بینهایت متشکرم حامد 30 عزیز
حالا باید به این شهرها برم و دنبال نمایندگی فروش بنز بگردم ؟
Printable View
بینهایت متشکرم حامد 30 عزیز
حالا باید به این شهرها برم و دنبال نمایندگی فروش بنز بگردم ؟
خواهش میکنم دوست عزیز .نقل قول:
جلو اسم هر شهر نوشته که چه برندی توش هست برو به یکی از شهر هایی که برند بنز رو داره .
دوست عزیز دومی خیلی خیلی بهتره از هر نظر که بتونی فکرشو بکنی! نباید 450 و ddr5 گولت بزنه!نقل قول:
سایتی سراغ داری که بنچمارک از هر دو گذاشته باشه ؟نقل قول:
داش شما با نرم افزار ++note pad میتونی به راحتی خود فایل scs رو باز کنی و تغییرات رو توش اعمال کنی:sq_8:نقل قول:
دمت گرم عالی بودنقل قول:
آقا من تو سایت skidrow یه لینکی پیدا کردم واسه دانلود که نوشته روسیه و درسته ! اما به درست بودنش شک دارم ! (واسه اکتیو بودنش )
اگه کسی اینو دانلود کرده آمار بده الکی دانلود نکنیم :
نقل قول:
Hey guys i tested this and works 100%. download the torrent “Euro Truck Simulator 2.v 1.1.3.(Акелла).(2012).Repack” ((link above)). Download the translate, because this repack is in Russian or something like this!. When you install, rename the folder of install game (Акелла) to (Akenna), because (Акелла) was written with strange character. Copy the base_cfg.scs into main folder game and start game. On the profile selection screen, will appear a box, select the right option and change the language in the option game.Don´t forget block game in the firewall and do not use radio station on-line
Sorry for some mistakes english!
Link of torrent:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Link of translate:
تا اونجایی که من خبر دارم فعلا هیچ کرکی در کار نیست هر جاهم که نوشتن کرک یا همین سریال ها رو گذاشتن یا کرکش رمز میخواد و از اینجور سرکاریا .نقل قول:
آخه تو بنچمارک و امتیازی که سایت passmark و futuremark به این دو تا کارت داده بودن gts 450 خیلی بهتره . این gts 250 فرق میکنه با اون 250 ؟:sq_6:نقل قول:
آره همینیه که دوستمون گذاشت منم اول اعداد و ارقام گولم زد ولی یکم تحقیق کردم دیدم 250 بهتره! :sq_8:
نتیجه: هیچ وقت سرسری و بدون تحقیق راجع به چیزی نظر نده! :sq_25:
سر سری نبود دیگه گفتم که تو سایت passmark و futuremark مثلا نوشته gforce gts 250 مثلا 800 امتیاز gts 450 رو 2000 و خورده ای امتیاز . الان جریان این gts 250 چیه ؟؟؟؟؟نقل قول:
از بحث اصلی هم پرت شدیم رفت ! راستی کی رادیو گوش میده تو بازی امروز رادیو فردا گوش میدادم تو بازی سر کله صبح خیلی بهم چسبید هر چند همش اخبار گفت .
این آپدیتی هم که scs قرار بود آخر هفته بده فعلا که خبری ازش نیست البته آخر هفته اونا میشه فردا جمعه .
آفا شما بدون بررسی و دلیل جواب دادی ! اما اشتباه کرده ! چون من الان اینو دانلود کردم و نصب کردم ! و تا الانم مشکل اکتیو نداشتم!نقل قول:
یعنی سیوای خودمم ریختم ! بازم مشکلی نداشت ! فقط به دوستان بگم که لینک دومیه واسه زبانش هست !چون زبان اصلیش روسیه !
بعد از دانلود فایل اصلی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم فولدر اون رو تغییر بدن ! Euro Truck Simulator 2.v 1.1.3.(Акелла).(2012).Repack رو به ! Euro Truck Simulator 2.v 1.1.3.(Akenna).(2012).Repack تغییر بدن !
چون این َAkenaa روسیه نوشته مشکل پیدا میشه !
