سلامنقل قول:
ببخشید اصلا پاسخ رو ندیده بود
بازم ببخشید
Printable View
سلامنقل قول:
ببخشید اصلا پاسخ رو ندیده بود
بازم ببخشید
احتمالا همون قضیه پاک شدن MBR هاست ! درایو ژ رو نباید راحت فرمت کرد ... باید پاکش کردنقل قول:
یه سوال داشتم:
من درایو ریکاوری رو دارم ولی هر چی f11 میزتم کنسول ریکاوری بالا نمیاد؟
مطمئنی دقیقا همون موقع میزنی ؟
کسی هست که در این مورد توضیح بده؟نقل قول:
مال خودم نیست ... مال یکی از دوستامه ... می خواست لپ تاپش رو بفروشه ... گفتم شاید بشه ارتقاش داد ... مدل لپ تاپ :نقل قول:
Del:1501
خیلی ممنون :11:
ببخشید میشه بگید mbr چیه؟نقل قول:
آره مطمئنم به موقع f11 میزنم.
مستر بوت رکورد ... محل ذخیره فایل ها و تنظیمات بر روی پارتیشن اکتیو شده سیستمی ... اگر آسیب ببینه حتما بوت های ریکاوری و ... هم از بین می روند و یا ویندوز بالا میاد و ...نقل قول:
راه حل ؟ ریکاوری با دیسک استاندارد HP
سلام
من یه لپ تاپ Vostro 1320 خریدم ولی نمی دونم چظور از بلوتوثش استفاده کنم
وینوز XP هم خودم نصب کردم و همه درایورهاش رو بوسیله نرم افزار آپدیت کردم
ولی نمیدونم پطور میشه از بلوتوثش استفاده کرد
چراغش هم خاموش هست
کسی می تونه راهنمایی کنه
شما برای ارسال یک فایل میتوانید برای روی اون فایل کلیک راست کنید و sent to کلیک کنید و وبروی شکل بلوتوث کلیک کنید:8:نقل قول:
شما اول باید بلوتوث رو روشن کنید. که با روشن کردن وایرلس لپ تاپ وایرلس هم روشن میشود.نقل قول:
بعد از آیکون ابی رنگ بلو توث که در lunch bar ظاهر میشه میتونی استفاده کنی.
روش راست کلیک کن، تو منو باز شده هفت انتخاب داری برای شروع از srnd file استفاده کن.
کاملاً روتین و سادست.:20::20::20:
کلیدهای uio jkl m عدد تایپ مئکنه.....اگر امکان داره راهنمایی کنیدد...
سلام
من يه نوت بوك 1520vostro دارم
ولي quickset روي اون نيست
هر چه قدر هم سايت dell رو گشتم پيدا نكردم لطفا اگه كسي اونو داره برام آپلود كنه يا لينكش رو برام بزاره
ممنون ميشم
سلام.
من ]يه چند وقتيه vaio FW45 گرفتم .وقتي دقت ميكنم ميبينم چراغ هاردش هميشه روشنه و تو اين مدت كم كه هيچي روش نريختم،همينطور هاردم داره پر ميشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يعني چند گيگش تا الان هر چي فكر ميكنم نميفهمم كجا رفته تو اين چند روز و اين روند ادامه داره !
لطفا كمكم كنيد.اگه اين از كاراي ويستاست چطور متوقفش كنم؟
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من احتمال میدم سیستمتون از هارد به عنوان رم استفاده می کنه
یا ویروسی شده
یا ویندوزتون خرابه
من این مشکل رو یه بار بعد اپدیت ویندوز ویستا پیدا کرده بودم که با نصب مجدد درست شد
من یه asus n50 vc دارم که بعضی وقتا یه صدای ممتد به مدت 3 ثانیه ازش در میاد و همه چی هنگ می کنه ولی بعد 3 ثانیه درست میشه اشکال کجاست ؟
سلام دوستان
من توي نصب ويندوز روي لب تاپ يه مشكل دارم
الان يه نيم ساعتي ميشه كه وسط نصب ويندوز روي " Min 7 " مونده و زمان باقيماندش كمتر نميشه .
