چی میگی ؟؟؟ خودم عکسارو دیدم ... سالم اند !!! :40:نقل قول:
Printable View
چی میگی ؟؟؟ خودم عکسارو دیدم ... سالم اند !!! :40:نقل قول:
نقل قول:
عکس ها سالم هستن!
من بازیو گرفتم گرافیک تهش همینه یا پچ HD داره که بگیرم نصب کنم ؟
منم بازی رو تموم کردم
در کل میشه گفت بازی خوبی بود.با اینکه حداقل برای من یکی مشکلات زیادی داشت(تکرار شدن صداش و گرافیکش) ولی تا تهش رو رفتم و تمومش کردم
نورپردازی و طراحی محیط بازی عالی بود:40:.من با Medium بازیش کردم ولی بازم گرافیک قابل قبولی داشت.ضمنا بعضا دیالوگای فوق العاده زیبایی میگفتن
نقل قول:
یعنی گرافیکش پایینه؟؟؟؟
احتیاج به پچ HD نیست!رزولیشین رو ببرید بالا درست میشه!گرافیکش خیلی خوبه!
من با 1080*1920 بازی کردم!
برای PC پچ نداره... همینیه که هست :دی ولی برای کنسول داره... (X360 فکر کنم فقط)نقل قول:
پیروز باشید.
این تو همون مرحله ی اول که با نفربر میرن داخل شهر یه آهنگ حماسی پخش میشه شمارو نمیدونم من که خیلی ازش خوشم اومد .حیف که پن شیش ثانیس فقط
سلام.
یکی لطف کنه سیو از این مرحله به بعد رو بزاره.
محل ذخیره سیو هاش رو هم بگید.
تشکر.
\
اهنگ خوندن تیتراژ اخر بازی هم قشنگه
بازی قشنگی بود و مخصوصا با مرحله ویلا کاپاروف(؟) حال کردم میگن اون قسمت شمال ایران (نوشهره)ولی هیچ جای شمال کشور نیست که این حالت رو بین کوه و دریا داشته باشه و دریا چسبیده به کوه باشه حتی تو رامسر که نزدیکتره بازم حدود 2 کیلومتر فاصله داره وکلا مناظرش به ایران نمیخوره
ضمنا یه نکته برا فروشنده هایی که چون نمیتونن بازی رو بفروشن درنتیجه میگن این بازی رو باید تحریم کرد و ... :
فرخ البشیر و سالامان دو شخصیت بد ماجرا هستن که فرخ البشیر اخر کار خوب میشه و نقشه تروریستی سالامان رو کاملا افشا میکنه و در نتیجه فقط یک شخصیت بد میمونه و اون سالامانه و قصد داره دو بمب اتمی روسی رو (که فک کنم از دست ایرانی ها و از داخل بانک ایرانی کش رفته!) در پاریس و نیویورک منفجر کنه
همونطور که میدونید سالامان یک نام یهودی و از شخصیتهای تاریخیه که فوق العاده مورد احترام مسیحی ها و بخصوص بیشتر از همه یهودی ها هست البته برا مسلمونها هم کمی مورد احترامه
هنوز ردش نكردينقل قول:
منم با PS3 اينجا زياد موندم ولي ردش كردم
بابا اینجا که چیزی نداشت یه کم تلاش کن میتونی ردش کنی...نقل قول:
ولی بازم اگه خواستی سیو کامل بازی رو اینجا گداشته:
کد:http://www.p30source.com/?p=1987#more-1987
که فکر کنم بعد از رد کردن این قسمت mission تموم میشه برای همین شما فقط بعد از دانلود و توی پوشه my document جایگزین و سپس برو توی قسمت mission select و مرحله بعد رو انتخاب کن حله:46:
نقل قول:
این مرحله که موردی نداره! خیلی راحت رد میشه!
اگه میبینی گلوله ها اثر نمیکنه یه بار reset from last ... بزن و دوباره بیا! واسه منم گیر کرده بود!