لینک زبان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک اولیه مشکل داره( پیلتر هستش)
با عرض شرمندگی بله ! فایل تورنته ! باید با قند شکن بازش کرد!نقل قول:
ولی باور کنید من 1 ساعته دانلودش تموم شده هیچ مشکلی نداشته
اقا من درست متوجه توضیحاتتون نشدم باید چیکارش کنیم؟
دوست عزیز شما که تحقیق کردی لینک ماله چه تاریخیه ؟ چرا بازم نوشته با فایروال بلاکش کنیم و از رادیو استریم استفاده نکنیم و آنلاین نباشیم و ...... ؟؟؟؟ یعنی اگه کرک درست حسابی میداشت باید این کارا رو میکردیم ؟نقل قول:
شما چجوری نصبش کردی سریال نخواست ؟
تازه گیرم که یه سریال داشته باشه که بلاک نشده باشه ، فردا یا پس فردا آپدیت بازی قراره بیاد بعدش چی ؟ حتما باید آپدیت رو نصب نکنیم که یه موقع سریال نخواد یا همون رادیو استریم ، من حاضرم دم به دقیقه سریال وارد کنم ولی از رادیوش استفاده کنم مخصوصا که هر رادیوی اینترنتی رو میشه به لیست رادیو هاش اضافه کرد .
مد افزایش صدای کابین باعث از کار انداختن مد افزایش سرعت میشه.نقل قول:
شما اینارو نگفتی که !گفتی این ازون الکی هاست ! منم 2 3 تا الکی دانلود کرده بودم این چند روزه !نقل قول:
حالا رو سیستم من که هر روشی امتحان کردم جواب نداد این روش جواب داد !
ارزش نداره رادیو آدم گوش نده ! اما من از رادیو متنفرم ! خوب نصبش کردم و لذت میبرم که سریال نمیخواد !
منم این لینک ماله بابام که نیست !
اول اومدم سوال کردم ! بعد که متوجه شدم سطح علمی اینجا چقدر بالاست گذاشتم دانلود بشه که خودم امتحان کنم لا اقل اگه درست نبودم یه امتحانی کرده باشم !
تاریخشم دیروز من دیدم ! آخه تو قسمت کامنت های SKIDROW بود ! دیروز تازه یارو کامنت گذاشته بود !
چرا ناراحت میشی دوست من :sq_8:، من گفتم تا حالا کرک درست حسابی نیومده من کی گفتم اینی که شما گذاشتی الکیه ؟؟ من اینو گفتم که اگه شما واسه کرک بودن یا نبودنش شک داری الکی اینترنتت رو مصرف نکنی واسه این .نقل قول:
اتفاقا رادیو اونم به زبون خودمون تو بازی گوش میدی خیلی کیف میده . بعدشم گفتم که ، فردا پس فردا آپدیت بازی میاد که شامل بهبود فیزیک بازی و نقشه و .... میشه (البته اونجور که scs اعلام کرده ) نمیشه که آپدیت رو نصب نکنیم یا سر هر آپدیتی هم که بخوایم دوباره بازی رو دانلود کنیم که نمیشه .
خودتو ناراحت نکن .:sq_25:
آره .دروغ چرا ! منم این مشکل آپدیتو پیش خودم فکر کرده بودم! چون این بازی نیاز شدیدی به آپدیت داره ! ولی اگه این هکران که همه رو -- میکنم .امیدوارم یه کرکه خوب بیاد به زودی !نقل قول:
1 نوامبر مطلبی درباره فیزیک بازی تو سایت scs قرار داده شده بود که میگفت فیزیک بازی رو میخوان بیشتر به واقعیت نزدیک کنن و دارن فیزیک کامیون ها رو با موتور های مختلف و روی سطوح مختلف و با تریلر و بدون تریلر تست میکنن که احتمالا با همین آپدیتی که گفتم باید فیزیک کامیون ها یه تغییری بکنه ، daf هم که قراره بصورت لایسنس شده اضافه بشه ، در مورد نقشه دقیق ننوشته بودن که آیا چندتا راه فرعی ممکنه به بازی اضافه بشه یا مثلا شهری چیزی اضافه میشه .
خدا کنه تا فردا بیاد چون فیزیک کامیون ها اونجور که تو ویدیو های تبلیغاتیش نشون میداد نیست .