گفتم شايد مشكل از CD باشه ولي اون متون و توضيحاتي كه در مورد قابليتهاي ويندوز در هنگام نصب ويندوز ميان همينطور داره تغيير مي كنه و جلو ميره البته تكرار هم ميشه " Repeat all " منظورم اينه كه گير نكرده .
مشكل كجاست ؟
آيا از هارد هست ؟
احتمال ديگه يي هم هست ؟
زمانی که من دارم با ویندوز کار میکنم یک 2 ثانیه ای کامپیوتر هنگ میکنه و بعد صفحه مشکی میشود و بعد از 1 ثانیه دو باره صفحه به حالت قبل بر میگردد و در کنار ایکون های پایین در task bar یک علامت تعجب میزاره و یک پیغام میده
لطفا من رو راهنمایی کنید
سلام
كسي نيست به من كمك كنه
من شديدا به quickset واسه 1520vostro نياز دارم
لطفا پیغامی رو هم که میده بگید تا بهتر بتونم کمک کنم.نقل قول:
به نظر من مشکل سخت افزاری یا تداخل ایجاد شده. معمولا با یه بار نصب دوباره ویندوز حل میشه.
به راحتی از سایت خود دل قابل دانلود است چه برای ویستا چه برای XPنقل قول:
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید قسمت Driver Download و با وارد کردن Service Tag زیر لپ تاپ درایور و برنامه های مورد نظرتون رو دانلود کنید .
به احتمال زیاد نسخه ویندوزی که دارید نصب میکنید مشکل داره یا هنگام Installing Device نمیتونه برخی سخت افزار ها رو نصب کنهنقل قول:
شما ویندوزی که خریدید رو عوض کنید و یک بار دیگه امتحان کنید ، قبلش اون درایو رو کامل فرمت کنید
سلامنقل قول:
من یه لپ تاب dell 1545 دارم که وایرلسش اکثر اوقات وصل نمیشه
یعنی هیچ آنتی پیدا نمیکنه
لطفا راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماييتون
ولي هر چه قدر گشتم نبود
فقط ميدونم اين نرم افزار برا 1520 هست ولي خيلي دنبالش بودم پيدا نكردم
اگه زحمتي نيست شماهم بگردين
ممنون از لطفتون
اگه منظورتون Vostro 1520 هست من هم دیدم نبود ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید و دانلود کنید به احتمال زیاد جواب میده ( برای ویندوز XP )نقل قول:
سلامنقل قول:
يكي از دوستان ميگفت روي سي دي اون هست ولي من پيداش نكردم
شما نمي دوني قضيه چيه؟
من مدلاي قبلي رو هم داشتم
روي سي ديش بوده
ولي 1520 نيست
سلام يكي شنيدم كه اكه باتري نوت بوك رو در بياري و از ادابتورش استفاده كني ميسوزه!!!!! و حتما بايد باتري هميشه توش باشه!!!!
راست ميكه؟؟؟؟
نه ، کاملا براتون خالی بسته !نقل قول:
همچین چیزی صحت ندارد ، کاربر باید بسته به استفاده خودش باتری رو برداره یا بزاره
قبلا کامل صحبت کردیم در این مورد
سلامنقل قول:
امتحان كردم نصب نشد:41:
چيكار كنم؟
سلام دوستان
من یه مشکلی در ویستا 64 برام اتفاق افتاده
زمانی که من دارم با ویندوز کار میکنم یک 2 ثانیه ای کامپیوتر هنگ میکنه و بعد صفحه مشکی میشود و بعد از 1 ثانیه دو باره صفحه به حالت قبل بر میگردد و در کنار ایکون های پایین در task bar یک علامت تعجب میزاره و یک پیغام میده
لطفا من رو راهنمایی کنید
خطا :
display drive stopped responding and has recovered
پس باید صبر کنید تا دل برای مدل شما و ورژن بایوس شما نسخه جدید رو منتشر کنه ، در غیر اینصورت بقیه ورژن ها برای شما کارایی ندارندنقل قول:
احتمالا از درایور گرافیک باید باشه ، یکبار Uninstall کنید و دوباره نصب کنید ( حتی الامکان آخرین ورژن رو از سایت سازنده بگیرید )نقل قول:
با سلام.دوستان ميشه بگين من چطور ميتونم از fingerprint نوت بوك استفاده كنم؟چطور راه اندازيش كنم و اثر انگشت خودم رو بهش بدم.من sr 490 jbb گرفتم.تازه كارم ديگه.