سیو من کامله همه مراحله! به دردت نمیخوره وگرنه آپلود میکردم:10:
آقا من تا آخر بازی رفتم ولی با از اول رفت تو ی مترو چطوری شد؟
نه گرافیکش خوبه خودمم رو فول اچدی با بالاترین گرافیک ممکن بازی میکنم ولی دوستم که xbox داره میگفت از کرایسیسم بالاتره و خیلی کفش بریده بود :دی گفتم شاید واسه pc پچ hd داره :دینقل قول:
مراحلی که رفتین میشه گفت یه فلش بک بودن که آخرش ختم میشن به مترو.مثل بعضی فیلما که اولین سکانس،آخرِ فیلمه و با فلش بک معلوم میشه که جریان چی بودهنقل قول:
راستی این فرخ البشیر کی بود؟
نقل قول:نقل قول:
انگار نسخه من مشکل داره.
قلق خاصی داره اینجا؟:31:
البته اون فرد از ایران بمب رو نزدیده بلکه به ظاهر تو این بازی ایران دولت نداره و مثل طالبان یه رهبر داره و بیشتر شبیه یه گروههنقل قول:
یکی از بمب هارو تو بانک شهری آمریکایی ها پیدا میکنن و 2 تا دیگه اش دست این فرد میمونه
اون فرد روسی هم که آخر بازی بهمون کمک میکنه در واقع شورشی هستش
نقل قول:محتوای مخفی: فرخ البشیر
Dima در واقع عضو GRU که یکی از واحد های اطلاعاتی ارتش روسیه به حساب میاد هستش نه شورشی!:31:نقل قول:
GRU
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/GRU
نقل قول:
مترو آخر بازی بود!
اول بازی یه تیکه هاییشو نشون داد و برگشت عقب! بعد مترو بازی تموم میشه
من هنوز نتونستم بازیو بخرم پس کجا میفروشن اینو ؟ :13:
ضمناً به شدت مایلم آنلاین (مولتی)شو بازی کنم دوستان بگن ترفند برای آنلاین زدن با کرکیش هست ؟
اگر نه کجا میشه اصلاً ارجینال یا سیدی کیشو خرید
بعد یکی بگه جریان این مجازات شلاق صحت داره ؟؟؟ :18:
پیشاپش از جوابگویی ممنونم :11:
بازی رو که خودت باید بگردی گیر بیاری...
ولی سی دی کی رو توی گوگل سرچ کن سایت فروشندش رو پیدا میکنی.
نمونش:
محتوای مخفی: سایت
برای انلاین بازی کردنم هیچ راهی نداره باید ارجینال رو تهیه کنید.
این جریانه شلاق و این چیزا هم ما که ندیدیم در حد شایعه بود ولی پلمپ مغازه چرا واقعیت داشت.
البته دانلود همون کرکشم بد نیستا لینک دانلود تست شده بازی هم هست ؟ اگر سراغ دارید بگذارید چون بعید میدونم دیگه گیرم بیاد پلمب میکنن دیگه :13:نقل قول:
سلام بر اساتید گیم
من این بازی رو نصب کردم مدل کارت گرافیک من Quadro FX 4500 هست اما موقع که میخوام بازی رو اجرا کنم این ایرور رو میده لطفاً راهنمایم کنید................
اگر راهی هست راهنمایم کنید.................
