان خوب من است و رسولینژاد هم با هر کسی که بخواهد میتواند حرف بزند. من تا روزی که هستم این تیم را مال خودمان میدانم و برای آن زحمت میکشم و ذرهای هم کم نمیگذارم. امروز به بازدید کمپ اختصاصی استقلال رفتم و از اینکه این کمپ را آماده دیدم لذت بردم. همین که استقلال صاحب خانه شد به این قضیه میبالم.
فارس: دلیل اینکه گفته میشود میخواهید از استقلال جدا شوید چیست؟
وقتی که ساختار عیب داشته باشد مشکلاتی به وجود میآید. استقلال جای خطا و آزمون نیست. وقتی یک نفر این همه تلاش میکند یک استادیوم را با هزار خون دل میسازد و تلاش میکند تا به بار آید اما حرف از جدایی میزند بدانید که شرایط برای ادامه کار مناسب نیست. من شرایط را برای ادامه کارم مناسب نمیبینم. من نمیتوانم کسی را تخریب کنم اما زورم به خودم میرسد. شما فکر میکنید چرا هوادار به من احترام میگذارد و یا طرفدار من است به خاطر اینکه من برای این تیم زحمت کشیدهام. در روزهایی که کسی حاضر نبود این پست را قبول کند وارد این باشگاه شدم و روزی هم که بروم دعوایی ندارم و علیه هیچ کس مصاحبه نمیکنم.
در مجموع ساختار غلط است و با این ساختار همه ضربه میبینند.
فارس: یک دورهای سازمان تربیت بدنی برای اینکه شما مدیرعامل استقلال نباشید تزریق پول به این باشگاه را قطع کرد، به نظر میرسد این اتفاق دوباره در حال تکرار شدن است.
شرایط مالی بخشی از دلایل جداییام از استقلال است؛ البته من از شخص عباسی، رئیس وزارت ورزش و جوانان تشکر میکنم. آدمی هستم که دین و دیانتم را به خاطر پست از دست نمیدهم. عباسی تاکنون برای کمک به باشگاه استقلال دریغ نکرده و با شرایطی که خیلیها دوست نداشتند من باشم او ایستاد و تا جایی که توانست کمکم کرد اما باز هم میگویم ساختار غلط است و آدمها را ناراحت میکند. وقتی ما نمیتوانیم برای مسائل پیش پا افتاده راهحلی پیدا کنیم یعنی که کار عادی شده. چرا باید سر یک سری مسائل کوچک ساعتها صحبت کنیم این کار حرفهای نیست. 18 تیم در لیگ برتر تلاش میکنند تا دو جام بگیرند اما استقلال که یکی از این جامها را گرفته و مدعی گرفتن جام دیگری هم هست. ضمن اینکه ما یک کمپ بزرگ ساختهایم که 70 میلیارد تومان ارزش دارد. در واقع این سرمایه را من به باشگاه استقلال اضافه کردم. دیگر نمیتوانید بهتر از این پیدا کنید اما چرا باید در جایی بمانم که عفونت دارد و این عفونت واگیردار است و آدم را مریض میکند.
فارس: ظاهرا به آقای قریب هم پیشنهاد شده بود تا مدیرعامل استقلال شود اما او هم قبول نکرد.
دوستان فکر میکردند قریب به خاطر من این پست را قبول نکرده است در حالی که من خودم یک ساعت با قریب صحبت میکردم و از او خواهش کردم تا بیاید و حتی گفتم شرایط برای من مهیا نیست و در حال زجر کشیدن هستم اما اگر تو بیایی به تو کمک میکنم ولی متاسفانه او هم که بچه نیست و میداند و شرایط را میبیند وقتی میبیند که شرایط برای من مهیا نیست برای او مهیا باشد؟
دامن زدن به این مسائل ضربه زدن به استقلال نیست من روزی که به هیئت مدیره در خصوص تصمیمم گفتم از آنها خواستم که این قضیه علنی نشود و فقط این را به هیئت مدیره گفتم تا فرصت داشته باشند مدیر بعدی را انتخاب کنند نه اینکه آن را علم کنند. متاسفانه دوستان این مسئله را علنی کردند هرچند که مشکلی نیست و فقط مشکلاتی برای من درست شده است اما من این تیم را سر و سامان میدهم و میروم اما به دوستانی هم که هل شدهاند و میخواهند به استقلال بیایند بگویم که این تیم بدهی دارد در واقع از قبل این بدهی را داشته و فردا نگویند بدهی کمر ما را شکست.