يه سوال ديگه اينكه همين نورتون internet security 2009 كه روش trial نصب شده رو ميشه كرك كرد يا timer reset كرد؟يا حتما بايد remove كنم دوباره نصب كنم بعدا timer reset رو اجرا كنم؟
دوستان سلام...
من یک لپ تاپ sony vgn fz-490 دارم تا الان روش ویندوز ویستا بود ولی الان ویندوز سون نصب کردم همه چیز عالی هست به جز دکمه های multimedia و fn به همراه ماوس کار نمیکنن ...
همچنین برنامه های خود sony مثل دی وی دی پلیرش و ... رو میخوام از دیسک ریکاوریش نصب کنم ارور میده
اگه میشه یک راهنمایی بکنید! ممنون!
واسه فینگر نرم افزارش تو استارت هست با همون نامنقل قول:
واسه مشکل دومت اگر سرعت اینترنت مشکلته یه امتحانی بکن وگر نه اخرین ورژن رو دان و بعد کرک کن
سلام
من یک لپ تاپ 1520 دارم که درایو مربوط به وبکمش رو هم ریختم ولی بعد از اینکه ویندوز جدید نصب کردم (که همان نسخه ویندوز قبلی است) نرم افزار Dell webcam center کار نمیکنه.در صورتیکه تا قبل از این کار میکرد.
اشکال از کجاست؟
من درست متوجه نشدم ، شما قبل از ریختن ویندوز قبلی مشکلی نداشتید الان که همون ویندوز رو نصب کردید مشکل پیدا کرده ؟نقل قول:
تنها کاری که میشه اینجا توصیه کرد اینه که Uninstall کنید و دوباره امتحان کنید ، حتما یه جای کار رو اشتباه رفتید
نقل قول:
چند بار این کار رو کردم ولی فایده نداشت.نسخه ویندوزم XP SP2هست.
با سلام خدمت همه ی دوستان!
من دیروز یه لپ تاپ سونی مدل وایو CS-36GJ سفارش دادم که ان شاالله فردا میرسه دستم.
سوالی که از شما داشتم در مورد گرافیک کارت این مدله.
توو یکی از سایت ها که نگاه می کردم نوشته بود 1500 مگابایت 9300 جی فورس.ولی توو کاتالوگی که دیروز از مغازه گرفتم نوشته بود 256 مگابایت 9300 جی فورس!
خواستم ببینم قضیه ی این چیه؟!این تفاوت برای چیه؟!
دوست من تو سایتی که شما دیدید جمع کل رم گرافیک رو نوشته
لپ تاپ شما 256 رم DEDICATED داره و
و 1200 (بسته به از اندازه رم ) رم SHARE که در صورت نیاز از رم استفاده می کنه اما رم گرافیک شما 256 و اون 1500 تا جمع بین این دو هست
عزيزان بارها گفتيم ، مقدار حافظه گرافيكي اختصاص داده شده از رم به GPU مهم نيست و ترفندي تجاري هستنقل قول:
جدا چرا همه جا جا افتاده در مورد قدرت گرافيك به رم اكتفا ميكنن ؟ در صورتي كه ربطي نداره
سعي كنيد روي موارد ديگه مثل سرعت GPU و سرعت حافظه نوع حافظه و ... تمركز كنيد تا اندازه حافظه
ا سلام
دوستان من یه دل 1520 با کانفیگ زیر خریدم : intel core2duo 2.66 6m cash, hdd 320,ram 4g ,vga nvidia 9300 gs,
میخواستم بدونم چطوره خوبه ؟ و اینکه اگه من شبها حدود 5 ساعت روشن بذارمش که فقط دانلود کنه آیا مشکلی براش پیش میاد ؟ فقط دانلود از ساعت 2 شب تا 7 صبح..
یکی هم ac adapter ای که به من دادن 65واته ولی من چک کردم دیدم ارجینالش 90 واته ، یعنی شارژر رو انداختن بهم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]