با تشکر.:11:
مثله اینکه کارتتون از دایرکتیکس 11 پشتیبانی نمیکنه و این خوب نیست و بازی نیاز به ورژن 11 این دارهنقل قول:
----------------------
دوستان این حالت صداش رو که انتخاب میکنیم ، کدومش از همه واقعی تر و با کیفیت تره؟
منظورم اون قسمت تنظیماته > audio
بله من هم همین فکر میکنمنقل قول:
برای بازی این بازی باتل فیلد 3 و کال آف دیوتی MW3 یه کارت گرافیک GeForce 9600 GT بگیرم خوبه دیگنه یعنی منظورم جواب میده ؟
جناب ولف اریانقل قول:
شرکتهای انودیا و amd برای این بازی درایوهای جدیدی رو اخیرا ارائه کردن شما باید ببینی ایا کارت گرافیکیتون از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه یا نه و اگر میکنه باید اخرین ورژن دراور رو که حدود 120 مگ برای درایور 285.62 انودیا میشه رو دانلود و نصب کنی اگر هم دایرکت ایکس 10 رو کارتت پشتیبانی نکنه که نمیتونی با این سخت افزاری که داری بازی کنی
در مورد حالت صدا هم که دوست دوممون سوال کردن برا اکثر اسپیکر هایی که ما در خونه ازش استفاده میکنیم همون حالتی که خود برنامه روش تنیم شده یعنی های فای بهترینه و نیاز به دستکاری اون قسمت نیست مگر اینکه از هدفون یا ابزارهای قوی تر صوتی استفاده کنی که بخوای اونجوری بزاریشون
Nvidia یه درایور بتا 285.79 واسه بازی داده بیرون که به قول خودشون یه سری از مشکلات بازی ازجمله درهم بودن سایه ها رو حل میکنه دارم دانلودش میکنم کسی امتحانش کرده ببینه درست میشه یا نه ؟
نقل قول:سالامان همونطور که دوستمون گفت یک روسی هست که در برای cia آمریکا هم کار میکنه و به گروه فرخ البشیر نزدیک شده و با فریب دادن اون تونسته 2 تا از بمب های اتمی این گروه رو که توسط یک دلال روسی بنام کافاروف خریدند رو بدزده و یکیشون رو در پاریس منفجر میکنه و دومیش رو که قصد داشت در نیویورک منفجر کنه فرخ البشیر که از کرده هاش پشیمون شده نقشه سالامان رو لو داده و...نقل قول:
همونطور که دوستمون اشاره کرد فرد روسی (دیما) شورشی نیست
دوستان کسی سیو بازی رو بصورت هارد سراغ داره؟
اخه من بصورت ایزی بازی رو تموم کردم و حالا اگه بخام یه مرحله که خوشم اومد رو رو بصورت هارد بازی کنم باید از اول تمام مراحل رو برم که دیگه حالشو ندارم
عزیز اپدیت جدید کارت گرافیکت رو دانلود کن و بریز درست میشه و میره تو بازینقل قول:
بنظرتون این سیستم من بازی را میکشه
Cpu:aMD X2 255
M.b:asrock 880 ddr3
Vga:Gainward GT240 1 g
Ram:patriot 2g 1333
سلامنقل قول:
من درایور جدید رو گرفتم و تست کردم .
واقعا تاثیر داره .
پیشنهاد می کنم حتما بگیرید خیلی بازی روون میشه .
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
آره رفیق اجرا میشه .نقل قول:
ولی حتما همین درایور جدید رو دان کن که اذیت نشی .
سلام. کسی سیو بازی تا قبل از مرحله ای که سوار هواپیمای جنگنده میشیمو داره ؟!
بالاخره ما هم با تاخیر فراوان چند شب پیش بازیو تموم کردیم :20:
.
نیاز به توضیح خاصی نیست چون گفتنی هارو دوستان قبلا گفتن :31::10:
+
امتیازم به بازی :
گیم پلی : 7.5 / 10
صدا : 10 / 10
داستان : 7 / 10
گرافیک : 9 / 10
+
8.5
در مجموع واقعا بازی فوق العاده ای بود همونطور که انتظار داشتم و با وجود مشکلاتی که داشت خیلی پیشرفت داشت :8: ! و اکتیویژن باید مراقب باشه ! چرا که رقیب جدی و خطرناکی در نسخه های بعدی خواهد داشت ! :20::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العاده مزخرفه بچه ها برید کال 8 رو بازی کنید من اینو تمومیدم بعد کال رو شروع کردم اصلا قابل مقایسه نیستن مخصوصا تو گیم پلی
شما دیگه خیلی این بازی را کشیدی پایین!نقل قول:
فوق العاده مزخرفه؟!!! Cod که همون گیم پلی همیشگی خودشو داشت همه چیزش تکراری بود هیچ چیز جدیدی نداشت باز BF3 هر چی که نداشت یه گرافیک ناب داشت که وقتی بازی میکنی لذت میبری و ارزش چند بار بازی کردن را داره!!!
ينظر منم خيلي عالي بود:20:نقل قول:
دوست عزیز شما نسخه ای از cod نام ببرید که گرافیک و صداگذاریش تونسته کمی نزدیک به btf3 بشه
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
اگه ویندوزت 7 هستش رمت خیلی کمه با مشکل مواجه میشینقل قول: