2008هست بدم.نقل قول:
Printable View
2008هست بدم.نقل قول:
نه دوست عزیز لینک 2008 رو دارم ماله Pes6 رو می خوام اگه ممکنه ؟
PES6 SUPEPATCH به حجم 2 گیگ .نقل قول:
پچی کامل و برطرف کننده تمام نیازها برای PES6
Part 1 :
Part 2 :کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=8256
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=8257
اقا ارش اين پچي كه حسين جان گذاشتن واقعا عاليه و خودمم تا چند وقت پيش استفاده ميكردم ولي خب يكم قديميه . من خودم اين سوپر پچو پيشنهاد مي كنم كه ورژن 2008 هست و ليگ برزيلم داره:
حالشو ببر . بايکد:www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=42754
برو بچ اينو داشته باشيد (گزارشگر فيفا براي pes ورژن 2007)
کد:www.sendspace.com/file/16ypkn
وستان واسه pes6 جدیدترین پچ که حداقل نام تیم ها و بازیکنان رو داشته باشه و نقل و انتقالات توش باشه کودوم هست ؟
این سوپر پچ حجم زیاده . :-(
بابا خب بگو اپشن فايل ميخوام ! تو همون لينكي كه دادم برو اپشن فايلشو دانلود كن 1 mb حجمشه . باي
دوستان من اینو : Option_File_V1[1].2_PES6_Pc_by_Ingeniero24 دانلود کردم .
حالا چیکار باید بکنم !
از چه نرم افزار و چطور باید استفاده بکنم ؟
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ببینیم چیه؟نقل قول:
بريز تو ابن پوشه : my document/Konami/Save/folder 1
بعد ميگه ميخواي ريپليس كنم يس بزن
سلام بچه ها من زیاد بازی خور نیستم و تازه اینجا رو پیدا کردم بنابراین ببخشید یک دفعه میپرم وسط حرفاتون.
من یک مشکل عجیب با PES 6 پیدا کردم که کلی حالمو گرفته.
من از یکی از فروم ها که یادم نیست کجاس، یک آپشن فایل گیر آوردم که مثلا نقل و انتقال هامو به روز کنم. البته اونا درست شد اما یک اتفاق عجیب برای دوربینم افتاده!
من از وقتی این فال رو کپی کردم، نحوه حرکت دوربین توی بازی فرق کرده! یعنی انگار مثل سابق دوربین متناسب با موقعیت توپ اینور اونور نمیره، بلکه انگار سر جاس چسبیده و در همون جایی که هست فقط به سمت توپ میچرخه! یعنی وقتی توپ نزدیک دروازه ها بره، از بغل نشون نمیده؛ یک جوری نشون میده که انگار از کنار وسط زمین داری به دروازه ها نگاه میکنی. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یانه. اگه میشه کمک!!!!
من همیشه از دوربین Wide استفاده میکردم نمیدونم یک دفعه بعد از این آپشن فایله چه بلایی سرش اومد...
ببين پايين وايد يه گزينه هست كه اونو بذار رو ball پايين اونم با r1 عوض كن بذار default ببين درست ميشه
من لینک استادیوم آزادی و جام جهانی رو برای pes 6 میخوام!
ببخشید اشتباه شد
سلام دوستان کسی لینک آپشنه جدیده نقل و انتقالاته Pes 6 رو داره ؟
نقل قول:
Pc PES 6 WINTER UPDATE
15-02-2008کد:http://rapidshare.com/files/92148191/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
.کد:http://www.megaupload.com/it/?d=A7MAEOW0
Updated Option File to 19/02/08
کد:http://www.sendspace.com/file/ivo4f8
.
هيچ ميدونستي
گرافيكAGP -ati128Mروي بازيهايي مثل كربن و فيفا08 و پرو 8 خيلي راحت جواب ميده در حالي كه GEFORCE FX5500 اصلآ جواب نميده ؟
[
من كه دمار از روزگارم در اومد تا يك گرافيك Agp_ati گير آوردم
[
معمولآ ميگن Geforce بهتر بازي ها رو جواب ميده ولي به نظر من Ati بهتره
سلام
دربازی Pro Evolution Soccer 6 لطفا راهنمایی کنید:
1- امتیازاتی که در آخر هر بازی کسب می کنیم چطوری میشه ازشون استفاده کرد؟ فکر می کنم برای خرید بازیکن یا باشگاه استفاده بشه اگه اینطوری لطفا مراحلش رو بفرمائید ؟
2- اگه بخوام بازیکن حریف رو با دریبل (یک دو) رد کنم از چه کلیدهای باید استفاده کنم ؟ (در جواستیک)
3- خیلی بهتر میشد یکی از دوستان که در این بازی اطلاعات کافی داره یک مجموعه راهنمایی رو دراین جا قرار بده !
خیلی ممنون از دوستان عزیز .:11:
تو قسمت Gallery(البته من درست یادم نیست شاید هم تو Option) و بعد تو قسمت Pes Shope برو و هرچی می خوای بخر. البته از نظر بازیکن و تیم فقط قدیمی ها را می شه خرید ...
1- امتیازاتی که در آخر هر بازی کسب می کنیم چطوری میشه ازشون استفاده کرد؟ فکر می کنم برای خرید بازیکن یا باشگاه استفاده بشه اگه اینطوری لطفا مراحلش رو بفرمائید ؟
جواب:درسته اول باید بری آپشن بعد هم pes shop این pes shop رو مطمئنم بگردی پیدا میشه چیز های خوبی هم برای خریدن داره دایناسور شتر مرغ پنگوئن توپ ووووو
2- اگه بخوام بازیکن حریف رو با دریبل (یک دو) رد کنم از چه کلیدهای باید استفاده کنم ؟ (در جواستیک)
L1+3+1
3- خیلی بهتر میشد یکی از دوستان که در این بازی اطلاعات کافی داره یک مجموعه راهنمایی رو دراین جا قرار بده !
خیلی ممنون از دوستان عزیز
چون این بازی نسخه جدیدش اومده خیلی دیگه کسی سراغش نمیاد
از توجه وراهنمایی دوستان واقعا ممنون خیلی کمک کردین :11:
سلام
در قست مربوطه بعداز خرید استادیوم ، بازیکن ... چطوری می تونم از اون ها استفاده کنم . مثلا بازیکنی که خرید کردم یکی مثل یه دایناسور هست میتونم بیارمش تو بازی یا خیر؟ ممنون:11:
آره میشه بازیکنا میرن تو تیمایه کلاسیک برای آوردن دایناسور و.. هم باید قبل از شروع بازی همونجایی که لباس اول یا دوم تیمو انتخاب میکنیم کلید 10 (همون کلیدی که باهاش بازی رو نگه میدارند) بزنیم بعد انتخاب کنیم بعدش هم بریم توبازی
استادیوم هم که دیگه میره تو قسمت انتخاب استادیوم
ممنون دوستان از راهنمایی خوبتان استفاده کردم .
برای دریبل یک دو از دوستان راهنمایی کرده بودند
با کلید های L1+1+3 میشه اینکارو کرد ولی بعداز
این کار فقط بازیکنی که پاس رو داده فقط شروع
به حرکت میکنه وباید پاس بعدی رو دوباره کلید
بزنم و خود بازیکن دریافت کننده توپ پاس رو نمیده .
آیا اینجوریه یا ما بلد نیستیم.:11:
راستی بچه ها ، چند وقت پیش بحث سر رابونا بود...من هر چی سعی می کردم نمی تونستم بزنم! ولی الان فهمیدم فقط بعضی بازیکنا می تونن این جوری به توپ ضربه بزنن! :31:
مثلا" امروز صبح من با لیو مسی 2 تا رابونا زدم...
البته باید در موقعیتش هم قرار داشته باشیم!
راستی ، یه سوال...
اون دریبلی که رونالدینهو می زنه رو دیدین؟ باید سه بار دکمه ی L1 رو بزنیم...توپ رو می کشه این ور...خیلی دریبل باحالیه...ولی همه نمی تونن...من تا دیروز فقط با رونالدینهو زده بودم...ولی دیروز کریس رونالدو هم تونست...یعنی همیشه نمی تونه...فقط من دو بار با کریس تونستم اون جوری دریبل کنم...
ولی رونالدینهو هر وقت سه بار پشت هم L1 بزنیم ، همین کارو می کنه...!
بازیکنای دیگه ای رو می شناسین این دریبل رو بزنه؟
زیاد حرف زدم ، سوال اصلیم این بود که دریبل های خاص ، اگه بلدین بگید...دو بار L1 پا عوض می کنه...با R2 بازی کنیم ، توپ رو این ور و اون ور می کنه و باهاش بازی می کنه! در حاتل سرعت هم باشیم ، با R2 توپ رو کلی می اندازه جلو...
الان دیگه یادم نمیاد...اگه دریبل خاصی بلدین ، بیاین بگین..
خیلی ممنون وظیفم بودنقل قول:
اره همینجوریه:11:
دستت درد نکنه بعد از چند ماه حالا بازیو دوباره ریختم رو کامپیوتر گفتم بیام یه آپشن فایل خوب پیداکنمنقل قول:
Updated Option File to 19/02/08
کد:
کد:http://www.sendspace.com/file/ivo4f8
(کونامی با pes2008 ک... حالم گرفت)
دوستان من سوپر پچ واسه pes6 رو دالنود کردم .
الان چیکار باید بکنم ؟ چطور باید اینو رو بازی اعمال بکنم ؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید .
مرسی
دوست عزيز اگه بصورت فايل نصبيه در مسير بازي نصبش كن اگه بصورت ايمپورتي مجبوري با نرم افزاري مثل GGS ايمپورتش كني كه كار سخت تريه نسبت به قبلي:46:نقل قول:
باید با dkz ایمپورتش کنی خیلی هم سخت نیست
بستگي داره عزيز!!!نقل قول:
بهتره بصورت نصبي باشه كه خيالت راحته:46:
سلام به عزيزان
آيا ميشه در بازي
Pro Evolution Soccer 6
يك بازيكني را خريد به طوري كه اون بازيكن با اينكه خريدم در اون تيم هم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی مستر لیگ؟؟؟ نه اگه خریده باشیش دیگه میاد تو تیم خودت
آيا اين بازي ترينر ندارهPro Evolution Soccer 6
آره من قبلا داشتم ولی برای جام ها و لیگ ها فایده نداره یعنی در ظاهر نتیجه رو میبره بالا در اصل همان تعداد گلی که زدیم یا خوردیم حساب میشه
با سلام. من مشکل در اجرا کردن PES 6 در ویندوز ویستا دارم یعنی اصلا اجرا نمیکنه اگه میشه منو راهنمایی کنید و اگر patch ی برای اجرا کردنش ممنون میشم اگه بذارید.
فکر نکنم رو ویستا مشکلی داشه باشه من خودم ویستا ندارم ولی شاید مشکل از چیز دیگه ای باشه حالا ارور چی میده؟؟؟
اصلا error نمیده رو ایکونش که کلیک می کنی تو بازی نمیره.