فارس: این چه رویهای است دوباره مدیریت بعدی هم که دچار بدهی است؟
من از همین حالا میگویم که استقلال بدهی دارد، روزی که این تیم را تحویل گرفتم 7 میلیارد و نیم این باشگاه بدهی داشت قرار بود 5.2 میلیارد تومان در زمان حضور آقای سعیدلو در سازمان تربیت بدنی به استقلال داده شود و در حالی که همه چیز آماده پرداخت بود سعیدلو از سازمان تربیت بدنی رفت و این پول به ما داده نشد که اگر این پول را میدادم میزان بدهی استقلال کمتر از این میشد و من از خود بدهی به جا نمیگذاشتم در واقع در این 1 سال و نیمی که در استقلال بودم بدهی از خود به جا نگذاشتم.
فارس: رویه استقلال را چطور پیشبینی میکنید؟
استقلال همچنان در کورس قهرمانی است و من به این بچهها میبالم. آنها با غیرت هستند. برخی از بچهها دیروز مقابل شاهین نفسشان گرفته بود اگر خدایی نکرده وسط زمین سکته میکردند چه کسی پاسخگو بود؟ متاسفانه کسی به حرف ما توجه نکرد و برای اینکه تیمی را قهرمان کنند بچههای مردم را اینطور وادار کردند که بازی کنند اما من از همه بچهها راضیام.
فارس: همه از تیمی که قرار است قهرمان شود میگویند چرا کسی اسمی از آن نمیآورد؟
مردم خودشان آگاه هستند و این چیزها را میفهمند.
فارس: پاداش جام حذفی در روند کاری استقلال تاثیر نگذاشت.
اما برعکس من فکر میکنم تاثیر داشت. اگر این پول را نمیدادم شاید یک بر صفر میباختیم اما بچهها دیدند که با چه مکافاتی این پول را جور کردم و سپس خود را به آب و آتش زدند هرچند که ما روز گذشته کمی هم بدشانس بودیم.
فارس: به نظر میرسد کمی از هیئت مدیره استقلال ناراحتید؟
نه هیچ ناراحتیای ندارم و دست آنها درد نکند که هر روز برای استقلال یک مدیرعامل انتخاب می کنند، همینکه در مورد مدیرعامل آینده استقلال صحبت کردم نشان میدهد که کارشان را بلدند من برای استقلال آرزوی موفقیت میکنم و از هواداران خواهش میکنم که در آخرین بازی خارجی استقلال در تهران که آخرین حضور من به مدیرعامل این تیم است استادیوم را لبریز کنند تا با حمایت آنها استقلال به مرحله بعدی صعود کند.
می خواهم دوباره با رسولینژاد جلسه داشته باشم
اولیایی: هیئت مدیره استقلال اصرار دارد فرد جدیدی جایگزین فتحاللهزاده شود
خبرگزاری فارس: عضو اتحادیه فوتبال گفت: با توجه به اظهارات فتحاللهزاده، هیئت مدیره استقلال اصرار دارند که فرد جدیدی مدیرعامل این باشگاه شود.
کاظم اولیایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره جلسه امروز در اتحادیه فوتبال اظهار داشت: ما امروز جلسهای با هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار کردیم که مبحث این نشست استانداردسازی باشگاهها بر اساس استانداردهای فیفا و ای اف سی بود. در رابطه باخصوصی سازی باشگاهها اتحادیه پیشنهاد مستقلی را ارائه کرده و از طرفی فدراسیون فوتبال هم از طریق مجلس پیگیر این مسئله است.
وی در خصوص اینکه برخی باشگاهها بحث مجوز پروانه حرفه ای برای کار را جدی نگرفته و میخواهند با وجود بدهی قانون را دور بزنند گفت: این بدترین چیز دنیاست، ما چون اساسنامه و ساختار تعریف درستی نداریم از هزینه هم تعریف خوبی نداریم و چشم خود را به کمکهای اعانهای دوختهایم و این خوب نیست. فوتبالی که عرق ملی و شادی و نشاط در جامعه ایجاد میکند باید محصولی داشته باشد که این محصول خریدار هم داشته باشد، اما اکنون خریدار مشخص نیست.
اولیایی در خصوص اینکه علی فتح الله عنوان کرده شرایطش برای ماندن در استقلال مهیا نمیبیند گفت: من امروز جلسهای با فتح الله زاده داشتم و دلایلی آورد که باید آنها را بررسی کنم. هیئت مدیره استقلال با توجه به صحبتهای فتح الله زاده اصرار دارند که فرد جدیدی برای فصل آینده مدیریت باشگاه را بر عهده بگیرد.
وی در خصوص اینکه آیا خودش حاضر است مدیرعامل استقلال شود گفت: آقایان تصمیمهایی گرفتهاند اما من گفتهام که باید وضعیت حقوقی باشگاه بررسی شود، همچنین در اساسنامه بازنگری شود و شرح وظایف هم تعریف شود.
اولیایی درباره اینکه شایعه شده بود امیر قلعه نویی میخواهد به استقلال بازگردد اظهار داشت: امیر قلعه نویی، ورمزیار، حسن زاده و خیلی استقلالیهای دیگر عمرشان را با ما طی کردند. اینکه قرار است چه کسی بیاید و چه کسی نیاید هیئت مدیره تصمیم میگیرد. من میخواهم جلسه دومی با رسولی نژاد داشته باشم تا لیست افرادی که میتوانند به این تیم کمک کنند را بنویسیم.
وی درباره اینکه عملکرد پرویز مظلومی را چطور دیده است عنوان کرد: استقلال تاکنون تیم موفقی بوده اما این دلیل نمیشود که چیزی تغییر نکند؛ باید دید برای فصل آینده استقلال چه برنامهای دارد و چه چیزی میخواهد تا زمانی که برنامه نباشد نمیتوان صحبتی کرد. برنامه باید با بودجه منطبق باشد. در این 30 سال گذشته پایههای باشگاه استقلال روی دوش امثال من بوده و وظیفه خود میدانم که به این تیم کمک کنم.
بدنساز استقلال در گفتوگو با فارس:
به جای ۸ میلیون ۳ میلیون پاداش گرفتیم/ از مظلومی توقع داشتم از حق ما دفاع کند
خبرگزاری فارس: محمد مولایی گفت: متاسفانه از ۸ میلیون پاداش جام حذفی فقط ۳ میلیون گرفتیم و توقع داشتم مظلومی در این خصوص از ما دفاع کند.
محمد مولایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به پرداخت پاداش جام حذفی، اظهار داشت: در این مدت کلی زحمت کشیدیم و قهرمان جام حذفی شدیم اما ظاهراً به بازیکنان مبلغ 8 میلیون پاداش طبق صحبت اولیه پرداخت شده اما به اعضای کادر فنی 35 درصد یعنی معادل 3 میلیون تومان پاداش دادند.
وی افزود: خدا می داند که ما متاهل هستیم و باید خرج زن و بچه بدهیم، اما اینکه در این شرایط اینگونه با ما برخورد شود، درست نیست.
مولایی در خصوص اینکه آیا به همه اعضای کادر فنی این مبلغ پرداخت شده، گفت: همینطور است. البته من توقع داشتم مسئول کادر فنی در این زمینه صحبت کند. در بوشهر که بودیم، علی امیری گفت که پاداشها به حساب بازیکنان واریز شده است. اما برای کادر فنی تنها 3 میلیون تومان پرداخت کردهایم. البته ایشان مدعی شد، که مظلومی خواسته پاداش کادر فنی به همین مبلغ ریخته شود اما مظلومی اعلام کرد که چنین درخواستی نداشته است.
مربی بدنساز استقلال در ادامه گفتوگو با فارس تاکید کرد: هر وقت در رادیو و تلویزیون انتقادی میشود، من باید پا پیش بگذارم و دفاع کنم اما متاسفانه هیچکدام از اعضای کادر فنی به این زمینهها ورود نمیکنند. در خصوص پاداشها هم ظاهرا همین اتفاق میافتد.
وی ادامه داد: البته امیری اعلام کرد به خاطر کمبود پول بقیه پاداشها پرداخت میشود، اما قبلا هم در پرسپولیس این بلا سر ما آمده و پاداشمان را کامل پرداخت نکردند.
مولایی در پایان صحبتهایش، اظهار داشت: امیدوارم که این مسئله هرچه سریعتر حل شود چون ما در کورس قهرمانی هستیم و میتوانیم دومین جام را برای استقلال به ارمغان بیاوریم.
دقیقا...
فرهاد میموند الان با اختلاف اول بودیم...
خداییش تا بود با خیال راحت بازی ها رو تماشا میکردیم...از اون موقعه که رفت حتی تو بازی با تشتک سازی قزوین هم استرس داریم مبادا نتیجه نگیریم این بازی هم ...!!!!
نقل قول:
دوست عزیز انتقاد از یک شخص به معنی عیر محترم بودن اون شخص نیستش.
الان مثلا شما از برهانی و میداوودی انتقاد کردید اونها رو غیر محترم شمردید؟
الان موندن مظلومی تو استقلال، دعای همه پرسپولیسی هاست. همونطورکه ما دوست داشتیم استیلی تو این تیم بمونه.
سوای از بحث نتیجه بهرحال حضور یک مربی ضعیف داخلی تو یک تیم خیلی حاشیه سازه.
بدترین مربی استقلال کخ بود ( بخاطر نتایج میگم ) ولی چون آلمانی بود هیچ اتفاقی نیفتاد و حاشیه ای بدتر از نتایج نداشت. ولی مثلا زمان مرفاوی ما نایب قهرمان بودیم ولی هزار و یک جور حاشیه داشتیم و پرسپولیسی که زیرمون بود مسخرمون میکرد.
درسته معذرت می خوام!نقل قول:
من اشتباه کردم!