کسی نیست یاری کنه مرا ؟:31:نقل قول:
Printable View
کسی نیست یاری کنه مرا ؟:31:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
میشه بگید لپتاپتون چه مدلیه؟دمای سیستم (سی پی یو گرافیک هارد) وقتی که به اصطلاح کرش میشه رو بگید؟ چون دو احتمال داره یا مشکل از داغ بودن سیستمتونه یا رمتون مشکل داره البته امیدوارم که لپتاپتون حالش خوب باشه و داره باهاتون شوخی میکنه:31:
نقل قول:
دوست عزیزم آقا سالار گل میشه ازتون خواهش کنم FPS بازیهایی که اجرا کردین با این لپتاپ رو بنویسین:11:؟
در مورد هاردتون هم باید عرض کنم متاسفانه هاردهای 1 ترا نه تنها تو این برند بلکه تو تمامی برندها اکثرا مشکل پیدا کردن:41:
پس بهتره که از نمایندگیتون هاردهای کوچیکتر و دور بالا تر 7200 تا رو انتخاب کنید مثلا 750 دور بالا یا 500 دور بالا:10:
نقل قول:
برادر من خودم تا حالا با همین لپتاپ بیش از 10 بار اورکلاک کردم و بازیها رو ترکوندم:10:اگه قرار بود بسوزه تا حالا باید شاسی لپتاپ میسوخت:31:
جی فورس و ای ام دی نداره باید رو اصول اورش کنی من خودم لپتاپ قبلیم ایسوس بود با کارت گرافیک جی فورس 425 که بی اورکلاک سوخت!!! دلیل نمیشه که جی فورس بهتره چون دو یا سه فرم تو بازیها بهتر عمل میکنه اتفاقا ای ام دی سگ جون تره به نظرم:27:
برای مثال رقیب 6770 تو جی فورس 550 هستش که اصلا قابل قیاس نیس .... 6770 حتی قابل رقابت با 555 جی فورس هست با اینکه اصلا برای رقابت با 555 ساخته نشد و بیشتر برای رقابت با 550 ساختنش اما با اختلاف خیلی خیلی جزیی پایینتر از 555 قرار گرفته:46:
اینم امار 200 بازی اجرا شده توسط 6770
68% بازیها کاملا روان با بالاترین جزییات اجرا میشود
تنها 2% از بازیها غیر قابل بازی بودن
حالا امار 555
71% از بازیها کاملا روان وبا بالاترین جزییات قابل اجراست(البته اگه 555 DDR5 باشه:20:)
تنها 1% از بازیها غیرقابل اجراست:46:
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست من بایوست چه ورژنی هست؟کی اپدیتش کردی؟ تو کجا میری دنبال کوییک وبش میگردی؟ من روی لپتاپ دیگه ای البته کوییک وب رو دیدم اما وی این مدل ندیدم....
البته اون مدلی که گفتم dv6 3052 بود که خیلی قدیمی شده :10:
دونفر ازم خواستن که اور کردنو یادشون بذم انگار باقی دوستان زیاد مایل نیستن که اور کردن چیپست 6770 رو یادشون بدم البته از دو حالت خارج نیس یا خودتون بلدید:27:
یا اینکه دوس ندارید و کمی میترسید:10:البته بهتون حق میدم چون لپتاپ هم گرونه و هم ضعیفه:41:
سلام 6080se دارم دما هم که تا 60 تا 70 میره بالا... اخه من شبکه بازی میکنم گفتم شاید داره خراب میشه :31: راهی برای تست سلامت رم هست؟ شایدم مشکل گرافیکم باشه چون سوئیچ میکنم درست میشه ... تا حالا هیپکدوم از درایورامو اپدیت نکردم :20:نقل قول:
یعنی با این حساب واسه دومین بار خراب شد هاردم؟!نقل قول:
چجوری fps چک کنم؟بگو روششو در خدمتم..