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری میشه مد ساخت:question:
دوستان کسی نیست جواب بده
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چیزایی دربارش نوشتن اما کامل نیست شاید به دردتون بخوره.نقل قول:
دوستان سیومو پاک کردم اشتباهی ! حالم گرفت شدید ! بعدش یهویی دیدک یه کپی دارم ولی قدیمی بود یکم لول این سیو جدیدم 14 بود که الان به 16 رسوندمش اینم عروسکم :
دوستان به این میگن ماشین
یه مودی بود صدای air brake رو عوض و صدای turbo رو بیشتر میکرد . صدای ترمزش که بد بود همون یکی خود بازی بهتره ، ولی توربوش بد نبود . صدای ترمز رو حذف کردم و فقط صدای توربو موند :
نه خیرم به این میگن کامیون نه به اون ::sq_24:نقل قول:
دوستان یکی هست این رادیو آنلاین رو به ما آموزش بده؟؟!!!
بعدش چقدر حجم مصرف میکنه؟؟؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کامل بکنید:sq_9:
چقدرش رو نمیدنم والا چون خودم اینترنت مخابرات 256 دارم و محدودیتی نداره . واسه رادیو آنلاین باید دکمه R رو تو بازی که پیش فرض music player هست رو بزنی بعد بالا سمت راست همون پنجره یه سر برگ دیگه هست به نام radio stream اونو که بزنی یه پنجره خالی میاد که اگه اون دکمه پایین که نوشته update radio رو بزنی یه لیست تقریبا 60 تایی از شبکه های رادیویی اینترنتی اروپا میاد رو هر کدومش که کلیک کنی و پلی بزنی بعد از یه چند ثانیه شروع میکنه به پخش رادیو اینترنتی .نقل قول:
در ضمن میتونی خودت شبکه های اینترنتی رادیویی بهش اضافه کنی چجوری ؟ اینجوری :
فایل live_streams.sii رو در مسیر document/euro truck simulator 2 پیدا و با نوت پد بازش کنید و در خط آخر و قبل از علامت } لینک رادیوی اینترنتی دلخواه رو به این شکل وارد کنید :
stream_data[]: "RADIO_URL|RADIO_NAME" فقط این علامت ( " ) باید قبل از آدرس اینترنتی و بعد از نام شبکه رادیویی باشه . داخل [] این علامت ها هم باید شماره ردیف رادیو نوشته بشه اگه مثلا 60 شبکه رادیویی هست و ما میخوایم یکی اضافه کنیم باید بنویسیم [61] یعنی رادیوی ما در ردیف 61 قرار داره .
مثال :
توضیح کامل مطالبی که نوشتم تو مسیر document/euro truck simulator 2 تو فایل readme.rtf هست .
دوست عزیز میشه سیسوتون بزارید یا بگین ماشین از کدوم نمایشگاه خریدن من مدش ریختم ولی نمیدونم کجاست !!نقل قول:
نقل قول:
سلام اقا شما میتونی چند تا رادیو دیگه اضافه کنی(البته فارسی زبان )
رادیو جوان . ورزش. رادیویی که اهنگ بخونه ممنون میشم اگه لطف کنید بزارید
وراستی پور قدرت ترین موتور کدوم موتور کامیون میباشد ؟
شما باید دوست عزیز اسم مد رو اینScania Frontal 113H.scs بزای که کار کنهنقل قول:
دادا چه صدای خوف ناکی میده لامصب چه بوقی دارهنقل قول:
ولی ارتفاعش پایینه به یه سر بالایی میرسی جلو بندی میاد پایین
من باهاش راحت 150 تا رفتم فرمونم عالی
اره داداش من که خیلی با این ماشین حال کردمنقل قول:
باشه حالا منحرف نشیم! :sq_2:نقل قول:
من رادیو گوش میکنم همیشه Big R Radio ما انگلستانه خیلی باحاله! رادیو فردا تا حالا گوش نکردم!
من که اصلا خوشم نیومد
سلام من دربازی Euro Truck Simulator 2 وقتی درجاده درحال حرکت هستم ناگهان کامیون خراب میشه و دیگه روشن نمیشه...بعد تعمیر کردن دوباره همین اتفاق میافته.باید چیکار کنم؟