من که یک هفته میشه اصلا بازی نمیکنم ، میترسم یهو هارد بره اون دنیا
فردا ببرم ببینم هارد عوض میکنن
این 600 گیگ کجا بریزم م م م م م
رو هارد اکسترنال:31:نقل قول:
خب دماتون زیاد بالا نمیره :20:گرافیکتون رو آپدیت کنید با برنامه جی پی یو زد آخرین ورژنش یه عکس بگیرید تا معلوم بشه از کارت گرافیکتونه یا نه که ایشالا از کارتتون نباشه چون اگه باشه کلی تو دردسر خدای نکرده میافتید دوست من :41:نقل قول:
هارد فدای سرت دادا:46: لپتاپ سی پی یوش و گرافیکش رو نمیشه عوض کرده باقیش که چیزی نیس:10:عیب از 1 ترا بایتی که رو اکثرا برندها گذاشتن 80% شاید خراب بودن نه فقط واسه اچ پی من واسه ایسوس هم دیدم که هاردشون خراب شده 1 ترا خیلی خوبه اما به شرطی که توی پی سی بذارنش نه تو لپتاپ 15 اینچی! به نظرم 750 دوربالا بگیر خیالت راحت میشه دیگه مشکل رو پیدا نمیکنی:8:نقل قول:
من دکمه تشکرم فعال نیس ولی همینجا ازت خیلی خیلی ممنون میشم که با این برنامه FPS بازیهایی رو که اجرا کردی بی زحمت بنویسی:11::40:
(البته اگه دکمه تشکرم فعال بشه 3 تا تشکر واست میزنم :10::46:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازهم ازت ممنونم:11:
گرافیکم میزنه اخرین ورزنه :20: اینم از عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از کجا فهمیدی هاردم خراب شده؟!آخه نه اروری میده نه هیچی فقط همون اول یه ذره کنده تا یک دقیقه!!دردسر داره عوض کردنش داداش من.گارانتی نرفتی تا حالا مثه اینکه!!بعدشم زورم میاد اینقدر گرونتر خریدمش و حالا برم 750 بخرم!!نقل قول:
در اولین فرصت میزارم واست fps هارو..
داداش گلم ورژنه گرافیک 6770 لپتاپتون آپدیت نیس:41:نقل قول:
از این لینک ورژنش رو به 8.882.2.3000 برسون ایشالا که مشکلت حله(البته یکمی حجم دانلودش زیاده338.97M )
[/COLOR]شما هاردتو با برنامه UltimateDefrag دیفرگ کن شاید مشکلت از دیفرگ نکردن هاردته:10:شاید اصلا هاردت ارور نداره و سالمه و نیاز به دیفرگ داره:46: من که خوشبینم هاردت مشکلی نداره:20: راستی بابت fps هم پیشاپیش ممنونم :40:نقل قول:
نقل قول:
چرا اپدیت کردم ولی بازم همینجوریه البته این برنامه نمیدونم چرا تاریخشو تغییر نمیده :41:
دوستانی که hp dv6 دارن حالا هر مدلی می شه با برنامه battery bar باطریشونو چک کنن و یه توضیح مختصری بدن که بعد از چه مدت چقدر از باطریشون فرسوده شده؟اخه من حدود3-4 ماهه6070 خریدم با اینکه حتی کمتر از 10 بار از باطری استفاده کردم . هر بار هم نهایتا تا 50-60 درصد از شار÷ باقی موند الان نرم افزار فرسودگی رو 9.4 درصد نشون می ده.به نظرتون زیاد نیست؟مثلا یکی از دوستام یه وایو گرفت یک ماه قبل از من با اینکه فکر می کنم بیشتر از من از باطری استفاده می کنه مال اونو می زنه 5.8 درصد
ممنون
برنامه دفرگ خود ویندوز چطوره؟!نقل قول:
من هم 5ماه میشه دارم باتری منم 94 درصد نشون میدهنقل قول:
سلام من به این نتیجه رسیدم که فقط با بازی call of duty 4 مشکل داره شاید چون بازیش قدیمیه مشکل داره
منظورتون 9.4 درصده دیگه!!!نقل قول:
خب شما معمولا چقدر از باطری استفاده می کنید؟کلا به نظر خودتون چند بار یه سیکل کامل شایر÷ رو گذرونده؟و این سوال مهم که وقتی خونه اید باطری رو در میارید یا یکسره وصله؟من همونطور که گفتم خیلی از باطری استفاده نکردم . بیشتر خونه بوده.شاید نهایت 10-12 بار دانشگاه بردم ئ هیچ وقت هم دشار÷ نشده.حتی زیر 40 درصد هم نرفته
94نقل قول:
خب بهتر اگه نمیخوای از باتری استفاده کنی هفته 1بار باید کامل شارز و استفاده کنی تا باتری خراب نشه دوست من من قبلا باتری درمیاوردم و تنها هفته ای 1بار ش و استفائه میکردم اما جندبار که دیدم برق هی قطع میشه ترجیح دادم باتری وصل باشه تا مشکلی واس سیستم پیش نیاد:31:
آقا سالار گل ما همچنان منتظریم:10::46: در ضمن دیفرگ خود ویندوز زیاد کاره ای نیس متاسفانه باید با برنامه های بهتری کار کنید:41:نقل قول:
دوستان دیگه در مورد باطری نظری نمی دن؟!!
shy_majid_ir عزیز!فرسودگی 94 در صد باشه که یعنی درصدش سالمه!همون 9.4 درصده مثل مال من.یعنی تقریبا یک دهمش رفته و از 55000 mwh نزدک 50000 mwh از ظرفیت باطری مونده
مال من که دست دوم اما سالم هست.... ولی باتریش نهایت 8% پرتی داره و 92% سالمه:)
با چه برنامه ای چک میکنی من با battery chek خود hpتو برنامه hp support assistant:31:نقل قول:
سلام یه خبر دسته اول دارم واسه همه اونایی که کارت گرافیکشون 6770 هست:10:
تغییر رنکینگ نوت بوک چک درباره 6770 و 555
6770 از 555 در بسیاری از تستهایی که از این دو کارت گرافیک انجام گرفته بالاتر قرار گرفته و از کارت گرافیک جدید جی فورس 635 هم بالاتر هست ولی به مقدار شاید 5 تا 10 درصد قویتر شناخته شده:11:
پس خوشحال باشید که لپتاپتون حداقل از ایسوس n55 sf و یا MSI با کارت گرافیک 555 یا 635 قویتره:46:
دوست گلم از این لینک برنامه رو دانلود کن اون اچ پی اسیستنت همه چیو چپکی میگه:31:مال منو میزنه 100%:27:ولی اشتباه میکنه 8% از باتریم عملا دشارژه:13:نقل قول:
اینم یه لینکی که توصیه های قشنگی رو درباره نگهداری باتری کرده
خب الان این کجاش درصد رو نشون میده؟درمورد کالیبره کردن باتری هم 1توضیح بدی ممنون میشم:31:نقل قول:
كمممممكككككككككككككك...!!! :41:
سلام بچه ها، يه مشكل بزرگ واسم پيش اومده...!!! :41:
چندوقت پيش fingerprint رو فعال كردم و بعدش ازم پسورد خواست منم دادم، ولی نميدونم چی شد فرداش يادم رفت پسورد...! :41:
حدوداً 2ماه با انگشتم log-on ميشدم تا اينكه از ديروزه ازم علاوه بر شناسايی انگشت، pass هم ميخواد...!!! :41::41::41:
كسی ميتونه --- به جز راه حل نصب ويندوز جديد --- راهی پيشنهاد كنه تا اين مشكل رو حل كنم...؟! كلاً كلافه شدم...!!! كمكككككككككككككك...:41:
»ن از batterybar استفاده می کنم/به نظرم خوبه.یه سرچ کنی پیدا می شه.فکر کنم تو سایت cnet هم باشهنقل قول:
این برتامه رو نصب کردم این کالیبره کردن باتری رو کسی انجام داده؟نظرتون چیه؟:31:نقل قول:
دوستان میشه لینک دانلود آخرین ورژن درایور کارت گرافیک 6090 رو بدید؟
6090منظورت مدل لب تاپ هست دیگهنقل قول:
سلام دوستان اگه میشه لطفا یکی کلید های میانبر کیبرد مثل Fn+b , space اگه بازم هست رو بذاره
آره دوستان منم همین خواهش رو دارم !!!
نمی دونم ی بار داشتم کیبورد 6090 رو با خشانت زیاد با دستمال تمیز می کردم ، بعدش متوجه شدم که چراغ آبی رنگی که دور تا دور موس و ناحیه پد دستگاه هست دیگه روشن نمیشه !!!!!!
نمی دونم ناخواسته دکمه ای رو زدم یا لامپش یهو سوخت یا........ ؟!؟!
به دااااااااااااااااااادم برسین
کمممممممممممممممممممک
قبلا ممنوووووون
نقل قول:
سلام نه نسوخته fn+space برای خاموش روشن کردنش :20:
دوستان من وبم کار نمیکنه یه بارم برنامه CyberLink YouCam رو پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم وبم کار نمیکنه
این ارورر رو میده :
Warning
No webcam detected.Try pluging in a webcam into your computer now.If you are using an integrated camera,make sure that it is turned on.
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
دوستان من وبم کار نمیکنه یه بارم برنامه CyberLink YouCam رو پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم وبم کار نمیکنه
این ارورر رو میده :
Warning
No webcam detected.Try pluging in a webcam into your computer now.If you are using an integrated camera,make sure that it is turned on.
سلام
فن 6090 از کجا میشه گرفت اوجینال .
فن ام سوخید :31:
تهران یا اگر از رو اینترنت ام باشه خوبه مثل ebay